|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Chodzi Ci o te konkretne szminki czy w ogole jasne kolory ? Bo juz zglupialam
![]()
|
#2763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
bez sensu poniewaz skoro mozna placick karta normalnie w sklepie to dlaczego nie mozna placic innych rachunkow? napewno nie mozna? a co ich obchodzi na co ja wydaje kase z tej karty?
|
|
#2766 |
|
Rozeznanie
|
Drogie Avonki, mam do Was wielką prośbę - czy mogłybyście podać mi namiary na ofertę netto i dodatek z biżuterią na k10? Być może są w tym wątku skany, ale przeglądam, przeglądam i nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
|
|
|
|
#2767 | ||
|
Raczkowanie
|
czemu nie? Ja zostawiłam kiedyś katalog w małej piekarni. Dziewczyna ok 22 lat. Co sie okazało zamawiać zaczelą ona, jej mama i sąsiadka, często na ok 90 zł. Tak samo z samoobsługowym - tak jest ok 5 dziewczyn - łącznie jakieś 100-200 zł to zamówienia od nich. No i jeszcze jeden sklep "zieleniak" - dziewczyna zamawia średnio na 30 zł. A i jescze jedna. Ze sklepu z ubraniami - zamawia na ok. 15 zł (trzy razy przez dwa lata udało jej sie zamóić za ponad 45 zł - normalnie byląm w szoku) do tego mówi że jej klienta chce zamówic krem do stóp i że może jakiś upust za to. Za co? za łączne zamówienie na 20 zł, katalog na własność i zawsze próbki?
Cytat:
![]() Cytat:
Krem do rąk? Krem do rąk to daje za zamówienie za 60-70 zł a nie za 300 prawie!!! |
||
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie złożyłam zamówienie; udało mi sie dobić do 25%
![]() Czyli zamówiłam dla siebie tylko: cienie poczwórne Vintage wiolets pierścionek Oralia kulka Active Fresh z intenetowej: lakier opal lakier mrożony (obydwa mogą nie przyjść )aha, jeszce dodam że niestety próbek podkładu perfect wear nie mogłam zamówić - po wystukaniu i dodaniu wyskoczyło że nieznaleziono , szkoda, więc ciekawe jak ktoś ma sprawdzić kolor lub wogóle jakość jak próbek nie ma do prawie żadnych podkładów?Cytat:
oj, to szkoda, bo też zamawiałam dziś obydwa (też 2 termin z 09) |
|
|
|
|
#2769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba można zamówić próbki - spróbuj zanim zdecydujesz się na cały słoiczek.Cytat:
(a tak naprawdę prawie nic nie biorę z tego katalogu...)
|
||
|
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
No tak, chodzilo mi o S.Nude
![]() Zaraz wrzuce jakies foty Tylko prosze sie nie smiac---wyskoczyly mi dwa pryszczyska pod ustami ![]() No i w ogole mam dzien nic nie robienia, wiec wygladam jak mnie Bozia stworzyla
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żartuję
|
|
#2772 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie ma problemu---ja to mam duzo (az za duzo) dystansu do wszystkiego, do siebie to juz w ogole Lubie sobie poszydzicOk, zabieram sie za foty...
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
Krem do rąk? Krem do rąk to daje za zamówienie za 60-70 zł a nie za 300 prawie!!![/quote]
Bo za takie zam daję ,ja nie mam zam od 1 osoby na 300 zł, a przynajmniej bardzo rzadko |
|
|
|
#2775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za opinie )A co do zamowienia z 10 to ja mam narazie na 100 zl od 3 klientek -wiec chyba nie bedzie za wysokie w tym katalogu jeszcze napewno jakies zamowionka dojda od stalych klientek plus moje, mamy i siorki ![]() no ale chociaz na SPA sie zalapie
..."Pokonanymi są Ci którzy myśla,że naprawde polegli"... Edytowane przez malwilinka Czas edycji: 2007-07-24 o 18:06 Powód: Dopisek ... |
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro składam zamówienie u konsultantki z kat. 9 na III termin i biorę sobie tylko balsam Sake
|
#2777 |
|
Zadomowienie
|
Baterie sie laduja....
![]() Moge ejscze wrzucic, jesliby ktos byl zainteresowany blyszczyk sand shine i szminke PW forever my honey na ustach i jak cos jeszcze odnajde to dam znac
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja z chęcią zobaczę tą PW na ustach
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam kartę AVON chyba od marca (zrezygnowałam ze starej) i jestem zadowolona, nie dość że mam bony - już chyba ze 100 zł - to jeszcze co kampanię są prezenty (już dostałam True Glow, tusz do rzęs, cień do powiek, 2 produkty Planet Spa, a teraz ma być portfel) - ale ja dużo płacę kartą (paliwo, życie, avon)
Nie płacę odsetek bo spłacam całe kwoty tylko jest ubezpieczenie 4 zł na miesiąc. |
|
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
Własnie mam juz podgląd fakturki i przyjdzie mi wszystko a moje skromne zamowienie to:
URBAN FLOWERS EDT PARIS (21,90 zł) INTERACT EDT PIRAMIDA (26,90 zł) PRO ICE EDT 100ML (19,90 zł) SSS KREM/RAK MLODY WYGLAD (4,45 zł) ZESTAW 5 PR.SZMINKI UCR (3,20 zł) powinnam miec paczke w poniedziałek ale mam nadzieje ze tak jak ostatnio dostane w sobotę. |
|
|
|
#2782 |
|
Zadomowienie
|
OK,ale kurde aparat mam totalnie wyladowany wiec na razie wrzucam dwa---Sparkling Nude.Jedno w sztucznym, drugie w dziennym swietle.
Wiem,ze to jedno ma tragiczna jakosc,ale lepiej nie wyszlo I ono pokazuje wiernie ten kolorek---na moich ustach jest przejrzysty, blyszczacy, dajacy taki chlodny polyskPotem podladuje aparat tak dobrze i wrzuce reszte Sparkling Nude:
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze tak apropos karty, fakt, po roku mozna zreygnowc, ale jak juz wspomnialaam moja okegowa moiwla ze trwaja rozmowy by obnizyc ta cene 85 zl albo calkowicie zreygnowac
a do tej kolezanki c ma ta karte: mozna placic inne rachunki niz swoje?
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi twoja broda i usta zalatują Weroniką Rosati Na twoich ustach wyglada zupełnie inaczej niż u off-wietrzki - u Ciebie jest bardziej błyszcząca i nie jest tak ciepła (piszesz nawet że daje chłodny połysk).
|
|
#2786 |
|
Rozeznanie
|
Ło maryja. Cos ty sie Martusia z ciężarówka zderzyła????
|
|
|
|
#2787 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Ptaszysko już kiedyś wklejała te fotki, są w poprzednim wątku,
i ja też wklejałam forever my honey na moich ustach - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4491141 ![]() edit: a zdjęcia Ptaszyska są tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4307 |
|
|
|
#2789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje
|
|
|
|
|
#2790 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rosati ? Tos mnie porownala Ona jest dla mnie zbyt koscista, a ja taka nie ejstem----zdjecie klamieCytat:
Wiecie, nie mam dzis co robic Tylko prosze o cierpliwosc po glupi aparat mi sie rozladowywuje jak tylko troche dluzej go pomecze Grat ![]() ![]() EDYCJA: I jeszcze jedna fotka SP. NUde (ta pierwsza),a kolejne dwie to blyszczyk Sand Shine
I'm not livin' to be a Mrs. Edytowane przez Ptaszysko Czas edycji: 2007-07-24 o 19:45 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

)
, szkoda, więc ciekawe jak ktoś ma sprawdzić kolor lub wogóle jakość jak próbek nie ma do prawie żadnych podkładów?