|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Hej
Bokeh witaj córo Też miałam wrażenie że Krzyś jest mną znużony i woli inne towarzystwo. rewelacyjnie sprawdził się żłobek. Potem jeszcze szlifujemy bruk do 17-18 i w domu mam w miarę fajnie, choć zmęczenie dopada małego ale to zrozumiałe.Hje tulę bardzo. to zawsze ciężka wiadomość... Marsi no to rzeczywiście babol :/ ale może szefostwo popatrzy na to przez palce gdyż ciąża, problemy z nią i nienaganna wcześniej opinia o tobie to okoliczności łagodzące :P ps jak samopoczucie? dalej leżysz? Lady ja uważam że Meneq ma racje. odpocznijcie od siebie chociaż na weekend. pojedz do mamy, siostry lub koleżanki. my po miesięcznej rozłące na wszystkich świętych to co roku jak para wariatów się zachowujemy hihihi Wczoraj byłam u gina. 23 tc już :P wszystko ok. ale pomimo mojego super samopoczucia dostałam luteinę na podtrzymanie?! wtf ?? tak prewencyjnie chyba. A co najlepsze to nastraszył mnie na maxa i mówi tak : "Pani Karolino ja wiem że dzisiaj wszystko jest ok i szyjka długa i trzyma ale ciąża bliźniacza to ogromne ryzyko porodu przedwczesnego. prawie 50% tych ciąż tak się kończy! Jakby coś się działo to prosze nie dzwonić do mnie tylko od razu na IP i bez kolejki się pchać !!!" no to se pogadaliśmy..... :/ c A teraz bardzo przepraszam za wylewność. Jeśli nie macie ochoty to nie czytajcie bo to moje prywatne rozterki ot i tyle... chyba czuje się matką ciemiężycielem i tyranką !! Krzyś wszystkim wchodzi na głowę tylko nie mi. najgorzej zachowuje się u t. jęczy, stęka krzyczy, ma napady histerii nie chce spać o swojej porze, nie chce jeść tylko zabawa i to po jego myśli. Mojemu tz trochę naciosałam kołków na głowie i trzyma moją stronę i widać dużą poprawę ( bo też normalnie nim rządził jak chciał) a u mnie chodzi jak w zegarku. tzn są płacze itp ale nie mamy jakiś wielkich problemów i szybko się uspokaja zazwyczaj. skutecznie odsmoczkowałam go w 3 dni. tzn na trzecią noc zasnął po 5 min i tylko 3 razy wołając o smoka. w dzień gorzej ale nie poddaję się. Mam wrażenie myśląc sama o sobie że jestem matką zadaniowcem. dążę do zaliczenia kolejnych etapów celi i jak już sobie umyślę to nie ma zmiłuj. Ja sobie tłumaczę że to dla dobra dziecka ale czy napewno? a może dla mojej wygody tak go czasami terroryzuję. w sierpniu oduczałam nocnego karmienia, we wrześniu uczyliśmy się chodzić na nóżkach i za rączkę( bo do tej pory tylko wózek albo na rękach noszony był bo on tak chciał)( względy ciąży już dłużej nie mogłam go tachać i wymusiłam na wszystkich konsekwencję) teraz odsmoczkowywanie i nauka sprzątania zabawek na noc (nie lubi tego okropnie bo nigdy wczesniej nie chciał i rzeczywiście robili to wszyscy inni tylko nie on) a w listopadzie przechodzimy na zwykłe łóżeczko. Tak się zastanawiam czy gdybym nie była w drugiej ciąży i to że sama będę musiała ogarnąć trójcę to bym tylu rewolucji nie poczyniła i to z taką konsekwencją. Szaja, Kija co Wy na to? Debrah to jest normalne z punktu widzenia psychologa? |
|
|
|
#572 | ||||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=hje;48452869]Mój dziadek miał udar, w szpitalu zrobili mu tomograf i okazało się, że ma jakiegoś guza...TE]
oby to nie było nic groźnego Cytat:
ja sie napaliłam ale ciekawe czy sama dam rade nakrecic Cytat:
uuu, a wstaw linka do tej maszynki Cytat:
Cytat:
ja sie nie moge doczekac Cytat:
Cytat:
Debrah no jak to nie ma za co, radzisz sobie wspaniale, i do tego jesteś mądra i piękna |
||||||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że tu na wątku dużo fanek Joanny Chmielewskiej. Widziałyście tą kolekcję?http://formularze.literia.pl/forms/c...gn=Chmielewska Oj marzy mi się, marzy. Ale kurde 13 zł i pewnie co tydzień to nie mam takiej możliwości. Jedną w miesiącu to bym kupiła. Pięknie wyglądają
Ale Lesia dziś kupię, bom jeszcze nie czytała a za 5,99 to grzech nie kupić. przepraszam, ale ja mol książkowy i mocno uzależniony od czytaia w dodatku A Chmielewską dopiero poznaję
Edytowane przez gojka24 Czas edycji: 2014-10-09 o 13:13 |
|
|
|
#574 | |
|
Zadomowienie
|
Lady
u mnie podobnie, fakt maz pracuje tu bardzo ciezko, do tego chory, a po pracy lezy w jakies gierki kuzwa czolgi gra, jak mnie to wkurza, ja nigdy w zadnego gierki nie gralam on zreszta tez nie, ale odkad byl sam w Danii to kumpel go wciagnal w to, ja jestem spragniona przytulania, czulosci, rozmowy Marsi rozjaśniasz włoski? czy farbujesz? bo masz bardzo ładny kolor ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
szkoda, ze juz Jej nie ma wsrod nas |
|
|
|
|
#575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, zebys marzenie spelnila. Jesli wystartujesz, to przyjedziemy kibicowac. A zglaszasz sie do losowania zawodnikow bioracych udzial? Bo to chyba jest trudniejszy etap niz zorganuzowanie pueniedzy ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Niech pomaluje lakierem bezbarwnym powierzchnie, ktora styka sie z cialem - rada dermatologa |
||
|
|
|
#576 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sarah67;48458128]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A można normalnie powiedzieć, ja się nie oburzę. Ale to pewnie wynika z tego, że ludzie nie czują jak się zachować i nie chcą urazić. To tak jak czasem dzieci pytają typu "mamo a czemu ta pani jest taka strasznie gruba?" też nie wiadomo co z oczami zrobić zwłaszcza jeśli owa pani do słyszy.Ale z doświadczenia wiem, że naturalna, spontaniczna odpowiedź, bez szczegółów, zawsze dzieciom wystarcza i jest najlepsza. Mika, a mogę zapytać o coś? Ja życzę Wam aby Julek poszedł jak najszybciej na własnych nogach, ale gdybyście jeszcze mieli korzystać z wózka - czy Julo dąłby radę na inwalidzkim sam jechać? normalny z dużymi kołami, a nie żaden mclaren na czterech? Ja mam pewną perspektywę tego... Jakajakaja: niezręcznie mi wypowiadać się o Tobie, i chyba nie powinnam niezależnie od kompetencji - bo na razie pamiętajmy, że żaden ze mnie psycholog tylko student ale zastanów się tylko , skoro o tym pomyślałaś, tak krytycznie spojrzałaś na siebie, to co się w Tobie obudziło? Jak ty się czujesz z tym wszystkim, i jak czuje się Twój syn?Bo wiesz, babcie też mają to do siebie, że często dzielą się na te "tresujące" albo bezgranicznie kochające, a więc nie stawiające granic. A niezaleznie od wszystkiego - dzieci w mig łapią różnice między ludźmi, w stylu opieki i do niego się dostosowują. A co do robienia czegoś "dla siebie a nie dla dziecka" - przypuszczam, że każdej z nas przynajmniej raz przyświecała tego typu motywacja np w sytuacji "marzę by poczytać, ale cudownie byłoby gdyby poszedł/ła wcześniej spać" - i to się uruchamia często przy niezaspokojonych potrzebach rodzica. A do tego masz prawo, warto pamiętać tylko o tym, że różne są metody zaspokajania tych potrzeb i zachęcam do szukania takich, które zaspokoją potrzebę mamy nie uderzając w dziecko. Taka "zadaniowość" mówi dużo o osobowości, o czymś co się zdeterminowało na długo przed dzieckiem - więc trudno tu o poczucie winy i samooskarżenie. Ważna jest Twoja refleksja - jeśli sama dojdziesz do wniosku, że to celuje w Twoją bliskość z dzieckiem i jej szkodzi - to możesz nad tym zawsze pracować, by znaleźć jakiś środek. Nie widząc Twojego stylu opieki, więzi z dzieckiem, i tak dalej i tak dalej - dalece krzywdząca byłaby jakakolwiek ocena, bo patrzyłabym wyłącznie przez pryzmat własnego pojmowania macierzyństwa i mojej osobowości. A to nie o to chodzi, psychologowie nie są od oceniania
|
|||
|
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
To z Yae dogadalyby sie ;-) A postep na pewno bedzie, u nas przez 2tyg w Pl ruszylo jak z kopyta. To jest niesamowite, uczy sie chyba przez dyfuzje ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Ja na sama mysl, ze sie wkrotce zobaczymy mam motyle w brzuchu. Z drugiej strony zbrak mi bluszczowatosci z czasow zwiazku na odleglosc, wiec i wyjazd super udany a po powrocie co sie dziac bedzie ;-) Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-10-09 o 14:18 |
||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq-jeżeli o alergie chodzi to na pierwszym miejscu obstawiam u siebie nikiel i to najprawdopodobniej pochodzenia spożywczego(duże prawdopodobieństwo że krzywdę robi mi zwykła woda).
Na chwilę obecną opanowałam sytuację i mam spokój chwilowy ale na bank zrobię testy w tym kierunku. Jeszcze jedno mi świta po głowie kojarząc czas od kiedy to mi się zaczęło ale dokładnie muszę zbadać temat i przeanalizować możliwość wystąpienia ryzyka. Meneq-czym obecnie się leczysz? Pomaga? Tu przykłady gdzie mamy do czynienia z niklem,tak naprawdę ciężko go uniknąć w życiu. stopy metali białe złoto biżuteria - kolczyki, klipsy, łańcuszki, pierścionki, bransoletki, zegarki, sztuczna biżuteria guziki dżinsów haftki zamki błyskawiczne klamry pasków monety klucze naparstki igły szpilki nożyczki długopisy sztućce pigmenty szminki oprawki okularów rozruszniki serca protezy stomatologiczne płyty, gwoździe i śruby ortopedyczne, endoprotezy okucia stolarskie klawisze maszyny do pisania dym powstający przy lutowaniu detergenty oleje maszynowe Produkty spożywcze zawierające nikiel(to tylko niektóre produkty): woda pitna, margaryna, konserwy, groch, cebula, śledzie, czekolada, kwaśne zupy z naczyń metalowych, soja, kukurydza, kapusta, sałata, ser topiony, koncentraty pomidorowe i ketchupy, proszek do pieczenia, brzoskwinie, banany, wiśnie, czy gruszki, warzywa i owoce hodowane w okolicy fabryk. Nie spoczne póki nie znajdę przyczyny u siebie może jeszcze jakimś geniuszem zostanę w tej dziedzinie![]() Little-tak,Mała do Torunia ma około 100km ![]() Ania-już wczoraj kiedy tyle dziewczyn napisało że borykają się z podobnym problemem -zrobiło mi się raźniej
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, robię garnier nutrisse,kiedyś robiłam lorealem ale strasznie żołkł mi kolor a z tego jestem piekielnie zadowolona
Jakaja ale czytasz uważnie pisałam że możemy sie spotkać w next week co do Twojej refleksji to w szoku jestem,że idziesz w tę stronę, to dużo świadczy o Twoim charakerze,że potrafisz być konsekwentna, wielu z nas tej cechy właśnie brakuje, mi zabrakło przy pierwszym dziecku, dopiero się tego uczyłam, myślę,że potrafię być stanowca ale żeby mnie sumie ruszało? no to mi do głowy nawet nie wpadlo no ale u mnie to cecha nabyta a u Ciebie widocznie wrodzona, potraktowałabym to raczej jako atut To że jesteś stanowcza nie znaczy,ze krzywdzisz Krzysia, po prostu łatwiej Ci to przychodzi niż innym, Krzyś jest teraz w takim wieku,że testuje Twoje granice i wie co może u Ciebie a co u innych- maly cwaniaczek ![]() nie wiem czemu szukasz w tym złej strony ![]() Karolina, dbaj o siebie, 23 tc to jeszcze bardzo wczesnie, musisz duzo wypoczywac, dziewczynki są jeszcze zbyt małe, na pocieszenie Ci powiem,że moja znajoma urodziła w 38 tc ale nie powiem z jaką wagą chlopaki bo byś się załamała w każdym razie ten tego 4 z przodu......
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-10-09 o 14:43 |
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obok niklu jeszcze chrom jest podejrzany, tez sprawdz. Dostalam travocort i zmiany niemal zaleczone po 2 tygodniach, teraz rzadziej mam stosowac, zeby skor nie przyzwyczaic |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mialam kilka nutrisse a ostatnio od loreal porobily mi sie rany na glowie ![]() tylko nie wiem czy by mi pasował, teraz moj zoltawy blond nie bardzo mi pasuje, natomiast jak mialam swoj kolor i pasemka platynowe to podobalo mi sie, teraz zaluje ze cale zafarbowalam, bo jeszcze nie mam siwych wlosow, tylko, tu na pasemka do fryzjera strasznie drogo zrobilam sobie keratynowe prostowanie wlosow, i dupa nie wyszlo, chyba mialam za malo bo 100ml, i kupilam to bez aldehydu, KATIVA ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- zostawilam Natke jeszcze dzis i jutro w domu, czyli juz caly tydzien nie chodzi do zlobka, a kaszle jeszcze w dzien i katar ma w sumie wiekszy niz wczoraj ![]() a chcialam zeby zostala, bo ja od pon kurs, i modle sie o to zeby bylo wsio ok, bo ten kurs to moje byc albo nie byc tutaj dawlama i syrop z cebuli, i mleko z miodem i czosnkiem, na katar to co szaja w klubie pisala woda+sol+soda+miod i nic ![]() mam antybiotyk do noska, ale no juz jest mniej, wiec nie podaje, a mam bo w maju lekarka przepisala nam w PL |
|
|
|
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz! To jest banalnie proste. Przykladasz lokowke do pasma wlosow (jak prostownice), a ten cudny sprzet sam zwija pasemko. Obejrzyj sobie na yt. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Zna kilkanascie slow, sporo powtarza, baaardzo duzo dzwiekow nasladuje, ale gada glownie po swojemu. GOJKA, chyba Ty pisalas o Chmielewskiej. Lubie ja, ale mimo ze duzo czytam to szkoda mi kupowac ksiazki. Jakos tak mi zal, ze raz przeczytam, a potem ksiazka stoi i sie kurzy. Za to uwielbiam chodzic do biblioteki, szukac, czasem i 1h spedzam na samym szukaniu. |
||
|
|
|
#583 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ale dziś ciepło, poszłyśmy z Ewą do zoo i w pewnym momencie tak grzało, że szłam w krótkim rękawku. I takie fajne liście na drzewach, super taka jesień Hje dużo zdrowia dla Dziadka! Sarah mam nadzieję, że Natusia się wyleczy do poniedziałku ![]() Lady ja jestem wyjątkiem, bo u nas delegacje nam rozwalają związek. We wrześniu (mimo że byliśmy na pseudo urlopie) to łącznie spędziliśmy ze sobą we dwoje może ze 3h i październik zapowiada się tak samo. W ogóle tak mi smutno ostatnio było, bo wszędzie spotykałam rodziny razem na spacerach, a my wiecznie same, we dwie Mam nadzieję, że u Was się ułoży pomyślnie! Meneq nie umiem się przyzwyczaić do Twoich postów pisanych o naszej porze Mika kciuki za spotkanie z promotorem! Ellmi pisz o Fifku, super się to czyta! ![]() Jaka już 23 tc, wow! Uważaj na siebie i na dziewczynki ![]() Ewik też bym nie wiedziała co wybrać na Twoim miejscu. Chociaż ja się panicznie bałam cc. Laski mam taki bajzel w domu, że nawet perfekcyjna by nie pomogła. Trzeba by to zrównać z ziemią i zacząć od nowa. No, ale co się dziwić, Ewa śpi to ja siedzę z kawką na wizażu W ogóle myślałam, że się posikam ze śmiechu, bo Ewa ostatnio do wszystkich zwierząt woła jak do pieska "hat" (siad). I przychodzi do nas wielki słoń, a moje dziecko, pokazuje na niego palcem i takim piskliwym tonem, na cały głos woła "hat!" uwielbiam tą dziecięcą wiarę w swoje możliwości
|
|
|
|
#584 | |||
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj w krótkich śmigałyśmny
Wczoraj wieczorem przewieźli go z Tarnowa do Krakowa, tam dzisiaj mu robią wszytskie badania, diagnostykę, jeszcze nic nie wiemy... Babcia u niego wieczorem będzie, to pewnie zadzwoni.. I dziękuję wszystkim Cytat:
Cytat:
Cytat:
Matko, jaka cudowna pogoda dzisiaj, no szok po prostu |
|||
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
HJE Dużo zdrowia dla dziadka.
Moj tez w szpitalu. ..3 raz w tym roku. I trzeci raz zapalenie płuc oraz teraz niewydolność serca. Ma 82 lata i szkoda mi bo co go podleczą to wychodzi do domu i zaraz znów wraca. ...:banghead: Chyba zrobię sobie jasny brąz na włosach. ..
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-10-09 o 16:37 |
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Połek jeszcze śpi...
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Piotruś też, ja się dopiero obudziłam
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Testy mozesz robic bez widocznych objawow alergii |
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
Ale opalenizna jest |
|
|
|
|
#590 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dobra, dzięki wielkie
Filip je własnie serek, nałożył sobie na ręce i robi kosi kosi łapci ![]() Cytat:
aaaaaa, pamiętasz o kołtunie ![]() no francja elegancja normalnie ![]() a co do anioła stróża, to coś Wam pokażę https://www.youtube.com/watch?v=i-oX...ature=youtu.beCytat:
Cytat:
mam nadzieję, że kogoś wyprawię z samego rana i mi kupiCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Marsi wstawiałą tutaj link do bloga i trochę poczytałam i tam właśnie były takie urywki rozmów zapisane i to chyba dobry pomysł jest---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
ale by były jaja jakby usiadł
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam seminarium zaliczone teraz najgorsze przedemna napisanie pracy i obrona a oo drodze egzamin z calych studiow
Gojka tak bede dr Debrah na wozek aktywny jeszcze zawczesnie chyba dopiero 3 latki do takiego sie nadaja mysle ze raczki jeszcze zaslabe i zrozumienie tematu tez jeszcze nie bardzo jak bylismy na turnusie byla 4,5 latka uczyla sie jeździć dopiero ale slodka byla wjechala w sciane z tak iej rowni pochylej
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsze jest na koncu-ha ha ha |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiii Fifek, on jest niemozliwy z tym gadaniem!
Moj TZ jest nim zachwycony! Co prawda nie chce drugiego dziecka, ale takiego Fifiego bym przygarnela ![]() TZ przytachal do domu ps3 co za dzieciak. Ciekawe czy uda mu sie zrealizowac obiecane malowanie pokoju w weekend skoro takie pokusy na niego czekaja :PI jeszcze mnie probuje przekabacic, ze ps jest nam niezwykle potrzebny, bo ja np bede mogla sobie odpalic zumbe Czy mi sie tylko wydaje czy to byl przytyk...?
|
|
|
|
#594 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() szalona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a pewnie, fajny pomysł Cytat:
Cytat:
ale większość jej mam
|
|||||
|
|
|
#595 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no wlasnie sama nie wiem co to bylo. widzialam przez chwile, to byla reklama na yt, wiecej tego nie widzialam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#596 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() I wielka spina dupy, bo pograc nie moze- mala jak widzi pada to chce go zabrac ![]() Elllmi jaki agent ![]() Moja corka przeszla dzisiaj sama siebie. Szlysmy ze zlobka na przystanek 40 minut! Wycie, wycie, wycie. Jak podchodzilam to mnie bila, bidonem rzucala, rogalem tez. Wolanie nic, tulenie=wyrywanie sie i bicie, zanioslam ja na przystanek 'na plywaka'. Nie wiedzialam co mam zrobic, po prostu stalam i czekalam az sama przyjdzie...Wolala isc za jakims dziadem starym niz za mna ;/ Na przystanku na szczescie sie uspokoila, ale nie przyjechal autobus i czekalysmy kolejne 20 minut Po drodze do domu wstapilysmy do sklepu po duzego kubusia w plastikowej butelce. Mala byla u mnie na rekach, a w swoich raczkach trzymala butle. No i oczywiscie musiala rzucic! Butla wpadla pod jakies zaparkowane auto na sam srodek ;/ Przygladal sie nam jakis facet, ktory przechodzil wczesniej obok. Po chwili mowi do mnie, zebysmy poczekaly, bo pojdzie po miotle I rzeczywiscie przyszedl z miotla( mieszka na tej ulicy na ktorej bylysmy) i wyciagnal butle
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=Z8MW...I4hToV&index=1 widzialyscie tą reklame ?
![]()
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo Twojego filmiku, widzę, że uczysz go modlitwy. Ja nie wiem jak to u Nas będzie. Mała niby ochrzczona, ale mi do kościoła coraz dalej. Tyle, że z drugiej strony jest rodzina moja i tż gdzie wszyscy są raczej tacy kościelni. No i teraz np mała pójdzie do szkoły tam religia, którą ja chętnie zamieniłabym na etykę np. I nie będzie umiała modlitw. Wiem, że daleka droga do tego ale się zastanawiam nad tym wszystkim, komunie itp. Nie bardzo mnie to przekonuje w tym momencie. (sory za taki drażliwy temat) http://allegro.pl/show_item.php?item=4682855162 jeszcze Wam pokaze co sobie kupiłam, pewnie w przyszlosci dla Hani, ale dawno chcialam ta ksiazke. A tu taka fajna cena ![]() ![]() Jaka oszczędzaj się ! lekarz ma rację, dobrze, że mówi o ewentualnościach. Nie steruj się ty, ale miej na uwadze. No i mam nadzieję, że w pierwszego listopada sobie odpuścisz?
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-10-09 o 20:38 |
|
|
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sarah, Pstryczku nr 111 Sahara ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
zawsze chodziliśmy do kościoła a od kiedy pojawił się Leos totalnie odpuscilismy temat, jest mi wstyd aż mnie policzki pieką ech..... strasznie to zanidbałam i źle mi z tym |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

Też miałam wrażenie że Krzyś jest mną znużony i woli inne towarzystwo. rewelacyjnie sprawdził się żłobek. Potem jeszcze szlifujemy bruk do 17-18 i w domu mam w miarę fajnie, choć zmęczenie dopada małego ale to zrozumiałe.

O Fifim Elllmi, czy Oliwii Black, to ja nawet nie myślę, bo te to dopiero nawijają, ale te Bączki co po swojemu już tak kleją 
daj se spokój, fajne czytać o nim 

pisałam że możemy sie spotkać w next week

Ja pierdziu jak to leci!!!!!