|
|
#631 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- muchi poproszę złap mi proszę kilkanaście we słoik/butelkę plasticzaną i wyślij najlepiej kurierem, bo one żywe mają być Mam hoduje krzyżaka i on ostatnio głoduje ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- a przedtem były oswojone
|
|
|
#633 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a nie mogła tego sama zrobić??? chce cie w jakis geizm i dżemder wpakować? jak mogła...
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
przyszli pendzle i rozświetlacz
błyszczę jak psu jajca
|
|
#635 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
jakie, poka poka
![]() Ja rozświetlacz z Biedry uzywam jako cienia, a czasem tylko nakładam meteoryty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#636 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co mnie męczy? to ze trzeba ciągle cos kupowac
, to jest straszne..czemu nie mozna nakupic raz a dobrze, tylko całe zycie cos nabywac..majtki,skarpety, szklanki, chrzestne ciuchy, podpaski,dynie,ksiązki,pr ezenty,lekarstwa, płyny do kąpieli,zabawki, lodówki, tarcze hamulcowe,zaproszenia, salezjanskie bluzy, obuw dla dida, spinacze do bielizny, proszki do prania, pojemniki na te proszki, kartki okolocznosciowe...cały czas cos nabywam, nabywam i znosze to do chaty albo mi poczta przynosi...i upycham te graty po kątach albo przystępuje do zuzywania...i ot nie ma konca, to jest takie beznadziejne i męczące...
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio nie mogłam dziś uwierzyć własnym uszom jak słuchałam o uwagach episkopatu do Elementarza
|
|
|
#638 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Może to jakiś męski protest przeciw biskupowi Głąbowskiemu czyjakmutam
Cytat:
Ale dziś palcem nie kiwnął, to może jest nadzieja? A nie, nie ma, kosz na śmieci umył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdyż zapomniało mi się o zabiegu tego dnia i trza było w biegu usuwać czarny lakierA ja mam taką ochotę amputować mały palec, ciągle nim w coś przywalam Dostałaś filmik ze swojego zabiegu?! Cytat:
Poka poka! Zanabyłam rajstopę z ćwiekami
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2014-10-09 o 21:00 Powód: literówka |
||||
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rozświetlacz The Balm )---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- ale że jajca? ![]() poka lepiej rajty
|
|
|
#640 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...to straszne jak kościół się ośmiesza , i jak sie czują ludzie którzy są na prawde związani z kościołem i patzra na tę kompromitację
|
|
|
#641 |
|
|
Twój pies zdaje się nie wyposażon w jajca fabrycznie, to chyba ciężko będzie...
A rajstopa taka. Bym nie pogardziła innym kolorem jeszcze, czerwonym np.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#642 | |
|
Mother of Cats
|
Dołączam do klubu tych-z-bolącą-głową. Myślałam rano, że kwiknę, a akurat nie mogłam się wymigać od pracowego spotkania
![]() Pinkwart twierdzi, że "brzyzek" to w gwarze górali podhalańskich stromizna np. nad potokiem, przy drodze. (A "Pęksowy", bo ten teren należał do niejakiego Jana Pęksy). Cytat:
A propos - na jak długo średnio starczają wam majty? Rok? Dwa? Więcej, mniej? Dziś zasmęciliśmy sobie z M., że kiedyś to majty chyba porządniejsze były, dłużej trwało zanim się zeszmaciły, przedziurawiły itp. Drogi Baru, mam kolejne zdrowotne pytanie: od kilkunastu dni, jeżeli nie zjem śniadania albo mam dłuższą przerwę między posiłkami, organizm mi wariuje - zmęczenie nagłe i mroczki przed oczami to w sumie pikuś przy tym, że nagle robię się zabeczaną (dosłownie - płaczę przez byle głupotę), nadwrażliwą (wybucham złością, bo mucha krzywo usiadła na oknie), kapryśną czterolatką. Patrzę na siebie z boku i nie wierzę, że to ja tak reaguję. Dostarczenie paliwa (batonik, banan, kawałek sera - cokolwiek, co można szybko w siebie wrzucić) w ciągu kilkunastu minut usuwa problem. Pół roku temu miałam glukozę badaną na czczo - wyszła w normie. O co chodzi? Głowa mi się psuje czy jak? |
|
|
|
|
#643 | ||||||
|
BAN stały
|
Czas najwyższy, gdyż albowiem ponieważ tylko kilka ulubionych par nosiłem, a reszta od lat odłogiem leżała (poza tym już szuflady domknąć nie mogłem, tyle ich na chama upchanych było)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Takie dzikie, tzn. chińtkie bodajże, nie nasze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to najprawdziwsza prawda, niestety Dlaczego nie można posprzątać raz na całe życie?! ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#645 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde..ostatnio tez rozmyslalam nad majtami i mialam was pytac gdzie nabywacie majty...bo przemyslalam sobie ze moze ja kupuje po prostu bylejakie majtya trzeba porzadniejsze? dałabym nawet ze 200 stówy za majty i skarpety gdyby mi ktos zagwarantował ze sie nie zuzyja w ciagu 10 lat ![]() co do tego na ile starczają to nie wiem, bo niktore mam długo (rok, 2 lata? ) a niektore są do wyrzucenia po 3 praniach a skarpetki gdzie kupujesz?
|
|
|
#646 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ze mnie H. się śmieje, że mam bardzo skomplikowane życie duchowe: jak jestem zła albo smutna to znaczy, że trzeba mnie nakarmić
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2014-10-09 o 21:22 |
||
|
|
|
#647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się zgadzam, szczególnie pogrubione mogłyby już na zawsze po zakupie w domu pozostać, bez konieczności dokupywania Cytat:
Cytat:
![]() fogle to zamierzam zmienić image i chadzać w kiecach i na obcasach ciekawe kiedy mi przejdzie Cytat:
mam jeszcze majty panieńskie (no nie wszystkie) bo rzadko naszam ![]() ad2. ojej Cytat:
ad2. łaj?, nielubiecie ad2. o
|
|
|
#648 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ostatnio nie mogę się zmobilizować do założenia obcasów albo efektowniejszego stroju bo to niewygodne.Cytat:
|
||
|
|
|
#649 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
I trwałość odnotowuję podobną ![]() Skarpetki i majty na Alle, bo w sklepach nijak nie mogę znaleźć 100% bawełny, a M. innych nie chce. W przypadku skarpet w grę wchodzi jeszcze dużo procent wełny Cytat:
Hipoglikemia? Ha! Dziękuję ![]() Ad. "skomplikowane życie duchowe" - skądś to znam. W końcu "Człowiek głodny, człowiek zły" ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#650 |
|
|
sęk ju
właśnie zaczęłam sobie wizualizować jak mi się te ćwieki przesuwają na łydce, piknie będzie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#651 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałabym jednak zamieszkać w hangarze. Cytat:
Cytat:
![]() 2. Wygląda an hipoglikemię, ale tylko wygląda. Cukier na czczo o niczym jeszcze nie świadczy Dopytałabym endo czy to aby też nie hormonalne tło. ![]() Cytat:
Moja mam ma takie już ponad 5 lat, jak nie więcej, nazwy nie poda, bo wykrawa metki. Kupuję na targu ale one liche, feeeest, po kilkunastu praniach się rozwalają. Kupuję zatem w sklepach z polską bielizną. Szału nie ma, bo zwyklaki tanie kupuję, ale trwalsze są. Skarpetki w Tesco - choć drogie to dobre, i bambusowe na targu. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#652 |
|
|
Ja bym chciała, ostatnio na treningu zobaczyłam moje wystające żebra, fuble
|
|
|
#653 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
....2.. Ogólny też zdiagnozuje cukrzycę i leki przepisze , i każdy ma do niego dostęp . A tam nie ma powszechnego ubezpieczenia , więc jak nie masz kasy nie masz żadnego leczenia . Cytat:
![]() 2.ooj wędzonej ikry to bym zjaaaadła ![]() Cytat:
2.jeżeli się zwija z bólu jedzie na SOR , tam w razie potrzeby zrobią podstawowe badania , i jeżeli trzeba to położą na oddział a jeżeli nie trzeba to dadzą coś żeby opanować sytuację i odeślą do rejonu . A ci na nplu od tego są lekarzami żeby wiedzieć co podać komu i kiedy a że jest kijowo urządzone to insza sprawa - narodowy fundusz zagłady dba , żeby nie mogło być dobrze ![]() Cytat:
![]() 2.prawda . Im starsze serce , tym lepiej ma wykształcone krążenie oboczne , czyli dodatkową powstającą z wiekiem na skutek przewlekłego niedotlenienia z różnych powodów sieć naczyń krwionośnych , które w razie zawału głównego dużego naczynia mogą niedokrwiony obszar w pewnych granicach dokrwić , więc zawał nie ejst taki duży . Natomiast młodzi i zdrowi tego krążenia obocznego nie mają , dlatego jak zawał to na ogół od razu ze skutkiem śmiertelnym . Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.potwierdzam obiektywnie - dzisiaj wszystko sie szmaci i zużywa w tempie dużo szybszym niż kiedyś ostatnio nabyte majty po paru tygodniach się zaczęły pruć , a takie ładne były ![]() 3.masz spadki cukru , to nie cukrzyca , niektórzy tak mają . Trza mieć zawsze w kieszeni coś do przegryzienia , i jak mówi Tru jeść niski indeks glikemiczny ![]() pa pa spadaaaaam , jutro rano do pracuni ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#654 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja się w pracy już upasłam o kilogram. Nawet nie to, że siedzę i żrę z nudów, ale wpada mi więcej posiłków. W domu mogłam nie jeść do 14tej a w robocie już o 9 mnie ssie. Bu
|
|
|
|
|
#655 | |
|
|
Cytat:
![]() Weź, oddam za darmo, oblecha
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Tru kochana! Dziękuję za ratę muchową
Tymczasem wkleję, co ostatnio popełniłam : Flam koniec spod stołu 004.jpg
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle skaczę z radości, gdyż wybieram się z Guciem i przyjaciółką na 4 dni na moje Mazury
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. bardzo prosto, w domu lubię luz , więc wdziewam dresy/legi/kiece i śmigam, majty tylko na miasto i to tylko ze strachu przed wypadkiem komunikacyjnym bądź innym i ewent. z nim związaną wizytą w szpitalu/na pogotowiu Cytat:
|
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ładować akumulatory ? ![]() Jak by ktoraś szukala pudru genialnego, to ten taki jest http://www.sephora.com/light-reflect...powder-P377756 |
||
|
|
|
#660 | |
|
|
Powariowały
![]() To oblechowe naprawdę. Umięśnione nóżki, krągły zadek, brzuch - to w sobie lubię. Ale te żebra i chude łapska, fujfujfuj Cytat:
![]() Co obrazek to ładniejszy, nie mogę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

Zostawiłem sobie jakieś 10% pierwotnej zawartości 
złap mi proszę kilkanaście we słoik/butelkę plasticzaną i wyślij