Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-09, 23:13   #3871
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

Dobra ja już naprawdę idę bo moje patrzałki muszę trzymać na zapalkach Boleczka dobranoc i słodkich snów

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 23:14   #3872
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Dobra ja już naprawdę idę bo moje patrzałki muszę trzymać na zapalkach Boleczka dobranoc i słodkich snów
Ja jeszcze doogladam film i tez sie klade, dobranoc, buziaki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 23:16   #3873
rosarioV
Zakorzenienie

A jaki film haha nie dobra żart :P ide ide bo nie wyjde stąd trzeba nam zabierać internet i ograniczać do 4 h dziennie :P

Stary 2014-10-09, 23:17   #3874
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki film haha nie dobra żart :P ide ide bo nie wyjde stąd trzeba nam zabierać internet i ograniczać do 4 h dziennie :P
Kilerow dwoch chyba masz racje :P

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-10-10, 01:45   #3875
madzixx88
Zakorzenienie

Haha 2:30 a ja na wizazu jednym okiem a drugim wcinam miesko i ogorki Tesciowej
Usnelismy na kanapie przed tv i sie przebudzilam glodna to sobie naszykowalam nocna kolacje a co :P a maz zdezorientowany mnie pyta czy juz wstajemy

Malinka-super mieszkanko, uwielbiam polaczenie jasnej podlogi i jasnych mebli w nowym M tak na pewno zrobimy, bo teraz mamy ciemna podloge i juz mnie wkurza ale to za 2 lata dopiero.. a drapak dla kota na wypasie !
I gratulacje dla siostry

Nancy-super, ze dzidzia zdrowa,, gratki !

Tez bym chciala sie jutro chociaz troszke dowiedziec czy chlopiec czy dziewczynka czuje bardziej, ze chlopiec no ale...

Madison-Twoje cory musza byc corami, juz sie wszystkie przyzwyczailysmy no i imiona masz piekne wybrane

Karola-moj lekarz tez mowil, ze witaminy najlepiej w naturalnej formie przyjmowac bo i wyniki dobre i teraz duzo warzyw i owocow ale od II trym bede przyjmowac i tak z DHA.

Koncze jedzonko, prysznic i spac
Dobranoc Mamusie, chociaz pewnie juz wszystkie spicie
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 06:35   #3876
boleczka93
Zakorzenienie

Madzix Ty w nocy urzedujesz a ja dzisiaj za to pierwsza jestem rano Dzien dobry dziewczyny
Juz nie pamietam kiedy wstalam tak wczesnie ale dzisiaj troche pracy od 8
Pogoda zapowiada sie calkiem calkiem, wlasnie pije pyszna kawke i zmykam
Aha i zapomnialam napisac ze SNILYSCIE SIE MI! Hahahah

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Edytowane przez boleczka93
Czas edycji: 2014-10-10 o 06:42
Stary 2014-10-10, 06:49   #3877
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej!
A ja same smuteczki, muszę jechać dziś na pogrzeb, a w nocy się nie wyspałam - jakiś człowiek wypadł albo skoczył z balkonu, policja, karetka, płacz kobiety, straszne po prostu, aż śniło mi się w nocy ;(

Idę po śniadanie i szykować się do wyjazdu ;(
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 06:50   #3878
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Lapcie moje wczorajsze zdobycze, tak jak pisalam za wszystko dalam 20 zl, najbardziej jestem zadowolona z bluzy adidasa, jest prze swietna
świetna ta bluza
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja mam tp na 18 kwietnia i modle się żeby nie urodzić w święta bo pewnie na oddziale będą bardzo niemili że akurat zechciało mi się rodzic :-(
Pewnie nic nie będę robić pójdę do mamy i teściowej i tyle. Dam im kasę najwyzej żeby coś przygotowały wiecej.

Prenatalne wszystko ok tylko pani dr nie mogła zbadać przepływów dobrze bo dzidzia za mała trochę i słabo widać. Leniuch spał sobie i wytrzachali mi brzuch. No i nie chciała powiedzieć płci ale w końcu powiedziała ze "może chłopiec" :-D potem wrxuce co kupiłam teraz idę z teściowa i szwagierka gadać na skype bo w angli są.
za badanie no i wstępnie grtuluję chłopaka
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
NIEZAWSZE - a do mnie co Ci pasuje?? Jutro mam usg to zobaczymy czy potwierdzi dziewczynki )
na pewno potwierdzi
Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!
Ja po genetycznym. Z dzidzią póki co wszystko w porządku Wszystkie parametry w normie Z usg data porodu wychodzi mi na 22 kwietnia, czyli dzień później. I najważniejsze widać bardziej dziewczynkę niż chłopca Mam nadzieję, że w tej kwestii nic się już nie zmieni W sumie od początku czuję, że to dziewczynka

I tyle dobrych wiadomości na dziś... Cytologia wyszła mi kiepsko, 2/3 grupa :/ I dostałam skierowanie na kolposkopie do szpitala :/ Plus globulkę bo jakiś grzybek tam się pokazał mam nadzieję, że będzie ok.

Pokazuję zdjęcie mojej dzidziulki, zakochałam się bez pamięci
grunt, że z dzidzią dobrze za Ciebie
no i gratuluję dziewojki
Cytat:

Byłam dziś w hurtowni oglądaliśmy i zakochalismy się w camarelo sevilla <3 widziałam też carmela ten taki co jest skorzany jakby i też jest super, dobrze się prowadzi i jest dosyć wysoki dla bardzo bardzo niskich niezbyt chyba.
Wrzucam zakupy z tesco :-D
chciałam ostatnio te body kupić i widzę, że jeszcze potaniało. Dziś będę w Tesco to zerknę czy jeszcze są
Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny aż się pobeczałam...moja siostra jedyna,najukochańsza lat 27 jest w ciąży-7 tydzień....aaa czad
gratulacje dla siostry

dzis mega intensywny dzień Od wczoraj znów czasami pobolewa mnie w środku jakby szyjka/pochwa - nie wiem. Ból jest lekki i chwilowy. Chyba znów dzidzia się rozpycha
No i chyba infekcja wróciła. Oby do przyszłego piątku, do wizyty

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 07:22   #3879
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny aż się pobeczałam...moja siostra jedyna,najukochańsza lat 27 jest w ciąży-7 tydzień....aaa czad
O jaa Ale super!

Cytat:
Haha tak a rano nas zlinczują że tyle stron narobiłyśmy
Wcale tak duzo nie ma nadrabiania

WITAM SIE W II TRYMESTRZE! <3
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 07:28   #3880
rosarioV
Zakorzenienie

Witam się dzisiejszego dnia dziwnie się jakości czuję jakieś dziwne uczucia w brzuchu... lekko mnie pobolewa tylko nie wiem czy to jajnik czy brzuch czy też może jelita bo mam skurcze w pupce
Blackberry gratulacje! !!
Pavlinecka no noc mialaś nie za fajną
A u mnie jest tylko małe tesco :/ i chyba nie ma ubranek dla dzidzi. Tzn. Artykuły są ale ubranka itp. To jak się trafi.

Stary 2014-10-10, 07:34   #3881
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się dzisiejszego dnia dziwnie się jakości czuję jakieś dziwne uczucia w brzuchu... lekko mnie pobolewa tylko nie wiem czy to jajnik czy brzuch czy też może jelita bo mam skurcze w pupce
Blackberry gratulacje! !!
Pavlinecka no noc mialaś nie za fajną
A u mnie jest tylko małe tesco :/ i chyba nie ma ubranek dla dzidzi. Tzn. Artykuły są ale ubranka itp. To jak się trafi.
Mi też pulsuje w pupce, myslalam że to od tego ze dużo jestem w pozycji połlezacej ostatnio ;-) brzuch mnie też pobolewa i pachwiny, a dziś w nocy tak mnie rozbolal z prawej i tak u góry dziwnie że chciałam jechac na pogotowie. A to gazy byly :-D 10min i minęło na szczescie.

u mnie tesco w ogóle nie ma, zajechalam przy okazji badań prenatalnych wczoraj w innym mieście.
Pawcio 13.04.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 07:35   #3882
czajelka
Rozeznanie

hejka

ja juz po sniadanku,zaraz z sis idziemy zrobic rundkę po ciuchach ... dzis jej tz jest w domu to zajmie sie malym....

a ja wieczorami padam bardzo szybko, po 20 to juz czasami spie... nie dam rady tak długo byc na necie

blackberry super wiesci ze wszytko okey no i witamy w II trymestrze

Pavlineczkaojjj, naprawde wspólczuje takiej nocy ...

malineczka to bedziesz chodzic w ciazy tak jak i ja ze swoja sis :P u nas róznica to tylko 2 tygodnie

milego i slonecznego dnia KOchane
mamy piekna jesień

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 07:37   #3883
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
O jaa Ale super!

Wcale tak duzo nie ma nadrabiania

WITAM SIE W II TRYMESTRZE! <3

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
hejka

ja juz po sniadanku,zaraz z sis idziemy zrobic rundkę po ciuchach ... dzis jej tz jest w domu to zajmie sie malym....

a ja wieczorami padam bardzo szybko, po 20 to juz czasami spie... nie dam rady tak długo byc na necie
nie przejmuj się, ja też nadal ok 20-21 padam

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 07:53   #3884
madzixx88
Zakorzenienie

Witam sie i ja

Zjadlam juz rosolek i jeszcze wcinam kanapki

Piekny dzien dzis znowu spacerek sobie zrobie dlugi..zawsze w takich chwilach zaluje, ze nie mamy psa owczarek niemiecki Tzta zostal u rodzicow, bo by sie umeczyl u nas w bloku na 4 p
Stary 2014-10-10, 07:54   #3885
rosarioV
Zakorzenienie

Nie chce mi się wstać! A o 10:30 mam autobus... a jeszcze się uczesać, umalować. Leń

Stary 2014-10-10, 07:59   #3886
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Jakieś dziadostwo "skacze" mi po parapecie w sypialni. Ale mąż się nie boi robactwa więc zanim d.upe ruszy to to coś gdzieś popełznie i już. Grrr....

Idę w takim razie spać do salonu. Tam chociaż do malud będę miała blisko.

Dobranoc i proszę o kciuki za jutro
trzymam kciukasy!

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
widzisz jak pieknie sie zlozylo oby dwie bedziecie dzieciate, super!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 07:59   #3887
sunny_eyes
Zakorzenienie

Hej kobitki
Padł wczoraj jak niemowle z telefonem w ręce.
Chyba w nocy mnie kurcz w łydke chwyciłl, bo mnie tak strasznie boli jak chodze. A jeszcze mama chce jechać do lidla, bo są jakieś znicze po 7zł z szkła pękanego...

Cytat:
Ja 166 i dla mnie jest ok, myśle że warto ci się do niego przymierzyć
Czyli widzę, że zamówienie hurtowe możemy składać u producenta skoro tyle się przymierza d carameli

Cytat:
Hormony działają Czyli prawie w jednym wieku będziecie miały maleństwa, zazdroszczę też bym tak chciała, tylko siostry brak.
U mnie bratanica jak się dowiedziala o ciąży to była reakcja z łzami w oczach "naprawdę? nie żartujesz?", bo najmłodsze dziecko w najbliższej rodzinie to ma 15 lat...

Zjadłam na śniadanie makrele w sosie pomidorowym - ryba w puszcze się liczy?
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 08:02   #3888
rosarioV
Zakorzenienie

Chyba tak przeciez to ryba coś tam pewnie zawiera :P jedyne co to może będzie miało mniejsze wartości odżywcze ale mogę się mylić
A jednak to były jelita nagła i.pilna sprawa poszła i luzz to chyba przez jogurty.

Edytowane przez rosarioV
Czas edycji: 2014-10-10 o 08:03
Stary 2014-10-10, 08:04   #3889
Koperco
Zakorzenienie

Ale dałyście z ilością stron! Ale nadrobiłam;]

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, znowu do mam które już są w ciąży po raz drugi czy któryś :P
Mam zamiar karmić piersią, nie wiem jeszcze ile ale ogólnie taki jest mój plan tylko boje się że potem już nigdy moje piersi nie beda takie "piękne" jak są I w związku z tym powiedzcie mi czy wy jak karmiłyście to udało się wam potem przynajmniej w jakimś stopniu wrócić piersią swój wygląd sprzed ciąży?
Wiem że jak już to samo się nie zrobi, pewnie trzeba stosować kremy, masować itd ale czy to jest wgl realne??????????????????? ???
ja miałam średnie przed ciążą i troszkę mi oklapły, ale niedużo, da się przezyć i nie narzekać

karoola ja mam zamiar urodzić przed świętami Bo nie chciałabym sama w święta w szpitalu siedzieć...A co do jedzenia to ja i tak jajek nie mogę więc akurat Wielkanoc to mi lata wiecie gdzie:P:P

gossipJa mam nietolerancje. Ale nie martw się to dzidzi wcale nie dotyczy. Twoje gazy, bóle, skręty kiszek to Twoje dolegliwości i Małemu ani nie szkodzą, ani ich nie czuje więc spokojnie Tylko Ty się męczysz

Ja dziś mam emocjonalnego doła-bez przyczyny. A jest ciepło, właśnie wyszło słoneczko a ja bym się zaszyła najlepiej pod kołdrą..te hormony.
Muszę się ogarnąć
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 08:08   #3890
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Hej kobitki
Padł wczoraj jak niemowle z telefonem w ręce.
Chyba w nocy mnie kurcz w łydke chwyciłl, bo mnie tak strasznie boli jak chodze. A jeszcze mama chce jechać do lidla, bo są jakieś znicze po 7zł z szkła pękanego...

Czyli widzę, że zamówienie hurtowe możemy składać u producenta skoro tyle się przymierza d carameli

Hormony działają Czyli prawie w jednym wieku będziecie miały maleństwa, zazdroszczę też bym tak chciała, tylko siostry brak.
U mnie bratanica jak się dowiedziala o ciąży to była reakcja z łzami w oczach "naprawdę? nie żartujesz?", bo najmłodsze dziecko w najbliższej rodzinie to ma 15 lat...

Zjadłam na śniadanie makrele w sosie pomidorowym - ryba w puszcze się liczy?
Ojjj u mnie dwoch najstarszych ma obecnie 4 lata potem kolejno 3 lata i dwójka roczniaków więc malenstwo będzie miało kuzynostwo do zabawy

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

I jezzcze przyjaciółka w ciąży i koleżanka a dwie urodziły dopiero będzie towarzystwo

Stary 2014-10-10, 08:08   #3891
sunny_eyes
Zakorzenienie

Pavlinecko straszna taka noc, współczuję.

Rosario jak pierwszy raz mnie coś wzięło i dzwonie do mamy, że mnie brzuch boli, że coś jakby na bąki i już nie wiem czy to maleństwo czy jak. To mnie "uspokoiła", że będzie jeszcze gorzej jak maluda się bardziej rozgości, podrośnie i wtedy to już wszystko w środku mnie będzie boleć. Przynajmniej złudzeń mi nie pozostawiła

Kurcze zostawiłam na noc okno delikatnie rozszczelnione bo mi się wydawało ciepło na dworze, a teraz kicham jak nakręcona wrrr
Stary 2014-10-10, 08:11   #3892
madzixx88
Zakorzenienie

Sunny-tez mam taka rybke w lodowce i mialam na nia ochote ale sie zastanawialam czy te z puszki mozna jesc

Kciuki za dzisiejsze wizyty i ja rowniez prosze o nie, bo genetyczne o 18
Stary 2014-10-10, 08:13   #3893
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Pavlinecko straszna taka noc, współczuję.

Rosario jak pierwszy raz mnie coś wzięło i dzwonie do mamy, że mnie brzuch boli, że coś jakby na bąki i już nie wiem czy to maleństwo czy jak. To mnie "uspokoiła", że będzie jeszcze gorzej jak maluda się bardziej rozgości, podrośnie i wtedy to już wszystko w środku mnie będzie boleć. Przynajmniej złudzeń mi nie pozostawiła

Kurcze zostawiłam na noc okno delikatnie rozszczelnione bo mi się wydawało ciepło na dworze, a teraz kicham jak nakręcona wrrr
Oj słyszałam właśnie jak w wątróbke przywali albo w żeberka to będziemy się prosić o powrót tamtych bólów ;P
Was też bolą plecy na dole? Jakoś mi się wcześnie wydaje jak na ból pleców w ogóle też już chodzicie hak ciężarne? Zauważyłam że chodzę wyprostowana bardziej i brzuch do przofu a zawsze uwielbiałam się garbić :P:

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Trzymam kciuki za Madison i madzix ktoś jeszcze ma wizytę?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 08:16   #3894
gossip_girl21
Zakorzenienie

Siemka brzuchatki
ja juz sniadanko narobiłyście mi ochoty na rybę a jedyna jaką miałam w lodówce to paprykarz szczeciński:P mam nadzieję że zapcham dziurę choc na chwile ;P
i cała niedzielę będę sama bo Tz jedzie na ryby 100 km od domu gdzieś w morze wypływają i niestety nie było miejsca a dwa warunków dla mnie;/
a przecież nie powiem mu nie jedź bo wiem że mu bardzo zależy na tym
jakoś wytrzymam bd mieć wsparcie w Was

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 08:17   #3895
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Oj słyszałam właśnie jak w wątróbke przywali albo w żeberka to będziemy się prosić o powrót tamtych bólów ;P
Was też bolą plecy na dole? Jakoś mi się wcześnie wydaje jak na ból pleców w ogóle też już chodzicie hak ciężarne? Zauważyłam że chodzę wyprostowana bardziej i brzuch do przofu a zawsze uwielbiałam się garbić :P:
Mnie bolą troszkę jeśli za długo jestem w jednej pozycji.
U mnie jeszcze nic nie widać po brzuszku, więc wydaje mi się, że chodzę tak jak zawsze.

Powodzenia na wizytach i kciuki
Stary 2014-10-10, 08:20   #3896
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Sunny-tez mam taka rybke w lodowce i mialam na nia ochote ale sie zastanawialam czy te z puszki mozna jesc

Kciuki za dzisiejsze wizyty i ja rowniez prosze o nie, bo genetyczne o 18
Kciuki

Ja dopiero dziś się zaczęłam martwić tymi przeplywami że są niejednoznaczne. Lekarka mówiła że dzidzia jest za mała i ciezko sprawdzić ale przecież po to się robi teraz to genetyczne chyba nie? To jak mogła mówić że za małe? Ehh... W necie wiele nie ma są tylko teksty jak wynik jest zły a to oznacza oczywiście choroby itp itd :-( a wy mialyscie określane przepływy (dv)?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-10-10, 08:27   #3897
madzixx88
Zakorzenienie

Blackberry- A co to sa te przeplywy i co okreslaja, bo nawet nie wiem..
Stary 2014-10-10, 08:38   #3898
gosiak0512
Zakorzenienie

hejka..

mała_sylwia ja chodzę do gina na nfz i bez problemu wystawia mi zwolnienie darmowe.. zależy od lekarza bo u niektóych dziadów to i za kase nie da się załatwić..

ja jedyne czego się "boję" rodzą w święta to to że nie wypuszczą po dwóch dobach tylko będą czekali aż się święta skończą

co do piżam to ja śpię w piżamach ale na krótki rękaw i nogawke 3/4 lub krótszą, czasem coś sexi założę ale to rzadko.. do szpitala mam krótką koszulą na poród a na potem piżamki biorę bo mnie denerwował leżenie z gołym tyłkiem jak się karmiło.. no chociaż teraz to są już fajne koszulki z odpinanymi "cyckami"

paskudnie się czuję od wczoraj brzucho bolało ale przeszło tyle że żołądek mnie boli dalej i ledwo co jem.

ametty według mnie można tylko ja bym na przykład się upewniła czy tam gdzie jadę z tak małym dzieckiem wszyscy są zdrowi. no i pytanie jak ty się będziesz czuła po porodzie bo rana po nacięciu może boleć i może Ci się nie wygodnie siedzieć to 100km

niezawsze mam małopłytkowość i szybciej przy tym starzeje się łożysko, do tego jak będzie za duży spadek płytek to mam dostać leki ale to już ostateczność więc wolałabym tego uniknąć żeby i dzieciak się nie najadł tego lub poprostu wywołają mi poród zaraz jak przekroczę bezpieczny termin tj chyba tez 37 tydz. żeby nie ryzykować życia mojego i dziecka

co do badań to mi na razie moczy wychodzi ok morfologia ogółem też bo we wcześniejszych ciążach miałam w tym okresie już anemię a tym razem nie tylko płytek duży spadek i większy niż przy chłopakach.. ehh.. czekają mnie wizyty w instytucie hematologii.. cyto wyszła 1 grupa elegancko

boleczka moje piersi już nie wróciły do wcześniejszego stanu niestety, miałam ładne c, w ciązy pełne d a po marne b.. teraz znów mam fajne d Jedyne co mogę powiedzieć to że nie u wszystkich dziewczyn jest tak samo i Twoje po karmieniu mogę być idealne. Nie wierzę w super maści itp, całą ciąże smarowałam brzucho żeby rozstępów nie było.. tydzień przed porodem jak strzeliły tak nie było co zbierać..

ja w środę pojechałam z m. po farbę do kuchni i nadal nie wiem czy dobrą wzięłam i czy do mebli będzie pasować jak przywiozą.. ale mam nadzieję że będzie pasowało

madison a mi tam się u Ciebie 2 chłopaki widzą teraz

malinka ładny pokoik i fajny drapak

blackberry jakie ładne cudeńka

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 08:40   #3899
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
hejka..

mała_sylwia ja chodzę do gina na nfz i bez problemu wystawia mi zwolnienie darmowe.. zależy od lekarza bo u niektóych dziadów to i za kase nie da się załatwić..
ja chodzilam do wielu lekarzy, do wszystkich prywatnie i zaden za darmoche by nie dal wszyscy byle by tylko kasa kasa kasa i sie nachapac a jak ci lekarz mowi wprost zze nie chce zdzierac kasy bo nie o t chodzi to az zdziwko :0

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 08:48   #3900
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Blackberry- A co to sa te przeplywy i co okreslaja, bo nawet nie wiem..
To jest jakas tam żyła która dotlenia górną połowę dziecka. I mi wpisała że przepływy niejednoznaczne. Mówiła że dziecko małe i ciezko to zbadać. Może z niej słaba specjalistka... W sumie to gdyby było coś zle to by wpisała to w wynik. A ona mówiła nawet że jak lekarz zdecyduje później że jest ok to nie muszę na polowkowe przyjeżdżać. Gdyby było coś zle to pewnie by mówiła żeby przyjechać jednak? Dobrze że na wtorek się zarejestrowalam w bo wróciła mi infekcja, to pogadam z doktorkiem.
Pawcio 13.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości