|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Dobra ja już naprawdę idę bo moje patrzałki muszę trzymać na zapalkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
A jaki film
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
Haha 2:30 a ja na wizazu
![]() ![]() Usnelismy na kanapie przed tv i sie przebudzilam glodna to sobie naszykowalam nocna kolacje a co :P a maz zdezorientowany mnie pyta czy juz wstajemy ![]() Malinka-super mieszkanko, uwielbiam polaczenie jasnej podlogi i jasnych mebli ![]() ![]() ![]() ![]() I gratulacje dla siostry ![]() Nancy-super, ze dzidzia zdrowa,, gratki ! ![]() Tez bym chciala sie jutro chociaz troszke dowiedziec czy chlopiec czy dziewczynka ![]() ![]() Madison-Twoje cory musza byc corami, juz sie wszystkie przyzwyczailysmy no i imiona masz piekne wybrane ![]() Karola-moj lekarz tez mowil, ze witaminy najlepiej w naturalnej formie przyjmowac bo i wyniki dobre i teraz duzo warzyw i owocow ale od II trym bede przyjmowac i tak z DHA. Koncze jedzonko, prysznic i spac ![]() Dobranoc Mamusie, chociaz pewnie juz wszystkie spicie ![]()
#3876 |
Zakorzenienie
|
Madzix Ty w nocy urzedujesz a ja dzisiaj za to pierwsza jestem rano
![]() ![]() Juz nie pamietam kiedy wstalam tak wczesnie ale dzisiaj troche pracy od 8 ![]() Pogoda zapowiada sie calkiem calkiem, wlasnie pije pyszna kawke i zmykam ![]() Aha i zapomnialam napisac ze SNILYSCIE SIE MI! Hahahah ![]()
![]() ![]() ![]() Jestem Twoją żonką od 27.12.14 ![]() Nasza córcia - Nikola ![]() ![]() ![]() 30.04.15 ![]() Edytowane przez boleczka93 Czas edycji: 2014-10-10 o 06:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
Hej!
A ja same smuteczki, muszę jechać dziś na pogrzeb, a w nocy się nie wyspałam - jakiś człowiek wypadł albo skoczył z balkonu, policja, karetka, płacz kobiety, straszne po prostu, aż śniło mi się w nocy ;( Idę po śniadanie i szykować się do wyjazdu ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i gratuluję dziewojki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzis mega intensywny dzień ![]() ![]() No i chyba infekcja wróciła. Oby do przyszłego piątku, do wizyty ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcale tak duzo nie ma nadrabiania ![]() WITAM SIE W II TRYMESTRZE! <3
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
Witam się dzisiejszego dnia
![]() ![]() Blackberry gratulacje! !! Pavlinecka no noc mialaś nie za fajną ![]() A u mnie jest tylko małe tesco :/ i chyba nie ma ubranek dla dzidzi. Tzn. Artykuły są ale ubranka itp. To jak się trafi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tesco w ogóle nie ma, zajechalam przy okazji badań prenatalnych wczoraj w innym mieście.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3882 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() ![]() ja juz po sniadanku,zaraz z sis idziemy zrobic rundkę po ciuchach ... dzis jej tz jest w domu to zajmie sie malym.... a ja wieczorami padam bardzo szybko, po 20 to juz czasami spie... nie dam rady tak długo byc na necie ![]() blackberry super wiesci ze wszytko okey ![]() ![]() ![]() ![]() Pavlineczkaojjj, naprawde wspólczuje takiej nocy ... ![]() ![]() malineczka to bedziesz chodzic w ciazy tak jak i ja ze swoja sis :P u nas róznica to tylko 2 tygodnie ![]() milego i slonecznego dnia KOchane ![]() ![]() ![]() mamy piekna jesień ![]() ![]() ![]()
#3883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
![]() Zjadlam juz rosolek i jeszcze wcinam kanapki ![]() Piekny dzien dzis znowu ![]() ![]() ![]()
#3885 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się wstać! A o 10:30 mam autobus... a jeszcze się uczesać, umalować. Leń
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3887 | ||
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
![]() Padł wczoraj jak niemowle z telefonem w ręce. Chyba w nocy mnie kurcz w łydke chwyciłl, bo mnie tak strasznie boli jak chodze. A jeszcze mama chce jechać do lidla, bo są jakieś znicze po 7zł z szkła pękanego... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie bratanica jak się dowiedziala o ciąży to była reakcja z łzami w oczach "naprawdę? nie żartujesz?", bo najmłodsze dziecko w najbliższej rodzinie to ma 15 lat... Zjadłam na śniadanie makrele w sosie pomidorowym - ryba w puszcze się liczy? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak przeciez to ryba coś tam pewnie zawiera :P jedyne co to może będzie miało mniejsze wartości odżywcze ale mogę się mylić
![]() A jednak to były jelita ![]() Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2014-10-10 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | |
Zakorzenienie
|
Ale dałyście z ilością stron! Ale nadrobiłam;]
Cytat:
![]() karoola ja mam zamiar urodzić przed świętami ![]() gossipJa mam nietolerancje. Ale nie martw się to dzidzi wcale nie dotyczy. Twoje gazy, bóle, skręty kiszek to Twoje dolegliwości i Małemu ani nie szkodzą, ani ich nie czuje więc spokojnie ![]() ![]() Ja dziś mam emocjonalnego doła-bez przyczyny. A jest ciepło, właśnie wyszło słoneczko a ja bym się zaszyła najlepiej pod kołdrą..te hormony. Muszę się ogarnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- I jezzcze przyjaciółka w ciąży i koleżanka a dwie urodziły dopiero ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Pavlinecko straszna taka noc, współczuję.
Rosario jak pierwszy raz mnie coś wzięło i dzwonie do mamy, że mnie brzuch boli, że coś jakby na bąki i już nie wiem czy to maleństwo czy jak. To mnie "uspokoiła", że będzie jeszcze gorzej jak maluda się bardziej rozgości, podrośnie i wtedy to już wszystko w środku mnie będzie boleć. Przynajmniej złudzeń mi nie pozostawiła ![]() Kurcze zostawiłam na noc okno delikatnie rozszczelnione bo mi się wydawało ciepło na dworze, a teraz kicham jak nakręcona wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
Sunny-tez mam taka rybke w lodowce i mialam na nia ochote ale sie zastanawialam czy te z puszki mozna jesc
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty i ja rowniez prosze o nie, bo genetyczne o 18 ![]() ![]()
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Was też bolą plecy na dole? Jakoś mi się wcześnie wydaje jak na ból pleców w ogóle też już chodzicie hak ciężarne? Zauważyłam że chodzę wyprostowana bardziej i brzuch do przofu a zawsze uwielbiałam się garbić :P: ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Trzymam kciuki za Madison i madzix ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Siemka brzuchatki
![]() ja juz sniadanko narobiłyście mi ochoty na rybę a jedyna jaką miałam w lodówce to paprykarz szczeciński:P mam nadzieję że zapcham dziurę choc na chwile ;P i cała niedzielę będę sama bo Tz jedzie na ryby 100 km od domu gdzieś w morze wypływają i niestety nie było miejsca a dwa warunków dla mnie;/ a przecież nie powiem mu nie jedź bo wiem że mu bardzo zależy na tym ![]() jakoś wytrzymam bd mieć wsparcie w Was ![]()
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jeszcze nic nie widać po brzuszku, więc wydaje mi się, że chodzę tak jak zawsze. Powodzenia na wizytach i kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero dziś się zaczęłam martwić tymi przeplywami że są niejednoznaczne. Lekarka mówiła że dzidzia jest za mała i ciezko sprawdzić ale przecież po to się robi teraz to genetyczne chyba nie? To jak mogła mówić że za małe? Ehh... W necie wiele nie ma są tylko teksty jak wynik jest zły a to oznacza oczywiście choroby itp itd :-( a wy mialyscie określane przepływy (dv)?
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
Blackberry- A co to sa te przeplywy i co okreslaja, bo nawet nie wiem..
#3898 |
Zakorzenienie
|
hejka..
mała_sylwia ja chodzę do gina na nfz i bez problemu wystawia mi zwolnienie darmowe.. zależy od lekarza bo u niektóych dziadów to i za kase nie da się załatwić.. ja jedyne czego się "boję" rodzą w święta to to że nie wypuszczą po dwóch dobach tylko będą czekali aż się święta skończą ![]() co do piżam to ja śpię w piżamach ale na krótki rękaw i nogawke 3/4 lub krótszą, czasem coś sexi założę ale to rzadko.. do szpitala mam krótką koszulą na poród a na potem piżamki biorę bo mnie denerwował leżenie z gołym tyłkiem jak się karmiło.. no chociaż teraz to są już fajne koszulki z odpinanymi "cyckami" paskudnie się czuję od wczoraj ![]() ametty według mnie można tylko ja bym na przykład się upewniła czy tam gdzie jadę z tak małym dzieckiem wszyscy są zdrowi. no i pytanie jak ty się będziesz czuła po porodzie bo rana po nacięciu może boleć i może Ci się nie wygodnie siedzieć to 100km niezawsze mam małopłytkowość i szybciej przy tym starzeje się łożysko, do tego jak będzie za duży spadek płytek to mam dostać leki ale to już ostateczność więc wolałabym tego uniknąć żeby i dzieciak się nie najadł tego lub poprostu wywołają mi poród zaraz jak przekroczę bezpieczny termin tj chyba tez 37 tydz. żeby nie ryzykować życia mojego i dziecka co do badań to mi na razie moczy wychodzi ok morfologia ogółem też bo we wcześniejszych ciążach miałam w tym okresie już anemię a tym razem nie ![]() ![]() boleczka moje piersi już nie wróciły do wcześniejszego stanu niestety, miałam ładne c, w ciązy pełne d a po marne b.. teraz znów mam fajne d ![]() ja w środę pojechałam z m. po farbę do kuchni i nadal nie wiem czy dobrą wzięłam i czy do mebli będzie pasować jak przywiozą.. ale mam nadzieję że będzie pasowało ![]() madison a mi tam się u Ciebie 2 chłopaki widzą teraz ![]() malinka ładny pokoik i fajny drapak ![]() blackberry jakie ładne cudeńka ![]()
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
To jest jakas tam żyła która dotlenia górną połowę dziecka. I mi wpisała że przepływy niejednoznaczne. Mówiła że dziecko małe i ciezko to zbadać. Może z niej słaba specjalistka... W sumie to gdyby było coś zle to by wpisała to w wynik. A ona mówiła nawet że jak lekarz zdecyduje później że jest ok to nie muszę na polowkowe przyjeżdżać. Gdyby było coś zle to pewnie by mówiła żeby przyjechać jednak? Dobrze że na wtorek się zarejestrowalam w bo wróciła mi infekcja, to pogadam z doktorkiem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.