![]() |
#601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]()
![]() |
#602 |
Raczkowanie
|
acha, jeszcze jedno - nie mieliśmy kamerzysty ani fotografa. kilkoro gości miało ze sobą dobry sprzęt więc zrobiliśmy mini plener obok karczówki. fajne miejsce na zdjęcia, naprawdę! zamieszczam siebie w sukni i jedno zdjecie z karcżówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zadomowienie
|
Julies bukiet robilam w kwiaciarni Pokusa na Paderewskiego kosztowal 200 zl. Dokladniejsze zdjecie pewnie mam - zamieszcze kiedys przy okazji.
#604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bosssko wyglądaliście ![]()
![]() |
#605 |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() Tiara, moje szczere gratulacje. Bardzo ładna z Was para ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Raczkowanie
|
Ostatnio dzwoniłam do Łysogór gdzie planowałam swoje wesele i dowiedziałam się, że planują podwyżkę. Obecnie koszt wesela to 150 zł od osoby, a za dwa lata koszt będzie wynosił około 170 zł/os. Ale najbardziej mnie zmartwiło to, że robią wesele co najmniej na 100 osób a ja niestety raczej 100 osób mieć nie będę.
![]() Rozmawiałam z koleżanką która miała wesele właśnie w Łysogórach i była bardzo zadowolona. Jedzenie, obsługa super, klimatyzacja była cały czas włączona ( co jest dla mnie bardzo ważne bo planuje ślub w sierpniu). W cene nie wliczona jest wódka i napoje. A tort jest od Braci Janusz ![]() Ale zastanawiam się aby jednak poszukać innej sali na około 70 - 80 osób. Dzwoniłam też do hotelu "Pod Jaskółką". Koszt około 135 zl od osoby. Ale niestety nic nie słyszałam o tej sali. Moja siostra idzie tam na wesele w sierpniu więc zdam jej relację. ![]() Ale zaczełam się zastanawiać nad Sosnowym Dworkiem. Tylko czy ta sala nie będzie za duża dla 80 osób? Dzwoniłam tam i koszt to 120/os i mają wolne terminy na sierpien 2009. ![]() ![]() Trudny wybór z tą salą. |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Raczkowanie
|
Ciekawa jestem jak Moniak85 po weselu w Exbudzie?
Czekam na relacje bo tą salę też biorę pod uwagę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uważam, że powinnaś się tam przejechać i obejrzeć tą salę. A o swoich wątpliwościach porozmawiaj z właścicielami, sądzę że dopilnuja żeby wszystko było w porządku ![]() Jesli chodzi o salę, to uważam że lepiej mieć więcej miejsca do tańczenia niż mniej ![]() Ale oczywiście wybór należy do Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo DrGandziu za odpowiedz
![]() Wcześniej na forum czytałam żeby uważać na kelnerki (przez nieuwagę napisałam kucharki), że podobno giną rzeczy. Ale z drugiej strony uważam że w takim zamieszaniu jakim jest wesele zawsze coś może po prostu zginąć albo się zawieruszyć. A tam chodziło tylko o kilka cukierków i jedno ciasto. Jeszcze tam nie byłam, ale jak na razie jestem najbardziej zdecydowana właśnie na Sosnowy Dworek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Przyczajenie
|
DrGandzia własnie przeglądam forum i przeczytałam, że na Twoim weselu gral zespół Novi... mam więc ogromną prośbę - napisz prosze czy Ty i goście byliście z nich naprawdę zadowleni?? ten zespół będzie grał u mnie w przyszłym roku, byłam na ich próbie i naprawde zrobili wrażenie ale wiem, że to co innego słyszeć ich jak grają na próbie a jakj uż na weselu ... bardzo zalezy mi na tym by bawili sie dobrze przy ich muzyce nie tylko młodsi goscie ale także i ci starsi... będę bardzo wdzięczna za opinie na ich temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zadomowienie
|
Magduska nie ma sprawy, pytaj o co chcesz. A na temat cukierków się nie będę wypowiadać, podejrzewam ze konkurencja ich nie śpi
![]() Agata ja należę do osób, które pisza to co myślą. Na prawdę byliśmy zadowoleni z tego zespołu, z poczatku nie ukrywam że bałam się bo ich wcześniej nie słyszałam (mój mąż ich wybrał, był z nimi na kilku weselach -kręcił wesela ![]() Z całym sercem mogę ich polecić, wokalistka- Małgorzata rewelacyjny głos. A poza tym grają na żywo, co w dzisiejszych czasach niestety należy do rzadkości. Z reszta o co byś ich nie poprosiła to wszystko zagrają, nawet ATB czy Safri Duo ![]() ![]() Jesli masz wątpliwości to pytaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Raczkowanie
|
Ja też miałam wesele w sosnowym dworku, było to chyba ich 4 wesele odkąd otworzyli. Powiem tak, zginęło dużo rzeczy napoje,ciasta cukierki nawet nie wiem co jeszcze, nawet cała blacha z ciastem które upiekła moja ciocia. Nie wiem jak jest teraz ale najlepiej cały alkohol i napoje schować sobie w kanciapie i mieć przy sobie kluczyk tak żeby nikt z obcych tam nie wchodził.
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Przyczajenie
|
DrGandzia mam prośbę. Czy mogłabyś mi podać nr tel. do tego zespołu co grał u Ciebie??? Może oni będą mieli wolny termin. Naewt nie przypuszczałam że będe miała z tym taki problem... Gdzie nie zadzwonie wszystko zajęte.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem w którym Sosnowym Dworku byłaś , bo my mieliśmy schowek(na piętrze), do którego dostęp miala tylko ta osoba która miała kluczyk. Iza numery do nich to:608684516 lub 602112258, ale nie wiem czy znajdzie się jeszcze wolny termin. A kiedy masz wesele? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Ci bardzo za te numery tel. Jutro na pewno będe do nich dzwoniła
![]() Wesele mamy 07.06.2008r ![]() No i ksiądz ![]() Mam nadzieje żę jutro będzie mój szczęśliwy dzień i znajde orkiestrę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zadomowienie
|
Iza mam nadzieje, ze będzie wszystko ok. Trzymam kciuki.
A do księdza to tak na 3mies. przed. My poszliśmy 2 mies. przed i lekka z***ke dostaliśmy, ze za późno(chodziło o kurs - mój mąż nie miał) |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak napisałam wcześniej to było ich 4 wesele więc dużo rzeczy było niedogranych. A kelnerki co wtedy były to najbliższa rodzina właściciela (czyli siostra, kuzynka itd.) więc wynosiły bez skrupułów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zadomowienie
|
Jestem w szoku, ale wiesz co znając mnie i mój charakter to zwróciłabym uwagę kelnerkom i poprosiłabym o pokazanie torebek, jeśli miałabym co do tego podejrzenia.
Ja mam świadomośc tego, ze nie zostaje wszystko co nie zostało zjedzone na weselu. Goście często wynoszą po pijaku różne "smakołyki ![]() A w schowku rzeczywiscie mielismy alkohol, bo napoi było za dużo, a poza tym komu by sie chcialo co 5 min. latać po soki czy fantę. Nam soków zostalo około 80l, natomiast fanty, spritówi, coli pare butelek. Ale wiem, ze wynika to z tego że na weselu było duzo młodych którzy piją głównie napoje z "farbką" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po. Polecam zdecydowanie salon fryzjerski Ambrie. Adrian zrobił mi na głowie prawdziwe cudo. Trafił w mój gust w 100%, mimo ze nie miałam robionej fryzury próbnej. Jest prawdziwym mistrzem.
Jezeli chodzi o makijaz i pazurki- tez trafiłam na super profesjonalistke. Dzięki niej przeszedł mi cały stres. Spędziłam w piatek w salonie Hause of nails 4 godziny. Totalny relaks i piekne efekty. Oj jak ja bym chciała jeszcze raz to przezyc.....
#620 |
Zadomowienie
|
skąd ja to znam
![]() chciałoby się tak jeszcze raz poczuć się jak księżniczka ![]() Hania a gdzie jest ten salon? |
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli Ci chodzi o ten od pazurków, to na Sienkiewicza w bramie tam gdzie sklep muzycdzny FAN. Po schodkach na 1 pietrze. Ja na pewno bedę stała klientka tego salonu ![]()
![]() |
#622 |
Przyczajenie
|
DrGandzia tak jak przypuszczałaś zespół nie miał już wolnego terminu...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
w krainie snu i marzeń
|
magduska100 naprawdę polecam Exbud. jedzonko pyszne, bardzo miła obsługa, nie mówiąc o wystroju sali i całym wnętrzu- po prostu dech zapierało. i dostaliśmy gratis apartament - sypialnia, salon, kuchnia, łazienka z jacuzzi... naprawdę polecam. jeśli masz jakieś pytania - chętnie odpowiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mam tez wesele w Exbudzie wiec interesuja mnie wszystkie szczegoly. Napisz jakie mialas menu i czy jedzenia w pelni starczylo, bo wiesz ja najbardziej boje sie, zeby na stolach nie bylo pusto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zadomowienie
|
Iza tak jak myslałam
![]() Hania chodziło mi o salon fryzjerski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Raczkowanie
|
A ja byłam już właściwie zdecydowana na Sosnowy Dworek i zadzwoniłam tam dziś i okazało się że musi być na weselu 100 osób. Tak więc kolejną salę skreślam z mojego kalendarza
![]() Tak więc szukam dalej ![]() Dziewczyny jeśli możecie to napiszcie mi gdzie robią wesela na mniej niż 100 osób, ja myślę że będę miała około 70 - 80 osób na weselu. Dzwoniłam dziś do Exbudu i tam robią wesela na mniejszą liczbę osób ![]() Tak więc Moniak85 czekam na dokładnieszą relację ![]() Chyba w Bristolu też organizują mniejsze wesele, bo z tego co wiem to u Kalex będzie mniej niż 100. |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Przyczajenie
|
Hej magduska100 to zależy jakiej sali szukasz
![]() ![]() Pozdrawiam gorąco |
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Raczkowanie
|
Mela, dzięki bardzo za uwagi o Karczówce, pieknie wygladasz na zdjęciach, jestem pod wrażeniem sukni-bardzo elegancka i oryginalna. Serdeczne życzenia!
#629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a bylas w dworku w Maslowie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.