![]() |
#4741 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Agata to rzeczywiscie poczatek dnia mialas urozmiacony,moze teraz juz do konca bedzie lepiej
![]() Basjenia Ja tez mam ta kreske z gory tak jakby od piersido pepka ![]() Madziqqq tez dzisiaj tylko jem ![]() Powiem wam ze od kiedy mamy nowe meble,kilka nowych kwiatkow,dywanik obok naroznika (wczorajszy nabytek ) to tak mi dobrze w tym moim salonie ![]() ![]() ![]()
#4742 |
Raczkowanie
|
i to jak a najgorzej to poci mi sie d..a nie wiem dlaczego
#4743 |
Wtajemniczenie
|
Hasiap u mnie tez siary ani widu ani slychu :/ Do tego wogole mi te piersi praktycznie nie urosly ...
#4744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ke,142748.html UWAGA NA BIEDRONKI!! http://www.nowiny.pl/ekonowiny/87004...la-dzieci.html
![]() |
#4745 |
Raczkowanie
|
Inka ja tez mam nadzieje ze juz bedzie lepiej
powiem Wam cos co mnie martrwi poniewaz Wy tu ciagle piszecie o jedzeniu ze macie taki apetyt a ja od poczatku ciazy mialam apetyt normalny nic sie nie zwiekszyl ale tak od okolo 3 tygodni w ogole moglabym nie jesc moglabym zyc samym powietrzem o czymkolwiek tylko pomysle to mnie odrzuca moge jesc tylko niektore warzywa i kanapki z twarogiem od wszystkiego innego mam mega zgage lub mnie odrzuca i jak tak dalej pojdzie to ja urodze dziecko ktore bedzie wygladac jak z Oswiecimia aha i dodam ze przytylam od poczatku ciazy tylko 5 kg i to wszystko siedzi w brzuchu ale startowalam z nadwaga wiec nie spodziewalam sie znacznego przyrostu wagi ale zeby az tak????? ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- aha i mam takie dziwne przeczucie ze urodze wczesniej a po glowie mi caly czas chodzi data 24 listopada zupelnie bez powodu czy Wy tez tak macie? ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- hasiap i Inka moze Wam siara sama jeszcze nie leci ale mozliwe ze juz tam jest sprobujcie sobie scisnac lekko brodawki od otoczki w strone samego sutka i sprawdzcie czy pojawily sie takie zolto przezroczyste kropelki
#4746 |
Zadomowienie
|
ja od połowy ciąży mówię że będzie wcześniej.grożę mu tylko żeby nie w moje imieniny bo to mój dzień
![]() i na ostatniej wizycie u położnika z którym mam rodzić powiedział-proszę się szykować na wczesniejszy termin i pokazał na USG że mały jest kudłaczem.... wychodzi na to że trzeba ufać instynktowi |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
Demeter slodkie te Twoje ciuszki
![]() ![]() Agata moja mama przez cala ciaze przytyla 6 kg ![]() ![]() ![]() Ja tez bardziej obstawiam koncowke listopada ale to bardziej sobie chyba wmowilam przez moja skracajaca sie szyjke :/ A co do tej siary to juz wlasnie probowalam tak scisnac i dalej nic... :/ ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Basjenia jak Ja bym chciala zeby Emilka miala kudelki ![]() ![]() ![]()
#4748 |
Rozeznanie
|
u mnie to ta siara jakaś dziwna bo najpierw mi leci przezroczysta a dopiero potem taka żółtawa i jednego dnia mam jej strasznie dużo a drugiego prawie wcale, ciekawe od czego to zależy
już się nie mogę doczekać 15 aż pizzerię otworzą bo dziś z małym jemy pizzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4750 |
Rozeznanie
|
Czy któraś kupiła lub zamierza kupic wózek maxi cosi elea? Bo sie zastanawiam
![]() Ja póki co przytyłam 5 kg a startowałam z normalnej wagi... Ciekawe czy duzo przybędzie jeszcze Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#4751 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() To są nakładki na lampki choinkowe, czyli zamiast cotton balls lub ping-pong balls ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4753 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4755 | ||
Zadomowienie
|
Jakoś sobie dają radę
![]() ![]() Cytat:
![]() Oj strasznie. W szpitalu mamy pootwierane okna i zamknięte kaloryfery Cytat:
![]() A ja napisałam, że byłam na USG i mój lekarz mi robił. Na aparacie szpitalnym mała waży 1800-1900 g co odpowiada 30-31tc. Na jego aparacie w pon mała miała 1400g. Nie podoba mu się mój brzuch i pewnie po powrocie do domu będę jadła więcej magnezu, no-spy i jeszcze spasmolinę. Dziewczynie o tydzień w przód ode mnie co ma pessar i twardnienia to powiedział, że jak by się skurcze zaczęły to nie będą tego chamować ???
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do ciuszków, to śliczne. Jakby się spodziewała dziewczynki, to też bym różowe kupowała ![]() A co do pocenia: tak ostatnio się pocę jak prosiak i tak siara mi się leje. Wczoraj mi się jej tyle wylało, że się przeraziłam ![]() ![]() Agata ja bym się nie przejmowała, a nawet cieszyła, bo czytałam, że jak się startuje z nadwagą to najlepiej przytyć od 7 do 11 kg. Jeszcze parę tygodni zostało, więc pewnie dobijesz do tych 7 i będzie git. Potem będzie mniej do zrzucania. Mnie już przeraża wizja diet, a czuję się jak wieloryb. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
Hasiap ja tez od zawsze mam krecone wlosy ale ich za zadne skarby nie prostuje po pierwsze syzyfowa praca a po drugie z takimi sie urodzilam wiec takie najlepiej do mnie pasuja ale moja corka ma wlosy proste za to strasznie geste i siegaja jej az za posladki mimo iz juz 2 razy miala podcinane ale moze synek bedzie mial krecone hmmmm zobaczymy
#4758 |
Zakorzenienie
|
ja się też strasznie pocę i wkurza mnie to strasznie, w dodatku w pracy nieraz muszę zlecieć na piętro niżej i jak wrócę, dyszę jak stary palacz. Przeraża mnie to
Co do kilogramów, od początku ciąży straciłam 4kg, które na ostatnim ważeniu już wróciły, więc startuję teraz od zera. Z tego się akurat cieszę, bo zostały raptem 2 miesiące, więc nie sądzę, żebym teraz zdążyła nabić kilkanaście kg a to akurat dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Lolcia- wspaniałe wieści ![]() Madziq - haha ![]() ![]() ![]() Maczuma - fajnie, że masz dobre wyniki 87agata -Synek dba o mamusie ![]() Śliczne ciuszki macie ![]() ![]() Co do siary to raz mam a raz nie, kiedyś nacisnęłam i takie kropelki się pokazały a ostatnio to nic mi nie leciało, tylko piersi rosną dalej i rozstępy się robią większe. A co do pocenia to też mam tak że się strasznie pocę, w ogóle to ja straszny zmarzluch jestem a odkąd w ciąży jestem to mi jest gorąco, okna otwieram a mój aż tz się pyta co ja robię. Jestem już po usg, mały waż 1500g, ale ile mierzy to nie spytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Wtajemniczenie
|
Maczuma co do mojego "smiesznego" pepka
![]() ![]() ![]() Ale juz sie z nim oswoilam ![]()
#4762 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I też mam podobną znajomą z miseczkami A, której piersi nie urosły a dziecko karmiła do roku i miała tak duuuuużo pokarmu że szok, też mały pulpecik. ![]() Także nie przejmujcie się brakiem siary czy tym bardziej tym, że piersi nie urosły. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie siara już jest od jakiegoś czasu. teraz mniejsza, ale wcześniej to normalnie koszulkę do spania codziennie musiałam zmieniać, bo miałam po nocy brzydkie ślady po siarze :/
![]() |
#4764 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Nadrobilam teraz zdam relacje
![]() wizyte mialam na 11 a do gabinetu weszlam o 13,20. Wczesniej mialam ktg ktore wyszlo prawidlowo. W gabinecie pobrali gbs. Szyjka zamknieta i dluga. Mala dalej ulozona posladkowow wazy 2550. Jestem w 34t2d wizyta za dwa tygodnie kolejna wtedy chyba umowie sie na cc juz. Co do siary mi nie leci nic, kreche mam od pepka w gore. Cos jeszcze mialam pisac i nie pamietam juz.
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja 30 tydzień rozpoczęłam, teraz sobie uświadomiłam, że to już nie tak mało czasu zostało. Chyba pasuje się zabrać za pranie ciuszków i pakowanie torby ![]() madziqqq :/
![]() |
#4767 |
Zadomowienie
|
A no jestem, ale to akurat pisałam, że umówiliśmy się, że się położę na zastrzyki na płuca w razie przedwczesnego porodu. Wolę dostać, czuję się bezpieczniej jeśli chodzi o dziecko
![]() Ja też mam siarę na staniku, ale jest tego o wiele wiele mniej jak w pierwszej ciąży ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Rozeznanie
|
Mi też żadna siara nie leci
![]() Swietne ciuszki nabyłyście, a szczegolnie bluza Doloresd ![]() A my byliśmy dzis zostawić zaliczkę na dom w nieruchomościach, załatwilismy też już prawnika i na koncu pojechaliśmy popatrzec na nasz przyszły domek ![]() ![]() ![]() Nie chcę zapeszać, ale już myślę co posadzę w ogrodzie za domem, jaka piaskownice zrobimy dla małej i jak będziemy sobie siedzieć przy kominku z winkiem ![]() Trzymajcie kcuiki, żeby bank zatwierdził kredyt i wszystko poszło po naszej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zadomowienie
|
doświadczone mamuśki super że was mamy bo ja się zaczęłam tą siarą martwić. nic nie cieknie za to cycki takie jak stąd do poznania.... odebrałam wczoraj kolejny stanik....70I...I!!! boje się co będzie przed samym porodem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- kiedy zaczynacie pakowac torbe do szpitala bo ja juz wszystko do torby mam ale jeszcze nie wiem czy torbe czy mala walizeczke na kolkach bo ja wcale tego wiele nie potrzebuje bo po 6 godzinkach po porodzie sn bede mogla isc do domu ale ja napewno sie zdecyduje isc przynajmniej po 12 godzinach .wiec tych koszul pieluch,podpasek az tyle nie bedzie mi potrzebne aga i moj szpital nie zaleca zabierania zadnych kosmetykow dladziecka oraz wilgotnych husteczek poniewaz dziecko jest w szpitalu myte sama woda a przy zmianie pieluchy myjemy zmoczonymi kulkami z waty
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.