mój chłopak ma (za) małego penisa, potrzebuję porady... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-27, 11:13   #91
201607040946
Konto usunięte

Dot.: mój chłopak ma (za) małego penisa, potrzebuję porady...

Cytat:
Napisane przez TancerzTango Pokaż wiadomość
Dla kobiety może i tak, ale faceci to wzrokowcy.
Będę się czepiać: wiesz, kim jest wzrokowiec?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-30, 09:25   #92
TancerzTango
BAN stały

Kim?
TancerzTango jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-10, 15:45   #93
stokrotka1209
BAN stały

jak przeszkadza Ci mały penis u partnera to sprawdz tam masz preparaty na powiększenie penisa. Pozdrawiam

Edytowane przez 201607040946
Czas edycji: 2014-10-11 o 10:45
stokrotka1209 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-10, 15:50   #94
wartamarrta
Raczkowanie

Dla mnie to co robisz jest kompletnie bezsensu. Jeśli nie jesteś w stanie porozmwiać ze swoim TŻ to kompletnie nic nie zrobisz, a na pewno nie rozwiążesz problemu. Usiądziecie i porozmawiacie ( ok- temat jest ciężki i przyjemnie nie będzie, ale inaczej sie nie da), zaproponujesz jakieś nakładki, albo po prostu razem omówicie problem.

Chyba lepiej powiedzieć mu prawdę, niż np. zacząć udawać i aktorsko stękać i jęczeć (jak dla mnie jemu by było jeszcze gorzej z czymś takim, gdyby potem to wyszło)

Jeśli tego nie zrobisz to frustracja będzie narastać i w końcu go zdradzisz albo zostawisz...

Poza tym kurcze, to jest twój mężczyzna, powinna być osobą, z którą nie masz tematów tabu, nawet gdy są one bardzo ciężkie...

Edytowane przez wartamarrta
Czas edycji: 2014-10-10 o 15:52
wartamarrta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-13, 15:09   #95
Pejsik
Raczkowanie

Popatrz na to z drugiej strony przede wszystkim, może ty jesteś za duża dla niego )
"Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara)
Pejsik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-13, 15:49   #96
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Napisane przez Pejsik Pokaż wiadomość
Popatrz na to z drugiej strony przede wszystkim, może ty jesteś za duża dla niego )
Czytałeś cały wątek?
Dziewczyna tłumaczyła, że nie pasują nawet na niego zwykłe durexy więc raczej to coś z nim nie tak.
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-16, 09:46   #97
Pejsik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Czytałeś cały wątek?
Dziewczyna tłumaczyła, że nie pasują nawet na niego zwykłe durexy więc raczej to coś z nim nie tak.
O, tego nie doczytałem
"Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara)
Pejsik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-16, 10:46   #98
Norsk_1
Przyczajenie

Ja i moj maz mamy podobny problem. On nie wali na kolana swoimi rozmiarami, ale jest cudownie Powiem tak jest swietnie <zle_zlowo> sie wszedzie gdzie sie da Liczys ie technika i pozycje w jakich uprawiacie sex. My nauczylismy sie siebie. Na poczatku moglam zapomniec o sexie pod prysznicem a po czasie prob i testow pozycji robimy to czesto. Radze poprobowac pozycje.

Wkoncu to nie rozmiar ma znaczenie

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Pomysl tez o swoim chlopaku, jemu tez jest n przykro ze nie moze zaspokoic swojej kobiety. Wiem bo przerabialam to. Jak spotkalam mojego meza przy pierszym razie czulam rozczarowanie bylam zla na maxa, bo On nie mial nic Prezerwatywe zgubil we mnie. ALe ja nie poddalam sie,nakrecalam go tak mocno piscilam przed kazdym sexem, zrezygnowalismy z prezerwatyw. Nauczylismy sie uprawiac sex ze soba i teraz jest cudownie
Nawet zastanawiem sie czy nie jestesmy chorzy i nie powinnismy sie leczyc bo po 2 latach bycia razem ochota na sex nam tyklko rosnie.

Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a
Czas edycji: 2014-10-17 o 10:05
Norsk_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-16, 19:33   #99
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ale cyckami się nie ruchasz, a wielkość/ciasność ma znaczenie. Z tym że kobieta może poćwiczyć mięśnie Kegla, a facet co ma ćwiczyć?
Jak ma małego, to przecież jest tego świadomy, a czy takie nakładki będą dla niego poniżające, to już zależy od niego.

Co do bycia mniej mokrą, to prawda. Im mniej wilgoci, tym większe tarcie, a co za tym idzie, odczucia silniejsze. Ale u mnie i tak jest ciężko: rozepchana nie jestem, facet może mieć dużego, ale jeśli mam kisiel w majtkach, to cieknie ze mnie tak, że o żadnym tarciu nie może być mowy. ALE i bez tego mam orgazmy pochwowe.
Natomiast miałam faceta z małym, nie zadowalał mnie starałam się, on też, w łóżku był ostry, szalony, cała otoczka soft bdsm i takie tam (kręci mnie to), ale niestety, miał za małego tzn. bardzo słabo czułam go w środku.
Jak to nie ?
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-16, 21:41   #100
Loyd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pejsik Pokaż wiadomość
Malo prawdopodobne aby młoda bezdzietna dziewczyna była za duża
Ciekawa jestem co zrobiła autorka bo jakiś czas już minął od jej pierwszej wiadomości

Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow.

Edytowane przez Loyd
Czas edycji: 2014-10-16 o 21:44
Loyd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 09:59   #101
mama001
Raczkowanie

Rozumiem, że to problem, ale skoro autorka ma orgazmy łechtaczkowe więc chyba nie jest aż tak nieprzyjemnie? Sam seks w nakładce to nie żadne poniżenie dla faceta, bez przesady. Poniżeniem jest zażywanie viagry? Albo noszenie pończoch jak partnera to podnieca? Jasne, że nie. Ona potrzebuje większego penisa to facet kupuj nakładkę, pompkę czy co tam znajdą. I próbują w taki sposób. Uważam, że niektórzy za bardzo dramatyzują mówiąc zostaw go.
mama001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 11:21   #102
zalamany25
Przyczajenie

Moja dziewczyna ma ten sam "problem". Mialem w dziecinstwie wiele operacji przez spodziectwo i penis nie rozwinąl sie prawidłowo. Ma wlasnie te 10 cm dlugosci i z 10 cm w obwodzie. Problem w cudzysłowiu gdyż dla niej nie jest to az tak duzy czy mały problem. W łózku staram sie i dbam o jej przyjemność. Przeżywa ze mna orgazmy łechtaczkowe a tu bylem zdziwiony że bedzie to mozliwe przy moim rozmiarze. Widać poprostu nie zamknęła sie psychicznie wmawiajac sobie od poczatku że będzie beznadziejnie. Mogę też sie dlugo kochac. Mam mocno wyćwiczony mięsien kegla, chociaż moja parnerka dobrze rozpalona, dochodzi dość szybko.Czasem za szybko jak dla mnie . Spytalem jej w prost czy moj rozmiar bedzie dla niej problem kiedys w przyszlosci. Stwierdzila że oczywiscie nie wypelniam jej az tak jak by moglo to byc, ale zawsze mozna kupic wibrator. Ale narazie ona tego nie potrzebuje jak stwierdzila. Mam też pasujaca przedluzajaca i pogrubiającą nakładke która moze przydać sie w przyszlosci. Co do autorki tematu i jej partnera hmm. Jedno co mi sie rzucilo w oczy. Przeciez sa mniejsze rozmiary prezerwatyw od standardowych durexow. Przeciez jest swiadom tego że jego penis jest niewielki. Zamiast zaopatrzyć sie w owe mniejsze gumki, narazil siebie i autorke na duze zażenowanie zakładajac standardowy (zeslizgujący sie z jego penisa rozmiar) Powinien być przygotowany.

Edytowane przez zalamany25
Czas edycji: 2014-10-20 o 11:23
zalamany25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 11:24   #103
Pitek68
Przyczajenie

Może ja coś dodam z męskiego punktu widzenia, chociaż nie musi to być punkt widzenia wszystkich facetów.
Rozmowa, szczerość, zero udawania, jak będziesz udawać facet to wyczuje.
Wbrew pozorom faceci mimo chorej ambicji na punkcie penisa potrafią o tym rozmawiać i nie bój się, nie rzuci Cię z powodu tej rozmowy. On sam wie, ze ma ten problem.
Mi też się kiedyś wydawało, ze mam za małego, nie potrafiłem stosunkiem doprowadzić byłej zony do orgazmu, ale znalazłem w internecie parę porad jak się z tym uporać. Teraz moja obecna zona twierdzi, ze mam wielkiego. Dochodzi po kilka razy w czasie jednego numerka.
Są ćwiczenia, które naprawdę sporo powiększają ten interes.
Ty ćwicz mięśnie Kegla, jak to już napisało tu sporo osób, staraj się je zaciskać w momencie pchnięcia, przekonasz się, że jest to bardzo miłe uczucie zarówno dla faceta jak i kobiety.
Nie pamiętam już dokładnie ćwiczeń na penisa, bo to było ponad pięć lat temu, ale napewno powinien go zaciskać tak jak chcąc powstrzymać mocz, jak najmocniej może. Robić to conajmniej kilkanaście minut dziennie. Zaczynać od zaciskania np. na 5 sekund i odpuszczać i tak w kółko. Później na coraz dłuższy czas, aż nie będzie mógł wytrzymać.
Najważniejsze to zaakceptujcie siebie takich jakimi jesteście w każdym calu (w kroczu też), to podstawa. On musi uwierzyć w siebie, musi do niego dotrzeć, że swoim przyrodzeniem też Cię może zaspokoić.
Szukajcie pozycji, w których będziecie się lepiej czuć. Ktoś tu wspominał na przykład o pozycji na pagony, ja dodam, że warto ją lekko zmodernizować, to znaczy tak, ze ty będziesz miała stopy aż nad głową i zgięte nogi, wtedy podobno pochwa jest najpłytsza. Moja żona w tej pozycji nie wyrabia, bo jest za głęboko.
Co do zabawek i przedłużaczy, to tu się nie zgodzę, że to go zdołuje, jeśli Tobie sprawi w ten sposób przyjemność, to będzie szczęśliwy. Wbrew pozorom facetom w seksie (w większości przypadków) najbardziej zależy na zaspokojeniu kobiety. Ja często dochodzę widząc jak moja zona ma orgazm.
To się rozpisałem
Podsumowując: rozmowa, szczerość + ćwiczenia i będzie napewno dobrze.
Jeszcze jedno, jak już tu kilka osób napisało próbujcie raczej bez gumek, bo jest przyjemniej i członek się nie "dusi", więc jest zawsze trzoszkę większy. Skoro to Twój stały chłopak, to nie musicie się obawiać chorób, a na ciążę są inne sposoby, tylko nie stosunek przerywany, bo to sprawia, ze facet ma mniejszą przyjemność.
Teraz z innej beczki, ktoś tu pisał, ze piers nie służą do stosunku, gówno prawda, stosunek w piersi jest rewelacyjny, my z żoną obydwoje to uwielbiamy i robimy bardzo często, no ale każdy ma inny gust

Edytowane przez Pitek68
Czas edycji: 2014-10-20 o 11:35
Pitek68 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 16:35   #104
Pitek68
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kamilaz01 Pokaż wiadomość
szukasz sposobu na powiększenie penisa nieoperacyjnie? Zapraszamy do nas Znajdziesz tu skuteczne i sprawdzone preparaty na powiększenie penisa. Ponadto oferujemy szeroki wybór akcesorii i gadżetów erotycznych. Zapewniamy naszym klientom dyskrecję i gwarancję rzetelnego wykonania zamówienia. Zapraszamy
czy ten sex shop musi tak spamować?
Powiększanie penisa pomką - pieprzenie kota za pomocą młota. Dajcie sobie spokój. To tak jakby próbować powiększyć kobiecie cycki pomką od roweru

Edytowane przez 201607040946
Czas edycji: 2014-10-21 o 06:37
Pitek68 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-20, 19:37   #105
Efkakam
Zadomowienie

Ten spam już nawet nie jest śmieszny tylko irytujący i żałosny. Po raz enty zgłaszam to do moderatorów...
Efkakam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 00:24   #106
wartamarrta
Raczkowanie

A sama autorka opowie jak/czy rozwiązała problem?

Czy raczej się nie dowiemy ?
Stary 2014-10-21, 03:03   #107
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Jeżeli rozmiar penisa partnera, to dla kobiety aż tak poważny problem to lepiej by się rozstali - nie musicie byś razem, można się rozstać i zostać "przyjaciółmi". Przynajmniej ja bym tak zrobił jakbym kiedykolwiek był w związku z kobietą i by coś mi w niej przeszkadzało. Nie ma sensu się zmuszać i męczyć.
prawiczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 08:26   #108
TancerzTango
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wartamarrta Pokaż wiadomość
A sama autorka opowie jak/czy rozwiązała problem?

Czy raczej się nie dowiemy ?
Pewnie ćwiczy odpowiednie mięśnie i nie ma czasu na pisanie
TancerzTango jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 09:25   #109
Niawka
Raczkowanie

GG do Niawka

Cytat:
Napisane przez kamilka1309 Pokaż wiadomość
Chcesz powiększyć penis nieoperacyjnie? Zapraszamy do nas Znajdziesz tu skuteczne i sprawdzone preparaty na powiększenie penisa. Ponadto oferujemy szeroki wybór akcesorii i gadżetów erotycznych. Zapewniamy naszym klientom dyskrecję i gwarancję rzetelnego wykonania zamówienia. Zapraszamy

Wy serio myślicie że kogoś tym zachęcacie do wejścia na waszą stronę? Wręcz przeciwnie, irytujecie i zniechęcacie ludzi, zainwestujcie w normalną reklamę a spamowanie sobie darujcie.
Niawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 11:28   #110
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Cytat:
Napisane przez kamilka1309 Pokaż wiadomość
Chcesz powiększyć penis nieoperacyjnie? Zapraszamy do nas www ☠☠☠☠☠☠☠ pl Znajdziesz tu skuteczne i sprawdzone preparaty na powiększenie penisa. Ponadto oferujemy szeroki wybór akcesorii i gadżetów erotycznych. Zapewniamy naszym klientom dyskrecję i gwarancję rzetelnego wykonania zamówienia. Zapraszamy
Nie da się nieoperacyjnie powiększyć penisa.
Stary 2014-10-21, 12:45   #111
Sprytna Madzia
Raczkowanie

Jak czytam porady z serii zostaw go to śmiać się chce. Dziewczyna, gdyby tego chciała sama by to zrobiła, a nie szukała porady. Widocznie jej zależy.

Moja propozycja. Jest dużo pozycji do wypróbowania. Nie szukaj też w google "pozycje z małym penisem". Jeśli go kochasz a nie jesteś z nim tylko, dla seksu to spróbuj zamienić ten niby mankament w zaletę. Poczuje się pewniej, a to już droga do lepszego sukcesu.
Sprytna Madzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 12:55   #112
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Cytat:
Napisane przez Sprytna Madzia Pokaż wiadomość
Jak czytam porady z serii zostaw go to śmiać się chce. Dziewczyna, gdyby tego chciała sama by to zrobiła, a nie szukała porady. Widocznie jej zależy.
Jakby jej zależało, to by zaakceptowała wady fizyczne swojego partnera.
Są faceci, którzy wolą kobiety o konkretnych wymiarach, ale są wstanie pokochać i zaakceptować kobiety odbiegające od ich ideałów.

Znałem dziewczynę, która znalazła chłopaka na sex portalu społecznościowym. Spodobało jej się zdjęcie penisa kolesia z jej okolicy, napisała do niego i do tej pory są parą, a ona jest zadowolona z ich seksu.
Stary 2014-10-21, 13:34   #113
wartamarrta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez prawiczek Pokaż wiadomość
Jakby jej zależało, to by zaakceptowała wady fizyczne swojego partnera.
Są faceci, którzy wolą kobiety o konkretnych wymiarach, ale są wstanie pokochać i zaakceptować kobiety odbiegające od ich ideałów.
Co ty za głupoty gadasz, kobiece wymiary nie zabierają przyjemności seksu. Tu problem nie leży w podnieceniu, że facet ma za małego i ją to nie kręci, tylko on jej nie może zaspokoić.

Więc co tu jest kwestią akceptacji? I co świadczy o tym, że jej nie zależy? Jeżeli zacisnie zęby i nic z tym nie zrobi to frustracja będzie narastac i w końcu ten związek się rozpadnie,więc dobrze, że chce coś z tym zrobić.

Połączyłas dwie zupełnie inne sprawy, które nijak się do siebie mają.
Stary 2014-10-21, 14:04   #114
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Cytat:
Napisane przez wartamarrta Pokaż wiadomość
Więc co tu jest kwestią akceptacji? I co świadczy o tym, że jej nie zależy? Jeżeli zacisnie zęby i nic z tym nie zrobi to frustracja będzie narastac i w końcu ten związek się rozpadnie,więc dobrze, że chce coś z tym zrobić.
Ale może być tak, ze się nigdy nie dopasują w seksie, nawet jak będą chodzic na terapie do seksuologa.

Jakby moja partnerka mi powiedziała "masz za małego" albo "nie jestem zadowolona z naszego seksu", to bym jej zaproponowanie byśmy zostali przyjaciółmi.
Jakby się upierała byśmy nadal byli razem, to bym zaproponował by pomyślała nad znalezieniem sobie kochanka albo nad swingowaniem.
Stary 2014-10-21, 15:18   #115
Niawka
Raczkowanie

GG do Niawka

Cytat:
Nie da się nieoperacyjnie powiększyć penisa.
Da się. Ostrzyknąć go kwasem hialuronowym. Tak samo jak sie powieksza nim piersi. No ale efekt na jakies pol roku do roku.
Stary 2014-10-21, 15:24   #116
Zbyt_Szalona
BAN stały

Dlaczego, mozna być niezadowolonym z seksu, ale trzeba dążyć do tego żeby to zmienić i żeby było świetnie. Mój mąż też nie ma jakiegoś super dużego powiedziałabym też, raczej mniejszego. Mały ale wariat i dobrze mi z tym.
Zbyt_Szalona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 17:30   #117
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niawka Pokaż wiadomość
Da się. Ostrzyknąć go kwasem hialuronowym. Tak samo jak sie powieksza nim piersi. No ale efekt na jakies pol roku do roku.
Poważnie?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 18:57   #118
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Cytat:
Napisane przez Niawka Pokaż wiadomość
Nie słyszałem o tej metodzie.
To wydłuża czy tylko pogrubia?
Stary 2014-10-21, 19:22   #119
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Poważnie?
Chyba poważnie, dlaczego by nie?
No i co z tym wzrokowcem?
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-21, 22:05   #120
Niawka
Raczkowanie

GG do Niawka

Cytat:
Poważnie?
Serio Serio
Widziałam jakiś program dokumentalny o chirurgii plastycznej i kosmetyce i był jakiś gość który sobie w ten sposób powiększał. Nie pokazali niestety jak penis się zmienił no ale gość był zadowolony.
Cytat:
Nie słyszałem o tej metodzie.
To wydłuża czy tylko pogrubia?
Trochę pewnie wydłuża ale przede wszystkim pogrubia. A jak wiadomo grubość ma większe znaczenie w tym przypadku.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości