|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Tak se siedzę w oparach Casbah a
iiiii trochę mi smutno że raczej nigdy go nie nabędę ...
|
#722 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na tej zasadzie mój polarek do spania pachnie Emerald Reign House of Sillage....a muszę go już uprać....
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
|
|
#724 |
|
To ja :)
|
Ale się napisaliście!!!
A mi dziś smutno, umarła nagłą śmiercią moja rehabilitantka, dziewczyna, która mnie na nogi postawiła,jak mi się kręgosłup posypał... Niecałe 30 lat miała Atak serca w gorącej kąpieli ją dopadł
|
#725 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Bossssz.... człowiek nie zna dnia ani godziny, coraz młodsi odchodzą
a dopiero co stronę wcześniej rozmawialiśmy o zawałach
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moja najbardziej zapełniona szuflada w ponad metrowej komodzie Ja tam lubię majtki, wyjątek upały, lub ciepła letnia bryza ![]() Ale i na upały znalazłam idealne - sama siateczka, sama koronka (bawełniana) przed jakimś weselem szukałam w Auchan, teraz głównie tam kupuję. ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
(To przestroga dla mnie. Beznadziejnie kruche z nas istoty.
|
||
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję .
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
na razie ją obserwuję
Cytat:
|
|
#729 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad czerwonego desperados które mi dziś fcale nie smakuje
i znad dziwnych zawirowań wewnętrzno-zewnętrznych i nie rozumiem po co w dyktandzie nazwy własne ![]() 1. może
2. a jak robisz putanescę? doczytałam już, że z anszuła, ja robię z jednego przepisu na wege i jest genialne ale może z anszuła byłoby jeszcze lepsze ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() 2. te bawełniane koronki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#730 | ||||||||
|
BAN stały
|
To ja tak tylko gwoli przypomnienia:
No tak, wszystko powiedziałaś... a ja teraz w domysłach zostanę, to niezdrowe dla psychiki ![]() Serio?! Cytat:
To nam się geni(t)alny wątek rozwija ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak po serbsko-chorwacku ![]() Cytat:
![]() Hiszpańskiej inkwizycji np.? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, te akurat z jakiegoś bieliźnianego sklepu (na 99% wykroiłam metkę ale sprawdze) Były drogie
Ale są tego warte, meeeega komfort no i ładne No niestety, nie mam metki. No ale wejszłam do bieliźnianego sklepu i kazałam sobie pokazać wszystkie koronkowe, pomacałam, wybrałam najlepsze i mam. Ale to było jeszcze przed trybem oszczędnościowym. Cała reszta, siatki elastyczne, oddychające w Auchan,bawełniaki nocne w Auchan, koronki też tam chyba mają ale jeszcze u nich nie zanabyłam. Cytat:
![]() 2. Wrzuciłabym ale nie mam w domu modelki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-10 o 18:43 |
|
|
|
|
#732 | |
|
BAN stały
|
Mogą być?
![]() Za niszczenie zawartości forum poprzez edycję niewygodnych, eee... postów, pisanych w chwilach największej szczerości, grozi KARA! Cytat:
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taki duży chłopiec, wstyd! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Podaj linka do alledrogo , jakbyś miała gdzieś go pod ręką
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#736 |
|
|
Jeśli idzie o bieliznę, to sobie kupiłam 2 TAKIE biustniki, że w życiu takich nie miałam... Szyte pionowo, właściwie tak promieniście, jak w muszli się szwy rozchodzą, od dołu. Cyc mam w nich, jak 20 lat temu :-D
Byłam wczoraj w teatrze na "Plotce", z Polkiem, Saprykiem i Trzpiecińską. Jacy oni piękni!!! Znaczy Polk i Trzepiecińska. Sztuka też fajna ![]() I idę na kurs fotografii studyjnej :-D Wygrałam w konkursie :-D No, to się pochwaliłam, a teraz lecę pod prysznic, zmyć z siebie cały dzień.
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#739 |
|
|
|
#740 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Duży, nie duży, bez pomocy czekałbym kolejne dwa lata na natchnienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#741 |
|
|
Dobra, link znalazłam -o taki jest
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Tutaj lepiej widać krój,choć te majty... Taa... Nie są piękne
|
#742 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a jakie to są siatki oddychające, znaczy z czego? bo ja tylko 100% bawełny ale może się niepotrzebnie zawężam?cudowne Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#743 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#744 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a to może źle doczytałam
|
|
|
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kolor mam jakieś capuccino, na froncie koronkowe ozdoby. Mówię o tych z Auchan, wisiały, spodobały misie, pomacałam, zanabyłam - chyba z 8 zeta. Naszałam całe lato - genialne. Są elastyczne, więc to coś z elestanem na bank. Ale leżą jakby ich nie było. Taki był ich cel, cały pot przenika i odparowuje. Jest świetna wentylacja. Te droższe to całkiem inna bajka. Mogę obfocić na ręce - tego jeszcze nei grali co? bo w sieciuni nie umeim znaleźć podobnych modeli. bo cykłam, poglądowe na niebieskim tle ale zgubił się kabelek, więc jutro. Imo niepotrzebnie się zawężasz, bo wystarczy brać na czuja, jak jest komfort na skórze, to domieszki elastanu nie przeszkadzają. Ważne odczucia skórne, noszalne Choć 90 % u mnei to pure bawełna i bambus. Lete póki co na filmik w łóżku. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-10 o 20:06 |
||
|
|
|
#746 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nieee, wypracowanie
![]() a prpos nazw własnych to młoda pisała w tamtym roku dyktando niepodległościowe ktore było naszpikowane nazwami typu pierwsza chorągiew wojsk jakis tam jakis tam.., albo jak napisano w ...i tu był tytuł czasopisma, tylko skad dzieciury mialy wiedziec ze to czasopismo a nie co innego...+ rózne wymyślne nazwiska, pojedyncze, podwójne, nazwisko + pseudomnim i takie tam...normalnie masakra
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-10 o 19:58 |
|
|
|
#747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Totalnego fotoszopa ![]() Usuwa zmęczenie z pyska( a ostatnio mam z tym problem), wygladza mocno, robi taki fajny satynowy glow, nie blysk w żadnym wypadku, twarz nie jest plaska, odejmuje ładnych kilka lat,nie ma żadnych ale to żadnych drobinek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chcialąm sobie kupić dziś buty. Jakieś glanowate ale bardziej kobiece, takie żeby do żinsow i do sukienki nosić. No i w calym moim zadupiu miejskim nie ma nic odpowiedniego, same paskudztwa. Zostaje seciunia, tylko ceny jakies koszmarne tego co mi się podoba. Tymbardziej,że nie będe w tych butach chodzić często, naloże pewnie kilka/kilkanaście razy...no to kurde na ciul mi buty za 500 zł, a za 2 lata pewnie mi zbrzydną.... |
|||
|
|
|
#748 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a gdzie sie to kupuje? na alledrogo maja po 160 ał to chyba duzo bo ficeu cene 35 dolców, mozebym se kupiła, bo puder to jeden z nieielu kosmetykow ktore uzywam..tylko czyon bedzie robił tego fotoszopa na gołłą gembe? w sensie bez podkladu i takich tam? bo ja uzywam pudtu na golom tfasz
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-10 o 20:40 |
|
|
|
|
#749 | |
|
Vegemamita
|
Cytat:
Łaziłam dzisiaj za buciorami i tylko się zmęczyłam w sklepach samo gów.... buty jakby zrobione na jedną nogę A jak jedną parę przymierzałam nie mogłam ściągnąć myślałam , że będę musiała nogę sobie obciąć
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taniej też jest na hqhair, oni często maja promocje i darmowe wysyłki, ty;lko raz wysyłają do PL a innym razem nie... http://www.hqhair.com/nars-cosmetics.../10664493.html Na gołą facjatę tez robi wszystko Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Atak serca w gorącej kąpieli ją dopadł 
To moja najbardziej zapełniona szuflada w ponad metrowej komodzie
Ja tam lubię majtki, wyjątek upały, lub ciepła letnia bryza 

i znad dziwnych zawirowań wewnętrzno-zewnętrznych 
może

Ale są tego warte, meeeega komfort no i ładne
Ale to było jeszcze przed trybem oszczędnościowym. 

który niestety muszę paskudzić otrębami i innym świństwem w postaci płatków i ziaren
buty jakby zrobione na jedną nogę
A jak jedną parę przymierzałam nie mogłam ściągnąć