|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
Badanie ze skierowaniem nie kosztuje nic, a probka 1,6zl jedna
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja tylko wpadam napisać że żyję , ale nie mam na nic czasu. Nawet na ćwiczenia może od poniedziałku będę z Wami. Jestem dalej przeziębiona i słaba przez to. Buziaki.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-10-10 o 18:09 |
|
|
|
#663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie i tak jego wiecznie nie ma, wiec mialabym duuuzo czasu. Gorzej z Kuba ![]() Cytat:
Mi wiara jest w zasadzie obojetna, Kuba ochrzczony, bo TZ zalezalo, ale ja nie zamierzam wychowywac go w duchu wiary, uczyc modlitwy, itp. Tylko tez nie wiem jak to ugryzc w kwestii szkoly... Cytat:
Moze u Was tez tak bedzie? Cytat:
![]() Ja podobnie jak dziewczyny ograniczylabym tv. Moja siostra tak miala, tylko przy tv chciala sie zalatwiac :/ Czy ktos jeszcze oprocz mnie i PSTRYCZKA nie wysadza dziecka?
|
||||
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#666 |
|
Lurker ;)
|
Ja tez nie wysadzam malej, za to w zlobku panie wysadzaja ale mowily, ze nie chce za bardzo siadac. Tylko raz zrobila siku, to ostatnio wam pisalam.
Nie jestem masochistka Poczekam sobie do wiosny.Dzis tez histeria ale krotsza, lepiej sobie poradzilam. No i trasa krotsza, bo przystanek jest w znowu w starym miejscu i idziemy 4 minuty a nie 40 jej tempem
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na twarz. Normalnie jestem antytalencie artystyczne, a tyle muszę zrobic z tego obszaru Aby do wtorku ![]() Ja Blankę wysadzam na nocnik, ale tu niespodzianka. Obraziła się. Za to w żłobku woła ciocie, jeden pampers dziennie zużywają. A w domu nic. NIC. Już było ok, a teraz znowu foch na nocnik No cóż. Nie zmuszam. Co do wiary: Blanka umie się żegna już jakieś pół roku. Wieczorem, po kąpieli i kolacji, klękamy, żegnamy się, ja mówię pacierz, Blanka patrzy jak zaklęta, na koniec dodaje od siebie "Boziu źdliówka niuni", żegnamy się w wstajemy. ![]() TŻ okarża mnie o zboczenie zawodowe. Blanka liczy do 5 Faktycznie, kładę jej np. dwa kasztany i pytam ile kasztanów leży - mowi dwa, itp. Dzisiaj siadła mi na kolanach i śpiewała jakąś piosenkę Ezzo współczuję ogromnie niani ![]() Debrah widziałaś, że rusza gala Zwykły Bohater?
Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2014-10-10 o 20:35 |
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja
Cytat:
![]() Brawo! Marsi, o matko, ja też czułam ten ból jak to czytałam, masakra. Współczuję, że nie możesz sobie niczym pomóc ![]() Pola dzisiaj pierwszy raz od dawna wstała o 7, nie miała drzemki i, kurde, od 19 śpi Z tej okazji kąpałam się 50 minut, łącznie z okiełznaniem chaszczy wszelkich i teraz oglądam "O mnie się nie martw" |
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
jutro moje chłopaki jadą się przejechać pociągiem, ciekawe jak się Leosiowi spodoba
Fewcia, moj mlody też przynosi piosenki z przedszkola i ja potem podpytuje panie co to za piosenki, ostatnio nr jeden to sto lat- bo we wrzesniu były 4 razy urodziny w przedszkolu no i woogie boogie uwielbia ale wtedy musimy tańczyć razem z nim taaa, to ja sobie teraz potańcze nogę mam usztywnioną, muszę sobie kulę załatwić bo to skakanie mnie wykończy, dziś do kibla szłam na czworaka ![]() Debrah,a w Kraku jest jakiś fryzjer specjalny dla dzieci bo moj brat z sykiem chodzi wiem,ze na koniec jest dyplom i tego typu atrakcje, muszę podpytać o adres moj Leos lubi jak mu sie wloski ścisna, mam koleżankę fryzjerkę i ona przychodzi do nas do domu, Leoś mowi na to ciach ciach
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakie komedie romantyczne polecacie do oglądnięcia??? Ostatnio mam taką chcicę na nie, że wieczorami po trzy oglądam
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Lady mam do Ciebie pytanko bo pamiętam,że Ty miałaś dla Pietraszka fotelik maxi cosi
mogłabyś mi na jakiś czas pożyczyć budkę do fotelika? bo moją gdzieś wsiorbało, podejrzewam,że Tz wywalił jak robił porządki w aucie |
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
My też nie . Antonio płacze z gołym tyłkiem na nocniku. A w gaciach siada i stęka udając ze robi k..pę
![]() Debrah lokne fotkę później z kompa. Moja sonda na fb podpowiedziala mi- FARBOWAĆ ![]() ![]()
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
meneq, ja widzę, że Ty się dobrze orientujesz w biegach i zasadach maratońskich, przyznaj się, masz jakieś za sobą już
![]() a tak serio to losowanie jeszcze mnie aż tak nie przeraża, co poniektóre minima także no... na razie chyba korona maratonów ale to masters mi się marzy cholerka jak nie wiem, może kiedyś, jeszcze żem młoda![]() ezzo, po biegu raczej nie będzie czasu, będę z ekipą więc się będę musiała do nich dostosować a że to kawał drogi to pewnie będą chcieli jak najszybciej jechać, może wpadnę z tostami i dżemem na śniadanko albo dzień przed wieczorkiem jakaś herbatka. Zgadamy się na pewno no i koniecznie musisz polecić nam jakąś knajpkę na pasta party dzień przed![]() my też nie wysadzamy, podejmowaliśmy próby ale zrezygnowaliśmy na razie, Piotruś non stop chory więc nie chce mi się go męczyć. No i my wysadzamy na kibelek na podkładce neti Ty niedobroto jedna, przez Ciebie mi się też zaczaił we łbie też brązik jakiś ![]() ale ładnie Ci, może nie w takich mega ciemnych, ale może trochę ciemniejszych??? hje kciuki za dziadka ![]() mój też po dwóch poważnych operacjach, dzisiaj się takich rzeczy dowiedziałam, że płakałam z mamą razem, ciężkie jest życie strasznie ;((( mój mąż zaczął insanity, ja się chyba też wezmę za to, muszę dychę schudnąć do maratonu w przyszłym roku jak nic, mam taką motywację jakiej chyba jeszcze nigdy nie miałam nawet z czipsów rezygnuję Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Też oglądałam... Choć, może by po raz pińcetny zerknąć?
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny-melduje,ze zyje,ledwo ale zyje.
Nadrobiłam piąte przez dziesiąte, wymiekam po prostu i oczy same mi sie zamykają..... Cieżki tydzien za nami, miazga po prostu.... kulminacja wychodzenia dolnych piątek,połączona z katarem, biegunką, gorączką, nocnymi płaczami i noszeniami (MAMA!), odparzeniem tak maskarycznym ze mnie na sam widok Bartulowego tyłka płacz zbierał.... Wracam z tego muzeum przed 5, młody nie odkleja sie ode mnie az pójdzie spac w okolicach 22, zanim sie ogarne z czymkolwiek robi sie północ a pobudka przed 6. W pracy zasuwam umysłowo (tylko dzieki 3 kawom dziennie), od poniedziałku oprowadzam wycieczki- a są 3 wystawy i oprowadzanie po bazylice, nauki od groma ale zadowolona jestem Widziałam temat nocnikowy- opdusciłam, bo Bartulo na głowe zakładał jak czapke i ani myslał usiasc ![]() Fryzjerowo- raz byłpodcinany i płacz nie z tej ziemi,wyrywał sie, szarpał... teraz tez sie fryzjer kłania bo zarósł strasznie ![]() Przepraszam, ze sie nie odnosze ,ale juz mi sie oczy zamykają. A łikend tez mam intensywny,wiec pewnie dopiero po niedzieli bede mogła cos podczytac i -mam nadzieje- ppopisac Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-10-10 o 21:47 |
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi współczuje palca ale to chyba znak żebyś zaczęła na poważnie odpoczywać
Neti zaszalej i zmieniaj kolor A ja nie bede tak skromna jak Elemii i sie pochwale do Fifka nam jeszcze daleko ale Julo z mowa pedzi jak szalony i buzia mu sie nie zamyka od rana do wieczora czasem juz zmeczona jestem Wrzucę wam Jula przepraszam za mój zachrypły przepity głos ale wczoraj było jeszcze gorzej https://www.youtube.com/watch?v=FR840X_hPaE Fewciu Julo kocha liczyc wszystko liczymy
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
marsi bardzo Ci współczuję!!!
chociaż Twój opis sprawił że mało się nie udławiłam ze śimechu wybacz!!! Ale tak to napisalaś.... ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Mika, normalnie się poryczałam
Julek jest przesłodki, przekochany i w ogóle nie mam słów!
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam byłam dzis na wizycie wszystko ok szyjka 3 cm wiec ok ale dzidziusia juz nie ogladałam i nadalnie wiem kto w brzuszku mieszka za miesiac moze sie dowiem wczesniej nie chciałam wiedziec ale ostatnio wszyscy mnie pytaja i jak popadłam w ciekawość w koncu trzeba wyprawke uzupełnic
![]() Pstryniu zapomniałam zapytac juz z 2 tygodnie pytam bedziesz jeszcze robic zamówienie u szfagra
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
marsi my mieliśmy taki daszek na rzepy tylko
fotelik u kuzynki teraz ale oni chyba się juz przesiadają na większy, więc ona moglaby Ci wyslac, tylko się dowiem, czy korzystają jeszcze czy nie ok?Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- marsi daszek jest wolny, podaj adres na pw to ta kuzynka Ci wyśle oki??? nie zdziw się bo paczka znad morza będzie bo fotelik macie? czy też wyslać???Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja nie pamietam czy miałaś też maxi cosi cabrio fix? tak to taki zwykły szmaciany ale jak komuś pożyczyłaś to nie będę zawracać Ci głowy
Mika, super że wsio ok |
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi ty kiedys szyłas duperelki do dzieciecego pokoju skąd materiały zamawiałaś bo siedze na all i nie moge sie zdecydowac
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuję od mojej znajomej wizazanki https://etasiemka.net/ |
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
marsi luzik podaj adres to wyślemy
my mieliśmy maxi cosi citi ale podejrzewam że daszki to jedno i to samo czekam na pw ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

może od poniedziałku będę z Wami. 

Z tej okazji kąpałam się 50 minut, łącznie z okiełznaniem chaszczy wszelkich
nogę mam usztywnioną, muszę sobie kulę załatwić bo to skakanie mnie wykończy, dziś do kibla szłam na czworaka 

Julek jest przesłodki, przekochany i w ogóle nie mam słów!