Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-10, 19:15   #4141
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Dzisiaj od znajomej usłyszałam bo jej o ciazy powiedzialam "matko i sie odwazyliscie na drugie dziecko w tych czasach" chyba chodzilo jej o utrztymanie...to fajna dziewczyna ale tak sobie myślę może faktycznie będzie mi ciezko...kredyt itd ale z drugiej strony moj synek nie bedzie jedynakiem, to straszne ze teraz rodziny sa takie małe
Specyficzna forma gratulacji
Pewnie, że dobrze, że nie będzie jedynakiem!
A znajomej trzeba było powiedzieć, że już planujecie trzecie

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Soniuska - z facetami tak już jest. Oni mają inne podejście do wszystkiego i trzeba sie z tym pogodzić (też się staram, ale regularnie szlag mnie trafia )

Czekamy na znajomych, będą późno ok 22, więc czeka nas dłuuugi wieczór
Też Im powiemy o ciąży
Stary 2014-10-10, 19:17   #4142
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Specyficzna forma gratulacji
Pewnie, że dobrze, że nie będzie jedynakiem!
A znajomej trzeba było powiedzieć, że już planujecie trzecie

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Soniuska - z facetami tak już jest. Oni mają inne podejście do wszystkiego i trzeba sie z tym pogodzić (też się staram, ale regularnie szlag mnie trafia )

Czekamy na znajomych, będą późno ok 22, więc czeka nas dłuuugi wieczór
Też Im powiemy o ciąży
nie, ja sie nie pogodze z tym , ze sobie chcial sie zrelaksowac - pogral troche i mu nie szlo i sie wkurzal i teraz sie wyzywa, to tak nie dziala.

w ogole obija sie i nic nie robi ostatnio i tylko nerwy ;/
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 19:20   #4143
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Melduje sie po usg dzidzia ma 7,08 cm i jest wszystko ok
Prawidlowe zarysy kosci czaszki, dwie symetryczne galki oczne, kosc nosowa obecna : 3,1 mm Kregoslup, zarysy kosci konczyn, dolnych i gornych oraz dloni i stop, klatka piersiowa -w porzadku
Zoladek, pecherz moczowy-tez ok i serduszko z 2 przedsionkami i 2 symetrycznymi komorami akcja serca 153/min.
Przeplywy dv i tv prawidlowe, przeziernosc 1,5 mm
Dzidzia najpierw spala a potem gin poruszal glowica i kazal mi sie zasmiac i sie obudzila, pomachala nam raczka nozkami kopala extra kochana moglabym patrzec na to godzinami
Wg OM mam 12w1 d a wg USG 13w0d
Super, zazdroszczę. Moja dzidzia centymetr mniejsza i lekarce nie udało się pomierzyc przepływów dv i mówiła że widzi tylko 2komory bo malutkie dzidzi :-( i się zamartwiam :-(

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
super wiesci

uu dzis ja poklocilam sie z M.
wkurza mnie, ciagle sie na wszystko denerwuje i juz mam tego dosyc, wiec mu powiedzialam to wielka obraza i trzaskanie drzwiami
Soniuska, znowu ? :-( ten twój tz to słabo ostatnio. Należy mu się lanie pasem na gole dupsko!
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 19:33   #4144
sunny_eyes
Zakorzenienie

Madzix cudownie

rybcia a ma ta znajoma dzieci? Bo chyba nikt normalny tak nie reaguje na szczęście znajomych

A ja nawet nie mam się kiedy z tż ostatnio pokłócić bo prawie ciągle w pracy. I jeszcze chyba w niedziele chyba pójdzie
Soniuska ale szczerze świnia z niego, że w ciąży jeszcze Ci dodatkowe nerwy serwuje i tym samym maleństwu
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 19:36   #4145
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Jak znam mojego TŻ, to będzie mniej więcej tak wyglądało:

Dzięki za odpowiedzi, dziewczyny. Do teściów raczej się nie napalam na wyprawę, ale cała moja rodzina mieszka w tym samym mieście i tak się zastanawiałam, czy by nie wpaść do nich na trochę w święta z założeniem, że będę już do życia. Bardziej chodzi mi o to, czy taki noworodek może już wśród ludzi przebywać, czy jeszcze lepiej nie. Coś gdzieś chyba czytałam, że lepiej przez miesiąc urządzić mu "kwarantannę", ale nie wiem, czy coś mi się nie pogmatwało.
hehe dobry obrazek
Zalezy ile osob i w ogole jak bedziesz sie czula, taki noworodek przeciez juz pzebywajac w szpitalu, przebywa wsrod osob Ja raczej maluszka bym nie brala takiego, spacer po ok 2 tyg. pewnie uskutecznie na dwor dopiero, w zaleznosci od pogody, trzeba zaklimatyzowac maluszka, ktory i tak po porodzie bedzie mial zbyt duzo wrazen w postaci nowego swiata, ktory jest troche wiekszy niz brzuch mamy

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny marzenia o dziewczynkach pozostaną tylko marzeniami lekarka dziś pokazała i zdjęcie wydrukowała siusiaka synka. Drugi bliźniak to faktycznie dziewczynka ) czyli od nowa zabawa z imionami ale mąż coś wspominał o Róży i Nikosiu.
Przepływy, wody, łożysko w normie choć te synka nadal lekko przodujące. Wg usg jestem w 16t 4d dzieciaczki ważą 110 i 115g.

Tak więc dostałam skierowanie do szpitala :-(
hehe to parka tez ok, niezle by bylo jakby dwoch chlopcow Ci w brzuchu mieszkalo
Wpolczuje szpitala, mam nadzieje, ze nie beda Cie dlugo trzymac

tylko jedna strone nadrobilam na razie, zaraz sie zabiore o czytania reszty

Mila polubila chyba raffaello, bo ciagle buszuje mi w brzuchu teraz

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 19:40   #4146
Majka232
Zakorzenienie

Są faceci, którzy z kobietą w ciąży obchodzą się jak z jajkiem, ale mój do nich nie należy. Jak dostałam krwawienia to się przestraszył itd. ale się nade mną nie rozczula a kłótnie niestety się zdarzają i fakt, że wtedy żyć się odechciewa
Stary 2014-10-10, 20:11   #4147
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Super, zazdroszczę. Moja dzidzia centymetr mniejsza i lekarce nie udało się pomierzyc przepływów dv i mówiła że widzi tylko 2komory bo malutkie dzidzi :-( i się zamartwiam :-(

Soniuska, znowu ? :-( ten twój tz to słabo ostatnio. Należy mu się lanie pasem na gole dupsko!
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Madzix cudownie

rybcia a ma ta znajoma dzieci? Bo chyba nikt normalny tak nie reaguje na szczęście znajomych

A ja nawet nie mam się kiedy z tż ostatnio pokłócić bo prawie ciągle w pracy. I jeszcze chyba w niedziele chyba pójdzie
Soniuska ale szczerze świnia z niego, że w ciąży jeszcze Ci dodatkowe nerwy serwuje i tym samym maleństwu
od tygodnia prosze o masaz, bo plecy mnie bola ale co tam..

w ogole to wszysstko jest teraz moja wina ..
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
hehe dobry obrazek
Zalezy ile osob i w ogole jak bedziesz sie czula, taki noworodek przeciez juz pzebywajac w szpitalu, przebywa wsrod osob Ja raczej maluszka bym nie brala takiego, spacer po ok 2 tyg. pewnie uskutecznie na dwor dopiero, w zaleznosci od pogody, trzeba zaklimatyzowac maluszka, ktory i tak po porodzie bedzie mial zbyt duzo wrazen w postaci nowego swiata, ktory jest troche wiekszy niz brzuch mamy

hehe to parka tez ok, niezle by bylo jakby dwoch chlopcow Ci w brzuchu mieszkalo
Wpolczuje szpitala, mam nadzieje, ze nie beda Cie dlugo trzymac

tylko jedna strone nadrobilam na razie, zaraz sie zabiore o czytania reszty

Mila polubila chyba raffaello, bo ciagle buszuje mi w brzuchu teraz
uwielbiam rafaello, to u Ciebie dziewuszka bedzie Mila?

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Ide sie kapac i spac

Jutro jednak jedziemy do moich rodzicow,tesciowie nas zawioza,a moj ojczym odwiezie. I na 19 wpadaja znajomi.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Dobranoc Kochane!
Stary 2014-10-10, 20:11   #4148
rybcia2309
Wtajemniczenie

Dobranoc
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:13   #4149
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Melduje sie po usg dzidzia ma 7,08 cm i jest wszystko ok
Prawidlowe zarysy kosci czaszki, dwie symetryczne galki oczne, kosc nosowa obecna : 3,1 mm Kregoslup, zarysy kosci konczyn, dolnych i gornych oraz dloni i stop, klatka piersiowa -w porzadku
Zoladek, pecherz moczowy-tez ok i serduszko z 2 przedsionkami i 2 symetrycznymi komorami akcja serca 153/min.
Przeplywy dv i tv prawidlowe, przeziernosc 1,5 mm
Dzidzia najpierw spala a potem gin poruszal glowica i kazal mi sie zasmiac i sie obudzila, pomachala nam raczka nozkami kopala extra kochana moglabym patrzec na to godzinami
Wg OM mam 12w1 d a wg USG 13w0d
gratuluje udanej wizyty! jak pieknie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:13   #4150
blackberry89
Zakorzenienie

Dobranoc sonia :-*
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-10-10, 20:17   #4151
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Matko bez forum juz nie zasne
ja tez nie, mialam juz nie wchodzic ale coz innego ja bede robila

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mała ja w Twoim tygodniu będę tak samo albo i więcej jak nie przestane pochłaniać tyle jedzenia
ehhh wiem co czujesz a juz sie cieszylam ze ogarnelam sie troche ztym pochlanianiem, jeden wyjazd i od nowa zre jak swinia

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
super wiesci

uu dzis ja poklocilam sie z M.
wkurza mnie, ciagle sie na wszystko denerwuje i juz mam tego dosyc, wiec mu powiedzialam to wielka obraza i trzaskanie drzwiami
no i niech se trzaska, moze mu ulzy, powiedz mu jeszcze ze jak tak bedzie trzaskal to mu obrotowe zamontujesz a ty sie nie denerwuj nieptrzebnie, przejdzie mu przytulam!

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Dzisiaj od znajomej usłyszałam bo jej o ciazy powiedzialam "matko i sie odwazyliscie na drugie dziecko w tych czasach" chyba chodzilo jej o utrztymanie...to fajna dziewczyna ale tak sobie myślę może faktycznie będzie mi ciezko...kredyt itd ale z drugiej strony moj synek nie bedzie jedynakiem, to straszne ze teraz rodziny sa takie małe
kochana ja tez mam kredyt, na 25 lat z ogromna rata ktora po 7 latach bedzie jeszcze wieksza.. ;/
ale nie wyobrazam sobie zycia bez dzieci

JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2014-10-10 o 20:30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 20:17   #4152
rosarioV
Zakorzenienie

Soniuska no mój to wypisz wymaluj Twój. Wczoraj grał w grę to musiałam go uspokajać bo klnął jak szewc a jak go prosiłam o masaż pleców to zawsze jakąś wymówkę znajdzie ;/ Nooo i oczywiście wszystko jest na mnie. Dziś szukał ładowarki do baterii no i oczywiście kto ją schował ? no niby ja bo kto inny, a sam jak zwykle nie pamięta i było gadanie "bo zawsze chowasz moje rzeczy nie tam gdzie trzeba" najpierw to musze je ruszyć

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:21   #4153
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Wspaniale! U mnie nawet jak dr oceniał to o czym piszesz to nic mi nie powiedział
mnie tez nie i troche to dla mnie czarna magia

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
nie, ja sie nie pogodze z tym , ze sobie chcial sie zrelaksowac - pogral troche i mu nie szlo i sie wkurzal i teraz sie wyzywa, to tak nie dziala.

w ogole obija sie i nic nie robi ostatnio i tylko nerwy ;/
ja wiem o co chodzi, jak mnie wkur** jak moj zacznie grac i mu nie idzie, wtedy to bez kija nie podchodz, bluzni, drze sie a i sie zdarzylo ze padem rzucal. powiedzialam, ze wiecej zadnej gry nie kupi :/

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość

blackberry dawaj i mojemu od razu ze dwa razy. a tak na zas- niech ma! :P

JAŚ

Stary 2014-10-10, 20:23   #4154
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
mnie tez nie i troche to dla mnie czarna magia

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

ja wiem o co chodzi, jak mnie wkur** jak moj zacznie grac i mu nie idzie, wtedy to bez kija nie podchodz, bluzni, drze sie a i sie zdarzylo ze padem rzucal. powiedzialam, ze wiecej zadnej gry nie kupi :/

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

blackberry dawaj i mojemu od razu ze dwa razy. a tak na zas- niech ma! :P
Same musicie :-D no jak to tak obca baba bedzie lać na gole dupsko.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-10-10, 20:26   #4155
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Są faceci, którzy z kobietą w ciąży obchodzą się jak z jajkiem, ale mój do nich nie należy. Jak dostałam krwawienia to się przestraszył itd. ale się nade mną nie rozczula a kłótnie niestety się zdarzają i fakt, że wtedy żyć się odechciewa
to tak jak moj, czasme jak mu sie przypomni ze jestem w ciazy to zaczyna sie angazowac, a ze pamiec ma slaba to bywa roznie musze go znoeu na usg wziac, teraz zobacz wiecej wiec mam nadzieje, ze sie bardzij zaangazuje, wiem ze to ja jestem w ciazy to moje cialo sie zmienia i moje hormony wariuja a oon za bardzo nie wie jeszcze o co chodzi ani jak sie zachowac, ale jakby czesciej zapytal jak sie czujemy, czy poglaskal duzo czesciej po brzuchu to bym sie ucieszyla

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
od tygodnia prosze o masaz, bo plecy mnie bola ale co tam..

w ogole to wszysstko jest teraz moja wina ..
uwielbiam rafaello, to u Ciebie dziewuszka bedzie Mila?

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Ide sie kapac i spac

Jutro jednak jedziemy do moich rodzicow,tesciowie nas zawioza,a moj ojczym odwiezie. I na 19 wpadaja znajomi.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Dobranoc Kochane!
trzymaj sie i nie zadreczaj!
pacnij go ze dwa razu co by do pionu wrocil i juz
dobranoc i buziaki

JAŚ

Stary 2014-10-10, 20:27   #4156
rybcia2309
Wtajemniczenie

Mojemu na szczęście przeszlo granie bo bym chyba wybuchła i tak sama z synem latam po dworze, a jemu daje odpoczywać, ciekawe czy to docenia :/
Stary 2014-10-10, 20:28   #4157
boleczka93
Zakorzenienie

Hej dziewczyny wieczornie, tak czytam was o tych naszych Towarzyszach i ja mam identyko. Moj jest strasznie nerwowy, oczywiscie jak cos pojdzie nie po jego myli to akurat za kazdym razem ja jestem pierwsza na lini ognia i chociaz to nie moja wina to mi sie dostaje. Tez czasem zdarzy mu sie czyms rzucic albo cos ale powiem wam ze ostatnio sie bardzo bardzo stara zeby juz nie byc takim wybuchowym i zeby sie na mnie nie wyrzywac. Wczoraj mu sie zdarzylo w aucie ale doslownie 3 min pozniej przeprosil mnie.. naprawde jestem ostatnio z niego dumna. Mam tylko nadzieje ze nasze dzidzi nie bedzie takie nerwowe.
No a moj piatek wyglada tak ze M spi po pracy juz a ja ogladam SuperSTARcie na tvp2.. jestem zmeczona bo caly dzieb pracy, do tego w nocy nie spalam za bardzo i nogi mi wchodza do du py ale sie relaksuje no bo w koncu piatek

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:30   #4158
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Soniuska no mój to wypisz wymaluj Twój. Wczoraj grał w grę to musiałam go uspokajać bo klnął jak szewc a jak go prosiłam o masaż pleców to zawsze jakąś wymówkę znajdzie ;/ Nooo i oczywiście wszystko jest na mnie. Dziś szukał ładowarki do baterii no i oczywiście kto ją schował ? no niby ja bo kto inny, a sam jak zwykle nie pamięta i było gadanie "bo zawsze chowasz moje rzeczy nie tam gdzie trzeba" najpierw to musze je ruszyć
haha dziewczyny, czy my napewno nie mamy jednego chlopa?

JAŚ

Stary 2014-10-10, 20:36   #4159
sunny_eyes
Zakorzenienie

Dobrze ze mój po prostu grę wyłącza jak mu nie idzie.

Hmm tak teraz wcinam ciastka korzenne a one kojarza mi się ze świętami. I naszla mnie taka mysl - czy kupować może malenstwu jakiś prezent pod choinkę. ..?
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 20:37   #4160
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
haha dziewczyny, czy my napewno nie mamy jednego chlopa?
Ojjj to ile bedzie on mial dzieci w kwietniu
Stary 2014-10-10, 20:40   #4161
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
to tak jak moj, czasme jak mu sie przypomni ze jestem w ciazy to zaczyna sie angazowac, a ze pamiec ma slaba to bywa roznie musze go znoeu na usg wziac, teraz zobacz wiecej wiec mam nadzieje, ze sie bardzij zaangazuje, wiem ze to ja jestem w ciazy to moje cialo sie zmienia i moje hormony wariuja a oon za bardzo nie wie jeszcze o co chodzi ani jak sie zachowac, ale jakby czesciej zapytal jak sie czujemy, czy poglaskal duzo czesciej po brzuchu to bym sie ucieszyla

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

trzymaj sie i nie zadreczaj!
pacnij go ze dwa razu co by do pionu wrocil i juz
dobranoc i buziaki
Wydaje mi sie ze jak urosna nam brzuchy i ewidentnie bedzie widac ze jestesmy w ciazy to moze sie cos zmieni, mam przynajmniej taka nadzieje

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Dobrze ze mój po prostu grę wyłącza jak mu nie idzie.

Hmm tak teraz wcinam ciastka korzenne a one kojarza mi się ze świętami. I naszla mnie taka mysl - czy kupować może malenstwu jakiś prezent pod choinkę. ..?
U mnie w rodzinie to napewno bede kupowac maluchowi prezenty, ja nie wiem czy kupie cos swojemu ale napewno kupie malemu Wiktorkowi u bratowej w brzuszku

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-10-10, 20:41   #4162
malinka1984
Zakorzenienie

madzixx88 super wieści,oby tak dalej.
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:44   #4163
soniuska
Zakorzenienie

Dobrze ze zajrzalam jeszcze przed wbiciem do lozka bo rano to w zyciu tego nie ogarnelabym..a i tak podwjrzewam bwde miala problem gaduly

Mala ale to latwo mowic,a czlowiek sieprzejmuje haha ja tez mu powiedzialam ze zaraz je mu zabiore.
I tez mi przykro ze nie smaruje mnie oliwka,nie tuli czy glaszcze brzucha
.a jak mowie ze mnie mega dol plecow i pod posladkami boli to zlewka

Rosario no masakra z nimi... tragiczni sa

Boleczko a my jutro rano wstajemy to musze ise do snu szykowac

Sunny tez wylaczyl ale po pewnym czasie..a co do prezentu to chyba przesada mi sie wydaje

Blackberry a lej jego gola dupke!

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Jutro wstaje o 7 bo na 9 msza za dziadka M,a potem wracamy po psiaka i do mojej mamy jedziemy
Stary 2014-10-10, 20:45   #4164
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj to ile bedzie on mial dzieci w kwietniu
nic tylko mu wspolczuc

JAŚ

Stary 2014-10-10, 20:45   #4165
soniuska
Zakorzenienie

Dobranoc kochane i nie wariujcie tu bo zajrze dopiero po 10
Stary 2014-10-10, 20:46   #4166
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze jak urosna nam brzuchy i ewidentnie bedzie widac ze jestesmy w ciazy to moze sie cos zmieni, mam przynajmniej taka nadzieje
u mnie juz widac, wiec gdzie ta zmiana? oj tamm.. wiem, ze to tylko facet wiec nie wymagam zbyt wiele.. ale moze.

JAŚ

Stary 2014-10-10, 20:47   #4167
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze ze zajrzalam jeszcze przed wbiciem do lozka bo rano to w zyciu tego nie ogarnelabym..a i tak podwjrzewam bwde miala problem gaduly

Mala ale to latwo mowic,a czlowiek sieprzejmuje haha ja tez mu powiedzialam ze zaraz je mu zabiore.
I tez mi przykro ze nie smaruje mnie oliwka,nie tuli czy glaszcze brzucha
.a jak mowie ze mnie mega dol plecow i pod posladkami boli to zlewka

Rosario no masakra z nimi... tragiczni sa

Boleczko a my jutro rano wstajemy to musze ise do snu szykowac

Sunny tez wylaczyl ale po pewnym czasie..a co do prezentu to chyba przesada mi sie wydaje

Blackberry a lej jego gola dupke!

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Jutro wstaje o 7 bo na 9 msza za dziadka M,a potem wracamy po psiaka i do mojej mamy jedziemy
Mnie tez czesto boli dol plecow i zlewa to totalnie, acz kolwiek ostatnio jak mielismy przytalanki to przybiosl oliwke i kazal mi zamknac oczy, wysmarowal mi brzuszek i piersi to mu powiedzialam ze czyta mi w myslach bo chcialam go o to poprosic.
Soniuska fajnie ze jutro macie zaplanowany dzien ja bede siedziala do popoludnia sama, M w pracy, moze kolezanka do mnie wpadnie

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-10-10, 20:47   #4168
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny, mam nadzieje że jeszcze jest tutaj trochę miejsca na kogoś nowego podczytuje Was od pierwszej strony i chciałam napisać jak "przerobie" wszystkie, ale chyba nie ma na co czekać
Mam na imię Agnieszka, mam 23 lata i będzie to Moje pierwsze dziecko jestem w 15w4d (chyba dobrze napisałam )

AgnieszkAA100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 20:48   #4169
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie juz widac, wiec gdzie ta zmiana? oj tamm.. wiem, ze to tylko facet wiec nie wymagam zbyt wiele.. ale moze.
No wiem wlasnie.. ja sie jeszcze ludze nadzieja :P

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, mam nadzieje że jeszcze jest tutaj trochę miejsca na kogoś nowego podczytuje Was od pierwszej strony i chciałam napisać jak "przerobie" wszystkie, ale chyba nie ma na co czekać
Mam na imię Agnieszka, mam 23 lata i będzie to Moje pierwsze dziecko jestem w 15w4d (chyba dobrze napisałam )

Hej, witamy i gratulacje

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-10-10, 20:48   #4170
malinka1984
Zakorzenienie

Gdyby ktoś potrzebował super krem na rozstępy to jak mawia moja siostra mercedesem wśród kremów jest Elancyl.
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości