Dumne z nas wrześniowe mamy, nasze szczęścia są już z nami. Wrześniówki 2014 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-11, 11:10   #601
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dot.: Dumne z nas wrześniowe mamy, nasze szczęścia są już z nami. Wrześniówki 2014

Hej

Cytat:
Napisane przez Joasiakr Pokaż wiadomość
Mi by wypadało ale odczekam te 6 tyg najpierw i wtedy bede działać)

"Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić"
Też czekam na koniec połogu i będę działać Bardzo bym chciała wrócić do biegania i liczę, że moja córcia będzie chodzić do przedszkola - wtedy będę ją odbierać na piechotę (najpierw marsz, potem bieganie )

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;48476293]Ja, ja!
Jak się dziś zwazylam to się zalamalam :/ myślałam że więcej mi zejdzie po porodzie zostało mi jeszcze 15kg

Ją tak jak Asia kładę małą głównie na bok i z drugiej strony coś podkladam żeby się nie obrociła. Mała często ulewa bo nie chce się odbić po jedzeniu..

Zbankruryjemy na pampersach. Przewijam przed jedzeniem, mała cyca i zaraz słyszę prrrr- zaś kupa. Przewijam i znowu cyc, czasem się uda zasnąć przy drugim podejściu bez pierdkow masakra ile nam idzie pampersow![/QUOTE]

Spokojnie zrzucisz wszystko
A pampersy, no cóż idą jak woda I to nie tylko u Was Na szczęście maluchy szybko rosną i za niedługo będą zużywać mniej pampersów.

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
u mnie to samo, Melu u babci i jakos mi dziwnie cicho w domu, maz na popołudnie i sie nudze, Niki od 18 raz spi raz nie , kreci sie troche i postekuje chyba cos zjadłam co mu nie pasi
nie wyobrażam sobie domu bez dzieci. Dzisiaj rano jak się obudziłam było tak cicho i smutno. A zawsze rano córcia przychodzi do nas do łóżka i się przytula.

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
To się powinno Od jakiegoś konkretnego "wieku" robić? Od skończonego miesiąca czy coś? Wiem, że też powinnam małą uczyć ale jakoś sobie nie mogę odmówić tej bliskości i przyjemności.
moja córcia i teraz syn usypiają przy piersi. Nie bujam. Jeśli nie zaśnie przy piersi do przytulam, kładę mężowi na klatę i dziecię zasypia.
A samodzielnego zasypiania córcię uczyliśmy jak skończyłam karmić piersią - jak miała ok 9 miesięcy. Z synem myślę, ze będzie podobnie.

Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale miałam okropny dzien, jakbym mało problemów miała to potracilam dzis babkę na rowerze... 😔 jeszcze jestem roztrzęsiona, z małym jechalam😪bo do biedronki mi sie zachciało... I jak wyjeżdżałam z parkingu to bum...na szczęście nikomu nic sie nie stało i policja mnie uświadomiła, ze to jest jej ewidentna wina😳 i ze moge ja do sadu pozwać, bo mi auto uszkodziła!! A no i musze powiedziec, ze są jeszcze porządni ludzie na świecie, bo bardzo mi pomógł pan, który był na spacerze z córka... Samochod przeparkowania, ta kobite pozbierał z ulicy, zabezpieczył rower, no i został świadkiem i to dzieki niemu wszystko jest jasne... A na koniec jeszcze akumulator mi sie rozładował w aucie😞, ale juz z mężem zadzwoniliśmy do jego brata i jakos poszło... A wszystko przez pampersy😉
Współczuję
Swoją drogą to rowerzyście jeżdżą fatalnie. Ile razy widzę takich na ulicy co jak wykonują jakiś manewr np skręt w lewo ani nie zasygnalizują tylko buch i skręcają o wypadek z rowerzystą nie trudno.
Dobrze, że Wam nic się nie stało

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 11:21   #602
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Dumne z nas wrześniowe mamy, nasze szczęścia są już z nami. Wrześniówki 2014

[QUOTE=Denaris;48481887]
Cytat:
Czesc,
Okazało się, że mój Maluszek ma skazę białkową (dostał krostek na policzkach takich chropowatych) więc odstawiam nabiał ale mam pytanie, Mamuśka u Was chyba też skaza dobrze pamiętam? Czy można jeść przetwory mleka koziego?
Ja codziennie rano jadłam a to żółty a to biały ser, twarogi, mleko z płatkami. No ciężko mi będzie, ale dam radę.
Czy macie może jakieś listy co można jeść przy skazie białkowej? Będę bardzo wdzięczna? Kto się jeszcze z tym zmaga?
aa na te krostki położna kazała smarować maścią cholesterolową. a jak jest u Was?
dzięki [\quote]

Latte to chyba cos dla Ciebie. Twoja mala ma takie same krostki?
Mojej małej juz schodzą po wapnie wiec to pewnie na miód reakcja, ale dziękuję za pamięć
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 11:21   #603
Asia19x
Zakorzenienie

Metka jasne, zawsze lepiej kontrolować. Na pewno wszystko będzie dobrze

Słodziaszek

Kurcze, ja to się boję, wczpraj zjadłam kilka ciastek i małej powiększył się na buźce ten trądzik rzekomy.. Kurcze, ciągle mam wrażenie, że to wszystko z mojej winy, ale co ja mam poradzić, że mi się chce tego i tego, ja naprawdę mam potrzebę, organizm domaga się różnych rzeczy, nabiału nie mogę, tego nie mogę, to zdechnę z głodu

Zjadłam pieczonego kurczaka

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 11:35   #604
ania9106
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
no dokladnie ja juz ciagle slysze rady zeby nie nosic malego na rekach... albo zostawiac go ryczącego no swietnie...ja jak bylam mala to mialam bezdechy przy placzu...
a moja mama mowi "kieruj sie sercem" i ja tak robie

moj maluszek nie ma problemu ze spaniem w lozeczku ale mi jednak wygodniej z nim bo sie przebudzi a ja go od razu hop na cyca... a zwazywszy ze mi tak tryska to lepiej go wziac na cycka jeszcze nie tak bardzo glodnego bo wtedy je jak szalony i nie ogarnia tego wytrysku
a tak jak spi w lozeczku to cos tam zakwęka,zaplacze... ja podchodze a sie okazuje ze spi w najlepsze...dzis tak bylo jeden,drugi raz i w koncu wzielam go do nas

No i sie wyspalam
Chyba nie zrozumialyscie mojej wypowiedzi: )

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 11:49   #605
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Bujane w kolysce na zasypianie po cycu w nocy - zakończone sukcesem
Nie napinala się cholerka mała jeszcze układy na brzuch dostała i cisza była

Cwaniak mały, teraz będę musiała ja bujac no ale niech kolki miną to się oduczymy
No chyba że ona tak specjalnie, chociaż widzę że czasami tak

Czekamy na polozna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U mojej kuzynki dzieciaka zbawiająco działało też wożenie dziecka w aucie ale potrafili małą wozić o 24 przez pół godziny ale kolki jak ręką odjął przechodziły

[QUOTE=Denaris;48481887]
Cytat:
Czesc,
Okazało się, że mój Maluszek ma skazę białkową (dostał krostek na policzkach takich chropowatych) więc odstawiam nabiał ale mam pytanie, Mamuśka u Was chyba też skaza dobrze pamiętam? Czy można jeść przetwory mleka koziego?
Ja codziennie rano jadłam a to żółty a to biały ser, twarogi, mleko z płatkami. No ciężko mi będzie, ale dam radę.
Czy macie może jakieś listy co można jeść przy skazie białkowej? Będę bardzo wdzięczna? Kto się jeszcze z tym zmaga?
aa na te krostki położna kazała smarować maścią cholesterolową. a jak jest u Was?
dzięki [\quote]

Latte to chyba cos dla Ciebie. Twoja mala ma takie same krostki?
Mój mały ma prawdopodobnie,ale my cycem nie karmimy ale mleko kozie jak najbardziej można,bo nie ma w nim kazeiny i laktozy

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 11:53   #606
Joasiakr
Rozeznanie

Witamy.My dziś sie czasowo kompletnie nie wyrabiamy;/ dopiero zeszlam na dół i podalam córce śniadanie:/ Mieszko kolek nie ma ale caly czas chce dziś do mnie- i choćbym miała go tylko za łapkę trzymać to musze być bo ryk jest:/ i tym o to sposobem nic nie mogę zrobić :/

Wczoraj miałam podły dzień.. Czytałam książkę - poradnik na pierwszy rok życia dziecka i był dział administracyjny co trzeba pozałatwiać po narodzinach dziecka.
Skończyło sie tym ze z mężem wczoraj pisaliśmy .....testament! Wiem ze to trochę chore ( ja jeszcze przed 30tka), ale ma to sens , szczególnie u nas kiedy oboje sporo podrozujemy, do pracy sporo km itd itd. No ale o co chodziło.. Chodziło o to zeby w testamencie napisać oprócz tam numerów polis itp, kogo chcemy w razie naszej śmierci - na opiekuna prawnego naszych dzieci, zeby nie decydował o ich dalszym życiu sąd .. Poryczalam sie bo to straszne uczucie musieć sie nad tym zastanawiać i cały dzień nie dawało mi to spokoju. W końcu powiedziałam tz i napisaliśmy. Mogę rzec ze jestem spokojna

U nas maluch spi w łóżeczku bo ma leżąco i tak sie nie daje nakarmić i tylko sie złości i jestem ta szczęściara której maluch spi przy cycu

Lecę ogarniać chałupe.

Joasiakr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 11:56   #607
Denaris
Rozeznanie

[QUOTE=Metamfetaminax;4848 2771]U mojej kuzynki dzieciaka zbawiająco działało też wożenie dziecka w aucie ale potrafili małą wozić o 24 przez pół godziny ale kolki jak ręką odjął przechodziły

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Mój mały ma prawdopodobnie,ale my cycem nie karmimy ale mleko kozie jak najbardziej można,bo nie ma w nim kazeiny i laktozy
To cytat z sierpniowek ja tylko skopiowalam

Gabi to beton, jem wszystko i nic go nie rusza

Wczoraj kupki nie bylo. Dzis tez jeszcze nie. Wiem ze nie powinnam sie martwic ale wlasnie to robie. Ktoras mama na piersi ma podobnie? Wczesniej bylo 8kup dziennie a teraz co kilka dni jedna. W ciagu 2 tyg taka zmiana :/
Stary 2014-10-11, 12:00   #608
Metamfetaminax
Zakorzenienie

o ja głupia pipa

ehh odmawiam dziecku jedzenia... planuję go o 13 nakarmić 1.5 h przed usg a on już się dopomina zwariuję...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-10-11, 12:01   #609
Denaris
Rozeznanie

Meta przed okulista bylo to samo. 2h przed badaniem nie jesc... wyszlo ze nie jadl 8h! Dzieki Bogu spal
Stary 2014-10-11, 12:23   #610
Metamfetaminax
Zakorzenienie

widać masz grzeczne i kochane dziecko... moje takie nie jest i ledwo ściągnę mu bluzę to będzie ryk na całe miasto w ogóle obawiam się,że nie ogarnę go sama w trakcie badania a nawet nie mam kogo wziąć żeby ktoś mi pomógł z nim... no nic,kiedyś trzeba samemu sobie poradzić

Stary 2014-10-11, 12:31   #611
agnes 20
Zadomowienie

[QUOTE=Denaris;48482866]
Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
U mojej kuzynki dzieciaka zbawiająco działało też wożenie dziecka w aucie ale potrafili małą wozić o 24 przez pół godziny ale kolki jak ręką odjął przechodziły

To cytat z sierpniowek ja tylko skopiowalam

Gabi to beton, jem wszystko i nic go nie rusza

Wczoraj kupki nie bylo. Dzis tez jeszcze nie. Wiem ze nie powinnam sie martwic ale wlasnie to robie. Ktoras mama na piersi ma podobnie? Wczesniej bylo 8kup dziennie a teraz co kilka dni jedna. W ciagu 2 tyg taka zmiana :/
U nas wcześniej były dwie kupki dziennie, potem jedna na 3-4 dni, a teraz jest jedna na tydzień i nie wiem o co chodzi
Cytat:
Meta przed okulista bylo to samo. 2h przed badaniem nie jesc... wyszlo ze nie jadl 8h! Dzieki Bogu spal
A czemu przed badaniem 2 godz. nie jeść? My byliśmy wczoraj u okulisty i pierwsze słysze
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 12:31   #612
Denaris
Rozeznanie

Idziesz na bioderka? To badanie trwa moment (ale moj zdazyl obsikac kozetke)

Dasz rade
Stary 2014-10-11, 12:34   #613
Mandragorrka
Zakorzenienie

Młody spi mi na piersiach, jakie cudowne uczucie

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 12:34   #614
Denaris
Rozeznanie

[QUOTE=agnes 20;48483277]
Cytat:
U nas wcześniej były dwie kupki dziennie, potem jedna na 3-4 dni, a teraz jest jedna na tydzień i nie wiem o co chodzi

A czemu przed badaniem 2 godz. nie jeść? My byliśmy wczoraj u okulisty i pierwsze słysze
Bo niby przez placz podczas badania dziecko moze zwymiotowac i mowili ze nie wolno plus ogromny czerwony napis na drzwiach.

Lenka ma retinopatie? Gabi tak i nie wiem czy jak na nastepnej kontroli znowu wyjdzie to czy cos z tym robia?
Stary 2014-10-11, 12:38   #615
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Idziesz na bioderka? To badanie trwa moment (ale moj zdazyl obsikac kozetke)

Dasz rade
Nie,na jamę brzuszka. Bioderka za 2 tyg.

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość

Też tak ostatnio twierdziłam dopóki niefortunnie mu się nie odbiło i finał taki romantyczny już nie był ale lubi młody tak leżeć to co mu będę zabraniać i zapomniałam o tym drobnym incydencie

w ogóle mój dzieć poznał dzisiaj smak czekolady... Jadłam ciastka i nie zauważyłam,że uchrzaniłam sobie nimi dekoltu... Po jakimś czasie odbijałam małego i patrzę co on tak smoka i liże,patrzę a on usta w czekoladzie i jak wytarłam się to dalej mnie tak cmokał

Stary 2014-10-11, 12:39   #616
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość

Moj mlody spi na lozku po kilkugodzinnej walce (od 6:30) - rowniez cudowne uczucie wypic latte w spokoju <3

Tak wczoraj przegladalam liste z 1 postu i ciekawe co u dziewczyn Etusiaa, Ana** itd.
Stary 2014-10-11, 12:41   #617
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki w kilka dni po urodzeniu robiły takie zielone i częste kupki?
Wczorajsza nasza noc straszna! Ale to tak naprawdę dopiero druga nasza noc w domku Karmię małą piersią i czuję jak (przepraszam) ten pokarm przez nią przelatuje! Puszcza takie pierdy jak przy biegunce! Pielucha aż ciężka z tego, ale kupka nie jest całkowicie wodnista... Tylko że zielona Wczoraj położna powiedziała, że to jeszcze kupka ze smółką... W szpitalu miała smółki to były koloru ciemno zielonego, a tu taka jaskrawa. Martwię się kule no!
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 12:44   #618
Denaris
Rozeznanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;48483388]Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki w kilka dni po urodzeniu robiły takie zielone i częste kupki?
Wczorajsza nasza noc straszna! Ale to tak naprawdę dopiero druga nasza noc w domku Karmię małą piersią i czuję jak (przepraszam) ten pokarm przez nią przelatuje! Puszcza takie pierdy jak przy biegunce! Pielucha aż ciężka z tego, ale kupka nie jest całkowicie wodnista... Tylko że zielona Wczoraj położna powiedziała, że to jeszcze kupka ze smółką... W szpitalu miała smółki to były koloru ciemno zielonego, a tu taka jaskrawa. Martwię się kule no![/QUOTE]

Gdy schodzila zoltaczka to byly u nas zielonkawe eeee taki kolor mchu - bagniste strasznie. Teraz byly bo podobno przy karmieniu mieszanym tak jest.
Tez mleko przelatywalo jakby. Byla kupa przed i w trakcie - przez 2 tygodnie jakies 15 dziennie od porodu.
Stary 2014-10-11, 13:26   #619
201610121609
Konto usunięte

Ja nie wiem jak ja dzisiaj funkcjonuje...
Wczoraj od 15 do 1 w nocy mała spała moze w sumie 2 godziny i to na raczkach tylko...chyba skok u nas trwa bo innej możliwości nie widze...ja moge padać na mordę ale jej mi szkoda, ze taka nerwowa teraz jemy i ruszamy w miasto to moze sie czymś obkupimy

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 13:37   #620
Asia19x
Zakorzenienie

My na bioderka idziemy na początku listopada. Jak to wygląda?

Meta no nieźle! Oby uczulenia nie dostał jakiegoś

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-10-11, 13:42   #621
Denaris
Rozeznanie

Doktor wklada w taka szczelinke na stole - dwa prostakaty i miedzy nimi szczelina - na boczku i robi usg bioderek. Obie strony i juz trzeba zdjac dziecku dol ubranek i pieluszke.
Stary 2014-10-11, 13:48   #622
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Była polozna u nas
Kurde fajna babka i nasza znajomość szybko się nie skończy, a też przynosi mi pampersy dla Mariki, dalej jedynki jeszcze ale 120 sztuk jakoś za 7 eu, gdzie w sklepie 23 sztuki sa za niecałe 4 eu

Pepek Mariki zaklejony na 4 spusty ona taka zdolna że po dwóch napieciach brzucha odklejal się jej już to dziś dostała 3 mamy się meldowac jak pepek wyjdzie

No i idziemy do osteopaty może coś poradzi na kolki, ale też na masaż szyji itd. Zobaczymy co to jest

Sent from my MT11i using Wizaz Forum mobile app

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 13:56   #623
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Doktor wklada w taka szczelinke na stole - dwa prostakaty i miedzy nimi szczelina - na boczku i robi usg bioderek. Obie strony i juz trzeba zdjac dziecku dol ubranek i pieluszke.
Dziękuję
Gorzej jak nakupka tam, co bardzo lubi robić podczas przebierania/rozbierania

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-10-11, 14:00   #624
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dziękuję
Moja była w pampku, a doktor odpiał bok pampersa i zrobił usg, tak samo z drugim bokiem

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-10-11, 14:17   #625
agnes 20
Zadomowienie

[QUOTE=Denaris;48483320]
Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość

Bo niby przez placz podczas badania dziecko moze zwymiotowac i mowili ze nie wolno plus ogromny czerwony napis na drzwiach.

Lenka ma retinopatie? Gabi tak i nie wiem czy jak na nastepnej kontroli znowu wyjdzie to czy cos z tym robia?
Ja Lenki tez nie karmiłam przed podaniem kropelek bo tez bałam sie ze zwymiotuje, to pielegniarka kazała nakarmic bo powiedziała ze bez sensu tyle dzieciaka głodnego trzymac.
U Lenki całe szczescie wszystko jak na razie ok, teraz kolejna kontrola jak skonczy roczek.
Slyszałam ze jesli stopien tej retionapatii nie jest duzy to sie chyba tylko obserwuje bo to sie najczesciej samo cofa

Cytat:
Moj mlody spi na lozku po kilkugodzinnej walce (od 6:30) - rowniez cudowne uczucie wypic latte w spokoju <3

Tak wczoraj przegladalam liste z 1 postu i ciekawe co u dziewczyn Etusiaa, Ana** itd.
A Etusia nie przygotowuje sie do chrzcin

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Moja była w pampku, a doktor odpiał bok pampersa i zrobił usg, tak samo z drugim bokiem

U nas było tak jak u Kasi tylko odpiąl troszke pampersa.Widocznie mieli niespodzianki już
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 14:22   #626
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Denaris dziękuję za odpowiedź...
Matko ile czasu minie zanim ja się w tym wszystkim polapie

My dziś pierwszy raz na dworze narazie balkon tylko i małej się podoba
2 h się szykowalismy
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 14:29   #627
Joasiakr
Rozeznanie

To prawie jak u nas wózek stoi w przedpokoju,ja od cyca ubranego odrywam , wystawiam dziecia przed dom bo inaczej włączy syrenę lecę po buty i z potem czoła wychodzę a potem 2-3 h spokoju

Stary 2014-10-11, 14:34   #628
Joasiakr
Rozeznanie

Teraz pije kawę pod domem Mieszko jeszcze dosypia w wózku po spacerze, ale do domu nie wjade bo jakiś czujnik ma i tez atak szału mu sie włącza ImageUploadedByWizaz Forum1413030884.487704.jpg

Stary 2014-10-11, 14:40   #629
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasiakr Pokaż wiadomość
To prawie jak u nas wózek stoi w przedpokoju,ja od cyca ubranego odrywam , wystawiam dziecia przed dom bo inaczej włączy syrenę lecę po buty i z potem czoła wychodzę a potem 2-3 h spokoju

Ja daje 2 cyce, szybko ubieram kurtke i czapkę, potem szybko siebie, tż leci z wózkiem, ja z syreną na rękach, wkładam do wózka, wyjeżdżam z klatki i cisza
Magiczna moc wózka

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-10-11, 15:17   #630
Joasiakr
Rozeznanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;48483388]Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki w kilka dni po urodzeniu robiły takie zielone i częste kupki?
Wczorajsza nasza noc straszna! Ale to tak naprawdę dopiero druga nasza noc w domku Karmię małą piersią i czuję jak (przepraszam) ten pokarm przez nią przelatuje! Puszcza takie pierdy jak przy biegunce! Pielucha aż ciężka z tego, ale kupka nie jest całkowicie wodnista... Tylko że zielona Wczoraj położna powiedziała, że to jeszcze kupka ze smółką... W szpitalu miała smółki to były koloru ciemno zielonego, a tu taka jaskrawa. Martwię się kule no![/QUOTE]

Moze sie przyda )ImageUploadedByWizaz Forum1413033428.506479.jpg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości