|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVI
mailing z wp, chyba jeszcze nie było
:http://www.yves-rocher.pl/prezenty_d...aign=3PYDAWN49 Kod promocyjny uprawnia do rabatu 50 zł przy zamówieniu powyżej 149 zł. Zestawy dla Ciebie oraz produkty z Oferty specjalnej nie wliczają sie do wartości zamówienia od której aktywny jest kod promocyjny. Promocja nie łączy się z innymi promocjami. Na razie oczywiście -100zł bardziej opłacalne, ale tak dla porządku dodaję ![]() Wczoraj nie wytrzymałam i popełniłam zamówienie z linkiem na MdB i dodatkowy krem zamiast kocyka mogłam poczekać do pon. bo wtedy zmienia mi się kupon na Paybacka, ale też nie mam pewności czy znów nie będzie progu 179 zł liczę, że jeszcze nie naprawili błędu z nadprogramowymi gratisami w ramach 2 za 1, ale znając moje szczęscie, to nie dość że się nie załapię na tę akcję, to jeszcze będzie czegoś brakowało Jak dojdzie paczucha, to wyślę raport ze stanu rzeczy
|
|
|
|
#212 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Zauważyłam też praktykę w niektórych sklepach stacjonarnych, że nie chcą sprzedawać pompek, jeśli nie dokona się zakupu żelu/mleczka PN. W dodatku w większości nie ma kulek do kąpieli a pastylki są skrzętnie gdzieś schowane z tyłu kasy. I tak, aby dostać pieczątkę klienci kupują żel albo krem do rąk. Wycofano też miniżele PN za 6.90zł, które były często wybieranymi produktami przez początkujących klientów, którzy chcieli jedynie odebrać prezent. Teraz kupują błyszczyk po 9,90 albo żele JdM. Ale dlaczego w polskim e-sklepie YR nie ma zestawów miniatur, tego nie pojmę. We wszystkich innych krajach są i to pełny asortyment. Co prawda pokazały się w zeszłym roku w grudniu po 29,90zł, ale szybko znikły. Trudno się zatem dziwić, że na allegro wyrosła konkurencja w tym względzie.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-10-11 o 09:45 |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Jak myślicie, czy jeśli złożę zamówienie z papierowej Księgi Urody na szampon z nasturcją, którego w ofercie sklepu internetowego już nie ma, dostanę go?? Oferta z czerwca, ważna pół roku.
|
|
|
|
#214 |
|
Makeup challenge winner
|
Raczej tak
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#216 |
|
Wtajemniczenie
|
A miałam nic nie brać bo wszystkiego mam w zapasach na nastepne 5 lat
![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 49119 Żel do demakijażu wrażliwych oczu 1 33.00 zł 00563 Balsam regenerujący do stóp 1 27.00 zł 70086 Koncentrat nawilżający 1 72.00 zł 57650 Peelingujący olejek do dłoni 1 12.90 zł 33797 Maseczka ultra-liftingująca 1 59.00 zł H33013 Moment de Bonheur woda perfumowana 50 ml 1 PREZENT 49119 Żel do demakijażu wrażliwych oczu 1 PREZENT 00563 Balsam regenerujący do stóp 1 PREZENT 70086 Koncentrat nawilżający 1 PREZENT FI0111 Płyn do demakijażu 50ml + 3 PRÓBKI 1 PREZENT F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT H75541 Perfumowane mleczko do ciała SO ELIXIR PURPLE 1 PREZENT Wartość produktów: 203.90 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "EXPERT" / -45.00 % Wartość zamówienia: 112.14 zł |
|
|
|
#217 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Też się zastanawiam, czy dojdzie mi to zamówienie z dodatkowymi kremami z oferty 2za1 i z tym płynem do demakijażu z kodu expert, czy będą próbowali mnie oszukać
Bo jak nie to chyba zadzwonię wtedy do BOK, tylko w sumie nie wiem co im wtedy powiem - dajcie mi to wszystko, bo przecież wiem, że się sami pomyliliście? A teraz jak sprawdzam w e-sklepie historię zakupów to akurat to zamówienie z MdB, płynem 50 ml i z tymi "pomyłkowymi" rzeczami 2za1 jest już 5 raz przetwarzane chyba, tak jakby się zastanawiali czy mi dać wszystko, czy jednak nie P.S. ktoś wie, czy poczta polska jeździ z paczkami w soboty? |
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
i ja popełniłam zamówienie
dzielę się nim z mamą, dla każdego coś miłego ![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 13726 Woda toaletowa Naturelle 1 125.00 zł 86275 Pielęgnujący krem 2w1 do rąk i paznokci 1 17.90 zł 49119 Żel do demakijażu wrażliwych oczu 1 33.00 zł 42366 Krem przeciwzmarszczkowy na dzień 1 56.00 zł H33013 Moment de Bonheur woda perfumowana 50 ml 1 PREZENT 86275 Pielęgnujący krem 2w1 do rąk i paznokci 1 PREZENT 49119 Żel do demakijażu wrażliwych oczu 1 PREZENT FI0111 Płyn do demakijażu 50ml + 3 PRÓBKI 1 PREZENT F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT H25900 Perfumowane mleczko do ciała SO ELIXIR 1 PREZENT Wartość produktów: 231.90 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "EXPERT" / -45.00 % Wartość zamówienia: 127.54 zł
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jeździ
![]() Aczkolwiek paczki w weekend oczywiście się przemieszczają i są przygotowywane do dostarczenia
|
#220 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Mi już jedzie paczuszka z oferty wysyłkowej, a ta z pomyłkowymi kremami i MdB jest wiecznie przetwarzana - co chwile twoje zamówienie jest albo niekompletne, albo przetwarzane. No mówię - wciąż się zastanawiają, czy zasługuję na 3 krem do rąk i 3 do stóp
|
|
|
|
#221 |
|
Pani Pech
|
wyspikalam się Si od armaniego i śliczne są Podobne do Vanille Noire z Yves Rocher , tylko tu czuję wanilię + kwiatki a w VN sama wanilię
![]() do mnie leci Mdb + Ev intense + evidence 30 ml + mleczko ev za 110 zł ![]() jako że nowy adres mamy to się zaprosiłam jako przyjaciółkę ze starego numeru klienta tż :P SEP + 3 mini perfumy i torby za 30 zł ![]() i z urodzinowej zamówiłam SEP + pastylki do stóp za 59 zł ![]() i córci konto założe , zaproszę ją dla nowych , co z tego że ma miesiąc xD |
|
|
|
#222 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też nie, ani odrobinkę
|
|
#225 |
|
Przyczajenie
|
Czy przy kodzie -100zł można korzystać z ofert pojawiających się po lewej stronie tzn, "Zestaw dla ciebie" ? Tzn. czy to -100 odejmowane jest wtedy od całości łącznie z zestawami czy nie są one objęte tą promocją i nie odlicza się od nich magicznej kwoty?
|
|
|
|
#226 | |
|
Naczelna wampirzyca
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
nie mogę połapać ie w tych Waszych sztuczkach...jak to zrobić żeby mieć gratis wodę mdb gratisowo? planuje złożyć zamówienie na krem Ovale i chciałabym tez dostać kilka gratisów którymi obdaruje siostrzenice pod choinką ale nie wiem jakich kodów użyć
|
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Linki z mailingów (onetu lub wp) najczęściej zmieniają gratisy z progów 69 i 109zł, więc trzeba pokombinować z czyszczeniem ciasteczek lub zmianą przeglądarki, żeby mieć pierwotne prezenty z kocykiem od 109zł
|
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
dzieki kochana , chyba sie udało, właśnie nie chce tego kocyka, nienawidze poliestru, nie wiem tylko co wybrać dla 16-latka płci M
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#232 |
|
Konto usunięte
|
u mnie ciągle są w sprzedaży, ale i tak lepsze są te pastylki musujące. Kuleczki mają za mało żelu czy płynu do kąpieli, trzeba by wrzucić kilka żeby dały jakiś widoczny efekt.
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#234 |
|
Klientka w krawacie
|
Bardzo przyjemna woda toaletowa, taka lekka, świeża, myślę, że w sam raz dla młodego. Mój tato woli Hoggara, bo dłużej trzyma się na skórze, ale Transat też mu leżał, szczególnie w lecie
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Mó 17letni braciak używa też tego: http://www.yves-rocher.pl/gleboko_oc...o_mycia_twarzy
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Nowy kod 'FREE89' - gdy wartość zamówienia przekroczy kwotę 89zł, bezpłatna wysyłka. Promocja trwa 3 dni.
Dodatkowo kupując kosmetyk do pielęgnacji przeciwstarzeniowej dostaje się gratis krem do rąk z serii Riche Creme (o wartości 39,9 zł).
|
#237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziadek z tych mlodych duchem
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam zamówienie 09.10 powinno być z tymi potrójnymi produktami, ale pewnie nie przyjdzie, bo do tej pory jest W TOKU.
Brałam za pobraniem może to dlatego. |
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
Mojego zamówienia z godziny 8:05 z 9.10 wcale nie widać w historii
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
Dostalam dzis paczke reklamacyjna z kodu Expert czyli 50 ml plyn do demakijazu 3 herbaty, z probek: zapach Quelques itd.
, nawilzajaca maske z serii Hydra Vegetali BB crem, niestety odcien medium, wiec nie dla mnie, ale lepszy rydz niz nic .
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

:
mogłam poczekać do pon. bo wtedy zmienia mi się kupon na Paybacka, ale też nie mam pewności czy znów nie będzie progu 179 zł
liczę, że jeszcze nie naprawili błędu z nadprogramowymi gratisami w ramach 2 za 1, ale znając moje szczęscie, to nie dość że się nie załapię na tę akcję, to jeszcze będzie czegoś brakowało 

Bo jak nie to chyba zadzwonię wtedy do BOK, tylko w sumie nie wiem co im wtedy powiem - dajcie mi to wszystko, bo przecież wiem, że się sami pomyliliście? 

, nawilzajaca maske z serii Hydra Vegetal