|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kochane czy dołączeniamy do wątki Odchowalniowych? | |||
| Tak |
|
1 | 7,69% |
| Nie |
|
12 | 92,31% |
| Głosujący: 13. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIII
Kluska, niestety bo fajnie się leżało
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIII
Witam się i ja-chora
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj było nawet fajnie ale byłam krótko, akademia 2 godz, potem na obiad, zaczał sie po 17 zanim go zjedliśmy, pogadałam z koleżankami to juz prawie 19.dzonie do tz czy wracac na kąpiel, byłam pewna ze powie tak, a on mi mówi ze chciałąby sam wykąpac Lenkę, i ze są moi rodzice????mówi sosiedz sobie jeszcze. ok, wróciłam ale za pare minut nie wytrzymałam, dzwonie i mówie ż ejuz wracam zeby poczekał na mnie na kapiel, a ten usilnie że nie. ja głupia, nie chodziło mi o to ze on sobie nie poradzi tylko tak teskniłam za dzieckiem, ze jej nie wykąie, ni eprzytule do snu. wróciłam to akurat leżała w łóżeczku i jak mnie zobaczyła to aż zapiszczała z radosci, i zdażyła jeszcze kupsko walnąć a jak pieknie dziś spała, tylko 3 pobudki, przed północą, o 3 i o 6, i jadła tylko raz, zreszta od kilku nocy je tylko raz. no i wstała o 8, a ja pół godz przed nia. pomyłam okna w sypialni, balkon wysprzątałam,zupe ugotowałam,buty letnie spakowałam i musiałam chwile spoczac.szkoda że tak krótko z dziewczynami pogadałam, ale mamy się umówić na jakiś weekend pogadac.
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Wczoraj odpoczywałam od kompa. Zrobiłam wczoraj pierwszy terning z Mel B - 20 minutowy trening całego ciała. O ja je^bie dzisiaj zrobie pośladki i ramiona Poszłam rano zrobić badanie prl do nowej przychodni. I jak do tej pory płaciłam 20 pln tak w tej 34 Więcej tam nie pójde!Arletko, no to troszeczkę Cie nie było. I dobrze. Każda z Nas potrzebuje troche czasu dla siebie. No i tz super! ![]() Iza, no powiem Ci, ż jak sama wiesz do końca dziecka nie upilnujesz, no ale kolejny raz.. Ruda, Ty sie tam kuruj kochana! Dużo cytrynki i czosnku Migotka, wizyta u fryzjera zawsze poprawia humor. Zrekompensuje wczesne wstawanie ![]() Kluska, czekam na efekty sesji ![]() Agabi, słońce gdzieś Ty?? Daj znaka. Idę rozwiesze pranie i koniecznie jakieś chociaż krótki spacerek bo jest cudnie.
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla tżta ze sobie poradził
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My juz po zakupach i spacerku nakupowalam pampersow w kauflandzie bo promo i sloiczkow w rossmanie bo tez promo. Nata usnela w samochodzie wiec podjechalismy pod dom i poszlismy jeszcze na spacer dospala 1,5h wiec cudnie. Teraz jemy i jedziemy kupic Naci trampki i jakas fajna czapke i komin![]() Yss piekne zdjecia!!! Migotko relaksuj sie u fryzjera! Arletka brawo dla tz! Kluska ale usmialam z twojego posta o starym a sesja na pewno wyszla pieknie!Tasia a zebys wiedziala ze Nacia uparta ![]() Iza baty dla tz kuzwa no ja juz bym w beret jemu strzelila!!!po pierwszym upadku czlowiek juz czujny a on igra po prostu wez go zrzuc z lozka jak bedzie spal pierdyknie to moze sie otrzasnie ![]() I zapomnialam aaa Basia super swinka!!!! Kasia mam nadzieje ze nocka u was dzis dobra. A jak zabki Oli? U nas jeszcze nie przebite ale dziaslo juz naruszone! A dzis nata spala z nami i usnela mi wczoraj na rekach. Ja mam mega bol karku bo oddalam jej swoja poduszke i spalam bez ale i tak bylo niezle ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Ewcia piekne kolczyki! |
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. My u rodzicow moich. Zjedlismy obiad a teraz na dworze siedzimy. Noj stary na vujaczce zasnal
U nas nocka straszna. Od polnocy co godz pobudki na cyca... A zebow ani widu ani slychu jedynie podpuchniete gorne dziasla.
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa kolczyki cuudne
![]() Giannka to Ci Natka pospala brawa...Arletka ale musisz być z tzta dumna Ja wróciłam z rozmowy w przyszłym tygodniu idę na szkolenie i za 2 tyg zaczynam jupijajej !
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
magda brawo, gratki!!! a czym się bedziesz zajmowała???
z tz tak jestem dumna, obie babcie chciały mu pomóc kąpac Lenke ale się nie dał:-D a dziś dostałam bukiet rożyczek ![]() mała wstała to zaraz lecimy na spacer bo pogoda jesy cuuuudna!!!
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Będę w TK maxxie pracować
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
ooo! panna Magda
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- u mnie niefajnie z tz ale to już reguła chyba. dentysta był, wydluzyla sie wizyta i basen Hani przesunięty na teraz. ale chyba nie wchodzę, nie chce mi się. niech tz poplywa z Pyzą.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Hejka!
Mała dziś w nocy fajnie pospała 6h ciągiem a potem co 3 h i tak pospaliśmy do 10 Ruda zdrówka duzo. Wygrzewaj sie. Bo za 2 tyg musisz być zdrowa ja rydz ![]() Kasia współczuje nocki. Oby ta była lepsza. Magda gratulacje może to juz będzie praca na dłużej?Arletko ale tż romantyk super. Fajnie ze spotkanie sie udało![]() Yss wulkan świetny na żywo pewnie jeszcze lepiej wygląda. I uciekam bo mała maruda wstała i woła jeść... |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
.Caly dzien zbijam baki :P oprocz prania i ogolnego ogarniecie chaty , wyszlam tylko na lawke chwile pogrzac sie w sloncu.
Kasia, mowisz zasnal. Tez bym pospala na swiezym powietrzu, a przynajmnie polezala. Magda, gratki za prace. No i w jakim fajnym miesjcu Kluska, powiem Ci , ze bylam i chyba dalej jestem w lekki mszoku po Twoim telefonie.. Zamurowalo mnie. I ten tekst jeden mi caly czas w glowie siedzi... Przytulam mocno Gianka, zakupy, spacerki. Super kochana! Samopoczucie widze dobre, takze elegancko Ide do sklepu po budyn
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
tasia.. no na razie jestem pod agencją.. ale oni nie szukają ludzi na tydzeń-dwa.. tylko na stałe.
Po 13 tyg jest szansa na kontrakt ![]() Mysia miejsce fajne i mam zniżkę 20% i jakieś bonusy
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga!! Musze oglosic, ze po 1.5 roku walki z prolaktyna udalo mi sie ta malpe obnizyc!! Moj wynik 260 przy normie do 490.
Do tej pory zaweze byla 700, 800 a tu taka niespodzianka Ciesze sie jak dzika.Najlepszy tekst mojej mamy : " Wiesz kochanie... w koncu mniej stresow to i wynik w normie.."
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia odpoczywaj kochana
![]() Kluska te weekendowe nastroje tz sa po prostu:banghead: mam nadzieje ze juz lepiej.Kasia oby zabki szybko wyszly ja czekam tez na to jak na zbawienie. ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Ale sie nachodzilismy za butami dla Naci rany jak ciezko kupic dla takiego brzdaca buty! W koncu jakies miekkie adidaski w mothercare znalazlam. Leb mi peka i sie koluje nastroj bardzo ponizej sredniej krajowej
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia
|
|
#169 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Bry Dzień!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas po woli i spokojnie. Nic się nie dzieje... No może oprócz tego, że pada śnieg z deszczem. |
||
|
|
|
#170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski padam. Od 11 sama z Natka a ona ma teraz torpede w sobie i nie idzie jej opanowac. Zaliczylysmy dlugi spacer bo pogoda wrecz letnia. Teraz mala spi a mnie tak żołądek po pepsi napie.r.dziela ze szok.
Magda Gratuluję pracy ;-) Yess jak ja nie znosze sniegu z deszczem taka plucha. Kluska czekamy na focie. No i sciskam mocno ![]() Basiu sliczna swinka. Ale ja sie boje takich stworzonek Ruda wygrzewaj sie bo to nie ma zartow wielki dzien nadchodzi;-) Kasia moj to tylko świeże powietrze poczuje i juz kimie na siedzeniu w aucie. Arletka czyzbym wyczowala jakies podlizywanie sie? no chyba ze tz jakiś "inny" ;-)Gianna no kupic dziecku buty to trzeba sie wylatac. My dzisiaj adidaski w spadku dostalysmy od sasiadki. Mysia brawa za wyniki ![]() Tasia mi tez podłogi zostały ale jutro juz umyje nie chce mi sie dzisiaj. Lece do klubu. Szybki prysznic i mam talent bede ogladac
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Arletka, Kluska, Gianka, Tasia, Mysia, Yss, Iza, Kami.. dziękuję za gratulki
ostatnie 3 odcinki 4 serii GoT mi zostały
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Odkrywca zwiedza nowe miejsca, dziś odkrył , że pod ławą jest półeczka z gazetami Poza tym ma jakąś fazę śmieszka, śmieje się przez kilka minut do siebie, np. na spacerze albo siedząc na dywanie i coś robiąc od wczoraj walczę z bólem głowy, tabletki nie działają , już sama nie wiem czy to zatoki, ale raczej nie, czy migrena czy zmiana pogody. mam na dziś ambitny plan uzupełnienia zaległości w kalendarzu 1 roku ![]() lecę nadrabiać |
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
mysia super że wreszcie udało się pokonac prolaktyne!!
![]() kami chyba się nie podlizuje, jeszcze nic nienabroił... ![]() spadam bo dziś winko z mężusiem..mniam!!! gianka pisałam ci wiad na fb, widziałaś???
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
no Mysia brawo za wynik!
a z rozmową to nie chciałam Cię martwić mało Cię tu było to chciałam Cię usłyszeć czy ok. u mnie to tak przy okazji bo jak mówiłam przezywam to jakoś mnuej niż powinnamno! bo żeby nie było że dlatego dzwoniłam. myślałam o tym już w tyg ale jak ja jesyem na spacerze to Ty w pracy i nie ma jak
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-10-11 o 20:52 |
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu terrorystka zasnela. Nauczyla sie i gryzie wszystko i wszystkich. Jesc nie chce zbytnio. Troszke rosolku popila ode mnie ale kaszy wieczorem nie chciala... Ehhh... Kapanie tez juz nie fajne. Ciekawe jaka bedzie noc
![]() Madzia wielkie gratulacje pracy!!! Arletko ale plusuje maz ![]() Kami no moj pierszy raz tak kimnal ![]() Mysia superrrr!!! Gianka najwazniejsze ze kupiliscie. Kluska jak tam u Was? Ewcia jak sie czujesz? Pytalas kiedys co za praca ja nie odp. Praca w domu pomocy spolecznej. 3zmiany. Jako opiekun. Z moja mama. No ale niestety... ![]() Yss zawialo zima... Brrr...
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
rany nie mam głowy żeby Wam poodpisywać
wybaczcie może potem się zbiorę. teraz jeszcze w ross byłam po lusterko do wosku co by dobrze widzieć podwozie---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Zophiee jak Twój żołądek? ?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka no brawo dla czarodzieja
ale smieszek maly rosnie wspolczuje bolu glowy a moze jakos excedrin jak mozesz aspiryne stosowac albo solpadeine bardzo dobra jest.Myska no brawo za wynik!!!a mama twoja jest po prostu cudnA ![]() Kami oj nic nie mow o motorze Naci chyba teraz Natki maja moc ja za moja biegam caly czas i asekuruje bo sie ciagle boje ze uderzy gdzies glowa:/ a zapierdziela na czworaka i wstaje o wszystko.Moje dziecko zaczelk dzis stawac samo nawet w kojcu,w lozeczku tez staje nie no jeszcze jakby tak nie tanczyla na tych nogach to ok ale ona jeszcze taka chwiejna:/ Arletko widzialam wiadomosc zaraz odpisze post na fb. |
|
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuje bólu głowy Cytat:
||
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Iza a co ty dzis taka milczaca?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

dzisiaj zrobie pośladki i ramiona 

mam nadzieje ze juz lepiej.