Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 1 3,23%
Glowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! 12 38,71%
Nasze maluchy biegają i skaczą, a mamy się ciągle za głowę łapią 0 0%
Jemy już wszystko, mamy pełno siły, spokojne chwile już się skończyły! 3 9,68%
Nasze dzieci nie są już małe, to już roczniaki są wspaniałe 0 0%
Wszystkie dzieci roczek mają , teraz drugi zaczynają. 3 9,68%
Za nami pierwsze urodzinki, wszyscy mamy uśmiechnięte minki. 1 3,23%
Każdy "roczniak" rośnie zdrowo, zachowuje się wzorowo. 0 0%
Już po pierwszych urodzinach. Drugi roczek się zaczyna. 3 9,68%
Wszystkie chodzą i gadają , nasze dzieci roczek mają. 2 6,45%
Uśmiechnięte , rozkrzyczane to roczniaki ukochane. 4 12,90%
Pierwszy roczek minął kolorowo, drugi zaczyna się przebojowo. 2 6,45%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-11, 16:40   #3151
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

witamy się po dłuuuuuugim spacerze

ewacia oficjalnie zostałaś moją muzą i motywatorem: obiad ugotowany, dom wysprzątany, praniex3 zrobione i rozwieszone, spacer i plac zabaw zaliczone, zaraz zrobię sałatkę, a teraz siedzę i myślę na jaki kolor pomalować paznokcie (wiem wiem, że do Cb to mi jeszcze daleko, ale się wprawiam )

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj nazakupach kupiłam złotą bluzkę (która to już będzie) i torebkę, a i bransoletkę (ofc złotą)
powiedziałam sobie na wstępie że dopóki nie kupię czegoś dla siebie to mam zakaz wstępu na dział dziecięcy Leoś nie buczał (ja też nie), był z tżem, zasnął mu w samochodzie, bo gdyby nie to to mogłoby być kiepsko
miałam pokupić żarcie na roczek który robię za tydzień, ale mi się nie chciało łazić po spożywce.
kupiłam pampersy w tesco rozm.5 96szt za 75zł, jakby kto szukał

Ja
ale masz czadową furę dobrze że jeszcze złota nie jest bo bym nie wytrzymała

zazdroszczę wesela tak bym poszła w tany i dobrze masz z siostrą naprawdę zazdroszczę że macie taki dobry kontakt

chyba trzech

to moje klimaty, więc chwal się jak coś znajdziesz

widzę, że znowu masz lataninę kciuki za wizytę

modna miejscówa
poka poka co kupiłaś my jutro wybywamy na shopping

a! i też za tydz w sobotę robimy roczek chciałam 15, ale to w tygodniu i prawie nikomu nie pasuje
Cytat:
Napisane przez Miszella Pokaż wiadomość
Chciałam się spytać odnośnie tych szczepień. Mój ma teraz anginę. To ile byście odczekały żeby iść na kolejne szczepienie?
Mamy teraz pneumokoki i meningokoki - Kielce finansują te szczepienia z czego się bardzo cieszę
moja pediatra mówi, że po antybiotyku powinno się odczekać 3 tyg
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
cześć. Praktycznie przestałam tu istnieć, jestem w środku maratonu, mam czas tylko ogarnąć dom, naszykować Lili żarcie, ciuchy, itp, śpie i znów praca...jutro znowu mnie nie będzie 24h, dziś rano też zeszłam z 24, masakra jakaś, ja nie wiem, ta oddziałowa ułożyła grafik dla robokopa, a nie człowieka...jedyny plus tego, to to, ze kontakt Lili z tatusiem mega się poprawił, no ale moim kosztem no i dobrze to znosi, w dzień zawsze ma rozrywkę, w nocy zawsze któreś z nas,a mnie co drugi dzień i daje radę...na szczęście po tej niedzieli mam 3 dni wolnego sorki, że tak o sobie tylko, nie mam czasu nadrabiać, ale wszystkim roczniakom październikowym życzę wszelkiej pomyślności i zdrówka!

wszystkie mamy swoje obowiązki, ale od czasu do czasu dwa słowa można skrobnąć
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Moje dziecko boi się gdy kapie z kranu, wymiękam
omg
ciekawe czemu tak ma??

angelikada nie pier.dziel ja Cię zauważam

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 17:10   #3152
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

hej spaliśmy dzisiaj z Mikim u moich rodziców bo ja rano jechałam do Wro na zjazd, a nie chciało mi się rano go targać jestem wyjechana, ale jest weekend więc za godzinke młody spać a my mamy czas dla siebie
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Ja dzis z kolei bylan na opiexe swiatecznej i mam zapalebie zoladka i jelit
Leki na wrzody.
współczuję, pewnie z nerwów
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

No a te priorix i mmr II maja inne "kwiatki" w składzie i juz sama nie wiem co gorsze.
jejku ja już myśleć nie mogę o tych szczepieniach póki co opóźniam

Ja: ) wow! ale bryczka my dzisiaj gadaliśmy o zmianie auta, ale na takie nas nie stać no i chyba coś większego trzeba

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 18:44   #3153
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
my na szczęście tv na ścianie... ale u rodziców znowu rozbraja dvd i dekoder

był w małe abc ?
ja byłam dzisiaj także jak to moja koleżanka mówi jaram się jak cygan bateryjkami też mamy kidzona
chciałam black tetris i nie było i jest black
a pokrowiec dostaliście gratis czy kupowałaś ?

bałam się Pana 8* bo na blogu taka szydera ale bardzo miły... no i nawet przystojny
wczoraj go nie było, bo dzisiaj był wszak ale właściciel sklepu i tak dał nam rabat. ja mam grey tetris tak jak chciałam,ale ja go zamawiałam z miesiac temu, zapłaciłam zaliczkę i on na nas czekał. pan wręcz był wdzieczny,że mąż przyjechał po niego wczoraj, bo dzisiaj mieli niezły zapiernicz

a pytałam tego właściciela przez telefon co pan 8* będzie tam dzisiaj robił i mówił,że coś tam poopowiada a tak to będzie mu pomagał sprzedawać i instalować foteliki w autach.a ja mu mówię "no bo wie pan, jestem taka ciekawa pana 8*, wszak to moje guru fotelikowe". ale się śmiał
no ale uznaliśmy,że nie będziemy się tam dzisiaj pchać

a w ogóle to i tak ogromne dzięki dla Bajki, wszak od niej nasza forumowa wiedza się zaczęła, to ona rzuciła tematem fotelików rwf. fotelik jest super, czuję się o wiele bezpieczniej jak Tusia w nim siedzi

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 18:59   #3154
inwersja
dryfuję słowami

Larysa, myślę, że spodoba się Oli domek.
My kupiliśmy go jednak, ale na olx używany, szkoda nam było tyle kasy na nowy Wczoraj pokazaliśmy młodemu, bo nie było nas (mnie i Miłosza) w domu tydzień i jest zachwycony. Ciągle coś naciska i się cieszy.
Dziś rano jak wzięliśmy go do siebie na baraszkowanie i zobaczył go jak stał na parapecie to palcem zaczął pokazywać i mówić "eee eee" i miał radochę jak dostał. Potem jak po drzemce czy po spacerze zabawki były sprzątnięte to znów się go domagał. Jeszcze żadna zabawka nie wywołała u niego takich emocji
Garnuszkiem na klocuszek też się sporo bawi, ale żeby aż tak się domagać go jak tego domku, to nie.
Stary 2014-10-11, 19:05   #3155
MsLullaby
Zakorzenienie

Dzisiaj Bartek 5 razy płakał bo się czegoś wystraszył, ale w sumie okazało się, że tż był też taki albo i gorszy, był okropnie nieśmiały (podobno ogólnie jest choć nigdy nie był w stosunku do mnie) i zawsze się wszystkiego bał, podobno jak miał 7 lat to płakał jak zobaczył kurę bo się bał, poza tym do dnia dzisiejszego panicznie boi się...jeży a chłop wielki ze nikt by go o takie rzeczy nawet nie podejrzewał, także chyba Bartek ma to po tatusiu choć dalej naiwnie wierze ze mu to przejdzie

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 19:08   #3156
ja :)
Zakorzenienie

Kaśka to auto jest naprawdę duże. Większe to juz chyba tylko vany albo busy

Motyl racja - nikt tu jeszcze nie podziękował bajce a to jednak ona nas uświadomiła. Bajka, Pan 8* powinien Ci odpalić 10% zysku za reklamę na wizażu

My dziś byliśmy w lesie i o dziwo nawet ponad 30 podgrzybkow sie znalazlo. Pierwszy raz miałam Pole w nosidle na plecach i baaaardzo jej sie podobalo. I dobrze jej sie tez spało w takiej pozycji

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 19:31   #3157
kaska87
Zakorzenienie

ja nic nie odpalam bo mnie uświadomiła koleżanka, która ma córeczkę z maja

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 20:45   #3158
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ty zydzie
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 20:49   #3159
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
mój starszak powiedział mi że mnie dzisiaj nie kocha i jest obrażony a dlaczego? bardzo powazny powód miał....byliśmy na spacerze i wacając kamienista dróżka latało pełno motyli które chciał łapać /nawet jeden usiadł mu na pupie / i foch bo on nie ma siatki na motyle bo ja mu nie kupiłam i obrazony szedł a własciwie został na tej drodze bo ja poszłam myślac że sie złamie i przybiegnie no ale nie bo uparciuch jest i tylko pod nosem mówil tak zebym słyszała cyt,,zgubcie mnie,, ....ehhhh tak wiec zaciągnełam do domu ...nakarmiłam .... nawet ładnie sam zjadł po czym kazałam mu iśc spać a on czy mnoże iść na pole/podworko, a ja że nie bo mnie nie kocha itp ze umawialiśmy sio rano ze po obiedzie idziemy razem spać itp....i ryk straszny ...wiec wysłaąłm do drugieo pokoju żeby się wyciszył pusciłam pogadanke jak to o kocham i mi przykro i zeby zasnał i na pewno jak sie obudzi wypoczety to będzie mnie kochał nie dlatego ze coś chce itp
ehhhhhh ma charakterek no to sie wyżaliłam

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

dzięki
co do kubeczków i telktórym ola sie bawiła to tu kupowałam
http://allegro.pl/muzyczny-telefonik...613685113.html
http://allegro.pl/zabawne-kubeczki-u...609083927.html i jesczze takie cuś wypatrzyłam
http://allegro.pl/smart-bus-wielofun...617905857.html
http://allegro.pl/zabawne-klocki-edu...609071173.html
http://allegro.pl/czarodziejska-kost...680261204.html
No nie masz łatwo teraz z nim, ale wierzę że przejdzie a narazie to musisz uzbroić się w dużo cierpliwości

Dziękuję super te zabawki coś wybiore

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
witamy się po dłuuuuuugim spacerze

ewacia oficjalnie zostałaś moją muzą i motywatorem: obiad ugotowany, dom wysprzątany, praniex3 zrobione i rozwieszone, spacer i plac zabaw zaliczone, zaraz zrobię sałatkę, a teraz siedzę i myślę na jaki kolor pomalować paznokcie (wiem wiem, że do Cb to mi jeszcze daleko, ale się wprawiam )

a! i też za tydz w sobotę robimy roczek chciałam 15, ale to w tygodniu i prawie nikomu nie pasuje

angelikada nie pier.dziel ja Cię zauważam
No kolejna przy której można się schować ;p brawo za ogarnięcie wszystkiego i udanych zakupów jutro

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

był w małe abc ?
ja byłam dzisiaj także jak to moja koleżanka mówi jaram się jak cygan bateryjkami też mamy kidzona
chciałam black tetris i nie było i jest black
a pokrowiec dostaliście gratis czy kupowałaś ?

bałam się Pana 8* bo na blogu taka szydera ale bardzo miły... no i nawet przystojny
Ciekawa jestem jaki on jest i jak wygląda
Gratuluję zakupu

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość

Larysa, myślę, że spodoba się Oli domek.
My kupiliśmy go jednak, ale na olx używany, szkoda nam było tyle kasy na nowy Wczoraj pokazaliśmy młodemu, bo nie było nas (mnie i Miłosza) w domu tydzień i jest zachwycony. Ciągle coś naciska i się cieszy.
Dziś rano jak wzięliśmy go do siebie na baraszkowanie i zobaczył go jak stał na parapecie to palcem zaczął pokazywać i mówić "eee eee" i miał radochę jak dostał. Potem jak po drzemce czy po spacerze zabawki były sprzątnięte to znów się go domagał. Jeszcze żadna zabawka nie wywołała u niego takich emocji
Garnuszkiem na klocuszek też się sporo bawi, ale żeby aż tak się domagać go jak tego domku, to nie.
O no to super pamiętam że Miłosz też taki wybredny że wszystko inne interesuje oprócz zabawek może choc na chwile gdy będę musiała coś zrobić to uda się zająć nim Ole
Jeszcze nad arka noego się zastanawiałam i jest chyba następna w kolejce. Chciałam używana ale nie ma nic ciekawego na all.
A i autobus interaktywny jest ciekawy wydaje mi się ze spodobalby się Oli

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Dzisiaj Bartek 5 razy płakał bo się czegoś wystraszył, ale w sumie okazało się, że tż był też taki albo i gorszy, był okropnie nieśmiały (podobno ogólnie jest choć nigdy nie był w stosunku do mnie) i zawsze się wszystkiego bał, podobno jak miał 7 lat to płakał jak zobaczył kurę bo się bał, poza tym do dnia dzisiejszego panicznie boi się...jeży a chłop wielki ze nikt by go o takie rzeczy nawet nie podejrzewał, także chyba Bartek ma to po tatusiu choć dalej naiwnie wierze ze mu to przejdzie
może przejdzie
A czego jezy się boi? Coś mu kiedyś jakiś coś zrobił czy tak po prostu 'za wygląd'? przecież takie słodkie są, często ratowalam je przed rozjechaniem gdy lazily po ulicy
Stary 2014-10-11, 21:32   #3160
butterfly20
Zakorzenienie

oglądacie mecza?

SZOKING

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 21:36   #3161
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
wczoraj go nie było, bo dzisiaj był wszak ale właściciel sklepu i tak dał nam rabat. ja mam grey tetris tak jak chciałam,ale ja go zamawiałam z miesiac temu, zapłaciłam zaliczkę i on na nas czekał. pan wręcz był wdzieczny,że mąż przyjechał po niego wczoraj, bo dzisiaj mieli niezły zapiernicz

a pytałam tego właściciela przez telefon co pan 8* będzie tam dzisiaj robił i mówił,że coś tam poopowiada a tak to będzie mu pomagał sprzedawać i instalować foteliki w autach.a ja mu mówię "no bo wie pan, jestem taka ciekawa pana 8*, wszak to moje guru fotelikowe". ale się śmiał
no ale uznaliśmy,że nie będziemy się tam dzisiaj pchać

a w ogóle to i tak ogromne dzięki dla Bajki, wszak od niej nasza forumowa wiedza się zaczęła, to ona rzuciła tematem fotelików rwf. fotelik jest super, czuję się o wiele bezpieczniej jak Tusia w nim siedzi
niejasno napisałam
chodziło mi o to czy Twój tż był w małeabc bo nie napisałaś gdzie
a że pan 8* był dziś to wiem bo mi montował fotelik
ja byłam jakoś między 9-10 i było pusto :P wręcz się nudzili...
ale cholera nie wiem czemu zamawiają tak mało tetrisów skoro takie zainteresowanie nimi
aż jeden był i 'zaklepany'

Cytat:
ja też nie... bo mnie uświadomiły mamy z innego wizażowego wątku

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
oglądacie mecza?

SZOKING
nooooo co to się dzieje...

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-11, 23:27   #3162
bajka1807
Zakorzenienie

zeby nie bylo mi tam zadne podziekowania nie potrzebne bo kazdy ma swoj rozum i jesli chce to znajdzie informacje gdziekolwiek, a co za tym idzie podejmie decyzje zgodne z wlasnym zdaniem.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 06:22   #3163
ewacia85
Wtajemniczenie

http://todlamniewazne.pl/inicjatywa,...lac-zabaw.html
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 06:30   #3164
ja-ika
Zakorzenienie

Dziś Pierwszy Roczek świętuje:

Marcinek

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizanta

Sto Lat Chłopaku-Przystojniaku
Stary 2014-10-12, 07:12   #3165
83monia
Zakorzenienie

wrzuc to w podpis bo cie ktos podkabluje że spamujesz!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 07:28   #3166
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez poltora roju temu kolezanka ktora kupowala wtedy fotelik dla sqojej cory

A swoja droga w koncu kupila normalny i jak osratnio gadalysmy i mowie ze dzieki niej zdecydowalam sie na rwf to mnie jej maz wysmial ze to strata kasy bo jak dziecko mi bedzie w tym ryczec to ze stresu predzej wypadek spowoduje :padlam:

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
zeby nie bylo mi tam zadne podziekowania nie potrzebne bo kazdy ma swoj rozum i jesli chce to znajdzie informacje gdziekolwiek, a co za tym idzie podejmie decyzje zgodne z wlasnym zdaniem.
Oj tam nie bądź skromna. Propagatorka bezpieczeństwa.

A wiecie co robilam 15 minut temu???

Jadlam naleśniki z Matal i Elenka

Sto lat Marcinku!!!

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 07:31   #3167
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
wrzuc to w podpis bo cie ktos podkabluje że spamujesz!
ok dzieki bo nie wiedziałam
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 07:42   #3168
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość

Marcinek

Wszystkiego najlepszego

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-10-12, 08:37   #3169
87czarna
Zakorzenienie

Sto lat dla Solenizanta!!!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-12, 08:55   #3170
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość

Marcinek

sto lat Marcinku

A ja wstałam o 3 nad ranem, bo mnie Antoni skopał tak, że leżeć nie mogłam, i zrobiłam gołąbki na obiad, posprzątałam kuchnię i poszłam spać. Później TŻ wziął Korna, ja spałam, teraz Korn śpi, TŻ pojechał drzewo ciąć, a ja mam chwilkę dla siebie.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 09:19   #3171
ja :)
Zakorzenienie

Sto lat Marcinku!

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 10:00   #3172
anutka171
Rozeznanie

Wszystkiego najlepszego Marcinku::
Stary 2014-10-12, 10:05   #3173
policzanka
Wtajemniczenie

WSZYBKIEGO DOBREGO MARCINEK!
Hej!
Larysko, strasznie mi się smutno zrobiło po przeczytaniu Twojego postu. Ze to musilo sie Wam przytrafic..Wiem tez doskonale co czułas bo również byłam w podobnej sytuacji jak mi się Lila czadem podtrula. .i rozumiem doskonale te uciskanie klatki .ja tez Lilce robiłam sztuczne oddychanie za co w szpitalu dostałam opiernicz.no ale w takim momencie człowiek myśli tylko nad tym jak to dziecko utrzymać przy życiu. .Larysko oby juz nigdy taka sytuacja Wam się nie przytrafiła. .

Ja auto marzenie!

Nena- bardzo fajny tatuaż a tort przepiękny! I jak Ci smakował? Bo ja się zakochałam w tym smaku!

A u Nas odkrywczy domek szalem nie jest. Liczę ze jeszcze jej się odmieni

Ja aa my jutro mamy mmr. ..będę szła z dusza na ramieniu..

Aaaaaa no i witam nowa mamusie!
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-12, 10:55   #3174
tassia
Zakorzenienie

Mam dziś genialne zajęcia na swoim kursie. Od 9 rano omawiamy role rodzeństwa w rodzinie.
Jak macie ochotę to wam potem napisze najfajniejsze rzeczy

[/RIGHT]
Stary 2014-10-12, 11:02   #3175
MsLullaby
Zakorzenienie

Niedziela zapowiada się do bani. Tż do pozna w pracy, pogoda okropna ;/
Tassia pisz ja chętnie poczytam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 11:04   #3176
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Mam dziś genialne zajęcia na swoim kursie. Od 9 rano omawiamy role rodzeństwa w rodzinie.
Aż tak źle

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 11:05   #3177
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Aż tak źle
Aż tak dobrze

[/RIGHT]
Stary 2014-10-12, 11:07   #3178
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tak dobrze
Myślałam, że to było złośliwe "genialne"
Och, ja pesymistka

Wpadłam na wątek i lecę dalej, nawet nie nadrabiam nic

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 12:21   #3179
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Ja poprosze
Stary 2014-10-12, 12:29   #3180
Brydzia_
Zakorzenienie

a my wczoraj kurs dla bobasów na basenie... a dziś sami jedziemy na basen
jest taka świetna pogoda że trzeba korzystać

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości