|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Kostka bo to aukcje kiedy sklep oficjalby sprzedaje... tak samo bylo kiedys z pampersami...
Tiera jak dzis samopoczucie? Pewnie niewyspana jestes... Kostka za to nadrobila za nas zaleglosci w spaniu...hehe. Szybka pewnie pojechala na IP, dobrze zrobila, bo w jej przypadku to nie wiadomo.
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Tiera - trzymam kciuki zebys ten tydzien jeszcze wytrzymala |
|
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
ela_86 musiałam bo dostałam taki skurczy promieniujących na brzuch, pachwiny, że zupełnie nie wiedziałam co się dzieje. Dzisiaj mnie kłuje coś w szyjce no i najlepiej jakbym z tydzień przeleżała. Na razie sraczki nie ma i mam nadzieję że już nie wróci. Tak więc dziewczyny nikt nie zna dnia ani godziny :P
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
http://skiphop.strefamarek.allegro.p...duo-pluma.html
Chyba ta bedzie moja do brazowego wozka...
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Kostka ten kokor tezmi sie najbardziej podoba! Tak, na takich aukcjach mozesz kupic bezposrednio od producenta
Tiera to lez duzo i odpoczywaj! Przelez najgorsze jesli nie chcesz jeszcze rodzic! Ale sie posypiemy zaraz, tak sie mowi,ze do listopada to jeszcze,a wcale tak nie jest...
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze tylko dwa kolory są w tej cenie ale i tak cena super, dzieki za cynk ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Ide robic sniadanie
|
|
|
|
|
#367 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja sama cieszę się, że takie słowa czytam, bo też bardzo prawdopodobne, że będę rodzić u nas Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
matko... jedna urodziła a za nią sznureczek ![]() Szybka no bez jaj, daj znać co tam jak tam? |
||||||
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Szybka pewnie w szpitalu. Niekoniecznie rodzi ale przy takich problemach to chtba standardem jest, że kładą pod kroplówkę bo odwodnienie w ciąży jest groźne.
Aleea daj sobie czas na dojście do siebie po cc. Bedzie coraz lepiej z każda godziną. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dziś skończony 36tc, zaczynamy 37 tc dzień po dniu i dzień po dniu i czekamy na rozwój sytuacji
poltora tygodnia do wizyty, ale ja nadal przechodzę kuracje na infekcje, ale chyba już nie ma po niej sladu, jednak leczenie chce dokonczyc, bo inaczej mogę się pluc w twarz, ze zaniedbałam, bo przecież objawow już nie było u mnie w labo wlasnie nie ma karteczki zadnej i czasem się po prostu czeka w kolejce, dlatego ja wole jechać przed siodma ( a od 7 czynne ) albo po 9, bo przyjechanie po siódmej, przed osma, zawsze oznacza czekanie w kolejce, a laboratoryjne powietrze dobrze na mnie nie wpływa
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No i witam sie w 38tc......brzuch opadł ,zgagi nie bylo Wyspalam się bo tylko 2 razy na siku byłam,poprzedniej nocy 6 razy ![]() Alea obys szybko doszła do siebie ![]() Tiera będziesz następna?
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ja dzis pospalam do 9
Tiera oooo widze, ze sie zaczyna ![]() Aleaa trzymaj sie i nie poddawaj. Wierze, ze boli. Popros moze o cos przeciwbolowego? Ela ja o tym samym mysle - wszystko mnie boli, ledwo chodze, a gdzie tu rodzic?
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też trudno się wyspać. W nocy sto razy do wc, od rana już rozbudzona i dupa blada.
Boję się, że zacznę rodzić którejś nocy, gdy akurat TŻ będzie w pracy... Pojęcia nie mam, czy sobie sama poradzę
|
#373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i właśnie jak dodałyście linka do toreb skip hop, to wpadłam po uszy
|
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
|
O rety.. mi sie przysnelo i dopiero wstalam... no to odespalam... chcialam isc do kosciola z chlopakami ale chyba nie dam rady wysiedziec...
Śniło mi się ze mąż mi cesarke na zyczenie umowil w szpitalu i taka bylam zla juz coraz blizej to czlowiek przezywa... Tiera mi tez cukry spadly, normalnie na czczo mialam kolo 90 a teraz 80,82... i po posilkach tez mniejsze... myslisz ze to objaw ze porod sie zbliza? ![]() Aleaa z kazdym dniem bedzie coraz lepiej! Trzymam kciuki! Tż dumny??? Pomaga Ci??? Futbolowa a mąż nie bedzie mogl wyjsc z pracy jak Ty zaczniesz rodzic?
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Futbolowa tez mam obawy co zrobię jak będę sama w domu....
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Futbolowa ja tez sie tego boje...moj ma sluzby na rozne zmiany i tez sie zastanawiam co jak mnie chwyci jak bede sama
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jeśli poród zacznie się w ciągu dnia to tż będzie w pracy. No ale pracuje niedaleko i w max 30 min powinien być. Kurcze myślę czy nie kupić tej torby. Co prawda jeszcze wózka nie wybrałam ale fajna promocja więc kusi. Co do przepuszczania w kolejce to mnie się zdarzyło raz, że facet przede mną mnie przepuścił w markecie. W labie kartka wisi ale głupio mi się prosić więc zawsze czekam. Za to zdarza mi się zrobić zakupy bez kolejki bo obsługa zauważa ciążę i zaprasza do przodu. Ostatnio w Piotrze i Pawle stałam w kolejce, kilka osób ale z małymi zakupami przede mną więc tragedii nie ma. A tu podchodzi ochroniarz, bierze mi wózek i mówi, że zaprasza do innej kasy. Kierownik sklepu otworzył inną kasę i sam mnie "skasował". |
|
|
|
|
#378 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż mieliśmy mieć stary, używany wózek no ale jak go zabrałam do sklepu i pomacał zobaczył nowe wózki to już decyzja zapadła, zwłaszcza że mieszkamy na 3 piętrze i muszę mieć jakiś w miare lekki i poręczny.Na bobowózki widziałam nico za 1098 zł ![]() Cytat:
Kostka- no chyba Sodowski zaprowadzi tam porządek Begie - ja też nie wiem jak moja akcja się rozwinie czy zdąże na Raciborską róznie może być, więc awaryjnie Tychy...Jedynie co mnie odrzuca to te sale na położniczym 6 osobowe Mnie wczoraj ominął ślub mojej bliskiej koleżanki dzisiaj są poprawiny i pójdziemy chyba z TŻ chociaż na chwilke złożyć im życzenia, może troszku posiedzimy... mam nadzieję że mi to nie zaszkodzi.
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie problem jest taki, że TŻ pracuje za miastem, rodzice wyprowadzili się 25km stąd, a teściowie, choć mieszkają blisko i deklarują pomoc, nigdy nie odbierają telefonów ode mnie
Gdybym mieszkała tam, gdzie się wychowywałam, mogłabym liczyć na sąsiadów i przyjaciół moich rodziców czy znajomych brata. Tutaj nie mam nikogo
|
#380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą to myślisz, że teściowa nie odbierze telefonu załóżmy w nocy, wiedząc że Ty może rodzisz? Może pogadaj z nią i ustalcie czy możesz dzwonić w razie w
|
|
#381 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też już nie mam zgagi od jakiegoś czasu i dziś też siku tylko 2 razy Cytat:
Uważaj na sienie na poprawinach |
||
|
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Piszecie czy dacie radę z dojazdem do szpitala jak bedziecie same, a ja nie wiem czy uda sie kogos zorganizowac do Hani wszyscy u nas pracują i nie zawsze da się zwolnic z pracy... no ale zobaczymy. Licze na to ze aż tak rkstremalnej sytuacji nie będzie
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie podobnie ,małż w razie czego dojedzie z pracy bo bez sensu z Rybnika jechać po mnie a tak prosto na Rydułtowy by jechal......
|
#384 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez mgds Czas edycji: 2014-10-12 o 11:23 |
|||
|
|
|
#385 |
|
Rozeznanie
|
Eclariss
Aleaa najgorsze za Toba moja kuzynka co ostatnio miala cesarke to tez bardzo cierpiala pierwszego i drugiego dnia potem juz mowila ze dalo rade przezyc, nawet po tych problemach po. Najważniejsze ze masz wspanialego synka i to wszystko dla niego Tiera moze przynajmniej szybko urodzisz jak dynamiczniej ale jeszcze sobie poodpoczywaj kochana A ja dzisiaj w nocy malo zawalu nie dostalam poszlam siusiu o 5 rano poraz 10 otwieramdrzwi i wielka mysz na mnie wylatuje bo wczoraj maz sobie cos smazyl spalil i otworzyl drzwi na rozcierz i tak wietrzyl dom to pewnie wlazla i jak na zlosc kot nie wrocil na noc do domu co mu sie nigdy nie zdarza grrr a ze moj kochany maz rozdziubal w lazience plyte K-G to sobie tam wlazla i ma bezpieczny domek. Bo przeciez on juz 2 miesiac montuje grzejnik lazienkowy i ta rozgrzebana plyta jest konieczna |
|
|
|
#386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie wlasnie tak jest, ze TZ ciagle na nocki pracuje i akurat teraz wychodzi przed 21, a w domu przed 8 , taki dlugi miesiąc i tyle godzin do wyrobienia dlatego tak pracuje. jak cos to mam dzwonic, on wtedy do kumpla dzwoni i ma przyjść za niego, ale wiadomo...? będzie 2-3 w nocy, a jak kumpel nie odbierze? albo cos? no i zanim TZ przyjedzie to będzie 20-30 minut. albo po Tate zadzwonię, ale mój Tato ma jedna wade ciekawe, czy wiadomość o porodzie by przyspieszyla jego szykowanie się ? Cytat:
bo ja tam nie wiem Kasia zdradz sekretCytat:
nie chce już zamawiac z neta, bo skoro u mnie ewentualna cena 1100zl to już niech będzie stacjonarnie... ehhh,,, może upust dostaniemy a w smyku niech się gryzna Kaithlyn pewnie, ze idzcie posiedzieć chociaż, a koleżance na pewno milo się zrobi, ze przyszliście z zyczeniami ![]() jako ze szybka się nie odezwala to napisze jej smsa mam jej numer, co Wy na to? ![]() agatus a Wy się jak się czujecie? bo widze, ze podczytujesz nas jak mala?
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2014-10-12 o 11:40 |
|||
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
Martha tak mówią ze jak cukry spadaja to porod ponoc blisko... ale ile w tym prawdy..
Ja mysle ze mozesz napisac smsa, bo przeciez ona by sie odezwala...
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do leczenia masz racje, nie przerywaj bo moze sie nawrocic...to tak jak z antybiotykami... Trzeba wziac cale opakowanie nawet jak juzjest ok... Dobrze ze mija ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
jej juz 38 ![]() Ja dzis bylam chyba 5 razy w wc w nocy.... I raz wstalam przed 4 musialam cos zjesc taki glod mnie dopadl...chyba pierwszy raz tak mialam ze w nocy nurkowalam w lodowce |
||
|
|
|
#390 |
|
Wtajemniczenie
|
Goniaaa ale akcja z tą myszą! Zawalu bym dostała!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

do brazowego wozka...

matko... jedna urodziła a za nią sznureczek 

23.06.2011
01.06.2013

Kasia zdradz sekret