|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vampire Diaries część 7
Coś czuję, że przez pół (albo i więcej) sezonu Damon i Bonnie będą uwięzieni w tym równoległym świecie i już mam tego dość.
Swoją drogą nie cierpię Bonnie, nie miałabym nic przeciwko temu, żeby faktycznie gdzieś tam zniknęła już na stałe.
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie przez niesymetryczną twarz
. A mi wręcz przeciwnie, bardzo się podoba, jest najładniejsza z tvd dla mnie
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
mam pytanie..ogladalam namietnie TVD jak bylam w ciazy i wczesniej..skonczylam na tym jak Elena wybrala Damona ..chcialam zapytac ktory to byl sezon?bo myslqlam ze to ostatni a przez przypadek odkrylam ze sie mylilam;P i teraz musze to eszystko nadrobic tylko niewiem wlasnie ktory to byl sezon ...?Pomozecie? dzieki.
|
|
|
|
|
#4175 |
|
BAN stały
|
chyba 4?
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nawet nie tyle denerwuje jej wygląd, co zachowanie. Chyba od dwóch sezonów już mi działa na nerwy
|
|
#4177 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
i mnie Bonnie jakoś tak mniej denerwuje? serio, jest lepiej niż było
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4179 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że nie tylko mnie wkurza Bonnie
Właśnie jestem po obejrzeniu nowego odcinka... |
|
|
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
jest gdzieś już nowy odcinek z napisami?
|
|
|
#4181 |
|
na przekór do celu
|
Aaa, podoba mi się to, co dzieje się w świecie Damona i Bonnie
![]() Aż mnie skręca, żeby dowiedzieć się kto z nimi jest ![]() No i zastanawiam się, co się stało 10 maja 1994 r ![]() Choć całkiem ciekawie też było podczas sesji Elena-Alaric, nie sądziłam, że to był ten moment Ale kurde, musiało od razu z miłości przejść w nienawiść?A wątek z tym Fellem pogromcą wampirów nudny, choć w sumie taki porządek rzeczy, zawsze ktoś na wampiry poluje ![]() Ta laska pogryziona przez Elenę mnie irytuje, ciekawe kto okaże się jej ojcem, o ile mówi prawdę
|
|
|
#4182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojcem tej laski jest ojciec Bonnie. A w domu Damona jest Jeremy i ta laska. Bonnie pewnie nawiąże jakąś "więź" z tą czarnoskórą dziewczyną i viola. Nie, no... Żartuję ;D Ale coś w tym musi być. A to nie jest tak, że tego dnia na świat przyszedł Jeremy - łowca wampirów? ![]() Uwielbiam Enzo. Te jego ruchy (tj. irlandzkie tiki ), sposób w jaki się wypowiada. Podobało mi się jak zrobił rozróbę w domu Stefana. Lubię też, kiedy dogaduje sobie z Caroline.Enzo musi zostać na kolejny sezon. Jak Plec będzie chciała się go pozbyć, to osobiście jej skopię ten tłusty tyłek. Dobra, a teraz... Gdzie są Liv i Tyler? |
|
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie odcinek bardzo mi się podobał, pierwszy od nie wiem kiedy mnie tak zaciekawił. ale miałam wrażenie, że w tym odcinku Elena, Caroline i Alaric wyglądali bardzo niekorzystnie. No i super, że Enzo znowu się pojawił, taką świeżość wnosi jak dla mnie
|
|
|
|
#4184 |
|
na przekór do celu
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;48476208]Ja chyba zaczynam to ogarniać.
Ojcem tej laski jest ojciec Bonnie. A w domu Damona jest Jeremy i ta laska. Bonnie pewnie nawiąże jakąś "więź" z tą czarnoskórą dziewczyną i viola. Nie, no... Żartuję ;D Ale coś w tym musi być. A to nie jest tak, że tego dnia na świat przyszedł Jeremy - łowca wampirów? ![]() Uwielbiam Enzo. Te jego ruchy (tj. irlandzkie tiki ), sposób w jaki się wypowiada. Podobało mi się jak zrobił rozróbę w domu Stefana. Lubię też, kiedy dogaduje sobie z Caroline.Enzo musi zostać na kolejny sezon. Jak Plec będzie chciała się go pozbyć, to osobiście jej skopię ten tłusty tyłek. Dobra, a teraz... Gdzie są Liv i Tyler?[/QUOTE] Hmm, no z tym ojcem mogłoby tak być, ale ta laska dopiero pod koniec odcinka pojawiła się w domu Damona, wcześniej byli u Tylera, a Bonnie na początku kogoś usłyszała. Co do Jera - możliwe, ale czemu akurat on? ![]() Nie wiem o ile jest młodszy od Eleny, ale wiem, że Elena na pewno jest młodsza ode mnie, a mój rocznik mam w nicku Dlatego pomyślałam, że to o Elenę lub któregoś z jej rówieśników chodzi... Tylko kurcze Bonnie by chyba wiedziała, kiedy ktoś z jej paczki ma urodziny, jakby to faktycznie była urodzinowa data. Więc chyba chodzi o coś innego...Enzo Jak mogłam zapomnieć, mordka mi się ucieszyła jak go zobaczyłam A jak obrósł w piórka, gdy poszedł bronić płaczącej Caroline![]() Liv i Tyler? ->
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2014-10-10 o 20:11 |
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po obejrzeniu odcinka.
Moje refleksje takie, że Caroline chyba zakochana w Stefanie. Stefcio żeby się nie obudził za późno. Enzo dał czadu ![]() A wiecie kto moim zdaniem może być z Damonem i Bonnie? Katherine to by było ekstra Laska ta co ją Jer przechowywal na bank siostra Bonnie. Od razu przyszło mi to do głowy jak wspomniala, że ma rodzinę (ojca) w Mystic Falls. Pan Fell jest już moim najmniej ulubionym charakterem w serialu. Nigdy nie lubiłam żadnego członka rodziny założycieli. Myślałam, że ze wszystkimi zrobili porządek ale się przeliczylam niestety ![]() Elena-Alaric i ich sesje... poruszające to było. myślałam, że moment w którym Elka zakochała się w Damonie to był ten ich wspólny taniec do piosenki Within Temptation Ogólnie odcinek mi się podobał. Ale to, że Elena znienawidzilam Damona było przesadzone :/ i smutna była scena jak Jer dzwonił do Bonnie. Dawno nie oglądałam odcinka z takim zaciekawieniem i juz nie mogę się doczekać co będzie za tydzień
|
|
#4186 |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moim zdaniem z tą data na 1000% chodzi o zaćmienie.. wiecie jako "magiczny" moment - mysle że tu maczała palce babcia Bonnie i dlatego wybrała ten dzień + to, że dzień ma sie powtarzać - to zaćmienie musi być jakaś szansą.. Hahahaha też bym się śmiała gdyby to Kat z nimi była.. oby ! W sumie.. ona nie trafiła na 2 strone, gdzieś ją "wywialo" wiec ta teoria jest niezła... mam nadzieje że sie potwierdzi. W sumie to ukrywanie sie + dokonczenie im krzyzówki pasuje mi do Kat. Ranna dziewczyna od Jera - tez moja 1 myśl że jej ojciec który nie wie o jej istnieniu to też ojciec Bonnie - od razu pomyślałam o nim. |
|
|
|
|
#4187 |
|
na przekór do celu
|
O, no tak, zaćmienie. Nie może być tylko dla dekoracji. Pewnie moment zaćmienia jest jakąś szansą na ich powrót
![]() Kat byłaby fajnym zaskoczeniem Ale jak się tam znalazła, babcia Bonnie ją chciała uratować?
|
|
|
#4188 |
|
BAN stały
|
nie zapominaj że to Kat.. ona nawet umierając dała rade ukraść ciało Elenie, więc...bardzo by mnie to nie zdziwiło.. mogła wtedy jak ją "wessało" gdzieś "utknąć" i gdy babcia Bonnie coś zmajstrowała ona wykorzystała w jakiś sposób okazje i się "wślizgnęła" za nimi, gdy 2 strona się waliła..
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam takie przeczucie, że z Bonnie i Damonem jest jednak ona bo to ukrywanie się, uzupełniona krzyżówka to musi być robota Katheriene
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też odcinek bardzo się podobał, lepszy, niż większość z 5 sezonu
Uwielbiam Enzo No i z Caroline mają świetną chemię, bo ona i Stefan to już nie to samo ![]() Tekst odcinka: "Masz ładne obojczyki" W ogóle Stefan się zrobił jakiś kompletnie bezbarwny, słabe teksty, nawet bić się już nie umie ![]() Bonnie i Damon - mam nadzieję, że tu też nie będzie żadnego romansidła, bo lepiej wyglądają, jak się kłócą. Ale jak Bonnie zobaczyła tą dokończoną krzyżówkę i stwierdziła, że ktoś tu z nimi jest, to aż mnie ciary przeszły Ciekawa i prawdopodobna jest Wasza teoria z Kat, ooo jak bardzo bym się ucieszyła ![]() Nowy pogromca wampirów - ech, to już się robi nudne Choć nieco zaskoczyło mnie to, że gość jeździ sobie opancerzonym autkiem, zbiera wampiry i wwozi je do MF. Z tego względu zastanawiam się, skąd on wie, o tym, że zaklęcie uniemożliwia teraz wstęp nadnaturalnym istotom? I czemu w ogóle te rodziny założycieli są takie zawzięte? Sceny Eleny i Alarica były smutne, a zwłaszcza koniec - bo faktycznie, gdy Elena zapomniała o tym, jaki Damon był dla niej kochany, to w pamięci zostały jej tylko jego nienawiść do Stefana, mieszanie i przede wszystkim zabicie Jeremy'ego. Mam nadzieję, że będzie się dało to odkręcić, bo jak robią to po to, żeby znowu spiknąć Elenę ze Stefanem, to będę zła
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, ale ojciec Bonnie nie żyje, prawda? Wedlug mnie ona prędzej będzie córką tego gościa, co wozi wampiry, może chce wyczaić, gdzie jest Elena i reszta.
![]() Gdyby to była Katherine, to bym się baaaardzo wkurzyła mam już jej dość i niech nie wraca. Wydaje mi się, że raczej ma to związek, że Mat i ta laska poszli do domu Salvatorów (chyba, że coś mi umknęło )Zaćmienie - na pewno chodzi o to, że Bonnie będzie czerpać z tego siłę, żeby czarować
|
|
|
#4192 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
A to nie był Jer, nie Matt? No i nie od razu poszli do Salvatorów.
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak, pomyliłam imiona
![]() To gdzie poszli jeszcze?
|
|
|
#4194 |
|
na przekór do celu
|
Nigdzie, po prostu na początku byli ciągle w domu Tylera
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
A okej, nie zrozumiałam
na końcu poszli chyba, jak Mat się wkurzył
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale Bonnie słyszała że ktoś tam jest, zanim tam poszli.
O jeju żeby to była Kat Enzo
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Błagam, tylko nie ona...
|
|
|
|
#4198 |
|
na przekór do celu
|
No właśnie, pisałam to samo stronę temu
![]() Wszystko pasuje na Kat, ale baaaaardzo naciągany musiałby być sposób, w jaki udało jej się tam dostać.
|
|
|
#4199 |
|
BAN stały
|
w tym serialu baaaaaardzo wiele rzeczy było naciągane
więc mnie wersja z Kat nie zdziwi wcale ;p. Oby to była ona.
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Swoją drogą nie cierpię Bonnie, nie miałabym nic przeciwko temu, żeby faktycznie gdzieś tam zniknęła już na stałe.

mam pytanie..ogladalam namietnie TVD jak bylam w ciazy i wczesniej..skonczylam na tym jak Elena wybrala Damona ..chcialam zapytac ktory to byl sezon?bo myslqlam ze to ostatni a przez przypadek odkrylam ze sie mylilam;P i teraz musze to eszystko nadrobic tylko niewiem wlasnie ktory to byl sezon ...?

19.09.2015