Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz. XX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-12, 12:28   #2971
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Ja się nie dziwię, choć zapytaj TZ'a skąd on tyle siły bierze na to?

Melduje 10km bieg, biegło się strasznie - nie wiem czemu. Jestem osłabiona, nie mam siły a nic mnie nie boli
Dziewczyny na innym wątku z tą chorobą co u mnie podejrzewają mnie nastraszyły i kazały iść szybko do innego lekarza bo z tym musi być coś nie tak, że z możliwą torbielą kazał mi przejść za 6tygodni dopiero, jak to rośnie ok 2mm na dzień I kazały się streszczać bo jak nie to w szpitalu wyląduje bo z tym niema żartów. No i nie wiem co robić bo nie mam zbyt czasu na lekarza bo w czw wyjazd (o ile pojedziemy...) a tu do byle kogo nie mogę iść. Chociaż dziwne to trochę bo lekarz pracuje w szpitalu ginekologicznym, ma mega duże doświadczenie bo młody nie jest, badanie nigdy tak długo nikt mi nie robił i przecież chyba wiedział co mówi
Spytam jak wstanie

Brawo za bieg
Z tymi torbielami to nie poradzę, bo się nie znam jednak może warto to sprawdzić

Arnama, hej
Jak tam po imprezie? Jak kot?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 12:29   #2972
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Siemka obudzilam sie przed chwila i czuje ze rozsadza mnie energia obiecalam sobie ze jak wyzdrowieje to zaczne biegac i pierwsze co pomyslalam po przebudzeniu: zjem i pojde biegac! a potem ruszylam stopa i poczulam bol palca i mi sie przypomnialo ze przeciez butow nie moge zadnych zalozych
za pozytywna energię i oby palec się szybko zagoił
i popieram pomysł z plastrami Compeed swego czasu mnie tak buty na pięcie obżarły ze miałam tam dziurę i one mnie uratowały
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48491432]Oj mimo, że nie ma najgorszej pogody to jesień daje o sobie znać, zjadłam śniadanie, wypiłam kawę i siedzę pod kocykiem. W dodatku kicham i troszkę nosem pociągami, a myślałam że pobiegam. No, ale w tym wypadku lepiej nie bo muszę chodzić do pracy jeszcze, ale za to zrobię sobie spacerek [/QUOTE]
zdrówka
zrób sobie coś na obiad a on niech się martwi o siebie sam
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja już z kościoła wróciłam w ogóle jaki numer, siedzę sobie w kościele, a tu wchodzi TŻ mało zawału nie dostałam a ten Guupek zrobił mi niespodziankę i przyjechał wcześniej dobrze, że Mu napisałam, że do kościoła idę, bo by się dobijał do drzwi bo jak zwykle kluczy nie wziął
ale fajnie
Cytat:
Melduje 10km bieg, biegło się strasznie - nie wiem czemu. Jestem osłabiona, nie mam siły a nic mnie nie boli
Dziewczyny na innym wątku z tą chorobą co u mnie podejrzewają mnie nastraszyły i kazały iść szybko do innego lekarza bo z tym musi być coś nie tak, że z możliwą torbielą kazał mi przejść za 6tygodni dopiero, jak to rośnie ok 2mm na dzień I kazały się streszczać bo jak nie to w szpitalu wyląduje bo z tym niema żartów. No i nie wiem co robić bo nie mam zbyt czasu na lekarza bo w czw wyjazd (o ile pojedziemy...) a tu do byle kogo nie mogę iść. Chociaż dziwne to trochę bo lekarz pracuje w szpitalu ginekologicznym, ma mega duże doświadczenie bo młody nie jest, badanie nigdy tak długo nikt mi nie robił i przecież chyba wiedział co mówi
za bieg
i ja bym chyba jednak zaufała lekarzowi bo nie każda torbiel rośnie w takim tempie a poza tym on nie był pewny czy to na pewno jest torbiel z tego co pamiętam no i przecież jesli będziesz czuć że coś jest nie tak albo jeśli cos Cię zacznie niepokoić to zawsze możesz do niego zadzwonić i zapytać

dzień dobry
nie wyspałam się zupełnie - pełnia była czy jak
a od wczoraj kicham i kicham wiec chyba się katarem skończy
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 12:32   #2973
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
dzień dobry
nie wyspałam się zupełnie - pełnia była czy jak
a od wczoraj kicham i kicham wiec chyba się katarem skończy
Chyba była, bo ja też spać nie mogłam
Widzę, że przeziębienie po kablach idzie... zdrówka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-10-12, 12:36   #2974
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
za bieg. Moja przyjaciółka też dziś biegała i biegło jej się fatalnie, może ciśnienie się zmienia albo coś
co do lekarza, to lepiej nie sugerować się tym, co piszą w internecie, bo można niezłego stracha złapać. rzeczywiście dobrze się skonsultować z kimś innym. Może po prostu na spokojnie znajdź lekarza i umów się od razu po powrocie z wyjazdu? Za szybko też niedobrze, a nie wyjeżdżacie na kilka tygodni, tylko kilka dni

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Chyba pójdę na L4 z tym kręgosłupem żeby go podleczyc przed tymi ewebtualnymi dyzurami w DPS. Muszę dorobić żeby buty i kurtki zimowe kupić Młodemu i sobie. Dam radę, dam radę, dam radę....
ehh, trudna sytuacja . w każdym razie zdrówka

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
dlatego ja co drugi dzień piję witaminę C 1000mg. bo pogoda zmienna, no i jeszcze Wy mnie możecie zarazić

a w ogóle nie wiem co jest od kilku dni tak mi jakoś niedobrze po jedzeniu (nie, nie jestem w ciąży ). Nie wiem czy to efekt żarcia niezdrowego, czy co. Dziś już jest trochę lepiej, ale momentami myślałam, że to znów jakiś wirus. (byłby 3 w tym roku). Mam nadzieję, że mi to przejdzie.

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 12:36   #2975
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
aleś zacytowała

ale piękne słońce dziś choć pewnie chłodno ale mam nadzieje że pojedziemy połazic po lesie po obiedzie
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2014-10-12, 12:42   #2976
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
nie no bez przesady bliźniaki by mi wystarczyły
Czy Ty sobie zdajesz sprawę z tego co Ty mówisz, kobieto!?

Cytat:
Chociaż szczerze mówiąc nie wiem jeszcze czy chce dwójkę czy jedynaka
Ja chcę dwójkę albo wcale, nie chciała bym jednego dziecka
Właśnie TŻ wczoraj tak usiadł, popatrzył mi głęboko w oczy i stwierdził że gadał z mamą i wszyscy Jego koledzy, w Jego wieku mają już dzieci. I siedzi. I się gapi. Powiedziałam tylko by się na mnie nie patrzył
No i zaczęliśmy gadać. Powiedział mi że chciałby trójkę ale nie w PL
Dla mnie, na teraz trójka mogła by być. W zasadzie fajnie by było mieć dużo dzieci,później takie fajne rodzinne spotkania w wielkim gronie z wnukami itd. Alena pewno nie w tym kraju
No i po pierwszym może mi się odechcieć- też biorę taką ewentualność. Mojej mamy koleżanka tak traumatycznie przeszła poród że nie chciała już słyszeć o kolejnym dziecku

Cytat:

Ale to zalezy od ludzi, u mnie np koleżanka wszystkie szczepienia+jakieś dodatkowe sama kupuje i ostatnio kupowała szczepionkę za 700zł
Kolega z pracy TŻta wydał kilka tyś (1,5 do 2,5 dokładnie nie pamiętam)na szczepienia noworodka

Cytat:
jeden poród

zanim urodzi to będzie duża różnica wieku między rodzeństwem... a ja np. dużej przepaści bym nie chciała ale łatwo się mówi, gorzej wychodzi w praktyce. Także nie ma co gdybać
No porody to akurat dwa

Między mną a moim bratem jest 7 lat różnicy to to jest całkiem ok
Ja bym jednak chciała tak ok 3 lata między pierwszym a drugim, a jak by trzecie było to też 2-3 lata od poprzedniego

Cytat:

Niby przyziemnie ale nie chciałabym by moje dziecko było ograniczane bo nie mam kasy Chciałabym by miał pasje i bym nie musiała mu odmawiać jakiś kursów np.
Ja właśnie mam takie samo podejście. Nie mówię tu o kupowaniu dziecku wszystkiego, ale żeby miało jakiś taki dobrobyt w życiu, anie ciułanie od 1 do 1 i chodzenie w połatanych butach jak to się mówi

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Duzym plusem jest tez miec kogos od kogo mozesz "w spadku" dostac ciuszki, lozeczko czy inne przydatne rzeczy nadajace sie jeszcze do uzytku
Dla nas szwagierka wszystko trzyma po dziewczynkach
A że One generalnie miały większość rzeczy w neutralnych kolorach, to i dla chłopca by było

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 12:51   #2977
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
aleś zacytowała

ale piękne słońce dziś choć pewnie chłodno ale mam nadzieje że pojedziemy połazic po lesie po obiedzie
Ale, że o co chodzi

U mnie ciepło, ale słońce się coś chowa momentami

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
No porody to akurat dwa
Mówiłam o bliźniakach
Stary 2014-10-12, 12:52   #2978
majka5908
Zakorzenienie

Grapus, Arnama hej

Arnama co do dzieci to ja na jednym chce skonczyc i moj Tz tez... Trojki sobie nie wyobrazam
Jak impreza?

Grape ja tez niewyspana i taka jakas zajechana sie czuje Dobrze, ze jutro masz wolne
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 12:57   #2979
nonetheless
Zakorzenienie

Tż mnie wczoraj zastrzelił, ale w takim pozytywnym sensie
siedzieliśmy sobie u niego i gadaliśmy o ślubie, przyszłości itd., tak zupełnie na luzie. mamy odmienne zdania na niektóre tematy i lubimy sobie czasem to przedyskutować, bo jeśli kiedyś przyjdzie czas na ślub to nie chcielibyśmy się o niego żreć no i w pewnym momencie zaczęliśmy gadać ile chcielibyśmy mieć dzieci. on powiedział, że troje, ja że dwoje, a nad trzecim musiałabym się mocno zastanowić na to on nagle "a może trzecie zaadoptujemy? przecież każde dziecko powinno mieć rodzinę."
nie wiem dlaczego, ale tak mnie to rozwaliło, że nie wiedziałam co powiedzieć, tylko się rozpłakałam
Stary 2014-10-12, 12:59   #2980
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość

haha, czytałam to na głos i MM to usłyszał i tak do mnie "no to pokaż mi swoje supermoce"
kuwa jeszcze mu mało?

Cytat:
być bez sił? nic przyjemnego
Bez siłtoja jestem, chodziło mi o leniuchowy dzień, ale w sumie chyba właśnie taki mam

Cytat:
wybuliłam kupę kasy, teraz je specjalną karmę i nie ma już tego problemu, ale wyglądała mizernie i też nam wet poweidział, że kilka dni i byłoby po sprawie także dużo zdrówka dla niego
Nas w sumienie dużo wyszło bo 80zł za wizytę z usg i tymi wszystkimi antybiotykami i narkozą,plus zastrzyki w tym. A leki z apteki ok 10zł. Karmy nam dał prawie kilo, tak że na jakiś czas będzie, a później trudno, trza będzie więcej na suchą wybulać, skoro ma takie predyspozycje.
Mam nadzieję że we wtorek mu ściągnie ten cewnik bo już mam dość tego patrzenia jak mu krew z kapie
Wczoraj się biedak wys.rać próbował to taki był miauk że aż mi się włosy zjeżyły

Cytat:

aaa dobrze ale poszliśmy na jedzenie też i alkohol wpadł i w ogóle ale było miło
To fajnie wszyscy byli mili dla Ciebie?

Stary 2014-10-12, 13:00   #2981
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale, że o co chodzi

U mnie ciepło, ale słońce się coś chowa momentami
bo zacytowałaś mnie ale podpis jest że Anulciaka
to u nas bezchmurnie
Cytat:
Grape ja tez niewyspana i taka jakas zajechana sie czuje Dobrze, ze jutro masz wolne
ja cały czas a tu za obiad by się trzeba było zabrać za jakiś czas
a no dobrze że mam wolne może jutro wstanę z większą energią
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2014-10-12, 13:04   #2982
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
i ja bym chyba jednak zaufała lekarzowi bo nie każda torbiel rośnie w takim tempie a poza tym on nie był pewny czy to na pewno jest torbiel z tego co pamiętam no i przecież jesli będziesz czuć że coś jest nie tak albo jeśli cos Cię zacznie niepokoić to zawsze możesz do niego zadzwonić i zapytać
Właśnie to wywołało burzę, że jak lekarz nie mógł rozpoznać pęcherzyka od torbieli Ale chyba odczekam i zobaczę co się będzie działo, kazał przyjść jak bóle mnie złapią...chyba wiedział co mówi..
Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
za bieg. Moja przyjaciółka też dziś biegała i biegło jej się fatalnie, może ciśnienie się zmienia albo coś
a w ogóle nie wiem co jest od kilku dni tak mi jakoś niedobrze po jedzeniu (nie, nie jestem w ciąży ). Nie wiem czy to efekt żarcia niezdrowego, czy co. Dziś już jest trochę lepiej, ale momentami myślałam, że to znów jakiś wirus. (byłby 3 w tym roku). Mam nadzieję, że mi to przejdzie.
Możliwe chociaż to chyba nie przez pogodę, po prostu czułam, że wlekę nogi za sobą
Zdrowia
Cytat:
Ja właśnie mam takie samo podejście. Nie mówię tu o kupowaniu dziecku wszystkiego, ale żeby miało jakiś taki dobrobyt w życiu, anie ciułanie od 1 do 1 i chodzenie w połatanych butach jak to się mówi
Dokładnie idę obiad robić
Stary 2014-10-12, 13:04   #2983
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
siedzieliśmy sobie u niego i gadaliśmy o ślubie, przyszłości itd., tak zupełnie na luzie. mamy odmienne zdania na niektóre tematy i lubimy sobie czasem to przedyskutować, bo jeśli kiedyś przyjdzie czas na ślub to nie chcielibyśmy się o niego żreć no i w pewnym momencie zaczęliśmy gadać ile chcielibyśmy mieć dzieci. on powiedział, że troje, ja że dwoje, a nad trzecim musiałabym się mocno zastanowić na to on nagle "a może trzecie zaadoptujemy? przecież każde dziecko powinno mieć rodzinę."
nie wiem dlaczego, ale tak mnie to rozwaliło, że nie wiedziałam co powiedzieć, tylko się rozpłakałam
no i fajnie że Cię tak miło zaskoczył

Cytat:
Bez siłtoja jestem, chodziło mi o leniuchowy dzień, ale w sumie chyba właśnie taki mam

Nas w sumienie dużo wyszło bo 80zł za wizytę z usg i tymi wszystkimi antybiotykami i narkozą,plus zastrzyki w tym. A leki z apteki ok 10zł. Karmy nam dał prawie kilo, tak że na jakiś czas będzie, a później trudno, trza będzie więcej na suchą wybulać, skoro ma takie predyspozycje.
Mam nadzieję że we wtorek mu ściągnie ten cewnik bo już mam dość tego patrzenia jak mu krew z kapie
Wczoraj się biedak wys.rać próbował to taki był miauk że aż mi się włosy zjeżyły
miał być leniuchowy dzień ale się coś nie zapowiada
oby mu szybko przeszło bo się męczy biedak
naszą też chyba znowu zapchało no ale ile by widziała tyle by żarła a wie że później będzie kwiczeć
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2014-10-12, 13:05   #2984
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Mama do mnie dzwoniła i miała pretensje. Nie chciałam im mówić o jednej sprawie i załatwić ją po swojemu, żeby nawet nie wiedzieli. Nie ma mnie 1.5 tygodnia a oni się dowiedzieli. Masakra.
Znów ich zawiodłam. Oni są źli i jest im przykro... mnie też przykro...

I jeszcze @ dziś dostałam... zdycham pół dnia w łóżku...
Chciałam zapytać co się stało ale doczytałam że nie powiesz

Cytat:
a bo MC jest pełno dorba, w sumei znam 4: klasyczny MC, MC na prostych nogach, rumuński MC i sumo MC a rumuński ćwiczy te same mięśnie co ćwiczenie Good Morning
Wyjaśnij(cie z Madzią) proszę, ocb?

Cytat:
a to rzeczywiście paradoks aż się wierzyć nie chce.. nowe święto narodowe
Oni w eliminacjach często sobie radzą a później w kluczowych momentach dają D

Stary 2014-10-12, 13:07   #2985
anulciak85
Zakorzenienie

Grape właśnie się zastanawiałam kiedy to napisałam...
Stary 2014-10-12, 13:11   #2986
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie to wywołało burzę, że jak lekarz nie mógł rozpoznać pęcherzyka od torbieli Ale chyba odczekam i zobaczę co się będzie działo, kazał przyjść jak bóle mnie złapią...chyba wiedział co mówi..
a one takie obeznane w temacie bo się internetów naczytały
lekarz, który ma sporo dobrych opinii, pracujący na takim a nie innym oddziale nie od wczoraj i mający spore doświadczenie zawodowe raczej wie co widzi i wie co mówi - przynajmniej mnie się wydaje że powinien tak jak mówię zawsze możesz zadzwonić i skonsultować to jeszcze telefonicznie, będziesz spokojniejsza a jak nie to dla spokoju iść do innego ale nie u jednego już byłaś i nie małe pieniądze już na to wydałaś więc nie wiem czy jest sens

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Wyjaśnij(cie z Madzią) proszę, ocb?
pewnie o style/metody ćwiczenia z cięzarami
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2014-10-12, 13:18   #2987
anns_
Zakorzenienie

Na całym osiedlu nie ma prądu ani furtka sie nie otwiera, lidl zamknięty masakra. i jak tu zyc. Ani obiadu nie zrobie, nic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

361 min

Stary 2014-10-12, 13:21   #2988
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Poza tym tryskam energia Mam ochote wrecz cos roz.pier.do.lic Jakies pomysly?
Oddychaj do 10ciu

Cytat:
Ja bylam ostatnio w Biedrze i taka staruszka pchala wozek pusty z zakupami ale miala w wozku swoja torebke, to ochroniarz podszedl i kazal jej ta torebke wyjac, trzymac w rece albo na ramie zalozyc Czasami az za duzo sie czepiaja i wymyslaja
A ja się wyłamię, bo mi się to wydaje logiczne Trzyma torebkę w koszyku = może sobie drobne rzeczy wkładać do torebki, więc interwencja ochroniarza, jeśli była kulturalna, wg mnie na miejscu

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48492276]Nie mogę nawet głowy podnieść tak się źle czuję, wzięłam leki i leżę musi mi sie polepszyć bo praca czeka, a i wątpię by mój Tz obiad sam dzisiaj zrobił. Prosiłam go raz tydzień czasu o wylanie resztki zupy i umycie garnka i nie zrobił tego, teraz stoi następny, zjadł makaron i jeśli wiedział że już z niczym nie zje rosołu to po co zostawił garnek na rozkazy innych leci zaraz. Ehhh. Sama będę musiała to zrobić bo nie mam na co liczyć.[/QUOTE]

Ja Cię podziwiam, ode mnie by wciory dostał takie że by popamiętał

Cytat:

Mówiłam o bliźniakach
No ale dwa dzieciaki muszą wyjść, więc jak by 2 razy ta sama przeprawa, chociaż z drugim już ponoć łatwiej, bo wsio porozciągane

Cytat:
Arnama co do dzieci to ja na jednym chce skonczyc i moj Tz tez... Trojki sobie nie wyobrazam
Mój uważa że jedynaki są dziwne
Ja jak widzę swoją kuzynkę, jaka jest samotna w domu mimo fajnych rodziców, to też mnie to w tym utwierdza Jednak wychowywanie się z rodzeństwem jest ważne.

Cytat:

miał być leniuchowy dzień ale się coś nie zapowiada

naszą też chyba znowu zapchało no ale ile by widziała tyle by żarła a wie że później będzie kwiczeć
U mnie tak ale szybko zleci, za szybko

Ta świnia Wasza? Kiedyś pytałam o co chodzi, ale nie uzyskałam odpowiedzi

Cytat:

pewnie o style/metody ćwiczenia z cięzarami

To wiem ale chciała bym rozwinięcie, no i coś o co już dawno Madzię miałam pytać: Co oznacza skrót MC??

Stary 2014-10-12, 13:24   #2989
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
byłam na derbowym meczu u mnie i stwierdzam, że policja to prowokatorzy.. weszli na sektor kibiców gospodarzy i ni stąd ni zowąd zaczęli gaz pieprzowy używać. Ja stałam tuż obok. Odskoczyłam na czas.. A co najlepsze jedna policjantka dostała od swojego kolegi po mordeczce.. Widziałam chłopaków po tej akcji i cali poparzeni. To była policja rzeszowska, a lokalna policja sama mówiła, ze od.je.bali rzeszowiacy i będzie teraz jazda. Ale wszystko jest zarejestrowane i odpowiedzą za to. Masakra.A wcześniej kibole z Tbg napadli naszych jak szli, główną ulicę zablokowali, biegali po samochodach. gdzie była policja? pilnowała innych kiboli i się patrzyli. teraz u mnie na osiedlu cały czas głośno, na sygnale jeżdżą.
Wiedzieli, ze mecz podwyższonego ryzyka, a doprowadzili do tego, ze nie dość, że się pobili to jeszcze psy wkroczyły i ''się popisali'' gazem pieprzowym psikając. Adrenalina mnie aż trzyma do teraz.
Ale akcja
Cytat:
kolejny dzień wyzwań melduje
dziś już poczułam przysiady
dobrze że mamy weekend bo ja nie wiem co jest że taki ruch, już naprawdę dawno tak nie mieliśmy

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
25 stron. Słabo słabo nie nadrabiam

Miałam jechać w góry ale się pochorowałam.

Pierwszy pełny tydzień studiów za mną. Już się przyzwyczajam i nie jestem tak przerażona jak na początku. I nawet kojarzę prawie wszystkich ludzi. (oczywiście z twarzy bo z imion to bez przesady ).
Dobrze, że jesteś mniej przerażona Zdrówka

Cytat:
pewnie koncert miałaś 3 koty i sama? to naprawdę ciężkie zadanie, dobrze, że podołałaś jak ja się boję mojej jednej samej zabrać do weta to z 3 to byms ię nie odważyła
Cytat:
sama? Przeżyłaś?
Nie, byłam z mamą. Ona prowadziła samochód a ja trzymałam małą na rękach bo nie mamy dla niej transportera
sikorka, anns za biegi
Dzień dobry Zaraz siadam do książek chociaż tak bardzo mi się nie chce
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 13:26   #2990
anns_
Zakorzenienie

bardzo fajną opcją jest kupowanie na allegro takich zestawów po dzieciach innych moja ciocia kupiła dla swojego synka za 500zł taką wielką paczkę przeróżnych ubranek, bucików itp. i jak policzyłyśmy to jedna rzecz kosztowała ją 30zł. (a tam były też kurtki, buty zimowe, czyli na pewno koło 100zł/jedną rzecz gdyby kupowała nowe). A to wszystko było oryginalne i nowe kupowane przez tą babkę co sprzedawała. A wiadomo że jedno dziecko nie zniszczy ubranek, bo zaraz z nich wyrasta. Więc ja na pewno też tak będę robić

361 min

Stary 2014-10-12, 13:29   #2991
arnama
Zakorzenienie

Na imprezie było fajnie. Byliśmy u mojej nowej ulubionej koleżanki i Jej faceta Nie poszliśmy w ogóle na miasto Boskie mają to mieszkanie, normalnie tak mi się podoba że Niby "tylko" 10m kw większe niż nasze, ale wygląda na na prawdę spooore i ma taki fajny układ i pięknie urządzone (przybyło kilka mebli od naszej ostatniej wizyty)
Oglądaliśmy mecz (założyliśmy z mężem takie same czerwone t-shirty z orłem- które zostały nam z Euro 2012, dla beki- przynajmniej nie musiałam się martwić o strój ) ale tak nam się fajnie gadało że w końcu ktoś powiedział: "Ej jest 1:0 dla Polski" i wszyscy szok Drugą bramkę już przeżywaliśmy z "darciem"
Przyjechał jeszcze mój "mąż nr 2" z żoną i ciągle mi gadał że mam ładne skrzydełka (o orła na cyckach chodziło)
Na zastrzyk dla kota zawiozła nas znajoma (ta, którą "swatamy" z P) bo nie piła, tak że szybko się odbyło i wróciliśmy (P pojechał z nami i coś tam próbować działać w samochodzie jak czekali pod blokiem ).
Oczywiście mój TŻ z kumplem się uśpili koło siebie- standard a M bardzo chciała abyśmy zostali u nich na noc No ale jakoś doszliśmy domieszkania- chłopaki wężykiem,ja trzymałam fason
Dziś śniadanko im robiłam, teraz sobie grają w PS

Stary 2014-10-12, 13:30   #2992
blaszok
Zakorzenienie

Sikorka, brawo za bieg!

MC to chyba martwy ciąg, jeśli dobrze myślę
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 13:33   #2993
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość

Nie, byłam z mamą. Ona prowadziła samochód a ja trzymałam małą na rękach bo nie mamy dla niej transportera
O kurde jeszcze bez transportera- nie źle

Cytat:
bardzo fajną opcją jest kupowanie na allegro takich zestawów po dzieciach innych moja ciocia kupiła dla swojego synka za 500zł taką wielką paczkę przeróżnych ubranek, bucików itp. i jak policzyłyśmy to jedna rzecz kosztowała ją 30zł. (a tam były też kurtki, buty zimowe, czyli na pewno koło 100zł/jedną rzecz gdyby kupowała nowe). A to wszystko było oryginalne i nowe kupowane przez tą babkę co sprzedawała. A wiadomo że jedno dziecko nie zniszczy ubranek, bo zaraz z nich wyrasta. Więc ja na pewno też tak będę robić
Zgadzam się. Jak moja ciotka zaadoptowała dzieciaczki, to taki prezent z mamą chciałyśmy im zrobić, żeby kupić po zestawie dla chłopca i dziewczynki, bo nagle niemal z dnia na dzień trzeba było WSZYSTKO dla dwójki, od podstaw.
No ale w końcu nie zrobiłyśmy, bo Im się bardzo dobrze powodzi i w momencie zorganizowali wszystko od pokoiku, mebelków po całą wyprawkę i zabawki

Stary 2014-10-12, 13:46   #2994
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też mówi o "ewentualnej" adopcji ma styczność na co dzień z takimi dziećmi, więc jest wrażliwy na tym punkcie

Cytat:
bo zacytowałaś mnie ale podpis jest że Anulciaka
Faktycznie nawet nie zauważyłam

Cytat:
Jak to świnia
Stary 2014-10-12, 13:50   #2995
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też mówi o "ewentualnej" adopcji ma styczność na co dzień z takimi dziećmi, więc jest wrażliwy na tym punkcie
Mój jak widzi co się dzieje u mojej cioci, to mówi że nie chciał by adoptować

Stary 2014-10-12, 13:52   #2996
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Na całym osiedlu nie ma prądu ani furtka sie nie otwiera, lidl zamknięty masakra. i jak tu zyc. Ani obiadu nie zrobie, nic
To pojadłaś

Cytat:
No ale dwa dzieciaki muszą wyjść, więc jak by 2 razy ta sama przeprawa, chociaż z drugim już ponoć łatwiej, bo wsio porozciągane
No tak, ale chodziło mi o jedno podejście jesteś już psychicznie nastawiona, że dwa musisz urodzić naraz a tak to dwa dni stresu rozłożone w czasie

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Zaraz siadam do książek chociaż tak bardzo mi się nie chce
A kiedy masz ten powtórkowy egzamin?

Cytat:
Mój jak widzi co się dzieje u mojej cioci, to mówi że nie chciał by adoptować
A co się dzieje?

Cytat:
Moja koleżanka też tak zrobiła naprawdę można zaoszczędzić, tym bardziej, że maluszki szybko wyrastają z tych rzeczy...
Stary 2014-10-12, 13:54   #2997
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
A kiedy masz ten powtórkowy egzamin?
W czerwcu W tym tygodniu mam 5 wejściówek i muszę ogarnąć troszkę
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 13:55   #2998
heroine86
Zakorzenienie

Arnama, no to widzę, że wieczór udany skrzydełka powiadasz
A co piliście?
Stary 2014-10-12, 13:57   #2999
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka też tak zrobiła naprawdę można zaoszczędzić, tym bardziej, że maluszki szybko wyrastają z tych rzeczy...
A najlepiej jesli znajome maja dzieci w podobnym wieku u mnie tak bylo, ze kuzyni dostawali od kogos ciuchy, potem dawali mi, potem mama dalej przekazywala znajomym wiadomo ze dzieci szybko rosna i nie zniszcza ubran w tak krotkim czasie.
Stary 2014-10-12, 13:59   #3000
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
To pojadłaś
na szczęście już włączone życie bez prądu byłoby ciężkie. u nas gdyby nie ochrona, to nawet do bloku byśmy nie weszli, bo wszystko elektronicznie działa
czekam aż pralka wypierze i znowu idę do lidla

361 min

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości