|
|
#391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Tez myslalam o smsie do Szybkiej |
||
|
|
|
#392 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
z każdym dniem już tylko lepiej będzie..trzymam kciuki za Was..Cytat:
taxi tu nie ma... PKS jeżdżą do Poznania !! - no ale to głupi pomysł... u mnie jak bym zamówiła taxi to godzine by do mnie jechała..wiec za długo... wiec szybciej PKS/ pociągiem.. dojadę... do PKS/pociagu mam godzinę piechotą..!! bo autobusy tu nie jeżdżą... (jeszcze tylko rok tu mieszkamy - na szczęście) tż w pracy nie ma tel przy sobie !! i ZONK.. od miesiąca prace zmienił..teraz na l4 siedzi, bo palca sobie uciachał... jutro powinien iść do pracy.. i pewnie zapalenia płuc dostanie..bo kaszle jak opętany..ale bynajmniej gorączka 40 st C już nie ma.. i głupio mu powiedzieć, że jeszcze kobieta w ciaży... bo to sie wiąże z kolejnymi nieobecnościami... jak wezwe karetke..to mnie zawiązą do szpitala w którym NIE CHCE RODZIC (bo karetka wozi do najbliższego) MASAKRA... |
||||||
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Anetka jednym słowem dupa
a sąsiad jakiś by cie nie mógł zawieźć jakbys wczesniej uprzedzila ze masz taka sytuacje?
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Anetka to kiepsko. Może znajdziesz sąsiada czy kogoś z kim da się ugadac, nawet za kasę byle by mieć jakiś plan awaryjny.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia dopiero mnie uswiadomilas, ze musze przygotowac w razie w kase na takse
![]() Martha mysle, ze jak powiesz tacie, ze rodzisz to nie bedzie szykowal sie godzine i wlaczy motorek w tyleczku ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Jakos slabo mi dzis. Drugi dzien czuje sie jak kupa. Mam nadzieje, ze do wieczora ozyje, bo mamy isc na mecz
|
#396 |
|
Rozeznanie
|
No malo zawalu nie dostalam skurcze po tym z dwie godziny mialam.
Anetka wspolczuje ja jak cos dzwonie po karegke meza tez czesto nie ma i niby jego mama mose wtedy mnie zawiezc ale to jest taki 1% szans ze odbierze. Bo dziwnym trafem zawsze jak moj gdzies wyjezdza to ona zapomina tel wziac ze soba Faktycznie moze jakis sasiad za kase go dogadac. U mnie w mojej dziurze tez z taxi problem Ps. Sorki za bledy ale pisze z telefonu i mi dziad zmienia wyrazy grr Edytowane przez GoniaaaS Czas edycji: 2014-10-12 o 12:30 |
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Martha, i pisalas moze do Szybkiej ?
|
|
|
|
#398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kasia dobrze, ze przypomniałaś o kasie ja zawsze pustki w portfelu i wszędzie kartą płace a na taksówkę tylko mi 10 zł wystarczy ale trzeba mieć ![]() Chociaż cały czas mam wrażenie ze jakby co to wsiądę do swojego samochodu i pojadę bo bede w stanie mąż będzie jechał od razu ale zależy gdzie będzie bo czasem to godzinę musiałby jechac ![]() Ja w czasie pełni cierpiałam na bezsenność a teraz bym ciagle spała, wczoraj padłam o 22 a spałam po południu, dzis jeszcze do południa zrobiłam sobie 2 h drzemki
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do samopoczucia, to może taka aura, zmienia się pogoda, a my chodzimy jak .... rozlazle? napisałam, ale poki co bez odzewu, w razie czego od razu napisze mam nadzieje, ze wszystko w porządku u niej.
|
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
Anetka przerąbane, moze rzeczywiscie sie z kimś ugadaj, jakis sąsiad, sąsiadka
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
chyba sciagnelysmy myślami szybka, bo wlasnie dostałam smska : " hej
jeszcze nie rodze, zostawili mnie na obserwacje na 1 dzień jakies leki dali i jest git :P dziś do was wraca dzięki za pamięć "uffff, ulzylo mi ! teraz kazda nieobecność którejs z nas - od razu będzie wzbudzala ciekawość i niepokoj, co się dzieje
|
|
#403 |
|
Raczkowanie
|
Nie będę następna
u mnie się uspokoiło więc sobie odpoczywam, mam wymówkę i nie muszę nic robić.Kasia myślę, że z tymi cukrami właśnie tak jest że się normują przed porodem, nawet gdzieś czytałam o tym. GoniaaaS u mnie niestety też są myszy walczymy ale ani kot ani trutki czy pułapki nic nie dają. Musimy sobie chyba załatwić bardziej kumatego kota, bo ten sie zrobił leniwy.Ja już sobie wczoraj wybrałam kasę na taxi w razie czego. Na moją mamę mogę liczyć, ale zanim ona odbierze telefon i się zbierze to ja zdążę urodzić a mój mąż ma dzisiaj popołudniówkę więc musiałabym chyba sama autem jechać w razie czego. A ja już stawiałam na to że Szybka rodzi
|
|
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny ja mam jakiś z☠☠☠a...ny humor dzisiaj, więc nie będę wam tu smutać!
Tż pojechał ze szwagrem i rodzicami jakiś samochód oglądać daleko od domu i jak zacznę rodzić to też chyba taxi pojadę! A też mieszkam w małym miasteczku gdzie nawet nie wiem czy jest taxi czy nie wiadomo z kąd by przyjechała! Wogóle o mnie nie myślą! Miłej niedzieli dziewczyny...
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
No ja juz tez myslalam, ze szybkawolna rodzi
![]() Sloneczko nie smuc sie
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
słoneczko
![]() ja siedze i smece, TZ spi po nocy, pewnie jeszcze długo długo i taka niedziela, ja naszykowałam już ziemniaczki i usmazylam rybe ( bo miałam ochote na nia ) i siedze...w domu roz☠☠☠☠ziel, bałagan, ale ciężko to jakos ogarnąć jak tu lozeczko niezlozone, tu wanienka, po katach upchnąć się nie da. i siedze sobie na wizażu ahhh ![]()
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
To jednak szybka nie rodzi
![]() Taka ładna pogoda.....szkoda ze TŻ w pracy,córka chce pojechać gdzieś a nie mamy jak.....muszę cos wymyślić żeby w domu nie siedziec
|
#408 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo widze ze pelne rozczarowanie Szybka
![]() Niech ja troche podkuruja przed tym porodem ![]() A mnie wysypka piecze bardzo chyba sie wsciekne zaraz....
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
dobrze że z szybkowolną wszystko w porządku
uf...słoneczko trzymaj się każdemu się taki podły dzień zdarza....Ja dzisiaj mam leniwą niedzielę sama w domku, małż w pracy, zrobiłam sobię galaretkę truskawkową z owocami i czekam aż bedzie dobra a ja chyba sobie Gotowe na Wszystko pooglądam ![]() A no i dopiero zauważyłam witam się w 34 tc
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-10-12 o 13:42 |
|
|
|
#410 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do teściowej - nie ufam jej, ot co. Był ostatnio taki czas, że Mar dzwonił do niej ode mnie, bo zmieniał sieć i czekał na przeniesienie numeru - nigdy nie odebrała. Za pierwszym razem oddzwoniła po godzinie z mordą, że ma nie dzwonić ode mnie, bo ona wtedy sobie wyobraża, że to ja dzwonię, by powiadomić ją, że jej synkowi coś się stało Poza tym, znam ją osiem lat i wiem, że jak gdzieś wychodzi, zbiera się około godziny, bo psychicznie nie wyrabia z tym, że musi wyjść z domu. Przez to zanotowaliśmy już spóźnienia na śluby, pogrzeby, imprezy rodzinne itd., bo trzeba było czekać bez końca. Podejrzewam, że w takiej sytuacji mój ojciec szybciej pokonałby dwadzieściaparę kilometrów z wiochy niż ona 6 czy 7 z niedalekiego osiedla ![]() Mam nadzieję, że akurat trafię tak, że albo TŻ będzie w domu, albo ojciec w pracy - firmę ma dosłownie dwie minuty drogi stąd, więc w razie czego wie, że nie przejmuje się niczym, zamyka i pędzi do mnie ![]() Akurat taki pech, że wszystkie moje przyjaciółki, które mieszkały blisko, w tym roku wyjechały za granicę. Zostały mi tutaj dwie - jedna też z wioski pod Częstochową, druga ze skrajnego krańca miasta - dojazd do niej zajmuje mi czasem nawet 40 minut Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
AnetkaIzabell a nie ma możliwości żeby zadzwonić gdzieś do firmy Tż w razie co, żeby go poinformowali skoro telefonu nie może mieć przy sobie?
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Futbolowa ta twoja teściowa to strasznie sfilmowane babsko. Nie lubię takich ludzi. Najlepiej w ogóle bym nie utrzymywała kontaktow.
Ja tez sobie tak wyobrazam ze jak się zacznie to wsiade w samochód i sama pojadę,ale jak to w praktyce wujdzie... Do szpitala 20km. Jeszcze jakiś wypadek spowoduje jak mnie skurcz chwyci ;/ |
|
|
|
#414 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale sobie wysprzątałam
tzn dyrygowałam :P małż się spisał na medal, pojechał teraz na basen... Jeszcze muszę zmywarę rozpakować i juz nic dzisiaj nie robię ... słońce wychodzi... poszłabym na spacer ale się boję, że nie dojdę z powrotem ![]() Fajnie że u szybkiej wszystko ok!
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
Witam.
Ja dziś czuję się tragicznie wszystko mnie boli jak na @ i mam tysiąc szpilek w pipie...chyba już mam coraz bliżej.. a myślałam, że szybka już będzie mieć urodzone.
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
A ja u mamusi na odpuście jestem
obiadek już zjedzony,za chwilę kawka i deserek ja jak nie będzie męża to chyba pójdę pieszo do szpitala bo mam 10 minut pieszo :p
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
Hejka, spalam do 11 i w nocy 2 razy do wc wstalam i jak wrocilam do lozka to od razu zasnelam! Sama w to nie wierze.
Moze byc tak dlatego, ze od dwoch dni przed snem wypijam napar z melisy. Martha, sprobuj - moze i Tobie pomoze na bezsennosc. Pamietam jak w czerwcu do mojej kuchni mysz zawitala! W nocy przez nia spac nie moglam. Przywiezlismy od mojej mamy moja kotke i poki co cisza. Ale ona sama musiaka uciec bo na lapke sie nie zlapala. Slyszalam, ze mysz wyczuwa zapach kota i juz to ja odstrasza. Alea, niestety rana musi pobolec ale z kazdym dniem bedzie coraz lepiej. ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- moj maly cos malo ruchliwy dzis. Nie czulam zeby sie ruszal. Zjadlam batonika to moze sie rozrusza... W ogole mam schizy. Boje sie ze w nocy udusze malego. W sensie, ze poloze sie na boku czy na plecach i przygniote jakos tak, ze powietrze mu odetne. Najwygodniej spi mi sie na plecach, bo jak na bokach spie to plecy i biodra mnie bola
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się już nijak dobrze nie śpi. A jak za długo na plecach leżę to tak mi się zastanie wszystko ze ruszyć się nie da.
|
|
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie raz mam wrażenie, że leżę jakoś tak na boku, że młodej nie pasuje, bo ona wtedy wierzga i kopie, to zmieniam pozycję i już ![]() Ja też teraz przeważnie śpię na plecach i głowę trochę wyżej, bo na bokach jest mi niewygodnie...
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak napisalas to chyba wystarczy, nie ma co jej zarzucac smsami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

Kasia zdradz sekret
mam jej numer, co Wy na to? 

Gdybym mieszkała tam, gdzie się wychowywałam, mogłabym liczyć na sąsiadów i przyjaciół moich rodziców czy znajomych brata. Tutaj nie mam nikogo 
a sąsiad jakiś by cie nie mógł zawieźć jakbys wczesniej uprzedzila ze masz taka sytuacje?
23.06.2011
01.06.2013