|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Moja dzisiaj malo się rusza i juz schizuje
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Od rana mi się brzuch napina
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka w 36-37 tc wyladowała na ip ze skurczami...cholera...prz erażające to się robi jakoś...w tej części to sie chyba posypie
![]() A ja dzisiaj jestem tak strasznie głodna!!!!!!!!!aaaa...a najgorsze to chyba sobię zamówię turaska z fryciochami...a co??!!!podczas karmienia raczej takich cudów nie można
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-10-12 o 14:58 |
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja tez mam dzisiaj gastro jakieś....ciągle cos podjadam
![]() Ale jak pomyśle ze juz niedługo dietka i walka z kg to jakoś mi lepiej
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszku nadrabiam po intensywnym weekendzie. Krowki kruche vs ciqgnace. Jesli przez przypadek kupilywcie ciagnace krowki a nie lubicie mordoklejek to zostawcie krowki gdzies na wierzchu, nie w torebce, nie w pudelku, w otwartej miseczce itp. Kazda krowka na poczatku jest ciagnaca, krowki kruszeja im sa starsze ![]() Linea negra - pojawia sie w ciazy a do kilku miechow po porodzie znika. Ma ja chyba z 70proc kobiet. Czemu jest - a no nie pamietam tak sie pigment zbiera, ale dlaczego akurat w tym miejscu? Musze poczytac ![]() Ja mialwm wczoraj super dzien. Nameczylam sie z jedzeniem i cala jestem opuchnieta teraz od stania i roboty, ale impreza byla super szkoda z nie bardzo mam kiedy odpoczac bo mi sie zapowiwda dosc intensywnny tydzien... byle do platku!
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam linii nie mam ale cały pigment to mi się zebrał w pępku...i tak to dziwnie wygląda taki brązowy pępek...jakby był brudny!!!
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
dziwne to to...hihi ale jak to mówią ciąża rządzi się swoimi prawami każda jest inna...
ja się cieszę że rozstępy mnie ominęły...bo teraz to już chyba się nie pojawią..co nie??
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zniknela... Teraz jest u gory ale taka wyrazna.. Rozstepow tez nie mam i oby sie juz nie pokazaly
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro zobacze sie z mama i siostrą po kilku miesiacach wiec mam nadzieje ze nastroj troche mi sie poprawi ![]() Jestem dopiero 2 tygodnie sama a juz zaczynam się podłamywac ;( a jeszcze minimum dwa bede sama ;( Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-10-12 o 15:28 |
|
|
|
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi dzisiaj małż pstryknął kilka fotek i powiem Wam, że jestem przerażona! Mam ogromny brzuch! Uśmialiśmy się trochę, bo ma taki dziwny kształt
Moooooże się odważę i wrzucę do klubu, ale na razie muszę zgrać z telefonu... zresztą już chyba nie ma sensu wrzucać brzuchów w 9 miesiącu
|
#436 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja tego paska na brzuchu tez nie mam. Mam tylko bardziej tak jakby owlosiony brzuch-ale caly.
Cytat:
No wlasnie moj tez... ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Albo najwyzej ja od stycznia dolacze
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glowa do gory . Szybciutko zleci, zobaczysz |
|
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
Mnie tez wygodnie w miare na plecach ale mi gin zakazala bo wtedy szybciej lozysko sie starzeje, poza tym wtedy bardziej puchna nogi bo naciska sie na zyle. Na prawym tez nie za bardzo a lewy juz mnie mega boli grrr
Sloneczko ponarzekaj nam troszke Ci sie polepszy wtedy hjmorek mam nadzieję i kurcze nie dziwię Ci sie tez mnie cos trafia jak moj zamiast ze mna posiedziec to za sprawami teściowej w niedziele gania Anuszka chyba zadnej z nas jakies deprechy nie omijaja Trzeba Esti na babskie spotkania częściej wysylac :p Ela to jutro idz do lekarza z ta wysypka jejku jakby malo dolegliwości bylo to jeszcze swedzace cos współczuje Edytowane przez GoniaaaS Czas edycji: 2014-10-12 o 15:35 |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Zła jestem na siebie.......nakrzyczalam na corke
Oj humor i u mnie w dupie
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam u Wojtka 3 razy, lezy juz normalnie w lozeczku, dzis byly wyniki crp i spada, takze nie trzeba kolejnego antybiotyku, jeden pomaga
![]() Ja walcze o pokarm, wczoraj recznie siary udalo mi sie odciagnac, bo laktator jednak nie dawal rady. Widze, ze na watku coraz wieksze napiecie sie robi
|
#441 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli powoli wszystko do przodu
|
|
|
|
|
#442 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to super ze wszystko powolutku dochodzi do normy...trzymam kciuki za was no i za pokarm kiedy wychodzicie??Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Kurcze czasami każdemu sie zdarza gorszy dzień no i te pierdzieone hormony.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Oj Gonia nawet mi się nie chce narzekać. Cały tydzień siedzę sama i jeszcze w niedzielę mi przyszło! Ja już bym chciała urodzić, bo czuję się jak słoń, a waga rośnie niemiłosiernie. Czuję, że przenoszę, a wogólę to widzę się na porodówce 1.11...
Aleaa zazdroszczę, że masz już swojego Wojtusia. Dobrze, że wszystko idzie w dobrą stronę oby tak dalej ![]() A jak tż zareagował na taką kruszynkę?
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Fiorella moja tez leniuszek. Rusza sie, licze ruchy i ok, ale jest jakis ospaly.
Ja wlasnie z drzemki sie wybudzilam. Aleaa bedzie juz tylko lepiej i niedlugo wrocicie do domku ![]() Ja mam linie nad pepkiem
|
#445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aleaa super, ze u Was coraz lepiej juz masz swoją kruszynkę
|
|
#446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
niech ten dzien sie juz skonczy nie mam energii ani ochoty na nicccccc!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez czuje sie jak kupa...teraz pije kawe, bo glowa mnie boli. Ehhh...jakos nastroju nie mam. Jeszcze szarowka sie na dworzu zrobila i zimno...chce slonce i latooooo!
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Czekoladka w najgorszym wypadku to rodzic pojade z małżem i Hania
A co do córci to ja też sie lapie na tym ze nerwy mnie ponoszą przaz te hormony Cytat:
![]() Szybkawolna dobrze ze wszystko u Ciebie w porządku Co do rozstępów to w pierwszej ciąży nie mialam zadnego rozstepu, dopóki nie urodzilam... na drugi dzień od porodu mialam CAŁE posladki i pachwiny w rozstepach, a tak to wygladalo jakby mnie ktoś pociął nożem Dzisiaj ide wieczorem do kościoła. Juz mam dość siedzenia w domu a dobrze sie czuje.. ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- A i tez sie dzisiaj czulam kupowato, to poszlam sie pomalować i mi sie polepszylo ![]() Linie na brzuchu i "brudny" pępek mialam w ciazy z H. a teraz nie mam wcale
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś mi się chce spać.....może sie zdrzemne
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Macie staniory do karmienia materialowe czy sztywne?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

jeszcze nie rodze, zostawili mnie na obserwacje na 1 dzień jakies leki dali i jest git :P dziś do was wraca
każdemu się taki podły dzień zdarza....
a ja chyba sobie Gotowe na Wszystko pooglądam

czyli powoli wszystko do przodu
23.06.2011
01.06.2013