Wszystko o Avonie - Część III - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-25, 09:08   #2851
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Macie racje dziewczyny.
Zmieniam konsultantke -nie chce wymieniac- ciezki z nia kontakt- trzeba sie prosic zeby przyniosla moja kosmetyki- to chyba zart
Dzwonilam do okregu mojego i maja mi podac namiary z jakas konsultantka z mojego okregu albo sie przejde do biura Avonu -proste.
I zobacze sobie netto i cos zamowie u kogos innego.I w ogole juz nie bede zamawiac u tej kolezanki- przegiela pale- mowila ze przyjdzie a siedzi sobie nad morzem i mi rozlancza rozmowy- nie mam czasu czekac- nie obchodza mnie jej wakacje.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 09:10   #2852
mmk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
dziękujeeee bardzo mmk
nie zaznaczałam , bo myślałam , ze dostane automatycznie a na formularzu nic nie pisali
w formularzu zamówień - na stronie gdszei są próbki jest wyjaśnienie oferty z katalogu - i tą kulkę trzeba było zaznaczyć - bo mogłaś wybrać jedną z dwóch.
mmk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 09:14   #2853
kolmanka
Wtajemniczenie

kurcze szkoda, kupiłam dwie wody i nie dostane kuleczki mam jeszcze jedno pytanie . Co trzeba zrobic aby dostac ten zestaw za 30zł( ten na zdjęciu , który przed chwilą załączyła mmk)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 09:17   #2854
aniamik
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Klientka zamówiła ten nowy krem do twarzy z naturalsów z katalogu 10 i policzyłam, że jak zamówie coś dla siebie to zapłace za to 2 zł (bo jest promocja mix) i chcialabym sobie coś zamówić, ale nie wiem co, bo w sumie wszystko mam (żeli pod prysznic i balsamów z naturalsów nie chce) i w sumie to nic nie potrzebuje, ale szkoda nie zamówić nic za 2 zł... Co mogę sobie kupić...?:-*
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 09:19   #2855
mmk
Raczkowanie

Cytat:
kurcze szkoda, kupiłam dwie wody i nie dostane kuleczki mam jeszcze jedno pytanie . Co trzeba zrobic aby dostac ten zestaw za 30zł( ten na zdjęciu , który przed chwilą załączyła mmk)
mozesz go zamówić po osiągnieciu trzeciego poziomu
nr: 7498-9
Jeżeli istnieje jakaś możliwość przesłania ci pliku w pdf. to wyślę ci tą drugą ulotkę - tam jest to wszystko opisane.
Stary 2007-07-25, 09:22   #2856
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmk Pokaż wiadomość
mozesz go zamówić po osiągnieciu trzeciego poziomu
nr: 7498-9
Jeżeli istnieje jakaś możliwość przesłania ci pliku w pdf. to wyślę ci tą drugą ulotkę - tam jest to wszystko opisane.
oo ja mam teraz 3 poziom , ale super się składa. A mogłabyś mi wysłać to na pocztę?? moj mail smieszka252@wp.pl ( nie śmiać się z adresu , zakładałam go mając 12-13latek)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-07-25, 09:23   #2857
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Klientka zamówiła ten nowy krem do twarzy z naturalsów z katalogu 10 i policzyłam, że jak zamówie coś dla siebie to zapłace za to 2 zł (bo jest promocja mix) i chcialabym sobie coś zamówić, ale nie wiem co, bo w sumie wszystko mam (żeli pod prysznic i balsamów z naturalsów nie chce) i w sumie to nic nie potrzebuje, ale szkoda nie zamówić nic za 2 zł... Co mogę sobie kupić...?:-*
Jak już dasz klientce ten kremik to wypytaj o niego jestem go bardzo ciekawa. Z tym, że ja go palnuje wziąc w K11 razem z maseczką (za 15,90)

Ja bym wzięła maseczkę peel-off z drzewem herbacianym :ehenm: Bardzo ją lubię - mam już chyba piate opakowanie

albo krem brzoskwiniowy - tez go lubię

z serii aloes+awokado osobiście nie poelcam niczego - miałam maseczkę i krem i nie podeszły mi zupełnie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 09:35   #2858
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jak już dasz klientce ten kremik to wypytaj o niego jestem go bardzo ciekawa. Z tym, że ja go palnuje wziąc w K11 razem z maseczką (za 15,90)

Ja bym wzięła maseczkę peel-off z drzewem herbacianym :ehenm: Bardzo ją lubię - mam już chyba piate opakowanie

albo krem brzoskwiniowy - tez go lubię

z serii aloes+awokado osobiście nie poelcam niczego - miałam maseczkę i krem i nie podeszły mi zupełnie
Klientka powiedziała, że będzi go używać do ciała hihi, bo super pachnie

A co myślisz/myślicie o mgiełkach z naturalsów??
Stary 2007-07-25, 09:36   #2859
mmk
Raczkowanie

Cytat:
oo ja mam teraz 3 poziom , ale super się składa. A mogłabyś mi wysłać to na pocztę?? moj mail smieszka252@wp.pl ( nie śmiać się z adresu , zakładałam go mając 12-13latek)
przesyłka wysłana - a jeżeli chodzi o te kulki to spróbuj do nich napisać, ze myślałaś że je dostniesz, że nie wiedziałaś że trzeba zaznaczyć na formularzu a są dla klientki a ona je chciała, napisz które chciałaś i poczekaj te 48 godzin moze ci doślą - zawsze warto spróbować
Ja w ten sposób wywalczyłam kuferek bo bez pędzelka brakowało mi 10 zł - najpierw mi napisali że pędzle nie wchodzą do oferty, ale im napisałam że przecież to są artykuły do makijażu i "reklamacyjnie dopisali do zamówienia" - czekam na niego.
Stary 2007-07-25, 09:36   #2860
kolmanka
Wtajemniczenie

ja tak myslę o kremie pod oczy z Naturalsów z kat 12. Wiecie moze czy 19 latka może stosować kremiki pod oczy ???

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-07-25, 09:38   #2861
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

miałam mgiełkę waniliową - fajna na jesień i zimę, bo dosyć mocny i cięzki zapach. Obawiałam sie że bedzie słodka, ale jest taka w sam raz Bardzo dlugo sie utrzymuje " Czułam ją cały dzień.

Miałam też limonkę (juz jej nie ma) ale wg. mnie pachniała jak odświeżacz do WC

Moje koleżanki namiętnie zamawiały czereśniową

A dziewczyny polecały tutaj nową mango+passiflora

Jak byś mogła okreśłić zapach tego kremu?

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 09:38   #2862
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam mgielke kokos i papaja -super pachnie ale to kwestia gustu na KWC ma rozne opinie.Widzialam ze tu dziewczyny chwalily mango i pasiflore(czy cos takiego)

A co do tej kolezanki konsultantki napisalam jej ze nie bede u niej zamawiac i napisala od razu ze wezmie ten zel a moge wziasc sobie inny- sztuka szantazu wiec wezme tropikalny zamiast tego i nie obchodzi mnie co ona z nim zrobi czy zje wywali zuzyje czy wymieni w Avonie- ja go nie chce.

Stary 2007-07-25, 09:46   #2863
aniamik
Raczkowanie

Mango i passiflorę miałam kiedyś jak była w starej wersji, w starym opakowaniu,a wanilia dla mnie za słodka, ja lubię takie odświżające zapachy. A mgielka aloesowa?? mysle, że może byłaby fajna nad morze do odswiezenia twarzy...
A zapach kremu to znam tylko ze strony w katalogu...hmm... trudno mi określic, napewno bardzo świeży.... wącham i wącham i nie wiem do czego przyrównać....

Edytowane przez aniamik
Czas edycji: 2007-07-25 o 09:49 Powód: dopisek
Stary 2007-07-25, 09:48   #2864
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Macie racje dziewczyny.
Zmieniam konsultantke -nie chce wymieniac- ciezki z nia kontakt- trzeba sie prosic zeby przyniosla moja kosmetyki- to chyba zart
Dzwonilam do okregu mojego i maja mi podac namiary z jakas konsultantka z mojego okregu albo sie przejde do biura Avonu -proste.
I zobacze sobie netto i cos zamowie u kogos innego.I w ogole juz nie bede zamawiac u tej kolezanki- przegiela pale- mowila ze przyjdzie a siedzi sobie nad morzem i mi rozlancza rozmowy- nie mam czasu czekac- nie obchodza mnie jej wakacje.
i dobrze zrobiłaś

Cytat:
Cytat:
Cytat:
miałam mgiełkę waniliową - fajna na jesień i zimę, bo dosyć mocny i cięzki zapach. Obawiałam sie że bedzie słodka, ale jest taka w sam raz Bardzo dlugo sie utrzymuje " Czułam ją cały dzień.

Miałam też limonkę (juz jej nie ma) ale wg. mnie pachniała jak odświeżacz do WC

Moje koleżanki namiętnie zamawiały czereśniową

A dziewczyny polecały tutaj nową mango+passiflora

Jak byś mogła okreśłić zapach tego kremu?
Cytat:
ja mam mgielke kokos i papaja -super pachnie ale to kwestia gustu na KWC ma rozne opinie.Widzialam ze tu dziewczyny chwalily mango i pasiflore(czy cos takiego)

A co do tej kolezanki konsultantki napisalam jej ze nie bede u niej zamawiac i napisala od razu ze wezmie ten zel a moge wziasc sobie inny- sztuka szantazu wiec wezme tropikalny zamiast tego i nie obchodzi mnie co ona z nim zrobi czy zje wywali zuzyje czy wymieni w Avonie- ja go nie chce.
mgiełka to fajna rzecz
Ale dokładnie to kwestia gustu.. np wanilia i mleczko sojowe- dla jednych w sam raz a dla drugich za słodka ale ja z czystym sumieniem mogę polecić mango i passiflorę- wydaje mi się, że większości podpasuje ten zapaszek nie jest wcale słodki tak jak wanilia czy kokos
Stary 2007-07-25, 09:50   #2865
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Oszustwo :d w katalogu są zielone a w realu żółte
http://allegro.pl/item217406801_supe...sty.html#photo
Też to zauważyłam, ale już w katalogu. Na normalnym obrazku obok ceny były zielone, a na modelce żółte
Cytat:
Może mgiełkę mango?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 09:53   #2866
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
i dobrze zrobiłaś
Ale napisalam jej smska ze nie bede u niej zamawiac bo nie wymienia i nie spelnia swoich obowiazkow to od razu powiedziala ze wymieni.Skoro wymieni to zostaje jej klientka.Bede miala tropikalny zamiast skunksa pizmaka

Stary 2007-07-25, 09:58   #2867
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Mango i passiflorę miałam kiedyś jak była w starej wersji, w starym opakowaniu,a wanilia dla mnie za słodka, ja lubię takie odświżające zapachy. A mgielka aloesowa?? mysle, że może byłaby fajna nad morze do odswiezenia twarzy...
A zapach kremu to znam tylko ze strony w katalogu...hmm... trudno mi określic, napewno bardzo świeży.... wącham i wącham i nie wiem do czego przyrównać....
mgiełka aloesowa jest właśnie do twarzy (swoją drogą bardzo fajna), a wszystkie pozostałe spraye z Naturals są do ciała (zawieraja alkohol, więc do twarzy się nie nadają...)
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 10:02   #2868
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale napisalam jej smska ze nie bede u niej zamawiac bo nie wymienia i nie spelnia swoich obowiazkow to od razu powiedziala ze wymieni.Skoro wymieni to zostaje jej klientka.Bede miala tropikalny zamiast skunksa pizmaka

bardzo dobrze, ze jej tak napisałaś. Masz do tego prawo

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-07-25, 10:03   #2869
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
mgiełka aloesowa jest właśnie do twarzy (swoją drogą bardzo fajna), a wszystkie pozostałe spraye z Naturals są do ciała (zawieraja alkohol, więc do twarzy się nie nadają...)
Czyli migiełka aloesowa nie zawiera alkoholu?? Bo myślałam ,że one wszystkie maja alkohol...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 10:06   #2870
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli migiełka aloesowa nie zawiera alkoholu?? Bo myślałam ,że one wszystkie maja alkohol...
nie zawiera alkoholu, ale opinie ma niezbyt pochlebne...

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10782

do ciała mają alkohol - po to, aby szybko wyschły na skórze

Instagram

Stary 2007-07-25, 10:10   #2871
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
bardzo dobrze, ze jej tak napisałaś. Masz do tego prawo
wiem wiem zauważyłam Twojego wcześniejszego posta

tak czy siak dobrze zrobiłaś, bo masz takie prawo a konsultantka ma obowiązek wymienić kosmetyk lub przyjąć zwrot

KOLMANKA- widzę, że dostałaś się na wymarzony kierunek gratuluje ja też bym tak chciała.. wyniki dopiero w piątek mam tam, gdzie chciałabym pójść, ale mam małe szanse..
Stary 2007-07-25, 10:11   #2872
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
nie zawiera alkoholu, ale opinie ma niezbyt pochlebne...

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10782

do ciała mają alkohol - po to, aby szybko wyschły na skórze
No to ja nie wiem już co wziąć, może coś na gratis dla klinetki, bo mówie, że ja wszystko mam, a nie lubie magazynować kosmetyków...
Stary 2007-07-25, 10:13   #2873
kolmanka
Wtajemniczenie

MMk- przyszło mi to na pocztę ale nie da mi sie tego otworzyc bo pisze , ze plik uszkodzony
sorki za off -topa
a co do mgiełek to właśnie miałam sobie zakupić aloesową ale jak są takie opinie to wolę kupić 20 maseczkę do buzi pokuszę się na brzoskwinkę

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 10:14   #2874
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoNkA.B Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za szybka odpowiedz!
Do katalogu niestety, nie mam dostepu, wiec ratuje mnie tylko strona internetowa!
W kazdym badz razie dobrze wiedziec, ze nadal sa w produkcji! Jakies 4 lata temu mialam opakowanie i chcialabym znow je nabyc! - Stad tez moje pytanie o jego produkcje
Stoisko Avonu, tam gdzie mieszkam (usa) zostalo zlikwidowane, a nie mialam czasu szukac innego, wiec zadanie troszeczke utrudnione!
Pozdrawiam i jeszcze raz Dziekuje!
Przecież na stronie Avonu masz katalog
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 10:19   #2875
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja nie wiem już co wziąć, może coś na gratis dla klinetki, bo mówie, że ja wszystko mam, a nie lubie magazynować kosmetyków...
weź mgiełkę, ale do ciała - jak Ci sie nie spodoba to dasz klientce

Cytat:
a co do mgiełek to właśnie miałam sobie zakupić aloesową ale jak są takie opinie to wolę kupić 20 maseczkę do buzi pokuszę się na brzoskwinkę
miałam brzoskwiniową, ale oddałam. Nie podobała mi się. Miałam inne wyobrażenie o niej. Myślałam, że bedzie o kremowej konsystencji (jak aloesowa), a tu sie okazało, że jest raczej gęsta (niczym pasta), zastyga na twarzy i ciężko ją zmyć (bardzo podobna do sojowej z trawa cytrynową). Z maseczek bardzo lubie tą z drzewem herbacianym

Instagram

Stary 2007-07-25, 10:25   #2876
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
rozświetlające w różu bardziej podobają mi sie te "nasze" które wycofali. Bo te z USA są za rózowe (jak dla mnie). Ale te Neutral są za to super - mogliby je wprowadzić u nas
Pamiętam jak któraś dziewczyna pisała, że kupuje oba opakowania i miesza te kulki, to teraz gdyby je u nas wprowadzili, nie trzeba by było tego robić
Cytat:
dziękujeeee bardzo mmk
nie zaznaczałam , bo myślałam , ze dostane automatycznie a na formularzu nic nie pisali
Najlepiej zadzwoń i powiedz, to co napisałaś i poproś o dopisanie tych kulek do kolejnego zamówienia, powinnaś je dostać
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 10:34   #2877
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Pamiętam jak któraś dziewczyna pisała, że kupuje oba opakowania i miesza te kulki, to teraz gdyby je u nas wprowadzili, nie trzeba by było tego robić

Najlepiej zadzwoń i powiedz, to co napisałaś i poproś o dopisanie tych kulek do kolejnego zamówienia, powinnaś je dostać
już napisałam im meila w tej sprawie ,teraz czekam na odpowiedz
mam jeszcze pare pytań , może któraś z Was wie
1) Od jakiej sumy zostaje się czlonkiem Klubu Róży?
2) Weszłam na stronke Avonu i w plikach do pobrania był program Tps , piszą , że po każdym poziomie można zamówić zestaw dodatkowo, jestem po prostu ciekawa czy teraz będąc na poziomie 3 mogę sobie zamówić zestaw z poziomu 1? nie wiecie moze?

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
Stary 2007-07-25, 10:56   #2878
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Mam pytanie, mam do wymiany szminke na inny kolor, tylko że jeszcze nigdy nie robiłam zwrotów i nie wiem jak to się robi.
Czy wystarczy jak zapakuję szminkę w kopertę bąbelkową czy mam to zrobić jakoś inaczej?
Wysłać zwykłym priorytetem, czy poleconym, a może jeszcze jakoś inaczej się to nazywa?
I jeśli ktoś się orientuje to ile taka wysyłka kosztuje? bo nie wiem czy mi się to wogole opłaca (
madzik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 11:02   #2879
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, mam do wymiany szminke na inny kolor, tylko że jeszcze nigdy nie robiłam zwrotów i nie wiem jak to się robi.
Czy wystarczy jak zapakuję szminkę w kopertę bąbelkową czy mam to zrobić jakoś inaczej?
Wysłać zwykłym priorytetem, czy poleconym, a może jeszcze jakoś inaczej się to nazywa?
I jeśli ktoś się orientuje to ile taka wysyłka kosztuje? bo nie wiem czy mi się to wogole opłaca (
Wyslij poleconym w kopercie bąbelkowej (priorytetu nie musisz, zaoszczędzisz 1zł) - masz dowód nadania, wiec w razie zaginięcia przesylki (czyt. kradziezy przez pracownika poczty) możesz ubiegać sioe o odszkodowanie. cennik masz na stroniwe poczty polskiej. Szminka nie jest cieżka wiec zapłacisz 3,55

Instagram

Stary 2007-07-25, 11:02   #2880
xal
Zakorzenienie

Dziewczyny, powiedzcie czy można jakoś zmienić koordynatorkę i jak to można zrobić? Ta moja wcale się mną nie interesuje, jak o coś pytałam, to mówiła, że oddzwoni później i nie dzwoniła, ale jak już zmieniła numer telefonu i nie podała to uważam to za przegięcie, bo nawet nie mam jak się z nią skontaktować.
Poradźcie jak ją zmienić.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości