|
|
#571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Kiara kciukasy!!!!!
Ależ się dzieje!! Będzie dobrze! ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ---------- W ogole to dzien dobry wyspalam się 6.00 rano a ciemno na dworze jak nie powiem gdzie...
|
#572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach te Tż-ty i teściowe zamiast nam ulżyć to tylko dokładają w tej ciąży!! Ja o dziwo śpię w miarę dobrze, budzę się w nocy, ale i tak jest ok. I czuję, że mojemu dziecku się nie spieszy wogóle na świat!
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
Bry!
Dziekuje Melisce za przespana noc Kiara, kochana, trzymam mocne kciuki za Ciebie!!! Jestes pod dobra opieka- wsxystko bedzie dobrze! dawaj znac co u Ciebie bo my tu myslimy i martwimy sie. Tule Cie mocno- duzo wytrzymalas a to juz koncowka wiec jeszcze troszke dasz rade. Martha, teraz to juz chyba nie pogoda, zeby na dzialke jezdzic? Tym bardziej w ciazy. Ja bym nie pojechala dla wlasnego komfortu.Chociaz ja tam jeszcze spie odkryta i przy oknie otwartym No ale gdzie Ty w ciazy bedziesz chodzic do wc na zewnatrz... Oni sie popija a Ty jeszcze sie potkniesz o cos albo wystraszysz czegos na tym dworze po ciemku. Tz albo niech jedzie sam (bylabym zla jakby pojechal), albo tez jedz tylko ze wrocicie autem i Ty bedziesz jechac bo i tak nie pijesz. A co do prezentu... ciezka sprawa. A nie moglas tych 900zl na pol podzielic- Ty placisz polowe i on polowe. Moze trudniej byloby mu wydawac kase na prezenty i przyjemnosci. Dlaczego Ty masz za wszystko placic? Przeciez on tez korzysta. Musisz wyegzekwowac to jak najszybciej bo pozniej bedzie Ci coraz trudniej. Dlaczego on ma swojej mamie kupic ekspres do kawy za kilka stow a Ty swojej "tylko" kwiaty? Tylko dlatego, ze Ty oplaty robisz i zwyczajnie nie masz na to kasy? Ojjj, ja bym sie na cos takiego nie zgodzila Paulina, tez mialam taki bol w lewym biodrze. Ja to mialam w czerwcu. Ledwo z lozka moglam wstac. A jak siedzialam to najpierw musialam sie rozbujac i dopiero jakos powolutku sie dzwignelam. A ile razy szlam zgieta w pol- jak stara babka. Takze wiem o czym piszesz... W kazdym razie mi pomogla akupunktura. A niestety masci zadnych w ciazy nie mozna. Z rwa kulszowa jak sie rodzi to jest podobno specjalna pozycja- na czworakach. Trzymam kciuki za wizytujace dzis!
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj wizyt będzie
Trzymam kciuki dziewczyny ![]() Ja swoja mam nadzieję ostatnią mam w czwartek. Chyba się jeszcze prześpię mąż już do pracy poszedł, a co mam robić jak ciemno na dworze na maxa!
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Aleeee ciemnooo. Oj jak ja nie lubię jesieni i zimy Kiara trzymaj sie i badz dzielna!!! Jestesmynz Toba ![]() Paulina no rwa to niestety czesto ciezarne dopada. Zawsze mozesz isc do ortopedy, moze cos zaradzi. Ale wlasnie moze sa jakies lepsze pozycje do rodzenia. Martha ehhhh faceci...nie martw sie ![]() Powodzenia na dzisiejszych wizytach
|
#576 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo i zdrowa i odchudzającaCytat:
![]() Jeden mam taki ala sportowy bialo-granatowy (do szpitala i na noc),a drugi koronkowy czarny i jest calkiem sexy jak na stanik typowo do karmienia Tak jak dziewczyny pisaly- pozniej pomysli sie ewentualnie o wiekszej ilosciCytat:
![]() Cytat:
![]() 10, tak na zapas Cytat:
Cytat:
![]() Ciemno bardzo! Nic tylko spac.. Niedlugo juz zmiana czasu... Edytowane przez mgds Czas edycji: 2014-10-13 o 07:12 |
||||||
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po weekendzie
Aleaa, gratulacje, Wojtuś jest prześliczny, dużo zdrówka dla Was! Kiara Wygląda na to, że podium mamy obsadzone ![]() esti, czytając Twoje posty sikałam ze śmiechu po prostu ![]() Zanet, to ja pykam w środku ![]() Dziewczyny, strasznie współczuję przeżyć z teściowymi i tżami. Nic, tylko takich na jakąś hipnozę zaprowadzić, żeby im wpojono co i jak. Albo po chłopsku mówiąc w***dol spuścić żeby zrozumieli Mam nadzieję, że te perypetie chwilowe...My na weekend byliśmy w rodzinnym mieście, odwiedziliśmy rodziców i teściów, dostaliśmy kasiorę na kołyskę i wózek, więc narzekać nie ma na co Ciągle jesteśmy na etapie poszukiwania auta, ale to już chyba za późno i pożyczymy małe autko od moich rodziców, a kupimy coś jak się trafi... W ogóle stwierdziłam że tylko przyjdzie gemini i poprasuję to pakuję torby. Termin niby za 5 tygodni ale nigdy nie wiadomo, a schizy już mam niesamowite. Wody w mojej głowie odchodzą 5 razy dziennie
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
Wspolczuje Wam przezyc z tesciowymi, tz i innymi, az przykro czytac ze tak potrafi sie zachowywac rodzina...
Kiara trzymaj sie! Trzymam kciuki za dzis wizytujace!! ![]() Wczoraj pierwszy raz mialam Wojtka na rekach, tz az sie wzruszyl. Dzis pobrali mnie i malemu krew i zobaczymy czy crp spada. U mnie juz lepiej, pobolewa nadal, ale daje rade wstawac jakos sama, do lazienki tez sama chodzie i najwiekszym zbawieniem byl dla mnie prysznic, po nim to juz ruszylam prosto do Wojtka az tz musial za mna gonic ![]() W domu wszystko gotowe, posciel dzis ma byc prana i maja pomalu nas oczekiwac
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Aleaa cudownie
ale to musi byc piekne uczucie miec przy sobie takie malenstwo trzymam kciuki za wyniki
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i faktycznie jak pisza dziewczyny moze sa jakies wlasciwe pozycje do porodu...
Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-10-13 o 07:28 |
|
|
|
|
#582 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Powodzenia wszystkim wizytującym
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Brrrr ciemno! A za dwa tygodnie zmiana czasu to juz w ogole
jesien, jesien! Niewyspana jestem jak zawsze. Fiorella chyba za Twoja rada kupie melisse i bede parzyc sobie na noc, bo inaczej zwariuje z niewyspania! Ach, takie to mamy przypadki i perypetie,ze czasem tylko usiasc i plakac Kiara! Niech uwazaja na Was! lez i zaciskaj nozki choc pewnie to nie takie proste!
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze w glowie mi cos strzelaCo do wod tez tak mam...wczoraj co poszlam sikac, jak skonczylam zachwile cos jeszczelecialo i sama nie wiedzialam czy jeszcze sikam czy jak ![]() A wlasnie, wody plodowe tez sa takie rzadkie ? I jak odchodza to jest taki chlust czu ciurkiem ? |
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
fiorella22 nie ma sprawy, czyli nanie juz mam
![]() Futbolowa mój tez ma na imię Marcin i też jest potulny jak ciele, nigdy nie zawalczy o swoje ani się nie odezwie i dużo na tym traci. Niestety u nas też zdarzały się sytuacje które mój TZ totalnie olał i puścił w niepamięć a ja będę pamiętać do końca życia jak jego młodszy braciszek przyjechał z teściem mi pomóc odpalić auto bo mój mąż wyjechał a była zima i padł akumulator. Auta nie zrobili bo tamten się spieszył do dziewczyny ale tak zwyzywał mojego męża od głupków, idiotów itd. że mój sąsiad wyszedł i pytał się dlaczego on tak wyzywał swojego brata. Mi wtedy szczena opadła- bo tatuś się nie odezwał słowem, jakbym ja tak jechała po mojej siostrze, obojętnie z jakiego powodu to założę się że dostałabym od rodziców po pysku. Dlatego myślę że dużo w tym wina teściów że relacja między nimi jest jaka jest, a szkoda bo brata ma jednego bo drugi zmarł i w ogóle uważam że najbliższa rodzina powinna się trzymać razem. Mam nadzieję, że mi uda się wychować dzieci w zgodzie, tak żeby mogli zawsze na siebie liczyć i nie było między nimi jakiś dziwnych nieporozumień. Moja siostra się śmieje żebym przełożyła poród na po komunii syna czyli jakieś 4 lata bo ja nigdy nie mam czasu urodzić. No w nocy jestem zmęczona a w tygodniu mam tyle roboty. Dzisiaj przyjechała ekipa od kostki więc chciałabym być przy tym, przynajmniej w tym tygodniu. No i z synem w środę do lekarza muszę jechać na badania okresowe- ogólnie ten tydzień odpada. Kiara trzymaj się. Trzymam kciuki za was bo to jeszcze tak wcześnie. Zanet84 to jest normalne woda, czujesz się dosłownie tak jakbyś się zsikała tyle że nie możesz tego opanować. Ze mnie jak chlusnęło to pamiętam do dzisiaj- dobrze że w łazience byłam i akurat z pod prysznica wyszłam. Zaskoczyło mnie to strasznie. Edytowane przez tiera Czas edycji: 2014-10-13 o 07:35 |
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Kiara kciuki zacisniete, trzymaj sie
Paulina wspolczuje bolu Marthaja sie zgadzam z dzieczynami, poprosilanym Tz o zlozenie sie na rachunki a na dzialke bym nie pojechala, jest polowa pazdziernika, zimno, do tego toaleta na zewnatrz Dziwie sie, ze Twoj Tz Cientam ciagnie. A ja nie spie juz od 5.30
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizytujace bo troche dzis wizyt jest!
Aleaa widzisz z dnia na dzien coraz lepiek sie czujecie! Niech cpr spadnie,to juz lada moment bedziecie w domku!
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie bardzo mamy nato wplyw A co do wod....ale to czuc ze leci z TEJ dziurki ?
|
|
|
|
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do wod, to mnie nie chlusnelo, ale taka typowa woda zaczela mi plynac po nogach
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis w nocy obudzilam sie zbolem jak na @...tylko u mnie to tez w udach czuje... Trzymalo kilka minut... Chyba zaczynaja sie przepowiadacze te wlasciwsze... Juz pare razy tak czulam ale nie bylam pewna bo u mnie to uczucie podobne jakby mialo mnie pogonic do kibelka heh ale jakos dzis w nocy bylam pewna..
|
|
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam witam
Kiara... powodzenie trzymam kciuki! Aleaa ale masz juz super ![]() Co do tesciowych... chyba swojej oltarzyk postawie. .. Wspolczuje bardzo... Ja w nocy spanikowalam... obudzilam sie z mega bolem w plecach, w krzyzu... niedobrze mi bylo. Ledwo doszlam do lazienki. Spanikowalam ze to juz i mi sie slabo zrobilo i niedobrze... ledwo doszlam do lozka i modlilam sie żeby zasnac... Ale taka panika ze az sie przestraszylam swojej reakcji.... bosko.... ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- A co do rwy tez mam... jak leze na plecach to potem masakra zeby wstac czy przekrecic sie...
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Ela Ty to dobra jestes, poszlas spac, zeby w razie czego to nie to
Haha! Ja myske ze jak to bedzie TO to nie bedziemy mialy zadnych watpliwosci! Zadnych! Tak sobie mysle Co do wod, to mowila kolezanka mowila,ze tez jej nie chlusnely, a saczyly sie i saczyly. Nie bylo zadnego PYK! tak wiec hm...
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz tez mam coraz gorsze noce. Leze na lewym boku to po chwili boli mnie pod zebrami, przekrecam sie na prawy to po pewnym czasie tez bol. Na plecsch jak jeszcsze do niedawna bylo ok, tak teraz mi ciezko...nawet juz poducha wiele nie daje. Bola mnie plecy, uda...
No to sobie ponarzekalam
|
#595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj wizyta Kciuki za pozostałe wizyty ![]() Zanet tez mam te pykniecia i zawsze myślę czy to nie wody będą odchodzić Kiara trzymaj się kochana ![]() Paulina wspolczuje bólu RWY kulszowej
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2014-10-13 o 08:15 |
|
|
|
#597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boję się... |
|
|
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to bym chciała w halloween urodzić
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia na wizycie ![]() za wszystkie wizytujące dzisiaj trzymam kciuki mocne
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no, w końcu przecież gdzieś muszą Cię przyjąć...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

wyspalam się 

dawaj znac co u Ciebie bo my tu myslimy i martwimy sie.
No ale gdzie Ty w ciazy bedziesz chodzic do wc na zewnatrz... Oni sie popija a Ty jeszcze sie potkniesz o cos albo wystraszysz czegos na tym dworze po ciemku. Tz albo niech jedzie sam (bylabym zla jakby pojechal), albo tez jedz tylko ze wrocicie autem i Ty bedziesz jechac bo i tak nie pijesz.

23.06.2011
01.06.2013
bo i zdrowa i odchudzająca
Synus cudny 

i faktycznie jak pisza dziewczyny moze sa jakies wlasciwe pozycje do porodu...