|
|
#811 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIV
Ja jestem w trasie... Zaraz pranie itp... Czyli typowy weekend kury domowej. Z brudnymi żebrami ;-)
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#813 |
|
|
W transie, to usiłuję być -i uczyć się słówek, ale kiepsko jakoś idzie... Także tylko w trasie chwilowo ;-)
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
snad rozterek żebro.... zembowych i też bym chciała irygator Kam putaneskę robię w sumie klasycznie, ale z pamięci i na smak (więc ilości składników w zależności od "smaka"), celbua ( ![]() myślę też o zrobieniu sałatki puttanesca wg Siby
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-10-12 o 16:16 |
|
|
|
#815 | ||
|
Panaroja
|
snad pokrzywy
![]() u mnie to chyba do połowy listopada dowożą , nie przebiłabym się ![]() ojejuuusiuuu nooo , też jestem w szoku ![]() Cytat:
?Cytat:
???? Rejcz dziś jeesień panie jeeeeesień buro mglisto i prawie dżdżysto Dla poszukujących jesienno-dymnych zapachów - polecam białoruski szampon dziegciowy żadna odżywka w żadnej ilości nie likwiduje swądu dziegciowego i nie cza już perfumy żadnej używać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#816 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Rosumię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#817 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a dęby kończą gdzieś w listopadzie ![]() 2.aaaa , no taaak , słyszałam coś takiego , słyszałam , musze przemyśleć ![]() 3. a kozaczyzna panie dzieju , Zaporoże , my mołojcy i chlup do beczki z dziegciem , to co ? Przynajmniej łupieżu nie mieli
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#818 | ||
|
BAN stały
|
Mieszkacie na Kamczatce?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cały dzień w lesie Padam na pysk, ale przytachałam dwa wiadra gąsek ![]() ![]() I moje najmlodsze kocie dziecię
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-10-12 o 20:51 |
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas wciąż zrzuca, do połowy łysa, ale my uruchamiamy Grizzli i po sprawie. Rok temu polecałam Parabell, tego odkurzacza na liście, ale chyba coś mówiła, że lubi grabić?
Czy dobrze kojarzę?---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
ciekawe czy robią pojedyncze? Solo szmapańskie ma Bourjois ale drooogo zapewne, więc też tylko an -40/50% się opłaca Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-12 o 22:02 |
|
|
|
|
#821 |
|
grozi wypollizowaniem
|
krakuski widziały?
http://www.muzeum.krakow.pl/NewsItem...a30e&tx_ttnews[backPid]=68&tx_ttnews[tt_news]=7099 nie wiem czemu nie dziala..wpiszcie w google : Ephemera – niezwykła instalacja w Kamienicy Szołayskich
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-12 o 22:27 |
|
|
|
#822 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Po drugie zmacałam błyszczyki, kupiłam jeden niby idealny, wymalowałam się w domu i trup. Zupełnie mi nie pasuje, też muszę innego szukać ![]() Toteż pytanie - znacie jakiś niedrogi błyszczyk robiący nieco taflę bez drobinek (jak Carmex) w lekkim, transparentnym brzoskwiniowym odcieniu? |
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coż im z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#824 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co nie? ,no ale wyglądało to troche jak "głupi ma zawsze szczescie" ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- nom, a doczytałas ze bedom z tego perfiumy w sprzedazy? chyba mam prezent na imieniny
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wizualizuję sobie bass
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-12 o 23:00 |
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
To moze byc dla tego
![]() List otwarty do reprezentacji Niemiec w piłce nożnej Szanowna reprezentacjo Niemiec, dziś na Stadionie Narodowym w Warszawie zmierzycie się z reprezentacją Polski. Jak zapewne wiecie, historie Polski i Niemiec nie tylko są bliźniaczo podobne, ale przede wszystkim kompletnie się różnią. Historia Polski to wykształcona, dumna kobieta w średnim wieku, którą wszyscy niby lubią, ale nie na tyle, żeby od czasu do czasu nie nacharać jej w twarz. Natomiast historia Niemiec to przystojny, dobrze zbudowany blondyn ze wspaniałym uzębieniem, który wprawdzie od czasu do czasu dla przyjemności zabije jakąś prostytutkę, ale za to ma mieszkanie z pięknym widokiem i wszyscy bardzo go szanują. Podobnie sytuacja wygląda w piłce nożnej. Wy wygrywacie Mistrzostwa Świata, na które my nawet nie jedziemy, bo w eliminacjach zremisowaliśmy z Mołdawią, a poza tym i tak nie mielibyśmy tylu śpiworów. Wokół meczów Polski z Niemcami krąży wiele żartów. Najbardziej przykry jest ten: „Co robi Polak, kiedy Polska wygrywa z Niemcami? Wyłącza Playstation i idzie spać.” Bardzo ☠☠☠☠a śmieszne. Macie Volksvagena, macie żelki Harribo, macie proszek Persil. Macie nawet Podolskiego i Klose. My nie mamy nic. Dosłownie. Czasami nam się wydaje, że coś tam jest, coś majaczy pod tapczanem, ale rychło się okazuje, że to stara kanapka z serem. Dlatego błagamy, przynajmniej raz sobie odpuśćcie i pozwólcie nam wygrać. Zaufajcie nam, nikomu nic się nie stanie. Reichstag się nie zawali, fabryka Mercedesa nie spłonie, a wursty nadal będą smaczne. Nie prosimy o wiele. Maksymalnie 1:0. Może być po samobóju. Prawda jest taka, że dla was ten mecz nic nie znaczy. Dla nas wygrana byłaby największym świętem od 1420, kiedy zdupczyliśmy was pod Grunwaldem. ☠☠☠☠a, panowie, za sam XX wiek jesteście nam winni przynajmniej karnego. Nie bądźcie chujami. Z poważaniem, Make Life Harder W sieciuni umieszczono wczoraj, o 11.39
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-10-12 o 23:01 |
|
|
|
#827 | ||
|
Panaroja
|
1.niezupełnie , aczkolwiek jagody kamczackie już mamy
poważnie , moja czereśnia zaczyna łysieć już w sierpniu . I w sumie słusznie , po co będzie te liście trzymać jak po owocach słuch wszelki zaginął miesiąc wcześniej ![]() 2.to drugie jakby nierozerwalnie związane z tym pierwszym Cytat:
Cytat:
![]() zrobiłam cztery prania a kaloryfery zimne noooooo wszystko stęchnie
||
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://1.bp.blogspot.com/-Qq0cuAfQv8.../IMG_6f061.jpg |
|
|
|
|
#830 |
|
Wpisz tu zomzing
|
"Żółty, czarny i jeansowy to duet idealny.
Obiecałam nosić sobie bardziej stonowane stylizacje, ale ta bluzka dodaje temu wszystkiemu takie życie i wygląda to super." |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#832 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, tak pamiatkowo bym se nabyła, w sumie ciekawe:-ile beda kosztowac? -czy beda dostepne bez problemu -czy bedzie mozna obniuchac przed zakupem
|
|
|
#833 | |||||
|
BAN stały
|
Słodkości
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale one śmieszne, se wyguglałem "Roślina wytrzymuje mrozy do –45 stopni Celsjusza, a kwiaty do –8 stopni" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-10-12 o 23:52 |
|||||
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę czekać na relację, podchodzę do takich rozdmuchanych projektów naiwnie, czyli wierząc, że będą niebanalne. Rejczelkowy sceptycyzm czasem schodzi do kieszeni Jednak już nie raz okazało się jak to ze sztuką bywa, nie każda realizacja pomysłu równa się temu dreszczykowi emocji, jaki towarzyszy wyobraźni na temat samego konceptu. Dlatego mam czystą ciekawość. Mamy 2 w 1 - i dmucha i ssie
|
|
|
|
|
#836 |
|
BAN stały
|
![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Allegro mnie rozwala Mogą Ci się spodobać... uchwyt wymiennika ciepłej wody, miarkownik ciągu (wtf?!), łóżko dla dziecka z szufladą ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Uwaga! Hit! Ząb brony polowej prosty |
|
|
|
#837 |
|
|
No halo, halo, ale z zębów nie żartujemy!!!!
![]() Wyprostowałam dziś włosię. Ciekawe, na jak długo wystarczy... A w ogóle, to się już nie mogę doczekać wyjazdu na warsztaty do Krakowa :-D I na urlop do Egiptu. A tymczasem dziś ciężki dzień, jedna koleżanka wzięła urlop, a druga -jak zwykle w takich sytuacjach, rozchorowała się...
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wystarczył weekend u mamy na imieninach i trzeba się odchudzać znowu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-13 o 09:24 |
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Macham znad braku weny |
||
|
|
|
#840 | |||
|
Mother of Cats
|
Rejcz,
Słodziak Cytat:
Dzięki!Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

buro mglisto i prawie dżdżysto 

Czy dobrze kojarzę?