|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Dzień Dobry
Za 1,5 godz.mam wizytę, ech stresik jest Soniuska - Ty zdaje się też dziś i jeszcze któraś z Mamusiek - powodzenia! rosario - może brzuch bardziej z nerwów Cię boli niż od tego skoku kota. Nospa nie zaszkodzi. dzidzia w brzuszku jest dobrze zabezpieczona, kot nie mógł jej zaszkodzić Patusia - wow! Już 19 t.c Gratki! Moje bimbałki też już dużo urosły a później to już będzie masakra jak w 1szej ciąży i po porodzie też ![]() niezawsze - z tym dotykaniem surowego mięsa to chodzi bardziej o listeriozę. Mi pasuje część III w tytule gossip - jakie łupy rybne
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2014-10-13 o 08:44 |
|
|
|
#4442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- malinkasle super widoki ![]() majkakciuki za wizyte ![]() gossip_girl21 gratulacje dla Tż
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
Majka wszystko bd dobrze
za dzisiejsze wizyty ![]() rosario mnie też się wydaje że to bardziej stres, połóż się odpocznij powinno przejśc ![]() No musiałam się bawić wczoraj z tymi rybami na szczęście wypatroszył je Tz na statku musiałam tylko obmyć i wyciąć pozostałości
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Niezawsze ja jestem za dopiskiem
Rosasrio ![]() Ja pytalam ![]() mniam ale pojadlas ![]() Hej Agnieszka ![]() Patusia hej moje tez takie duze ze ciezko sie spi..Rybcia hej ![]() Gossip ![]() Majka dziekuje kochana![]() ![]() Kciuki za wizyte!!!! ![]() Czajelka
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Masakra jak mnie dziś oczy bolą/szczypią i nie mam pojęcia od czego. A w nocy jakie bzdury mi się śniły ![]() A pod wieczór na wizytę Tż miał dziś kończyć o 16, a już mi pisze, że chyba nic z tego. I jeśli będą dłużej niż do 17 to będę musiała jeszcze po niego jechać, aby zdążył się ogarnąć przed wizytą wrrrr i weź tu coś na spokojnie sobie zaplanuj Wczoraj wieczorem maluda dała mi popalić, tak mnie brzuch bolał, że na końcu już sama nie byłam pewna co mnie boli. dla wszystkich wizytujących
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana.
Wczoraj wieczorem się objadlam a potem bolał mnie żołądek. I tetno miałam wysokie bo ok 100/min i się zastanawiam czy znów potas i magnez mi nie spadły :-( w końcu jakoś zasnelam i dopiero wstalam i zjadlam sniadanko. Niedługo wstaje farbnąc czupryne Kciuki za wizyty
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane z rana ;P
ja już kawkę kończę i po pranie na strych się wybieram. a 3 część może z dopiskiem jakimś.. "my się zimy nie boimy bo w kwietniu na porodówce się widzimy" "2 trymestr zaczynamy bo jesteśmy kwietniowe mamy" "brzuszki nam się pokazują a tygodnie na 2 trymestr wskakują" "kwiecień plecień bo przeplata rodzimy wszystkie nie czekamy do lata"
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry z rana
cos nam ta pogoda nie dopisuje dzis, jakos tak nijako.. choc widze, ze wcale nie zimno.jestesmy w trakcie sniadania i kawy. a co wy szamacie z rana? ale co najwazniejsze: WITAMY SIE DZIS W 17 TC! pozdrawiam was cieplo z rana i mam nadzieje, ze u was za oknem ciekawiej ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
czyli tak- cz. IIIwidzialam Czercowki, czytalam troche i przypomnialam sobie ten stres zwiazany z beta, dwoma kreskami i pierwszymi wizytami z bijacym serduszkiem.
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki 17tyg
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rańca wszystkie ranne ptaszki
![]() Trzymam kciuki za wizytujące. Mój M dziś w delegację do Jastarni i będę sama na noc nie lubie bo wtedy mi zimno w łóżku:PZ Młodym sobie cały dzień spędzimy, a co - ciasteczka owsiane upieczemy ![]() Dziewczyny nie chce zapeszać ale ten syrop z cebuli to chyba działa gardło mnie przestało boleć i mam leciutki katarek tylko...A robiłam z takich wiejskich "zjadliwych" cebul- jakie to ochydne...Właśnie śniadanko wciągam bo wszystko na mieście już pozaławiałam i jem kanapki z tą cebulką właśnie i aż mi łzy lecą normalnie, może pomoże - będę ziała ![]() no super połów!!Królestwo za świeżego dorsza prosto z morza! |
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez. ale zauwazylam od jakiegos czasu, ze nie wazne czy poloze sie o 22 czy o 1 nocy to i jak budze sie po 8, wpol do 9, podczas gdzy spokojnie mogla bym pospac do poludnia. no coz..
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem mam właśnie z kutra dorsza lub fląderkę i taaaaka różnica do tyc sklepowych
|
|
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powiem szczerze. ze jakos nie moge sie do konca rozluznic przy przytylankach i mysle o dzidzi, jest to z czasem troche mniej myslenia ale zawsze uwazam zeby nic nie zaszdzkodzilo, tym bardziej ze nie w kazdej pozycji jest wygodnie :/ ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- za wizyte! ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
rowniez dla ciebie. i zazdroszcze wam dziewczynki, oczekiwanie na wizyte jest nie do pojecia..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Blackberry milego farbowania
![]() Gosia hej ![]() Ja ide zaraz do lumpa Mala ;* gratulujr,juz prawie polowa!!! ![]() U nas za to ladniej dzis niz wczoraj.. Ja jadla kaszke manne. Co do rozliznienia to mi sie udalo i naprawde polecam,bo seks niesamowty ja nie luvie teraz pozycji gdzie jest gleboko,a kidys uwielbialam.Koperco hej ![]() Bedziesz sama to mlodego wez
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka, ale jak rece umyjesz to jak ta listerioza sie zarazisz? Kciuki za wizyty! Patunia, sylwia grat. Za tygodnie ![]() Ja szkole zaczynam w sobote po tylu latach od ostatnich studiow i sie stresuje, bo pewnie mlodsi wszyscy |
|
|
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie te pozycje mnie stresuja, staramy sie znalezc kompromisy i za kazdym razem jest juz coraz lepiej powiedzialam tztowi, zeby ppczytal o pozycjach w ciazy, chce zeby wiedzial ze to nie jest moje widzimisie ze ja tak nie chce ale chodzi o wygodne i bezpieczenstwo ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() a jesli chodzi o studia to przeciez wiek nie ma tu znaczenia gratuluje podjecia decyzji i zycze powodzenia!
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje tak dalekich tygodni! !! A dziś u mnie dopiero 13 :P
Brzuch przestał na razie boleć : ubieram się i lecę do urzędu pozalatwiaç reszte spraw z pracą i wykupić teściowej ubezpieczenie bo dziś wyjeżdża buziaki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 |
|
Rozeznanie
|
Rosario cieszs sie, ze juz lepiej sie czujesz
kciuki za wizyty i za tygodnie,ostro juz zaraz polowa co u niektórych ![]() ja tez jestem za kolejna częścia ![]() Soniuska udanych łowów zakupowych
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4462 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bolu sie nie boje, ostatnio mialam wywolywane skurcze i ponoc boli bardziej niz normalnie i wytrzymalam te 6 godzin, a potem dostalam zzo, teraz na pewno tez wezme. Aha, ponoc drugi porod jest szybszy i sie boje, ze sie nie zalapie na zzo bo za pozno bedzie. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ja tez 12,ale polowa znieczulona. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
hahah to mnie kordelka pocieszyłaś
wariatka :P Mała np ja tez jakoś nie potrafie bo jak jestem na górze i jak za bardzo wariuję to boje sie że mu to zaszkodzi to Tż poszedł na górę ale zaś nóg w górze nie można to mnie przycisnął za mocno i do dupy z takim seksem! :P musze się douczyć bo tak być nie może ;P
|
|
#4464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana nie przejmuj sie,na zajeciach bedzie fajnie,a co to za szkola? ![]() Cytat:
![]() wiec po prostu jak nie chcesz od tylu, czy za gleboko - np klasycznie ale z uniesionymi nogami to po prostu tego nie rob ![]() ja wlasnie tak robie ![]() nie lubie tez na jezdzca bo niby mam kontrole,ale jakos gleboko jest mi zawsze i to mnie denerwuje teraz. ale ogolem seks bajka, mowie Ci ;P Cytat:
![]() mam nadzieje ze lekarz mi dzisiaj zrobi prenatalne... ![]() i ze sie uda cos pomierzyc..! ale zakupki w lumpie udane, znow zostawilam ponad 40zl ;p jak co tydzien, masakra;p M to mnie z domu wywali;p ale kupilam dwa pajace takie cieple - jeden to taki mis, nawet na kapturze ma misia, na stopkach,a drugi kremowy i jakby ze renifer pomocnik mikolaja;p haha . w ogole mam wszystko na 62, jedna bluza tylko na 56;p i wlasnie w lumpie malo na 56, wiec musimy w sklepach 56 kupowac,bo prawie nic nie mamy;/ na 5 mam zielona bluze i na 62 mam dwie bluzeczki - jedna czerwona a druga w paski z malpka jakby ;p |
|||
|
|
|
#4465 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- No cc ja sie tez boje. Tego, ze zle to zniose i bede z rozwalonam brzuchem musiala sie dwojka malych dzieci opiekowac. |
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Kordelka a tu robia te 3d i 4d w sensie w niemczech? czy to odpłatne jest?
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już ufarbowana teraz idę się suszyc i przez kochana soniuske idę wydać kasę na lumpy :-D
|
|
#4468 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak brzuchol bedzie duzy to juz w ogole nie wiem jak to bedzie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

i po porodzie też 

matko boje się.
za dzisiejsze wizyty 

Ślubujemy: 21.10.2017