Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIX - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-12, 22:44   #1561
Cattivo
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIX

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Typowo bogusiowo, ale nie jest aż tak źle - chociaż moim zdaniem lepiej by to wyglądało, gdyby wszystkie paznokcie (poza tymi z kokardkami) były pomalowane jak te środkowe. Niemniej tragedii nie ma

Cytat:
te kokardki...

Hanka chudzina
http://instagram.com/p/uDWH9CtP7a/?modal=true
Brzuch już faktycznie może być S. Chudzina może nie, ale efekt jest piorunujący, Hania chudnie w oczach.

Kurczę, hejty hejtami, ale jaka Hania jest ładna, przeglądam jej instagram i się zachwycam.

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Na zdjęciu Hani widzę tylko...sutki,co ona ma je tak nisko...

Ale - jeśli przyjąć za prawdziwą tezę, że pochyliła się do zdjęcia, to nie wygląda to już tak dziwnie. Jeżeli jest wyprostowana, to już gorzej, ktoś spartolił robotę...
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 22:54   #1562
anja415
Zadomowienie

jak dyskusja o sztucznym biuście Hani się rozwinie to czekajmy tylko aż zdjęcie zniknie
Stary 2014-10-12, 23:16   #1563
201607131110
Konto usunięte

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...eb4947b2ddf9a2
nowe hybrydy Olgi... no nie, no nie, no nie...
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 23:35   #1564
wolfik25
Rozeznanie

http://photos-g.ak.instagram.com/hph...34833364_n.jpg

I po co te okropne doczepy
wolfik25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 23:41   #1565
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Wiem, że tutaj nie jest lubiana, ale mi filmik AC bardzo się spodobał. Ja też jestem osobą, która wierzy w to, że jeśli coś wypracuje, to powinnam to móc nabyć legalnie. Nie chce załatwiania, chodzenia z kawą. Nie byłabym w stanie pójść i kręcić. I to są dwie sprawy, które mi w naszym pięknym kraju (tak, tak, bez ironii - naprawdę uważam, że Polska jest super, uwielbiam nasz język, jedzenie, krajobrazy i niesamowicie wpienia mnie narzekanie, jak tu szaro, brzydko czy inne takie) - szkolnictwo i służba zdrowia. Profesorowie odwalający fuszerkę traktowani jak święte krowy, lekarze mówiący o pacjentach jak o przedmiotach. Myślę, że gdybym była w podobnej sytuacji filmik AC dałby mi motywację do porozmawiania z kimś, załatwienia badań dużo szybciej, niż ona to zrobiła, bo jednak jej błędy i cała 'ścieżka' dałaby mi do myślenia.

Swoją drogą - AC chce być znana jako AC, Nissiax nie powiedziała, że ma męża, a mówiła o swojej depilacji intymnej.
czekaj, czekaj - zgubiłam się. Co ma Nissiax i do AC? To porównanie jest bezsensu

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Odezwałam się na pw

Przyszłam Was pokusić
Niespodzianka
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
ja już teraz też
Ja tak samo XD
Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...eb4947b2ddf9a2
nowe hybrydy Olgi... no nie, no nie, no nie...
co one wszystkie z tymi tandetnymi ozdobami? Lata 90 im się włączyły czy jak?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 01:10   #1566
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
czekaj, czekaj - zgubiłam się. Co ma Nissiax i do AC? To porównanie jest bezsensu

Dzięki!

Ja tak samo XD

co one wszystkie z tymi tandetnymi ozdobami? Lata 90 im się włączyły czy jak?
Obie dziewczyny nie chciały mówić o czymś zupełnie zwyczajnym i normalnym - jedna woli używać pseudonimu zamiast imienia, druga ani słowa piśnie o swoim stanie cywilnym i zbywa wszystkie pytania, za to i jedna i druga mówia otwarcie o intymnych tematach. Tyle, że AC tutaj nikt nie lubi, więc została zhejtowana, Nissiax nikt nie wypomni podkreślania swojego przywiązania do depilacji brazylijskiej
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 01:32   #1567
201607131110
Konto usunięte

Że się tak wtrące - ja nie wiem, czy AC tu lubią, czy nie, ja mam mieszane uczucia, jak do 90% vlogerek. Uważam, że poruszyła ważny temat, tylko ubrała to w taką historię, że ciężko przebrnąć przez te pół godziny nawijania i poprawiania grzywki.
Nie widzę logiki w takiej analizie, jaką przedstawiłaś wyżej. Nissiax nie pokazuje męża i nie mówi o tym - jej wybór. O depilacji czy innych sprawach mówi, bo taki jest jej zawód, o takiej tematyce kanał prowadzi na YT! Choćby miała mówić o depilacji pośladków - chwała jej za to. Wiele cennych rad u niej usłyszałam. Wolę słuchać o "intymnej" depilacji (naprawdę? dziś to jest taki intymny temat?) od zadbanej kosmetyczki niż oglądać "mniej intymne" filmy brudasek.
Tak samo AC, nie znam historii o jej imieniu i, szczerze mówiąc, nie obchodzi mnie, ja nie widzę nic intymnego, czy przekraczającego jakieś granice w najnowszych filmie. Chwała jej za to, że mówi o tym, że najdrobniejszy guzek może być niebezpieczny.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 02:01   #1568
IgnisDivine
Wtajemniczenie

Moim zdaniem AC powedziala to w taki sposób, jakby była niezarazdna cipeczką do tego taką, która studia przedkłada nad zdrowie :x Temat jest ważny Ale moim zdaniem przedstawiony tak, że zupełnie nie podkresla istoty zdrowia. Raczej przeciwnie, zanim pojdziesz do lekarza to mozesz sonie na spoko zdobyć stypendium rektora, piętnaście razy prZełożyć wizytę u lekarza, olac rosnący guz bo na pewno to tluszczak... Sama miałam problemy ze zdrowiem przez które musiałam zrobić sobie rok dziekanki i nawet przez myśl mi nie przeszło ze mogłabym zrobić inaczej O.o Temat ważny Ale przedstawiony w sposób który mnie totalnie zirytowal...No i standardowe narzekanie na końcu na służbę zdrowia i w ogóle cały kraj.... To takie polskie.... Lepiej ponarzekać niż przynac się do tego że jest się ☠☠☠☠☠☠☠owatym...

Ślę z fołna

Wymiankowo wielkie!

Edytowane przez IgnisDivine
Czas edycji: 2014-10-13 o 02:02
IgnisDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 06:26   #1569
Kelle1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez IgnisDivine Pokaż wiadomość
Moim zdaniem AC powedziala to w taki sposób, jakby była niezarazdna cipeczką do tego taką, która studia przedkłada nad zdrowie :x Temat jest ważny Ale moim zdaniem przedstawiony tak, że zupełnie nie podkresla istoty zdrowia. Raczej przeciwnie, zanim pojdziesz do lekarza to mozesz sonie na spoko zdobyć stypendium rektora, piętnaście razy prZełożyć wizytę u lekarza, olac rosnący guz bo na pewno to tluszczak... Sama miałam problemy ze zdrowiem przez które musiałam zrobić sobie rok dziekanki i nawet przez myśl mi nie przeszło ze mogłabym zrobić inaczej O.o Temat ważny Ale przedstawiony w sposób który mnie totalnie zirytowal...No i standardowe narzekanie na końcu na służbę zdrowia i w ogóle cały kraj.... To takie polskie.... Lepiej ponarzekać niż przynac się do tego że jest się ☠☠☠☠☠☠☠owatym...

Ślę z fołna

Zgadzam się, nie ogarniam jak ona mogła chodzić pół roku z taką zmianą i "szukać w google" zamiast szturmować gabinety lekarskie.. A polska służba zdrowia naprawdę nie jest tak tragiczna jak niektórzy ją przedstawiają.
Kelle1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 07:26   #1570
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kelle1986 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, nie ogarniam jak ona mogła chodzić pół roku z taką zmianą i "szukać w google" zamiast szturmować gabinety lekarskie.. A polska służba zdrowia naprawdę nie jest tak tragiczna jak niektórzy ją przedstawiają.
Zachorowałam przewlekle 2 lata temu i stwierdzam-publiczna służba zdrowia jest tragiczna.Gdyby nie fakt,że mam w rodzinie lekarzy,to na badania nie czekałabym tydzień,tylko 3 miesiące.Zrobiłam tylko te badania i od tamtej pory leczę się prywatnie.Ale morał jest taki,że zawsze jest wyjście,bo zdrowie jest najważniejsze,dlatego też nie ogarniam życia pół roku z rosnącym guzem...

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 08:48   #1571
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Obie dziewczyny nie chciały mówić o czymś zupełnie zwyczajnym i normalnym - jedna woli używać pseudonimu zamiast imienia, druga ani słowa piśnie o swoim stanie cywilnym i zbywa wszystkie pytania, za to i jedna i druga mówia otwarcie o intymnych tematach. Tyle, że AC tutaj nikt nie lubi, więc została zhejtowana, Nissiax nikt nie wypomni podkreślania swojego przywiązania do depilacji brazylijskiej
Serio, imię jest takie intymne? I tak większość jej widzek je zna, wystarczy sobie wejśc na jej konta na portalach społecznościowych A depilacja intymna w przypadku KOSMETOLOGA to chyba nie jest dziwny temat, prawda? Chodzi mi o to, że to porównanie jest po prostu z kosmosu

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Że się tak wtrące - ja nie wiem, czy AC tu lubią, czy nie, ja mam mieszane uczucia, jak do 90% vlogerek. Uważam, że poruszyła ważny temat, tylko ubrała to w taką historię, że ciężko przebrnąć przez te pół godziny nawijania i poprawiania grzywki.
Nie widzę logiki w takiej analizie, jaką przedstawiłaś wyżej. Nissiax nie pokazuje męża i nie mówi o tym - jej wybór. O depilacji czy innych sprawach mówi, bo taki jest jej zawód, o takiej tematyce kanał prowadzi na YT! Choćby miała mówić o depilacji pośladków - chwała jej za to. Wiele cennych rad u niej usłyszałam. Wolę słuchać o "intymnej" depilacji (naprawdę? dziś to jest taki intymny temat?) od zadbanej kosmetyczki niż oglądać "mniej intymne" filmy brudasek.
Tak samo AC, nie znam historii o jej imieniu i, szczerze mówiąc, nie obchodzi mnie, ja nie widzę nic intymnego, czy przekraczającego jakieś granice w najnowszych filmie. Chwała jej za to, że mówi o tym, że najdrobniejszy guzek może być niebezpieczny.
podpisuje się rekami i nogami
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 08:55   #1572
sznurperel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość

Podstawowy mem w internetach

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4719_19c9_390 (1).jpg (25,4 KB, 137 załadowań)
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:28   #1573
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

Do niedawna skierowanie nie było potrzebne do psychiatry, onkologa, ginekologa, dermatologa i okulisty. Obecnie mieszają przy okulistach i dermatologach

Do psychiatry nadal nie jest potrzebne

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Trochę rozluźniając atmosferę

Baby Jane Villas Hudson

Ło matko i córko

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Azjatyckiego Cukra.
u

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Plus - o ile nie rozumiem marudzenia Cukru o jej imię, o tyle uważam, że tego typu filmików nigdy za wiele.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Ja od 19 roku życia mieszkam sama,pierdołami się nie dzielę,ale na pewno bym powiedziała o takiej poważnej sprawie. Na końcu filmiku Cukier radzi,żeby pogadać z mamą jak coś się dzieje,o hipokryzjo Ale fakt,studiuję już 5 rok i też nie spotkałam się z czymś takim na uczelni
No, ale ona nie chciała powiedzieć i nie należy jej z tego rozliczać. Każdy inaczej przechodzi przez chorobę, każdy inaczej sobie z nią radzi i jeśli chce o tym głośno mówić, to świetnie. Nie powinno się oceniać tego, jak człowiek radzi sobie z nieszczęściem. A dobre stosunki z rodzicami nie są oczywistością. Takie jest moje zdanie

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
ale do okulisty niekoniecznie idzie się zbadać wzrok i na pewno nie o to będzie chodziło są różne choroby oczu, nagłe bóle, coś się dostanie do oka i wtedy się czeka mnóstwo czasu na wizytę, bo ludzie są wyzapisywani do kontroli wzroku, którą tak naprawdę może zrobić lekarz pierwszego kontaktu.. według mnie dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie skierowań..
Z bólem i silnymi urazami idzie się na okulistykę i przyjmują z miejsca. Przynajmniej w Katowicach tak jest. Mój partner ma odklejającą się siatkówkę i chodzi co jakiś czas na laser, czeka po pół roku na kolejne zabiegi, ale gdyby coś się pogarszało, to będzie przyjęty z miejsca. Ale fakt - to już jedna z poważniejszych spraw, nie wiem jak jest z innymi schorzeniami.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:32   #1574
Amerie
Raczkowanie

Obejrzałam właśnie filmik Anioła o podsumowaniu kursy w Promakeup Academy i się przeraziłam jak ona ostatnio przytyła....
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:37   #1575
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem AC powedziala to w taki sposób, jakby była niezarazdna cipeczką
Czyli?

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez maxeen Pokaż wiadomość
http://rockglamprincess.blogspot.co....nswearcom.html Princess i stylizacja z Answear, mam wrażenie, że płaszcz się nie dopina
Ale ładne te paznokcie
Płaszcz niedopięty - klasyk

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość

sunset, Olsztyn
- czy tylko mnie denerwują te anglojęzyczne wstawki? Naprawdę nie ma w języku polskim odpowiednika słowa "sunset"?
Pewnie nie tylko Ciebie jaki jest sens stosowania pytań, zaczynających się od 'Czy tylko mnie...?"

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Zachorowałam przewlekle 2 lata temu i stwierdzam-publiczna służba zdrowia jest tragiczna.Gdyby nie fakt,że mam w rodzinie lekarzy,to na badania nie czekałabym tydzień,tylko 3 miesiące.Zrobiłam tylko te badania i od tamtej pory leczę się prywatnie.Ale morał jest taki,że zawsze jest wyjście,bo zdrowie jest najważniejsze,dlatego też nie ogarniam życia pół roku z rosnącym guzem...
Wiesz, dla niektórych to po prostu niemożliwe. Służba zdrowia nie ma szans obecnie lepiej funkcjonować, bo niby jak ma się to stać. Problem tkwi głęboko, ale to nie miejsce na takie dyskusje. Chodzi tylko o to, że są takie schorzenia, przy których prywatne wizyty zjadłyby niejednego człowieka i nie dałby rady leczyć się tylko i wyłącznie prywatnie.
Stary 2014-10-13, 10:37   #1576
IgnisDivine
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Czyli?

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Ale ładne te paznokcie
Płaszcz niedopięty - klasyk
Czyli jakby nie umiała sobie poradzić z najprostszą sprawą
Wszystko da się zrobić i załatwić i to bez znajomosci i dawania w łapę, serio, wiem co mówię... Trzeba się tylko wziąć w garść i działać a nie czekać ze się samo załatwi... A potem jeszcze narzekać ze służba zdrowia taka zła i kraj tak kijowy

Ślę z fołna

Wymiankowo wielkie!
Stary 2014-10-13, 10:43   #1577
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=U7tjuwWTp-Y Haul u Aggie

https://www.youtube.com/watch?v=JweLQ_LHGZ8 niekosmetyczni ulubieńcy u Bogusławy Spryszyńskiej

https://www.youtube.com/watch?v=_vPXABR8Wus makijaż dzienny i gadanie u Szusz

https://www.youtube.com/watch?v=OfTOseYXYJw BJH w tej abstrakcyjnej fryzurze

https://www.youtube.com/watch?v=pxFlgdckmZc jak pozbyć się czarnego koloru włosów u 19AN92

https://www.youtube.com/watch?v=EHFY9sLGucg o i jeszcze vlog u Olimpii

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Czyli jakby nie umiała sobie poradzić z najprostszą sprawą
Wszystko da się zrobić i załatwić i to bez znajomosci i dawania w łapę, serio, wiem co mówię... Trzeba się tylko wziąć w garść i działać a nie czekać ze się samo załatwi... A potem jeszcze narzekać ze służba zdrowia taka zła i kraj tak kijowy

Ślę z fołna
W 70% się zgadzam, ale używanie określenia 'cipeczka' w stosunku do niezaradnej kobiety uważam za słabe i nieuzasadnione.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-10-13 o 10:45
Stary 2014-10-13, 10:45   #1578
IgnisDivine
Wtajemniczenie

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=U7tjuwWTp-Y Haul u Aggie

https://www.youtube.com/watch?v=JweLQ_LHGZ8 niekosmetyczni ulubieńcy u Bogusławy Spryszyńskiej

https://www.youtube.com/watch?v=_vPXABR8Wus makijaż dzienny i gadanie u Szusz

https://www.youtube.com/watch?v=OfTOseYXYJw BJH w tej abstrakcyjnej fryzurze

https://www.youtube.com/watch?v=pxFlgdckmZc jak pozbyć się czarnego koloru włosów u 19AN92

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

W 70% się zgadzam, ale używanie określenia 'cipeczka' w stosunku do niezaradnej kobiety uważam za słabe i nieuzasadnione.
Okej, przyjęłam

Ślę z fołna

Wymiankowo wielkie!
Stary 2014-10-13, 10:59   #1579
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Obejrzałam właśnie filmik Anioła o podsumowaniu kursy w Promakeup Academy i się przeraziłam jak ona ostatnio przytyła....
Przecież ona jest na diecie

ale to chyba dieta cud
http://z1.demoty.pl/a160012053a64a68...498f/dieta-cud
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:07   #1580
sylwoha
Zakorzenienie

Ja takie osoby jak AC nazywam brzydszym okresleniem cipeczki
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:12   #1581
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Ja takie osoby jak AC nazywam brzydszym okresleniem cipeczki
Mnie nie chodzi o brzydotę określenia.
A to jak ją nazywasz, to Twoja sprawa i świadczy niejako o Tobie samej

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Przecież ona jest na diecie

ale to chyba dieta cud
http://z1.demoty.pl/a160012053a64a68...498f/dieta-cud
Dalej jest na diecie?
W ogóle protestuję! chcę Bartka i jego kanał! Z czego mam bekować w nudne, jesienne wieczory?
Stary 2014-10-13, 11:32   #1582
camilla_b
Raczkowanie

Na blogu o pędzlach Hani
Cytat:
Zamówiłam T5 - duo-fiber do nakładania różu i O10, czyli malutki pędzelek do rozcierania. Pierwsza rzecz, która rzuciła mi się w oczy, a właściwie to w nozdrza to zapach zmokłego psa, który unosił się z włosia.

http://life-in-dots.blogspot.com/2014/10/glambrush.html
camilla_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:40   #1583
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Dalej jest na diecie?
W ogóle protestuję! chcę Bartka i jego kanał! Z czego mam bekować w nudne, jesienne wieczory?
http://ask.fm/therozmarzona24
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:56   #1584
camilla_b
Raczkowanie

https://www.facebook.com/11948046153...type=1&theater

Bogusia
Stary 2014-10-13, 12:10   #1585
cattt
Mrs Mrau

http://instagram.com/p/uFpyCzwFe2/?modal=true

Tyyyyyyyyle białego chleba,nie dziwne,że tyłki rosną.
(wiem,przasadzam,ale biały chleb to zuuuoooooo)
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 12:22   #1586
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
http://instagram.com/p/uFpyCzwFe2/?modal=true

Tyyyyyyyyle białego chleba,nie dziwne,że tyłki rosną.
(wiem,przasadzam,ale biały chleb to zuuuoooooo)
czepiando level hard
/swoją drogą osoby z niedrożnością jelit lub niektórymi 'odmianami' zespołu drażliwego jelita mogą jeść tylko białą mąkę /
Stary 2014-10-13, 12:25   #1587
camilla_b
Raczkowanie

Stary 2014-10-13, 12:37   #1588
cattt
Mrs Mrau

To do serka Danio Bogusi można się przyczepić a do białego chleba Oleski już nie można?

Trzeba stworzyć hejteregulamin
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 12:56   #1589
sylwoha
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie nie chodzi o brzydotę określenia.

A to jak ją nazywasz, to Twoja sprawa i świadczy niejako o Tobie samej

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dalej jest na diecie?

Nigdy nie przebieran w slowach i po obejrzeniu jej filmu bylam w szoku ze tacy ludzie istnieja
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 13:03   #1590
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
To do serka Danio Bogusi można się przyczepić a do białego chleba Oleski już nie można?

Trzeba stworzyć hejteregulamin
Nie wiem, ja reguł nie ustalam. Dla mnie to jest czepianie i już

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości