|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Zanetko jesli masz za niski progesteron to tym bardziej jak sie starasz w danym cyklu powinnas brac luteine bo wtedy ciazy latwiej sie utrzymac, ja mialam za niski i przezto ze nie bralam luteiny ani nic bo w sumie jeszcze sie tak bardzo nie staralismy mialam ciaze biochemiczna.
. Największe szczęście dla ojca i matki, nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki. To ich krew, życie, to ich własne dziecię, co im nad wszystko droższe jest na świecie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Koliberku no mam nadzieje ze jak powiem gin o tym ze po odstawieniu luteiny znowu moj cykl szaleje to cos zadziała że każe znowu brac tą luteine
![]() a jak nie to ide do innego gin
#4173 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az mnie zatkalo, bo popatrzylam na pierwsza strone i zadnych nowych ciezarowej wiec nie mialam nadziei, ciesze sie razem z toba nawet nie wiesz jak bardzo ![]() ![]() Kiedy bedziesz miala mniej wiecej termin? Ile w koncu cykli sie staraliscie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Wtajemniczenie
|
36,84 spada już znam to z poprzednich cykli niestetty...
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4176 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Natalko, to są grudniówki, tylko ja nie jestem na bieżąco a -dziesiąt stron do tyłu, dlatego jak doczytam dalej to Ci dam znać. Albo sprawdzę posty tej dziewczyny za chwilkę ![]() Annasar jak synek? Żanetko, z testem Ewunia ma rację, poczekaj do jutra. Dziwne są te plamienia, myślę że branie luteiny nie zaszkodzi bo zadziała i w jedną i w drugą stronę ![]() Cieszę sie że ziółka po mnie pomagają ![]() ![]() Dzisiaj w przedszkolu przedszkolanka mojego syna pochwaliła się że udało jej się zajść w ciążę ![]() ![]() Ja dzisiaj planuję dzień gotowania - pierwszy raz w życiu chcę zrobić zupę dyniową ![]() ![]() ![]() ![]() Coś jeszcze chciałam napisać.... ![]() Zdjęcie dodane ![]()
#4178 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak cisnie w brzucjh to lepiej sie przerzucić na ciazowe, taki ucisk jest niezdrowy. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Mnie w pierwszej ciaszy wywalilo w 18 tygodniu, a w drugiej w 10tym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Wtajemniczenie
|
ja dodam foto wieczorem bo mąż mi wziął kabel i nie mam jak zgrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
BAN stały
|
Cytat:
Teraz to dopiero sobie do szpitala jakies kupie juz nie ciazowe. Ja to musze miec wszystko ciazowe bo inaczej mnie cisnie, Tzn tuniki niekoniecznie, ale swetry skoro musialam kupic i tak i tak to wolalam ciazowe niz zwykle, bo mniejsze ryzyko ze pod koniec nie wejde. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
"Wychodzę z domu z zamiarem przebiegnięcia sześciu mil. Jutro siedem, pojutrze osiem i tak dalej. Przebiegam obok piekarni. Kupuję słodką bułeczkę i jem ją w drodze powrotnej do domu. Niech inni biegają". |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Aneczko niestety problem w staranich o malucha to ma chyba c0 3 para
![]() to jest niesprawiedliwe że niektórzy raz ciach i ciesza się maluszkiem a niektórzy miesiącami a nawet latami sie staraja i ciągle na swojej drodze spotykaja jakies przeszkody ![]() ![]() nie sądziłam że ja będe kiedyś musiała się z tym tak męczyć ![]() choc niestety u mnie zawsze jest pod górke wiec nie wiem czemu sie dziwie... Brzuszek coraz piękniejszy ![]()
#4183 |
Wtajemniczenie
|
Gdzieś mi się o uszy obiły te ziółka. A gdzie je można kupić? I na co działają?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zadomowienie
|
Aneczko co do zupek chinskich ostatnio wyczytalam ze ten makaron jest pokryty woskiem takim co sa pokryte opakowania styropianowe i zeby strawic ten makaron organizm potrzebuje kilku dni... i ta substancja jest rakotworcza...nie wiem ile w tym prawdy ale jak lubilam salatke z zupek tak juz chyba nigdy nie zjem:/
. Największe szczęście dla ojca i matki, nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki. To ich krew, życie, to ich własne dziecię, co im nad wszystko droższe jest na świecie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Wtajemniczenie
|
ja to wśród moich znajomych nie znam pary która nie miała problemów. Jedni większe inni mniejsze ale zawsze jakieś były ....
![]() to jest straszne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie bardzo to niesprawiedliwe ![]() Chociaż jak się czyta że komuś udało się po roku, czy po dwóch to wtedy przychodzi nadzieja, że każdemu w końcu się uda, prawda? ![]() Wiadomo, ze chciałoby sie szybciej, już, ale nawet w naszym watku widac, że warto czekać, starać się, a w końcu to szczęście się pojawi ![]()
![]() |
#4187 |
BAN stały
|
Mnie 0d wczoraj gardlo boli (nie bolalo od ok. 20 lat) i mam stan podgoraczkowy.Nie wiem skad to sie wzielo.
No i cholera poczulam skurcze, leze i 5-6 skurczybykow pod rzad, mam nadzieje, ze to przez niedobor magnezu, bo mi juz wczesniej miesnie skakaly, wzirelam 2 na raz i licze na to, ze sie nie poqtorzy i ze nic zlego sie nie stalo. Bo na skurcze BH to chyba za wczesnie... Poza tym polacy zostali mistrzami swiata w pilce noznej ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A niektorzy zapona 2 tabletek i wpadaja Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-10-13 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A działają ogólnie na płodność, ale dokładnie już nie pamiętam ![]()
"Wychodzę z domu z zamiarem przebiegnięcia sześciu mil. Jutro siedem, pojutrze osiem i tak dalej. Przebiegam obok piekarni. Kupuję słodką bułeczkę i jem ją w drodze powrotnej do domu. Niech inni biegają". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tam też mówili, że chodzi głównie o to żeby nie jeść ich codziennie, tylko dac organizmowi kilka dni na pozbycie się tego wosku. No niestety, coraz silniejsze te moje zachcianki i nic na to nie poradze, muszę dzisiaj zjeść tą sałatkę bo umrę...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
WItam
![]() Synek od wczoraj nie miał gorączki ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj byłam na urodzinach i musiałam coś zjeśc ,bo boli mnie strasznie brzuch ![]() ![]()
#4191 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() weekend miałam dosyć intensywny już od piątku więc dopiero teraz nadrabiam ![]() Justynko kochana moje gratulacje!!! , w końcu imprezka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a odnośnie Twojej bety to skoro będą na jutro rano to może spisz nr laboratorium gdzie dokonują analizy i zadzwonisz do nich dzisiaj popołudniu i poślą Ci np wynik na meila, ja tak miałam ![]() Karolciu to co Ty w weekend robiłaś, że tak Ci biedna nogi spuchły ![]() Żanetko dziwna sprawa z tym plamieniem, też bym spróbowała powtórzyć test jeszcze, bo dziewczyny mają rację z niedoborem progesteronu, tym bardziej jak luteinę miałaś do aplikowania, a za pare dni jak @ dalej nie będzie to bym chyba do gina poszła sprawdzić co się dzieje ![]() Izasalamon ale to lekarz Ci powiedział, że jak teraz się nie uda to już musisz hsg zrobić? przepraszam, że tak pytam, ale jakoś nie potrafię nigdy wbić sobie do głowy ![]() Ewuniu gratuluję 18 tc, ale zleciało ![]() ![]() India najważniejsze, że udało się zrobić badania i teraz trzymamy kciuki za wyniki ![]() ![]() a ja zaczęłam 12 tydzień w sobotę i powoli zaczynam spokojniej oddychać ![]() ![]()
#4192 |
Zadomowienie
|
Ja to mam glownie zachcianki na kebaby...synus bedzie lubil smieciowe zarcie:/ bylam dzisiaj na badaniach krwi i chyba bylam 10 a wszyscy zgodnie mnie przepuscili zebym nie urodzila im tam a jak im powiedzialam ze nie tak szybko bo pod koniec listopada to powiedzieli ze moj duzy brzuch ich zmylil...czyli jakby wiedzieli ze jeszcze tyle czasu to pewnie by mnie nie przepuscili
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
no Aneczko dają nadzieje ale z kolejnym cyklem traci się cząstke nadzieji, a kolejne rozczarowanie boli coraz bardziej
![]()
#4194 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A zamawiałyśmy faktycznie na all ![]() Jeżeli Justynka piła to już będzie czwarta ciąża z jednej paczki ziółek ![]()
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Kasiu gratuluje kolejnego tygodnia
![]() w sumie jakby @ nie przyszła to gin pewnie dałaby mi luteine bo jakies badania to chyba juz po @ ![]() w każdym razie wieczorem zaaplikuje luteine a jutro powtórze test
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 |
Wtajemniczenie
|
annasar - dobrze, że z synkiem lepiej
![]() kasica_89 - tak, powiedział z tym hsg. Ale w sumie to chyba dobrze niż czekać i czekać, bo przynajmniej będę wiedzieć czy coś nie tak z jajowodami. Teraz czekam na efekty 3 cyklu z clo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4200 |
Raczkowanie
|
Annasar
![]() ![]() Aneczko zapomniałam napisać, że pokoik wyszedł wam rewelacyjnie, nawet bardziej podoba mi się Wasz, niż ten na przykładowym zdjęciu jakie wstawiłaś ![]() ![]() ![]() mniami zupa dyniowa, uwielbiam, jak będziesz chętna to mam fajny przepis, ale tak na pikantnie troszkę bo jest curry ![]() Kordelka biedna ![]() ![]() Żanetko święta racja, prędzej czy później, ale każdej się uda mieć upragnionego maluszka ![]() ![]() ![]() Melisko no masz rację, ja też dookoła wszędzie słyszę, że każdy ma jakiś problem, mniejszy czy większy... ale łatwo jakoś nie wychodzi... ehhh to pewnie ta chemia którą ładują do wszystkiego i nie wiadomo co my w tych organizmach tam mamy.... ![]() a ostatnio rozmawiałam z tą koleżanką przez telefon, o której wam pisałam, że zaczęli się starać dużo wcześniej przed nami... i powiedziała mi, że jej tz ma w środę jakiś zabieg w znieczuleniu miejscowym w szpitalu i potem od razu go wypuszczają, który ma mieć wpływ na możliwość poczęcia ich przyszłych dzieci... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.