![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
![]()
![]() |
#4142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe.. ciekawe czy mniej czy bardziej doprawione w przedszkolu ![]() Cytat:
![]() ja jestem bardzo liberalna w sprawach jdzenia, i jak jade do t. to mam nerwowke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
tak, bo to w jest w narkozie.
Żarło przedszkolne jest inne niż w domu. Lepsze. ale nie ulepszaczami ![]()
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi jezszce jedna rzecz - jak to w koncu jest z bosymi stopami - naprawde mozna sie w ten sposob przeziebic, rozchorowac, zlapac zapalenie pecherza? Bo ja to slysze za kazdym razem - i moze niepotrzebnie sie upieram na te bose stopy i powinnam posluchac dobrej rady
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
hehe... tja wyzsza szkola jazdy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mnie na bank. jedyne do czego mam zastrzeżenia to kompot/herbata (strasznie słodkie), ale na szczęście T. nie chce tego pić.
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
do babci już nie chodzimy na obiady (poza tym J. często coś w nosie siedzi i nie wiadomo co z tego będzie, najczęściej nic, albo ja trochę przeziębiona a tam małe dziecko), a jeśli już jesteśmy to J. jest karmiony. już powiedziałam mamie, żeby się nie łudziła, że jak Mała podrośnie to będzie jadła ładniej niż J.
![]() dziś babcia zrobiła ciasto. zaprosiła...żeby wziąć na wynos ![]() Cytat:
u nas wokół krzesełka armagedon zawsze, ale cóż... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
MBZ♥
|
Nestelle piękne masz Dzieci
![]() Tzn ze prowadzisz dom publiczny? ![]() ![]() Moderna ![]() ![]() Pani Roszpunka po prostu jest WszystkoZerusem pospolitym ![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiałam się z Torresa ubierajacego kalosze. U nas to jedyne butki, których nie założy bo wysokie podbicie skutecznie Ją blokuje. Na smyku jakas obniżka do 70%. Nati _85 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Nestelle piękne masz dzieci, Ninka cała Ty
![]() ![]() Byou zazdroszcze piecha co zjada to co spada ![]() Pani idziesz jutro? |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
![]() to właśnie miałam kiedyś na myśli pisząc o Tobie jako Francuzce. Nie bałaś się od małego chować smakoszkę ![]() ![]() ![]() raju, pierwsze rozstanie z T. ![]()
![]() |
#4150 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby wszystko poszło dobrze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
Panika
![]() Nestelle śliczna TWA ekipa. Dzięki wszystkim za gratki. My dziś zaczelysmy rehabilitacje - fizjoterapeutka stwierdziła, ze musi dla Zochy wymyślec jakieś ponad standardowe metody, bo Zosior za sprytny na normalne. Piramida z kółkami w wersji xxxl - trzeba wstać żeby po zakładać kolka - co zrobił Zosior? Podszedł na kolanach, przechylił slupek, powkladasl kolka, postawił z powrotem.... I podobnie z innymi bajerami. Megaciezko ja skłonić do wstania. Jutro szczepienie mamy po mpoludniu, mam nadzieje, ze będzie w miarę czuła się po, żeby skorzystała z reha w środę - niestety grypę ponoć źle dzieci znoszą, ale czas goni. Zdrowia chorowitkom! Ide ogarniac tornado powyjazdowe.
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Scarllet Zosia faktycznie spryciula, niech im uciera nosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi sie, ze bardzo duzy wplyw maja tez jednak cechy osobnicze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
nestelle
![]() ![]() zagaladj do nas od czasu do czasu ![]() ![]() pani - ![]() scarllet - ![]() ![]() modenra - odnosnie skarpetek - jesli w domu mam cieplo ( przez lato mialam ) to puszczam bez, wydaje mi sie ze mozna od czasu do czasu dziekci pozwolic na bieganie bez - Mlody zazwyczaj biega ok 10min na bosaka przed kapiela ![]() no i ide spac - obiecalam sobie ze pojdze dzis spac z Milusiem - padl o 19. no ale jeszcze obaid na jutro gary pozmywac - pownerwiac sie. bo co wczoraj patrzylam na Milusiowego ''przedszkolengo fejsa'' i nie mialam zadnej wiaomosci - a dzis patrze a tam rozpiska - ze we srode cos mam przyniesc z ciuszkow zabawek - bo oni maja jakis dzien solidarnosci w przrdszkolu i to potem azylantom daja. okej spoko moge dac - ale czemu mi dzis nike nie powiedzial o tym :P a pytalam sie o jeszcze kilka innych rzeczy - mogli sie domyslec. i co ''zakonczenie'' akcji gdzie bedzie festyn - jakies zarcie zabawy dla dzieci - jest 24.10 miedzy 15 a 17 - w ☠☠☠☠u daleko - jakies 30min busem ode mnie zod domu .. a ja akurat koncze prace o 15.30 i nie mam szansy tam dojechac - nawet jakbym chciala. no to sie wyzalilam. a Lidka dalej sie do mnie nie odzywa - ![]() ![]() ![]() ide spac. braNoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Nestelle- wow!!!!!!!!! Alez masz cudne dzieciaki!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Pani-no lepiej, antybiotyk ma byc do środy i jeszcze mamy się pokazać (stwierdziła, ze mógł to być rota). Trzymam kciuki, za Was!
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nestelle no nie mów, że R. sam się u/roz biera?..U nas bez wózka to moze przebiec co najwyzej 100 metrów i kanar zaraz jest...mam strudia pędziwiatra, co biega gdzie chce i jak chce...A dzieci [piękne!! PAni 3mam kciuki!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
Scarett- czy Ty się przyznałaś, co to za egzamin był? Mozna zgadywać?
(aplikacja sędziowska ![]()
#4158 |
MBZ♥
|
![]() Rozwiniesz? ![]() Pani ![]() ![]() Rozważam zakup namiotu, rozbicie go pod balkonem żeby Roszpunka nie traciła czasu na przebywanie/spanie w domu ![]() ![]() Kasia ak przeczytałam imię Fred to parsknęłam śmiechem i nie doczytałam do końca ![]() ![]() Moja tolerancja idzie się paść jak oglądam top model i słyszę/widzę Mateusza Magę ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-10-13 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona jest tak niesamowita ,ze nawet sobie drabinkę zmontuje zeby latwo z namiotu do domu balkonem wejść ![]() Z tegoż samego powodu Top nie ogladam
![]() |
#4160 | |
Zakorzenienie
|
no ze smakoszem sie jest, albo sie nie jest
![]() Mysle, ze wybor metody to tylko polowa sukcesu (np. blw, czy oferowanie roznorodnych dan, pozwalanie dzeicku decydowac ile i co), a i tak o reszcie zadecyduja kubki smakowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() dzieci wiedza, co jest dla nich dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 | |||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie ze M tak dobrze sie odnalazł w wiekszym towarzystwie. J jednak wciąz dzikusek :/ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Despa, dobrze ze juz lepiej. Nestelle, cudne dzieciaki! A Roszek jakie włosy ma ![]() ![]() BYou, J. tez lubi grzebac w zmywarce ![]() Klementyna, ja w piatek pozarłam pól paki laysow z zabki ![]() ![]() ![]() Corka, pisz co u Was ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() kto to ten Mateusz? Uczestnik? (pierwsza i drugą edycje tego ogladałam nawet z zaciekawieniem, ale kolejne odpusciłam, bo jakos nie moge tego Tyszki i Wolinskiego strawic) Bardzo mi sie podobał ProjectRunway (wczesniej ogladałam tez amerykanskie wersje), ciekawe czy beda kontynuowac. Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
MBZ♥
|
Despa haj fajf
![]() Alliw tak uczestnik, no taki ciptok, że ![]() PR też lubię ![]() MarJano rośnie na jakiegoś Rajdowca ![]() Moderna, ZOsia teraz 90% bez butków i skarpetek w domu-panele/kafle. Skarpetki ściąga nim zdążę się odwrócić. Chorób zero. Ja też na boso śmigam. Pewnie masz rację z tym smakowaniem, ja bym tu jeszcze dorzuciła geny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o, to i geny dorzucimy ![]() ![]() lece w kimono - dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zadomowienie
|
panika- myslami z Toba I wielkie kciuki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
Witam sie - dzis udalo mi sie pospac do 7...!!!
Milus mnie obudzil - wyszedl z lozeczka i przyszedl do mnje do salonu z slowami " mami mami " i buziakiem ![]() ![]() Dzis od 11 do 18 - ide do banku bo konto swieci pustakmi tak jak lodowka a mam zaskornianikow trosze ale to tylko w banku moge przeplacic - to nic zd juto mam byc wyplata jak dzis juz zrobilam z ost rzeczy kanapusie ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
hej
Pani- kciuki za zabieg ![]() a u nas na odwrót, Karol rano wstanie leci do szuflady wyjmuje skarpety przybiega i woła"mamo tatety" siada podnosi nogę do góry i każe mi zakładać ![]()
#4167 | ||
Zakorzenienie
|
Hejo,
Pani kciukasy ![]() ![]() ![]() Małpka mój też pokazuje, i mówi coś po swojemu.. i chwali się nowymi skarpetami.. jak coś nowego nakładamy i mówimy, że fajne to taki zachwyt i bananek na buzi ze szok. ![]() ![]() Dziewczyny wczoraj myślałam, że sikn...ę ze śmiechu z Mateuszka z TOP madel... jeju ja nie rozumiem tego.. a jego udział w programie to chyba ze względu na trendy panująće, baba z brodą itp. ![]() ![]() ![]() ![]() Lubię tą Olkę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny z piersią mam problem.. bolała mnie od soboty.. w sobotę mały całą noc cici wołał.. no i wczoraj wracam do domu i boli mnie.. bolało jak jadł.. czyzby jakis zastój czy co.. nie miałam nigdy tak.. niezly temat mam zastojowy jakbym tylko co karmic zaczynala.. hehe ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Chwalę moje dziecko.. wczoraj sam się chcial rozebrać, sam zamiatać kostkę i sam jeść.. siam, siam, siam... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() MM ma slodkawy smak. Krzys je wszystko wlasciwie, co Mu dam, czasem na fazy na wieksze lubienie czy nielubienie czegos, ale to sie zmienia. I rzeczywiscie lubi to, co ja - warzywa, owoce, jogurty... Slodkiego nie zna, wiec nie wiem ![]() A w ogole w niedziele mielismy gosci, Ciocia przyjechala Anie poznac ![]() ![]() ![]() Z innej beczki - wylicytowalam troche pojedynczych Duplo dla K., dzis przyszla ostatnia przesylka ![]() ![]() A Dzidzia ma sie dobrze, powoli chyba mijaja te straszne placze, ufffffff... Usmiecha sie coraz czesciej a na odglos zaby (wydawany przez Krzysia i przeze mnie ![]() ![]() Za to ja cos niedomagam, stan permanentnego zmeczenia, bole plecow itp... W pon endokrynolog, cos podejrzewam tarczyce... I tak mialam isc po porodzie. Ale niewazne, dzieci mam cudne i coraz cudniejsze, zycie jest piekne ![]() PANIKA - mocno trzymam kciuki, daj znac po! SCARLETT - brawo za egzamin! ![]() OLDZINX - ale heca ![]() ![]()
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
------------ Tasiu, nic dziwnego, ze jestes zmeczona ![]() Ja tak wczoraj wlasnie myslalam, ze jak sie Zuzia urodzi to juz bede mega szczesliwa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.