|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
ja z krzkow podczytuje, nie mam sily piswac. za duzo sie dzieje u mnie i duzo planow musialam pozmieniac
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Perse super że tym razem udało wam się wyjść
mama dawała rady? Na czym byliście? Waderko szkoda że nie możesz pisać z namiOlek wczoraj poszedł spać dopiero przed 23. Ale pierwsza pobudka o 6.10 cieszę się bardzo bo poprzednie nocki budził się koło 5 razy
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48500457]Hej. Film bardzo fajny, dający do myślenia. Ale musieliśmy wyjść chwilę przed końcem, bo na początku były półgodzinne reklamy i spóźnilibyśmy się na busa Ale i tak wypad udany Nowe buty mega wygodne [/QUOTE]Ciesze się ze wyjscie udane ![]() Dziś na 14 do pracy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3184 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
witam się z kubkiem kawy - głowa mi nawala, spałam ok. 4 godzin w nocy i czuję się naprawdę bleee.. Emilka właśnie odsypia noc. Choć nie wiem jak długo, bo chyba strasznie jej dziąsełka dokuczają Dziękuję za wczorajsze rady dot. wprowadzanie produktów Co do okresu to mi się do niego wcale nie spieszy! tak tylko chciałam wiedzieć ![]() Waderko oby Ania zdecydowała się wykluć jak najszybciej Kucyk a jak Wasze nocki? Maksiu ładnie Ci śpi w nocy? Cytat:
a potem to już wszytsko będzie takie inne, takie cudne Fiol a probowałaś na takim internetowym kalkulatorze wyliczyć sobie jaki rozmiar masz?? np. na tej stronie można wpisać obwody i zobaczysz co wyjdzie: http://www.ewa-michalak.pl/Kalkulator-chelp-pol-10.html Cytat:
Też się zastanawiam czy nie kłaść Emilki później spać, że może wtedy by spała lepiej. Ale Ona o 20 jest już padnięta.. Izka na której zmianie wolisz pracować - rannej czy popołudniowej? Perse i jak Artur zniósł czas bez mamy, znaczy Ciebie? Fajnie, że spędziliście z tż trochę czasu razem! Babri kciuki za załatwianie i za udany pobyt Krzysia u babci. Pani jak samopoczucie przed jutrem? a tak w ogóle to widać już, że masz małego lokatora w brzuszku? Czarnula super te Twoje córy!!! Esia, Czarnula, Measia pisać a nie czytać z krzaczorów
Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2014-10-13 o 09:07 |
||
|
|
|
#3185 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jak długo przed porodem lekarz odstawił clexane. Czy to była cesarka czy naturalny ?
Martwię się że dziecko będzie za długo bez leków jak będę czekać na naturalny po odstawieniu Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
A kiedy twoj gin planuje odstawic? Ja odstawiam na nastepnej wizycie, to bedzie gdzies 26 tc I tez sie,obawiam czy to nie za wczesnie...
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie złozyło sie tak, ze ostatni zastrzyk wziełam 18 kwietnia rano. bo zawsze brałam rano a urodziłam 19 kwietnia wieczorem. Wtedy tego 19 juz rano sie nie kłułam, bo wody mi zaczely odchodzic. ostatecznie skonczyło sie cc. |
|
|
|
|
#3188 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Alez mi niedobrze... w kuchni wszystko smierdzi :/ Z rana zapchalam J. mlekiem ale w koncu musialam mu zrobic sniadanie to siedzi i dlubie w kanapkach zamiast jesc. Najchetniej rozjechalby jedzenie samochodzikiem.. A tz caly tydzien na rano pracuje..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Wole na rannej,szybciej leci.Na 2 to cały dzień zmarnowany.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3191 |
|
Wtajemniczenie
|
i znowu bede medzila oswoich problemach jakby kazda z was miala ich zamalo? obiecalam sobie, ze koniec uzalania sie i trzeba wziazc sie w garsc i opanowac caly chaos, ktory sie zrobil
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#3192 |
|
Konto usunięte
|
hope a ty czemu dostałaś clexane ? wYszło coś źle czy na wszelki wypadek ?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3193 |
|
Zadomowienie
|
Mlebidakin zaufaj lekarzowi, na pewno wie co dla Ciebie i dzidzi bedzie dobre!
Monia z jednej strony współczuje złego samopoczucvia a z drugiej bardzo mnie ono cieszy
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jeszcze w dwupaku na szczęście Ale pół nocki nie przespanej...Anitka wizytę mam jutro, całe szczęście ... Waderka nie bój się leku! Bezpieczny jest, mi ginka też chciała go dać bo zawsze przed wizyta miałam wysokie, ale w domu cały czas dobre... Perse cieszę się że wypad udany i z bucików jesteś zadowolona Monika współczuję Ci Kochana....kiedy myślisz iść na l4? Measia pisz, po to tu jestesmy... ![]() Melbi ja biorę nadal i raczej do końca chyba będe brać ale ja w ogóle wszystkie leki długo brałam....
|
#3195 |
|
Konto usunięte
|
Ją się boję ale mam nadzieję że nic się dziecku nie stanie bez leków. Zresztą mam wizytę u ortopedy żeby zapytać czy mogę rodzic naturalnie. Agatko a Ty się dalej zastanawiasz nad cc?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3197 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
dostałam jako "żelazny zestaw", badania miałam ok. mi chce już odstawić, boję się szczerze mówiąc, no ale trzeba zaufać lekarzowi. A u Ciebie coś wyszło czy też zapobiegawczo to masz?
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
jestem na zwolnieniu od kilku dni. wracam w połowie przyszłego tygodnia do pracy i zobaczymy jak dam radę. jednak przy J. lepiej się czułam, odpoczynek na życzenie, a teraz J. biega po całym mieszkaniu trzymając się za głowę i krzyczy: abaaa, ajaaaa.. pokazując jak mnie głowa boli, po czym rzuca mi książki i każe czytać, albo obkłada mnie samochodzikami. jeśli przysnę na podłodze, idzie po największą wywrotkę i kładzie mi ją na głowie, tż też tak budzi.
|
|
|
|
#3200 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#3201 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Byliśmy na filmie "Bogowie" Bardzo fajny, a Kot znakomity, naprawdę. Co do mamy... Strasznie mi głupio. Tak na nią nadawałam, a wczoraj przyjechała do Artka i jak my już jechaliśmy do kina, to mi się przyznała, że w sobotę spadła z okna (w mieszkaniu), jak je myła i była cała połamana i obolała Ale nie chciała, żebyśmy zmienili plany i nic nie powiedziała wcześniej... I nic nie mówiła, jak wróciłam, był tylko problem z jedzeniem, oczywiście kolacji nie zjadł i tyle.
|
|
|
|
|
#3202 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48500457]Hej.
Film bardzo fajny, dający do myślenia. Ale musieliśmy wyjść chwilę przed końcem, bo na początku były półgodzinne reklamy i spóźnilibyśmy się na busa Ale i tak wypad udany Nowe buty mega wygodne [/QUOTE]Kochana zapomniałam Ci napisać, że butki bardzo fajne, w moim stylu szkoda, że musieliście wyjść wcześniej - wkurzają mnie te reklamy w kinach, nie dość, że bilet wcale nie taki tani to jeszcze człowiek musi oglądać co najmniej pół godziny reklam Cytat:
![]() Cytat:
Agatko tak wczoraj nastraszyłaś, że jak się w nocy budziłam to się zastanawiałam czy rodzisz to już tak blisko! ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48505955] Co do mamy... Strasznie mi głupio. Tak na nią nadawałam, a wczoraj przyjechała do Artka i jak my już jechaliśmy do kina, to mi się przyznała, że w sobotę spadła z okna (w mieszkaniu), jak je myła i była cała połamana i obolała Ale nie chciała, żebyśmy zmienili plany i nic nie powiedziała wcześniej... I nic nie mówiła, jak wróciłam, był tylko problem z jedzeniem, oczywiście kolacji nie zjadł i tyle.[/QUOTE]skąd miałaś wiedzieć nie miej wyrzutów.Dziewczynki zdałam!!! 5.0 ufff co za ulga, jestem wykończona bo źle w nocy spałam, rano miałam takie ciśnienie z nerwów, że musiałam wziąć leki ale teraz jestem ogromnie szczęśliwa, że to już za mną Teraz jeszcze jakby wszystko poszło po mojej myśli i udało się ustalić termin obrony na koniec miesiąca to byłoby rewelacyjnie ![]() W końcu będę mogła po powrocie do domu bez wyrzutów walnąć się do łóżka - marzenie! ![]()
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
a co go tak zaciekawiło?
Cytat:
widać ciążę spożywczą z talią ![]() ale fałd spożywczy zaczyna się pod biustem, także zakładam że coś widać ![]() ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48505955] nie chciała, żebyśmy zmienili plany i nic nie powiedziała wcześniej... [/QUOTE]zuch mama party time
|
|
|
#3204 |
|
Konto usunięte
|
Jojla gratulacje
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla gratulacje!
![]() Gryzia, Maksiu ok Rośnie jak na drożdżach Wczoraj doprowadził mnie do płaczu... :p Charakterek to raczej po tacie ma ![]() Anita... Nie... Maksiu nie śpi ładnie w nocy. Ale najgorzej też nie jest. Zasypia 19:30-20.od 23 się kręci (muszę mu dawać smoczek itd). O 1 robię mleko, karmie, tż przewija. Ja usypiam Maksia ponownie. A dalej TŻ się nim już zajmuje. Od 3,4 zaczyna się budzić, trzeba go nosić itd. Ale ja śpię O 6 pobudka Ale spoko że mam wieczór dla siebie. (mamy z TŻem ) Monika,.. Mlebidakin ja ostatni clexane wzięłam o 12 a następnego dnia o 15:30 była cc. ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Perse cieszę się że wychodne udane i oklaski dla babci że taka dzielna.---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Proszę o kciuki. O 17 usg serduszka..
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Perse...widzisz...czasem warto ponarzekać
Jojla Heh ja sama miałam stracha że to już...pół nocki nie przespałam a rano jak mi się dobrze spało to musiałam wstawać żeby na badania iść Dobrze że to już za Tobą a reszta to formalność ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Kucyk trzymamy mocno! Na moim wątku już 2 laski się rozpakowały...jedna z terminem na 23 listopad
|
#3207 |
|
Wtajemniczenie
|
Jojla zdolniacho nasza
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki Kochane! ![]() mocne!
|
|
#3209 |
|
Konto usunięte
|
Jojla
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogło być inaczejNie mam pojęcia, po prostu biegał sobie po mieszkaniu, skakał po nas, oglądał książki. Nie wiem skąd on ma tyle energii wieczorami. A w dzień nie całe 1,5h spał
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

mama dawała rady? Na czym byliście?
szkoda że nie możesz pisać z nami
[/QUOTE]

Ale nie chciała, żebyśmy zmienili plany i nic nie powiedziała wcześniej... I nic nie mówiła, jak wróciłam, był tylko problem z jedzeniem, oczywiście kolacji nie zjadł i tyle.

klask i:
trzymamy mocno!