Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-12, 18:27   #4321
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Poka¿ wiadomo¶æ
mam np. wio¶larza i nawet jak co¶ ogl±dam, to mnie to nudzi. Mia³am fazê, ¿e d³uuugo na nim æwiczy³am, a potem mi totalnie przesz³o
Mnie te¿ siê znudzi³o, samo jako¶ tak przesz³o... teraz my¶lê o rowerze stajonarnym

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:55   #4322
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Mi siê marzy rower, u¿ywany w celach transportowych, ale niestety póki co nie mogê go sobie kupiæ, a i pogoda ju¿ nied³ugo nie bêdzie zachêca³a (nie nale¿ê do osób ekstremalnych, które w deszczu i ¶niegu bêd± je¼dziæ, to mnie nie interesuje )
Póki co w ogóle ty³ka nie ruszam, poza chodzeniem :/. Czas to zmieniæ!

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:05   #4323
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie te¿ siê znudzi³o, samo jako¶ tak przesz³o... teraz my¶lê o rowerze stajonarnym

mnie stacjonarny strasznie nudzi, nie umiem jak niektórzy np. si±¶æ i ogl±daæ film lub czytaæ ksi±¿kê. 20minut to max ile wytrzymujê za to na dworze mogê ca³y dzieñ

Dotka widzia³am zupê na blogu. Taki sam przepis mia³am, tyle, ¿e bez wina, wiêc szkoda Bo w takiej formie mnie jako¶ specjalnie soczewica nie zauroczy³a

Women jak ja Ciê rozumiem w twej nienawi¶ci do biustu Mia³am maluteñk± nadziejê, ¿e po zrzuceniu co nie co i biust spadnie, ale widaæ du¿e piersi zostan± ze mn± na zawsze. Po zrzuceniu 16kg raptem zmieni³am z 90h na 85h

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:34   #4324
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Kobietki, wrzuci³am zdjêcie twarzy do klubu. Chcia³abym aby¶cie mi doradzi³y co moge zrobiæ z w³osami oraz jakie okulary kupiæ (bo muszê ju¿ zmieniæ). nie mam ¿adnego pomys³u na siebie. chcia³am zapu¶ciæ, ale prêdzej schudnê do rozmiaru s ni¿ siê dorobiê d³ugich w³osów

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:58   #4325
womendontcry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 83

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Poka¿ wiadomo¶æ
Argument o kolanach i nielubieniu jak najbardziej rozumiem
Strata kalorii raczej wiêksza nie jest
Wiêksza, wiêksza
Jazda na rowerze (20 km/h) 600 kcal
Jogging 400 kcal
Ja mam ¶redni± prêdko¶æ na stacjonarnym 40/h, tj strata 912 kcal.
Kiedy¶ próbowa³am siê przemóc i chcia³am pobiegaæ na bie¿ni - w moim tempie wysz³o mi na godz chyba 5 czy 6 km, i strata kalori by³a mizerniutka
Jasne, jak kto¶ biega sprinty, to pewnie traci wiêcej, ale dla mnie rowerek jest efektywniejszy i bardziej komfortowy.

Cytat:
POLECAM!!!
Efekty obserwowa³am na sobie 6 lat temu - w 5 miesiêcy prawie 20 kg, bez jakiej¶ szcególnej diety.
Teraz chcê powtórzyæ tamten wynik, a mo¿e i pobiæ
Jak na razie jest 8 kg w 10 tyg, czyli 0,8 kg na tydz.
Jak dla mnie rewelacja.
Dlatego ZACHÊCAM gor±co
Dawno nie by³o tu amidale, ale zdaje siê, ¿e ona podziela mój entuzjazm. I efekty u niej równie¿ s± ¶wietne

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
mnie stacjonarny strasznie nudzi, nie umiem jak niektórzy np. si±¶æ i ogl±daæ film lub czytaæ ksi±¿kê. 20minut to max ile wytrzymujê za to na dworze mogê ca³y dzieñ
moonik, z³e podej¶cie Ksi±¿ka siê nie nadaje, chyba, ¿e w formie audio. Natomiast co do filmów tudzie¿ innych programów w tv, kieruj siê jedn± zasad±: siadaj na rower wtedy, gdzy idzie Twój ulubiony serial/film/program, nawet nie zauwa¿ysz, kiedy godzinka zleci.
A je¶li najpierw siadasz, a potem skaczesz po kana³ach, to nic z tego nie bêdzie Amidale zrobi³a sobie ¶wietne centrum operacyjne - rowerek z komputerem pod³±czonym do internetu. Gdzie¶ tu nawet zdjêcie wrzuci³a
Spróbuj!

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
Women jak ja Ciê rozumiem w twej nienawi¶ci do biustu Mia³am maluteñk± nadziejê, ¿e po zrzuceniu co nie co i biust spadnie, ale widaæ du¿e piersi zostan± ze mn± na zawsze. Po zrzuceniu 16kg raptem zmieni³am z 90h na 85h
Po mojej metamorfozie przed laty piersi siê mocno zmniejszy³y. Dzi¶ kiedy patrzê na staniki z tamtego czasu, to mi siê ryczeæ chce...
Na dzieñ dzisiejszy mój biust i moja waga wci±¿ si± wiêksze, ni¿ wtedy gdy 6 lat temu startowa³am z odchudzaniem
DRAMAT...
Na marginesie dodam tylko, ¿e mój m±¿ nie podziela mojej awersji do moich piersi

----98-97-96-95-94-93-92-91-90-
89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-
79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70-
69-68-67-66-65

Edytowane przez womendontcry
Czas edycji: 2014-10-12 o 20:03
womendontcry jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-12, 20:08   #4326
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

A ja chyba ³apiê do³a. Mój ogromny b³±d to zbyt czêste wa¿enie. Potrafiê wchodziæ na wagê nawet dwa razy dziennie i jak widzê te skoki wagi zamiast spadków to mi motywacja spada. Wiem ¿e to g³upie. Dzisiaj spakujê wagê do samochodu mê¿a i zwa¿ê siê w ¶rodê przed wizyt± u dietetyka.
Moje dzisiejsze menu:

¦: jajecznica z jednego jajka, kromka razowca, sa³ata, wêdlina drobiowe, pomidor.
II ¶: kanapka (kromka razowca, sa³ata, wêdlina drobiowa, pomidor), 1/3 opakowania wiesniaka, kiwi.
O: makaron pe³noziarnisty, sos z piersi± kurczaka, papryk±, pomidorem, plastrem cebuli i przecierem pomidorowym (10g przecieru).
P: pier¶ grillowana, papryka, pieczarka, kawa³ek cukini i plaster cebuli - wszystko grillowane, kromka razowca.
K: twaróg poltlusty (60g), ³y¿eczka miodu, ³y¿ka mleka, 20 g musli, ¶liwka.

Woda: ok. 2l, jedna herbata czerwona.
Stary 2014-10-12, 21:37   #4327
pannaatopowa
Zakorzenienie

Z tym wa¿eniem to poczekaj. za jaki¶ czas to Ci siê znudzi. kiedy¶ i 5 razy dziennie wchodzi³am na wagê. Dzi¶ raz w tygodniu to za du¿o

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
Stary 2014-10-12, 23:16   #4328
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Cytat:
Napisane przez womendontcry Poka¿ wiadomo¶æ
Biegi to nie dla mnie. Mam du¿e piersi, a mówi±c DU¯E naprawdê mam na my¶li DU¯E, w bieganiu po prostu przeszkadzaj±. Brrr, jakie ja mam z ich powodu kompleksy Ja ich nienawidzê z ca³ego serca...

Sól nie jest potrzebna, kiedy je na parze gotujesz. Zrozumiesz, jak spróbujesz Smak nie jest wyp³ukany przez wodê, nie poczujesz braku soli
Znam ten ból du¿ego biustu... Te¿ nienawidzê swoich piersi i wiele bym da³a ¿eby je zmieniæ :-( nie do¶æ ¿e wielkie to jeszcze potwornie brzydkie

A z tymi ziemniakami to mnie zaskoczy³a¶ :-D ju¿ nie raz robi³am na parze ale zawsze soli³am. Muszê spróbowaæ bez soli

co do biegania to te¿ kiedy¶ tego nienawidzi³am, ale siê przekona³am. Kiedy¶ ¼le to robi³am bo sz³am na bieganie pe³na zapa³u a po kilku minutach zadyszka. Potem zaczê³am wykonywaæ plan treningowy czyli biegi przeplatane marszem i wyd³u¿enie dystansów biegowych. Zaczyna³am od 2 minut a dosz³am do 20 <3 kocha³am wtedy ten sport ale niestety jak zmar³ mój dziadek to przesta³am biegaæ a teraz ciê¿ko mi do tego wróciæ :-(

I nie wyobra¿am sobie biegania bez dobrego stanika, który trzyma. Chcê zainwestowaæ i kupiæ sobie jaki¶ profesjonalny, ale to na wiosnê. Do tego czasu zrzuce trochê kg ¿eby nie obci±¿aæ stawów i mo¿e wrócê do biegu
W tym sporcie pokocha³am poczucie wolno¶ci jak wychodzi³am na dwór to mia³am takie poczucie ¿e mogê pobiec gdzie tylko zechcê

Cytat:
Na marginesie dodam tylko, ¿e mój m±¿ nie podziela mojej awersji do moich piersi
To chyba dobrze chocia¿ mój ch³opak te¿ nie a ja nadal uwa¿am ¿e s± obrzydliwe :-P
Stary 2014-10-13, 06:47   #4329
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
POLECAM!!!
Efekty obserwowa³am na sobie 6 lat temu - w 5 miesiêcy prawie 20 kg, bez jakiej¶ szcególnej diety.
W³a¶nie o tym czyta³am, ¿e rowerek choæby stacjonarny wiele daje. A ja na dzieñ dzisiejszy mo¿liwo¶ci innej nie mam jak æwiczyæ w domu.
Cytat:
Ja te¿ mam du¿e, i te¿ nie podobaj± mi siê, chcia³abym jakie¶ C albo D a nie E,F

W³a¶nie parzê herbatkê

Stary 2014-10-13, 07:50   #4330
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Witam wszystkie dziewczynki.
Jak tam po weekendzie.
Osobi¶cie ca³y weekend imprezowa³am i siê w ogóle nie odchudza³am.
Dlatego, dzisiaj robiê spokojniejszy dzieñ aby brzuchalo odpocz±³.
Plan na dzi¶:
Kromka chleba z sa³atk± jarzynow±
3/4 kg winogrona (ca³e 8 godzin skubania) promocja u owada na s³odkie bezpestkowe winogrona jest - s± zaje... pyszne.
serek ziarnisty
dwie kawy z mlekiem
.... a potem to siê zobaczy.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-13, 07:56   #4331
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam wszystkie dziewczynki.
Jak tam po weekendzie.
Osobi¶cie ca³y weekend imprezowa³am i siê w ogóle nie odchudza³am.
Ahh te weekendy

Cytat:
Plan na dzi¶:
Kromka chleba z sa³atk± jarzynow±
Ja dzi¶ mam za sob± pó³ kromki z sa³atk± , jeszcze raz tak zjem na drugie ¶niadanie, potem zupka pomidorowa z ciemnym makaronem lub ry¿em br±zowym (zastanowiê siê), a potem odrobina spaghetti roboty mojego mê¿a.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-13, 08:21   #4332
michalova
Wtajemniczenie

U mnie ju¿ wykupili. Ale potwierdzam - pyszne. Choæ pestkowe s± zdrowsze bo g³ównie w pestkach s± antyutleniacze.
Pannaatopowa - wiem ¿e mi przejdzie ale ja chcia³abym ¿eby ju¿ mi siê znudzi³o to wa¿enie :P
Co do rowerka i biegania - nienawidzê biegaæ i za cholerê nie mogê zrozumieæ mojego brata który to kocha i od kilku lat biega w maratonach. Chêtnie bym sobie kupi³a rowerek stacjonarny ale chyba musia³abym go trzymaæ na korytarzu bo miejsca w mieszkaniu brak na taki sprzêt. A szkoda.
Stary 2014-10-13, 08:53   #4333
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

moonik, z³e podej¶cie Ksi±¿ka siê nie nadaje, chyba, ¿e w formie audio. Natomiast co do filmów tudzie¿ innych programów w tv, kieruj siê jedn± zasad±: siadaj na rower wtedy, gdzy idzie Twój ulubiony serial/film/program, nawet nie zauwa¿ysz, kiedy godzinka zleci.
A je¶li najpierw siadasz, a potem skaczesz po kana³ach, to nic z tego nie bêdzie Amidale zrobi³a sobie ¶wietne centrum operacyjne - rowerek z komputerem pod³±czonym do internetu. Gdzie¶ tu nawet zdjêcie wrzuci³a
Spróbuj!
to nie jest kwestia z³ego podej¶cia, bo ja próbowa³am i z serialami, i z filmami, po prostu mi siê nudzi i ju¿. I nie skaka³am po kana³ach bo tych mam a¿ chyba z 7 podstawowych
Nie dla mnie takie monotonne je¿d¿enie po prostu

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
Choæ pestkowe s± zdrowsze bo g³ównie w pestkach s± antyutleniacze.
ale pestek chyba i tak siê nie je? przynajmniej ja nie jem nigdy

Julitka

Stary 2014-10-13, 08:54   #4334
michalova
Wtajemniczenie

Pewnie ze siê je pestki
Stary 2014-10-13, 09:00   #4335
mooonik
Zakorzenienie

ja mam takie rewolucje w ¿o³±dku, ¿e podziêkujê za pestki

Julitka

Stary 2014-10-13, 09:41   #4336
michalova
Wtajemniczenie

No je¿eli kto¶ siê po nich ¼le czuje albo ich nie lubi to inna sprawa
Stary 2014-10-13, 11:56   #4337
Melonade
Zadomowienie

Co do tematu biustu to ja te¿ mam du¿y, ale mi siê akurat podoba. Tzn. proporcjonalnie do sylwetki to du¿y nie jest, a przez to, ¿e jestem t³usta to nie mogê nosiæ dopasowanych rzeczy, wiêc czego nie za³o¿ê to wygl±dam na jeszcze wiêksz± przez ten biust w³a¶nie ...
Gdyby mi taki kszta³t mia³ zostaæ to bym chêtnie zostawi³a taki jak mam albo trochê mniejszy, ale niestety nie ze mn± te numery, u mnie biust leci na pocz±tku ;(.
Co do biegania/skakania itd. jak sobie kupi³am dobry stanik sportowy to mi przesta³ przeszkadzaæ . Gdybym mia³a bie¿niê w domu to bym chyba godzinami biega³a, bo lubiê . Za to na zewn±trz nie lubiê .

Stary 2014-10-13, 12:30   #4338
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Najwa¿niejsze w tym wszystkim jest to, aby akceptowaæ siebie sam± tak± jaka jestem. Przecie¿ ca³o¶ci nie da siê zmieniæ, chyba ¿e przy pomocy operacji ale to i tak nie do koñca.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Fajny artyku³: http://jejportal.pl/wiadomosc/produk...iej-schudniesz
"Tak zwane "ujemne kalorie" zawarte s± w nastêpuj±cych produktach:
Warzywa: fasola szparagowa, szparagi, karczochy, cykoria, dynia, kapusta, sa³ata, marchew, ogórek, papryka, rzodkiewki, broku³y, papaja, kalafior, cukinia, rzepa;
Owoce: grejpfruty, pomarañcze, cytryny, truskawki, ¿urawiny, borówki, jagody, mango, brzoskwinia, jab³ko, limonka, mandarynka, ananas, maliny, melon;
Zio³a i zielone warzywa: ​​sa³ata, seler, estragon, szczaw, koperek, pietruszka, cebula, por, szpinak, bazylia, miêta, tymianek, sza³wia, czosnek, mniszek lekarski."

Stary 2014-10-13, 12:33   #4339
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144

Witajcie po weekendzie ja te¿ z cycatych ale do tego po dwóch ci±¿ach i karmieniu niestety mój biust nieco brzybli¿y³ siê do pod³ogi...

W³a¶nie kupi³am rowerek do domu ¿eby czym¶ zast±piæ aeroby bo stawy mi wysiadaj±...

Do tego znów z³apa³a mnie kolka ¿ó³ciowa... Bojê siê je¶æ cokolwiek ¿eby jej znów nie wywo³aæ. Zapowiada siê powrót do bezt³uszczowej diety...

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-13, 13:24   #4340
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dziewczyny informacji na temat gimnazjum na jakim forum wiza¿u powinnam szukaæ ?

Stary 2014-10-13, 13:46   #4341
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MissTerrible Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie po weekendzie ja te¿ z cycatych ale do tego po dwóch ci±¿ach i karmieniu niestety mój biust nieco brzybli¿y³ siê do pod³ogi...

W³a¶nie kupi³am rowerek do domu ¿eby czym¶ zast±piæ aeroby bo stawy mi wysiadaj±...

Do tego znów z³apa³a mnie kolka ¿ó³ciowa... Bojê siê je¶æ cokolwiek ¿eby jej znów nie wywo³aæ. Zapowiada siê powrót do bezt³uszczowej diety...

Mój te¿ siê przybli¿y³, jak to ³adnie okre¶li³a¶. Kupi³am sobie nawet balsam który mia³ poprawiæ ich kondycjê i nawet widzia³am rezultaty, ale tu potrzebna jest systematyczno¶æ we wcieraniu a z tym u mnie kiepsko. Ale mój biust przy Waszych to piku¶, ledwo D wcze¶niej by³ wiêkszy ale jako¶ tak po ci±¿y i karmieniu zrobi³ siê mniejszy. Zazdroszczê rowerka, po¿yczysz mi trochê metra¿u ¿eby zmie¶ci³ mi siê w mieszkaniu?
Stary 2014-10-13, 14:23   #4342
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144

Cytat:
Mój te¿ siê przybli¿y³, jak to ³adnie okre¶li³a¶. Kupi³am sobie nawet balsam który mia³ poprawiæ ich kondycjê i nawet widzia³am rezultaty, ale tu potrzebna jest systematyczno¶æ we wcieraniu a z tym u mnie kiepsko. Ale mój biust przy Waszych to piku¶, ledwo D wcze¶niej by³ wiêkszy ale jako¶ tak po ci±¿y i karmieniu zrobi³ siê mniejszy. Zazdroszczê rowerka, po¿yczysz mi trochê metra¿u ¿eby zmie¶ci³ mi siê w mieszkaniu?

Ja te¿ w³a¶nie organizujê przestrzeñ

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Mam nadziejê ¿e obejdzie siê bez przewracania ¶cian... Musi siê zmie¶ciæ nie ma bata
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-13, 17:48   #4343
ArcymoneQ
Rozeznanie

I ja zazdroszczê rowerka, w moim wjewództwie znalaz³am u¿ywane dwa, jeden w mgnieniu oka poszed³ a drugi za drogi a na nowy mnie nie staæ!

Dzisiaj troszkê zmieni³o mi siê menu, bo w pracy mieli¶my ognisko i kie³baski.
I ¶niadanie - ³y¿ka sa³atki+pó³ kromki chleba
II ¶niadanie- ³y¿ka sa³atki+kromka chleba
Obiad I i II - dwie bu³ki+dwa kawa³ki kie³basy pieczonej
Kolacja - spaghetti na ma³ym talerzu.

Ale menu - wstyd

Stary 2014-10-13, 17:51   #4344
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja zazdroszczê rowerka, w moim wjewództwie znalaz³am u¿ywane dwa, jeden w mgnieniu oka poszed³ a drugi za drogi a na nowy mnie nie staæ!

Dzisiaj troszkê zmieni³o mi siê menu, bo w pracy mieli¶my ognisko i kie³baski.
I ¶niadanie - ³y¿ka sa³atki+pó³ kromki chleba
II ¶niadanie- ³y¿ka sa³atki+kromka chleba
Obiad I i II - dwie bu³ki+dwa kawa³ki kie³basy pieczonej
Kolacja - spaghetti na ma³ym talerzu.

Ale menu - wstyd
Oj tam wstyd. Zycie jest zbyt krótkie ¿eby odmawiaæ sobie wszystkiego. Przecie¿ nie jesz tej kie³basy pieczonej codziennie.
Stary 2014-10-13, 18:10   #4345
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Oj tam wstyd. Zycie jest zbyt krótkie ¿eby odmawiaæ sobie wszystkiego. Przecie¿ nie jesz tej kie³basy pieczonej codziennie.
No tak, tylko ¿e ja widze codziennie co jem, porównujê z waszymi jad³ospisami i mnie krew zalewa, ¿e wiêkszo¶æ produktów jest dla mnie nie do zjedzenia.

Stary 2014-10-13, 18:39   #4346
pannaatopowa
Zakorzenienie

rzeczy takie jak parówki, czy kie³basy, mog± nie istnieæ. ale dzi¶ kawa³ek piernika, paluszki oraz kawa³ek hot doga. pojecha³am do miasta na godzinkê, ale mojemu zachcia³o siê spodni szukaæ i byli¶my od 11 do 17.

Obiad na kolacjê. Ciekawe czemu nie chudnê... Hmmmm...

Ja chcê pracê!
Do klubowiczek ponawiam pro¶bê. Fota w klubie.

Stary 2014-10-13, 18:51   #4347
Melonade
Zadomowienie

Ja mam dzisiaj taki frustruj±cy dzieñ, ¿e g³owa ma³a .
Co powoduje tym bardziej, ¿e my¶lê sobie, ¿e ja to nigdy nie schudnê .

Stary 2014-10-13, 19:15   #4348
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Mam to samo , czuje sie przez ten powrót wagi obrzydliwie ! t³usto i wogóle przeszkadza mi brzuch! mam dzis ciêzki dzieñ, m³odego mam chorego zaraz 3 tydzieñ bedzie jak jest w domu a Ja nie moge isc na si³e , bo uczepiony mojej nogi ... wiem ze przez chorobê, w ka¿dym razie wiem ¿e jak siê nie ogarnê w tym tygodniu to w nastepnym bedzie jeszcze gorzej, Ja jutro robiê dzieñ oczyszczaj±cy, owocowy nie zamierzam jessc zadnych innych rzeczy w srode dzieñ pomidorowy w czwartek sa³atkowy musze skurczyc ¿o³±dek troszkê bo przez T¯ siê zapomnia³am i czujê siê paskudnie nie zamierzam siê zapominac wiecej bo nie po to tyle poci³am ty³ek by teraz szybicutko wrócic do wagi 92kilo nie wa¿e siê narazie bo siê boje
ale te 84 mnie przybi³o a by³o juz tak blisko 2 celu
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-13, 19:19   #4349
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
rzeczy takie jak parówki, czy kie³basy, mog± nie istnieæ. ale dzi¶ kawa³ek piernika, paluszki oraz kawa³ek hot doga. pojecha³am do miasta na godzinkê, ale mojemu zachcia³o siê spodni szukaæ i byli¶my od 11 do 17.

Obiad na kolacjê. Ciekawe czemu nie chudnê... Hmmmm...

Ja chcê pracê!
Do klubowiczek ponawiam pro¶bê. Fota w klubie.
Z fotk± nie pomogê bo nie nale¿ê do klubu. A tak przy okazji, czym mogê sobie zas³u¿yæ by byæ w klubie ?
Mnie czeka szukanie pracy. Za pó³tora miesi±ca koñczy mi siê macierzyñski i ju¿ siê bojê jak to bêdzie. Do starej pracy nie wrócê a nowej bêdê szukaæ po Nowym Roku.

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Ja taki mia³am wczoraj, dzisiaj mi przesz³o. Wiêc i u Ciebie jutro bêdzie lepiej

z przyjemniejszych rzeczy - dzisiaj siê dowiedzia³am, ¿e moja kuzynka wczoraj urodzi³a córeczkê. Co prawda w 32 tygodniu ale Ma³a jest silna, od pocz±tku sama oddycha. Na razie le¿y w inkubatorze i ze szpitala bêd± mogli j± zabraæ dopiero za jaki¶ miesi±c - ale póki co Malutka zdrowa i dobrze siê zapowiada jej przysz³o¶æ
Stary 2014-10-13, 20:39   #4350
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Z fotk± nie pomogê bo nie nale¿ê do klubu. A tak przy okazji, czym mogê sobie zas³u¿yæ by byæ w klubie ?
Mnie czeka szukanie pracy. Za pó³tora miesi±ca koñczy mi siê macierzyñski i ju¿ siê bojê jak to bêdzie. Do starej pracy nie wrócê a nowej bêdê szukaæ po Nowym Roku.

z przyjemniejszych rzeczy - dzisiaj siê dowiedzia³am, ¿e moja kuzynka wczoraj urodzi³a córeczkê. Co prawda w 32 tygodniu ale Ma³a jest silna, od pocz±tku sama oddycha. Na razie le¿y w inkubatorze i ze szpitala bêd± mogli j± zabraæ dopiero za jaki¶ miesi±c - ale póki co Malutka zdrowa i dobrze siê zapowiada jej przysz³o¶æ
Pisz z nami a wrota klubu stan± otworem
Powodzenie w szukaniu pracy. U nas jest taka bieda, ¿e nie wiem. Nawet na sprz±taczkê w hotelu ¿ycz± sobie do¶wiadczenia.

Jutro idê do fryzjerki. Mo¿e mi co¶ doradzi

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.