![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Dziewczyny, tak z innej beczki polecam lokomotiv na ciążowe mdłości. jest świetny i bezpieczny, bo to wyciąg z imbiru.
![]() ![]()
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
W końcu w domu.
![]() Powiem Wam, że w nosie mam to becikowe. Zamiast wprowadzić w końcu politykę prorodzinna z prawdziwego zdarzenia, to nieee przekraczasz kwotę spadaj na bambus. A każde dziecko, czy to rodzin zamożnych czy też nie będzie kiedyś nakręcalo gospodarkę. Na zachodzie jest inaczej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
wpisać Cię na naszą listę? ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, jeśli któraś nie jest wpisana na pierwszej stronie a chce, proszę o priv ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Rozeznanie
|
Ehhh. .. a mnie dziś mdłości dopadły
![]() A poza tym to już w domu jestem i próbuje odpocząć, choć nie jest to takie łatwe...
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
A polapiesz sie? Jakbys dopisywala na biezaco to potem masz tylko kopiuj-wklej
![]() W ogole moj TZ jest niezly. Chcialby jak najszybciej sie pochwalic a przy Julku byl bardzo powsciagliwy i chcial jak nadluzej w tajemnicy utrzymac. Kolegom w pracy powiedzial dopiero jak bylam w 7 miesiacu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby jeszcze każda podała to co tu do połapania ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Konto usunięte
|
Słodka obowiązkowo śniadania!
![]() MałaPikanteria to się mała wygadała ![]() Ja swojej mamie pewnie powiem po wizycie, chociaż mąż mówi, że powiemy dopiero po prenatalnych... To jego rodzinie możemy wtedy powiedzieć, ja swojej mamie na pewno wcześniej. Bianeczka jak około 2-3 tygodnie temu przestałam sporo chodzić, to teraz ciężko mi będzie znowu zacząć. Tym bardziej, że po zwykłym spacerze brzuch mnie boli a co dopiero po szybkim marszu... Stina zachcianki... ![]() Poldzik nadwrażliwość na zapachy to zmora, przynajmniej moja. Jak dzisiaj miałam klientkę, która mocno pachniała płynem do płukania, to aż mnie zemdliło... Muszka ciemniejsza wydzielina to może być resztka lutki, masz dopochwową? Fartuch ![]() Hej Ilonus ![]() Hej Princesika ![]() MałaPikanteria no to kciuki za jutro ![]() Słodka koncentrację mam strasznie obniżoną... A pracuję z kasą, więc muszę podwójnie uważać... Becikowe nam się nie należy - za duże dochody ![]() Ja bym chciała jak najdłużej popracować. Tym bardziej, że mam cudowną przełożoną, która robi wszystko, żeby było mi jak najlepiej w pracy. A w I kwartale mają być jakieś podwyżki, fajnie byłoby się załapać... Tassia piękna beta. Powtarzasz w środę? Lucy jak tam? Country ![]() ![]() ![]() Fartuch a na zgagę coś poza migdałami i ciepłym mlekiem? Nadrobiłam ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Myboy możesz u mnie wpisać imię - Raula, wiek - 26 lat. Jak chcesz to jeszcze 4 cs ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Ja w pierwszej ciazy chcialam pracowac jak najdluzej a teraz ledwo skonczylam macierzynski, to od razu l4 od gina. Ale dla mnie jest teraz najwazniejszy czas spedzony z dzieckiem. Praca zeszla na dalszy plan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Konto usunięte
|
Pszczoua jak masz małe dziecko to to w pełni zrozumiałe. Ja też jak zajdę w drugą ciążę w czasie macierzyńskiego to pewnie będę od razu chciała iść na L4, bo nie opłaci mi się wracać na 2-3 miesiące do pracy.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
Tassia, grrrrratki! Jeeeeeee! Miod beta. A to to jest OM i ta datka? W ktorym dniu jestes jak robilas betke?
Ja bylam u gina miejscowego, po dalsze L4,nie robil mi usg, stwierdzil ze 4 tydz to mega szybko i nie ma co sie stresowac, a fale usg nie sa tak obojetne dla pecherzykow, bo az cale rezonują i nie ma co ich tak szybko meczyc. Takze musze poczekac do wiyty w klinice. To za tydzien. Osiwne???? Chyba tak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Konto usunięte
|
Lucy dasz radę. Odpoczywaj grzecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprzednia ciążę pracowała do 13.09 a urodziłam 16.09 A teraz planuje pracować do końca listopada
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem, będę jadła śniadania. Tylko strasznie trudno mi do nich przywyknąć. Nie jadam śniadań odkąd pamiętam, piję tylko kawę.
W ogolę przez tego obcego, wszystko mi się zmienia.... ![]() Jestem strasznie wdzięczna losowi, za to co się stało. W sumie staraliśmy się od stycznia. Ale kiedy już trochę zrezygnowana odwiedziłam w sierpniu mojego stałego ginekologa, zostałam przez niego nakierowana, zrobiliśmy badania, obserwował czy w ogóle mam owulację. I proszę. W sierpniu jeszcze nie, ale we wrześniu wstrzeliliśmy się idealnie. Zawsze myślałam, że skoro okres mam równo co 28 dni to i owulacja wypada książkowo. A tu psikus, była o kilka dni później. Taka minimalna wydawać by się mogło różnica, a jednak ![]() Ja chcecie to też mnie wpiszcie z imienia i jak chcecie to tak się zwracajcie - bo ten nick Słodka to chyba tworzyłam jak miałam zaćmienie umysłu. Mam na imię Kasia, jak będę rodzić będę miała 29 lat. ![]() Czy jest ktoś z okolic Jaworzna na Śląsku?? |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Konto usunięte
|
Słodka ja trafiłam dzięki testom owulacyjnym teraz. Wcześniej staraliśmy się 13 cykli, poroniłam w 9 tc. I nastawiałam się na długie starania, zmieniłam gina, powiedział, że jak nie zajdę przez 9 miesięcy to inseminacja. A już jak byłam u niego w 19dc to coś się działo
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Dziewczyny, supoer że Wam się udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48511020]Słodka ja trafiłam dzięki testom owulacyjnym teraz. Wcześniej staraliśmy się 13 cykli, poroniłam w 9 tc. I nastawiałam się na długie starania, zmieniłam gina, powiedział, że jak nie zajdę przez 9 miesięcy to inseminacja. A już jak byłam u niego w 19dc to coś się działo
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Mnie po ślubie Mąż ubezpieczył w Lux Medzie. Stwierdziłam, że skoro płaci składkę, to trzeba korzystać. Zaprzestałam chodzić do mojego gin prywatnie. W styczniu poszłam do Katowic do nowego, zlecił badania, kazał jeść kwas foliowy- standard. Jak robił USG to zasugerował, że na jajnikach widzi pęcherzyki - zdziwiłam się bo ten mój stały ginekolog zawsze robił mi USG i nigdy niczego o pęcherzykach nie powiedział. No nic poszłam. Tak zeszło do lipca/sierpnia kiedy to 14 dni spóźnił mi się okres, nigdy w życiu nie miałam opóźnień. Poszłam do innego lekarza na LUX Med, ale ten zbagatelizował. Powiedziałam mu o pęcherzykach, może mam PCOS - on nic nie widzi. Dostałam okres, trwał dwa ni, później kilka dni plamień, później znowu okres dwa dni. Wkurzyłam się, wróciłam do mojego ginekologa. Jako jedyny zlecił mi badania, stwierdził, że trzeba zobaczyc czy mam owulacje i później się zastanawiać. Wróciłam z badaniami - dobrymi, na obserwację. Po dedukcji stwierdził, że owulację mam później niż zawsze myślałam. Zastosowaliśmy się do jego wskazówek i TADAM ![]() ![]() ![]() A już się bałam, że będę się leczyć na PCOS... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
myboyismine, mnie też możesz wpisać
![]() Ja miałam na początku roku stwierdzone małe torbiele na jajnikach, przez pół roku miałam brać tabletki anty. Pierwszy cykl po odstawieniu rozpoczął się... w dniu naszych poprawin! A bałam się, że przyjdzie w dniu ślubu ![]() ![]() Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2014-10-13 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ja raczej nie będę zgadywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!! Jest serduszko ! Sama nie wierzę, w to co piszę, jestem najszczęśliwszą przyszłą mamą na świecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udało się, nareszcie! ![]()
![]() |
#506 |
Konto usunięte
|
Fartuch! Pięknie!
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zarabiamy więcej, a chętnie spojrzałabym na tę kasę ![]() Jak chcecie wpisywać imię i wiek: Paulina, 24 ![]() Z cyklami starań to u mnie dość skomplikowane ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
Slodka, ja jestem ze slaska -rybnik
Ja wam opowiem moja historie starankowa kiedy indziej, bo to istna 6 letnia nieciekawa historia. Heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne wieści! ![]() ![]()
![]() |
#510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że i ja w czwartek usłyszę serduszko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.