Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-12, 12:23   #4051
cude
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Dziewczyny, piękne zdjęcia!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 14:00   #4052
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Rodzice biegają w panice. Nie skończyli remontu, dom wgląda jak garaż.
Wiedziałam, że tak będzie
Może jeszcze zdąża, będzie dobrze!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 18:50   #4053
Robusta
Wtajemniczenie

Must
u mnie w domu to samo !!! Panika bo zaczęli malować na dworze budynek a ma przyjść deszcz a sporo zostało i nie wiadomo co będzie ...
Mnie się przez to obrywa bo dojeżdżam do domu we wtorek (pracuję i mieszkam z TŻ 80 km od domu) no a jest co robić ...

Ale mam nadzieję, że damy radę i pogoda będzie ok

kupiłam dziś nowe cienie i testowałam je na makijaż ślubny, kreski są już robione od niechcenia, chciałam tylko zobaczyć jak zgrywają się kolory co Wy na to ? Mam nadzieję, że wszystko będzie bez stresu, puki co narazie go nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-10-12 17.43.06.jpg (33,7 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-10-12 17.43.13.jpg (38,0 KB, 69 załadowań)

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 08:07   #4054
domar123
Raczkowanie

Robusta Myślę, że jak będziesz miała loczki z cienkich pasemek to będzie więcej i włosy będą miały większą objętość Może być super

cornflower_girl No z fotografem to nigdy nie wiadomo.. U nas pani fotograf wstawiła dwa zdjęcia na swój profil, które dla nas są niekorzystne, dziwnie wręcz na nich wyglądamy, są za bardzo przerobione i ona twierdziła że to są najładniejsze i jej sie najbardziej podobają. Byliśmy przerażeni bo jeszcze nie mieliśmy zdjęć. Okazało się że jest okropnie dużo ciekawszych i ładniejszych zdjęć, bardziej naturalnych. A te niektóre co mamy twarz jak maska to masakra.. Czasem kobieta przesadziła. Ale na szczęście tylko w kilku zdjęciach My płaciliśmy 800zł i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Anesthesia No wiadomo że wyjątkowi to też jesteśmy A tak na poważnie to taki standard Co tydzień w gazetach jest ślubny kącik

My wczoraj rozmawialiśmy o naszym ślubie i weselu i nie zrobiliśmy dwóch rzeczy. Teraz do tego doszliśmy że nie pocałowaliśmy obrączek z całego stresu A no i nie nakarmiliśmy się tortem bo dzieciaki stały nad nami z talerzami krzycząc że chcą i ich rodzice że mamy im nałożyć..

say-hello Jak u nas co tydzień są zdjęcia w gazecie i jest to standardem to też się chce człowiek pochwalić swoją zmianą stanu cywilnego

Linaewen My też sami sobie wywołujemy. I fotoksiążke zrobimy przez allegro. Już się za to powoli bierzemy ale ciężko wybrać

Le_lena Powodzenia w ostatnich dniach życia panieńskiego

cornflower_girl Bardzo ładne zdjęcia

My też chcielibyśmy przeżyć to jeszcze raz, ale w sumie bylo tak idealnie że nie ma co Idziemy na sylwestra na naszą salę

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 12:11   #4055
Sunset89
Rozeznanie

RELACJA
W końcu mam chwilkę czasu, żebym Wam coś naskrobać

SOBOTA
Zbudzili mnie o 6.45, opieprzyłam, że za wcześnie, poleżałam jeszcze 15 minut Spałam jak dziecko Na 8.00 miałam fryzjera, pojechałyśmy na 2 samochody z mamą i siostrą, bo mama zaraz po fryzjerze miała wracać do domu na makijaż Fryzura wyszła spoko, było bardzo fajnie - w międzyczasie do salonu wpadły moje koleżanki ze studiów i fotograf, który początkowo pomylił salony i wylądował 'u innej Moniki', bo myślał, że fryzjerka o tym imieniu w mieście jest tylko jedna
Później popędziłam do domu na makijaż. Wszystko przebiegało zgodnie z planem, na spokojnie Zaczęła się powoli zjeżdżać rodzinka, moja świadkowa i przyjaciele

Przyjechał mój wujek z całym sprzętem muzycznym, orkiestra jak przyjechała to śmiała się, że pierwszy raz mają taką sytuację, że orkiestra orkiestrę wita W pewnym momencie usłyszałam ryk klaksonów - przyjechali!!! Ja w panice, bo jeszcze welon nie założony, podwiązka też nie
Zdążyłyśmy na szczęście Wykup był mocno wesoły, moja rodzinka stanęła na wysokości zadania
Nie mogłam się już doczekać, aż zobaczę TŻ Wyglądał bosko ogólnie wszystko było w porządku, poza moim ogarnięciem - przypięłam butonierkę nie z tej strony a potem przepięłam ją na złą Dopiero w drodze na salę ją poprawiłam, TŻ padał ze śmiechu
Błogosławieństwo było na szczęście bez łez, w kościele też bez większych niespodzianek - no poza tym, że moja koleżanka, która śpiewała pieśń na wejście poprztykała się z organistką i organistka wyłączyła jej mikrofon
Wesele było magiczne Wszystko było wspaniałe, począwszy od sali, genialnego zespołu, pysznego jedzenia, kamerzystów, którzy byli praktycznie niewidoczni, najlepszego fotografa i oczywiście grona ludzi, tych najbliższych, którzy sprawiali, że ten dzień był jedyny i niepowtarzalny
Wrzucę kilka zdjęć, bo nie jestem dobra w pisaniu, może one oddadzą ten klimat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sg_kamich_007.jpg (85,6 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sg_kamich_013.jpg (41,2 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sg_kamich_016.jpg (51,0 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sg_kamich_022.jpg (74,6 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sg_kamich_034.jpg (50,6 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sg_kamich_074.jpg (49,9 KB, 135 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sg_kamich_092.jpg (91,4 KB, 131 załadowań)
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 12:23   #4056
domar123
Raczkowanie

Sunset89 Super!

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-10-13, 13:37   #4057
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Hej przepraszam za prawie miesiąc nieobecności ale nie mam internetu ani kompa w tym moim raju na ziemi co ma sie na szczęście popołudniu zmienić, mam kilka zdjęć ze ślubu ale tylko takie od znajomych, te od foto będą na święta - prezent idealny więc jak tylko uzyakam dostep do świata to napisz relację i wrzucę kilka fotek całuje ;*

Edytowane przez bachara
Czas edycji: 2014-10-13 o 13:38
bachara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 14:23   #4058
madziara889
Zakorzenienie

Poniedziałek 29.09

Rano zadzwoniła dekoratorka czy mogłaby zacząć dekorować salę już jurto- oczywiście nie było problemu.
Następnie pojechaliśmy po wszystko na wiejski stół oraz część soków. Wszystko zostawiliśmy u Tż rodziców i pojechaliśmy do domu. Wstąpiliśmy do hurtowni i kupiliśmy wszystkie napoje gazowane. Wieczorem w drodze do fryzjerki wjechałam do siostry po mój prezent od koleżanki na wieczór panieński
Jako że nie wyjmowaliśmy z samochodu napoi tylko podróżowały ze mną jeden z klientów zaczął temat co za impreza się szykuje. Jak wychodził to złożył mi życzenia, co oczywiście było bardzo miłe.
U fryzjerki siedziałam prawie 4 godz, robiła mi pasemka i fryzurę próbną podczas której okazało się, ze kazałam zostawić za długą grzywkę i trzeba ja ciachnąć.

Wtorek 30.09

Z samego rana pojechaliśmy do rodziców Tż zostawić napoje i pojechaliśmy na salę otworzyć dekoratorce.
Mimo, że nie musieliśmy to siedzieliśmy tam i przyglądaliśmy się jak zakładają dekorację, rozmawialiśmy o ślubie i weselu, Tż co chwilę mówił, że już się nie może doczekać soboty.
Koło południa pojechaliśmy znów do hurtowni po resztę soków, dodatkowe wina i wodę.
Kiedy wróciliśmy sala była już udekorowana i wyglądała cudownie.
Posiedzieliśmy jeszcze trochę u Tż rodziców i pojechaliśmy do domu.

Środa 01.10

Od rana pojechałam na pazurki, dokupiłam pudełka na ciasta, wstąpiłam do pracy i szukałam samochodu na nagrodę w konkursie ale nie znalazłam odpowiedniego. W tym czasie listonosz przyniósł winietki i pierwszą kartkę z życzeniami.
Wróciłam do domu, zjadłam obiadek i zabraliśmy się za sprzątanie domu.

Czwartek 02.10

Z samego rana zapakowaliśmy w samochód pościel i ręczniki i razem z Tż i moja mamą pojechaliśmy ogarnąć salę i domek myśliwski, w którym nocowała moja rodzina.
Żeby nie było, remiza nie wymagała dużego sprzątania ale z mamą wolałyśmy to zrobić po swojemu
Kiedy my sprzątałyśmy Tż pojechał po stół wiejski i przywiózł ze swoją mamą napoje. W tym samym czasie kucharz przywiózł wszystkie rzeczy potrzebne w kuchni oraz zagadkowy pęczek róż.
Ustawiliśmy stoły (zazwyczaj robi to obsługa ale my chcieliśmy ustawić po swojemu, żeby było nam łatwiej usadzić gości) i rozsadziliśmy gości. Myślałam, ze będzie to straszne ale w miarę sprawnie nam poszło. Na krzesłach poprzyklejaliśmy karteczki, żeby łatwiej było rozstawiać winietki.
Co chwile koledzy zaglądali do nas z pytaniem czy nie trzeba pomóc.
Pokazywałam mamie drogę którą będziemy szli do kościoła, i którą będziemy wracać. W między czasie podeszłam do księdza zapytać, czy można udekorować kościół w piątek wieczorem oraz na która godzinę mamy przyjść ustalić przebieg mszy.
W domu byliśmy wieczorem bo nasze mamy nie mogły się nagadać, cały czas mówiły jak się stresują i jednocześnie cieszą.
Po powrocie do domu jeszcze raz przymierzyłam sukienkę, żeby zobaczyć czy długość jest na pewno odpowiednia, klękałam w niej, siadałam, kręciłam się wkoło.

Piątek 03.10

Tego dnia poleżeliśmy trochę dłużej.
Po południu po raz kolejny pojechaliśmy na salę, a mama została w domu ogarnąć go do reszty.
W remizie kucharki już szalały, zapachy były cudowne ale nie było jeszcze nic gotowe do jedzenia.
Porozstawialiśmy winietki na krzesłach i poszliśmy na obiad.
Po obiedzie miało nastać najgorsze- spowiedź. Po pierwszej byłam tak zrażona i przerażona, że do kościoła szłam ze łzami w oczach. Na szczęście okazało się, że strach ma duże oczy. Ksiądz prawie nie nawiązywał do grzechów tylko mówił o małżeństwie, że nie zawsze jest kolorowo ale żebym nigdy nie zapomniała dlaczego akurat Tż wybrałam na męża oraz żebym zawsze pamiętała, co mu przysięgałam przed Bogiem. Tylko jedna spowiedź bardziej na mnie wpłynęła niż ta.
Prosto z kościoła poszliśmy znów na salę, bo właśnie przyjechała dekoratorka z mężem i mamą. Nakryli stoły obrusami, ustawili kwiaty na stołach i udekorowali stół wiejski kwiatami. Dopiero teraz wszystko wyglądało cudownie.
Kiedy sala była już gotowa my poszliśmy do księdza, a dekoratorka ubierać kościół.
Ksiądz na spokojnie wszystko nam wytłumaczył i żartował, że tydzień temu (na ślubie kuzynki) trochę mogliśmy już podpatrzeć jak to wygląda. Po podpisaniu wszystkich dokumentów porozmawialiśmy chwilę z księdzem, zajrzeliśmy do kościoła do dekoratorki, gdzie wszyscy złożyli nam życzenia i poszliśmy do domku myśliwskiego- ja przygotować łóżka dla gości, a Tż wypić z kolegami ostatnią kawalerską wódkę. Popili, pojedli i pojechaliśmy do domu.
Biedak wykąpał się i w momencie padł (od kilku dni mieliśmy problemy ze snem do tego zmęczenie i stres zrobiło swoje).
Kiedy Tż spał ja nas spakowałam, przygotowałam wszystko na następny dzień, zrobiłam listę, przeanalizowałam po raz 125885653648 raz czy o niczym nie zapomniałam, rozprułam kieszonki w garniturze, pomalowałam paznokcie u stóp i się położyłam z wielkim spokojem. Dopiero teraz zaczęło do mnie docierać, że to już jutro jest TEN DZIEŃ

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Sobota 04.10

Nastawiłam sobie budzik na 06.30 ale w ogóle go nie słyszałam i wstałam o 07.40. W biegu się wykąpałam, umyłam i wysuszyłam włosy i już o 08.30 byłyśmy z mamą gotowe do wyjazdu. Miałyśmy jechać prosto do fryzjerki ale w piątek wieczorem przypomniało mi się, że nie kupiłam wypełniaczy do koków więc z samego rana pojechałyśmy do sklepu. Jako, że był jeszcze zamknięty poszłyśmy do marketu gdzie kupiłam sobie śniadania- dwa wafelki i napój energetyczny Przy okazji znalazłyśmy samochód idealny na nagrodę. Po wyjściu z marketu okazało się, że chiński już otworzyli więc poszłyśmy po wypełniacze i przy okazji wzięłyśmy kilka balonów.
Pojechałyśmy do fryzjerki , która właśnie kończyła czesać moją siostrę- wyglądała świetnie.
Mama co chwile pytała czy się denerwuje a ja w ogóle nie czułam stresu.
Siostra pojechała na makijaż, a mną zajęła się fryzjerka. Fryzurka wyszła świetnie, lepiej niż to sobie wyobraziłam Mama przeszła szybki kurs wpinania welonu po czym fryzjerka wyściskała mnie, złożyła życzenia przy do czym się obie popłakałyśmy i pojechałam na makijaż. Byłam przed czasem więc najpierw poszłam po tuby z płatkami (nigdzie indziej nie znaleźliśmy), przy okazji kupiłam kolczyki na poprawiny i poszłam na make-up, żeby nie było za nudno w ostatniej chwili zmieniłam wizję makijażu. Siedząc na fotelu tak do końca poczułam, że to się dzieję, że to na prawdę już, za kilka godzin zostanę żoną najcudowniejszego mężczyzny
Makijażem byłam zachwycona. Po wyjściu od kosmetyczki szybko pojechałam do kwiaciarni. Najpierw pokazali mi kosze dla rodziców- cudo, potem mój bukiet wyszedł lepiej niż na zdjęciu. Spakowałam kwiaty do samochodu, przyjęłam życzenia od dziewczyn, zabrałam mamę od fryzjerki i pojechałyśmy do domu.
Tż snuł się i nie mógł sobie znaleźć miejsca więc został zaciągnięty do dmuchania balonów. Zawiesiłam kilka na bramę, żeby świadek i fotograf nas znaleźli
Chwilę się pokręciłam i przyjechał fotograf, a chwile później świadkowa. Była 13.00 więc jeszcze mieliśmy sporo czasu. Foto zaczął robić zdjęcia bukietu, sukni, butów, itp. wtedy wpadł spóźniony świadek. Przyszedł czas na ubieranie, najpierw ja. Zgarnęłam mamę i świadkową do pokoju, razem z nami udał się fotograf. Cały czas się śmialiśmy i żartowaliśmy. Pierwszy raz czułam się piękna, nie znalazłam nic, co mi się nie podoba, było idealnie. Jak już zostałam zapakowana w suknię, siostra stwierdziła, że ma kilka zagnieceń na sukience. No więc obie mądre włączyłyśmy żelazko, siostra ustała jak najbliżej deski do prasowania, położyła sukienkę na desce, a ja ją prasowałam Oczywiście fotograf nie mógł ominąć takiej sceny. Jak już sukienka była wyprasowana przyszedł czas na ubieranie Bartka. Niestety chłopaki nie dawali rady z guzikami i wołali świadkową. Tż zszedł do mnie, wyglądał zakochałam się w nim po raz kolejny. Zrobiliśmy kilka zdjęć i przypomnieliśmy sobie, że trzeba przyczepić kokardki i założyć tablice na samochód. Oczywiście za kokardki ja się zabrałam. Postaliśmy chwilę i stwierdziliśmy, że czas ruszać.
Co chwilę ktoś na nas trąbił, mrugał nam światłami albo po prostu machał. Kiedy dojechaliśmy na salę był już kamerzysta i właśnie dojechał zespół. Czekała też już moja rodzina ze śląska, która dojechała przed czasem i szli jeszcze do domku myśliwskiego przebrać się. Mama zawinęła rodzinkę, a my poszliśmy przywitać się z obsługą i zobaczyć jeszcze raz salę. I tu emocje zaczęły się pokazywać.
Najpierw doszli rodzice Bartka. Kiedy się z nami witali wszyscy ledwo powstrzymaliśmy się od płaczu. Chwilę po tym mama wróciła z moją rodzinką, potem zaczęli się zjeżdżać pozostali goście.
Nastał czas błogosławieństwa. Rodzice prawie nic nie powiedzieli ze wzruszenia, a my uciekaliśmy wzrokiem gdzie się da, żeby się nie rozpłakać. Po chwili doszliśmy do siebie i goście poprowadzili nas do kościoła. Wszyscy byli zachwyceni tym pomysłem.
Świadkowie poszli podpisać dokumenty, a my niecierpliwie czekaliśmy, aż wybije 16:00. Najbardziej jednak niecierpliwił się mój chrześniak, który niósł obrączki. Po podpisaniu dokumentów świadkowie ustalili ze znajomymi kto będzie strzelał tubami. No i nadszedł ten moment- wejścia do kościoła. Ksiądz wyszedł nas przywitać, porozmawiał z moim chrześniakiem, powiedział, że będzie mu wszystko mówił, co ma robić oraz to, że jest bardzo dzielny. Radość i ekscytacja nas nie opuszczały. Ksiądz powiedział piękne kazanie, nawiązał do tego jak tydzień temu na ślubie kuzynki staliśmy na końcu i podpatrywaliśmy z nieśmiałością, a w tym tygodniu to my jesteśmy najbliżej, co go bardzo cieszy.
Tż trochę się łamał głos podczas przysięgi, mi podobno nie. Atmosferę rozluźnił chrześniak podchodząc z obrączkami. Jednym z kolejnych momentów, które spowodowały u mnie ciarki to sygnaliści, którzy grali w kościele
Po wyjściu z kościoła zostaliśmy obsypani płatkami róż, grosikami (czego kiedyś bardzo nie chciałam, a tego dnia mnie to ucieszyło), następnie z kolejnej tuby wystrzelono pieniążki. Później przyszedł czas na życzenia. Większość osób dała nam wino ale najbardziej ucieszyłam się z tyty (rogu z cukierkami jaki dostają dzieci na rozpoczęcie szkoły, u nas tego nie ma i ostatnio marudziłam kuzynowi, że jesteśmy przez to poszkodowani). Podczas życzeń świadkowie informowali, że będzie zdjęcie grupowe na schodach ale i tak wszyscy czekali na nas, bo przecież szliśmy na pieszo na salę
Kiedy staliśmy na schodach wypatrzyliśmy Tż znajomych na motorach- jedyna ale konkretna brama. Chłopacy polali nam szampana, stłukliśmy kieliszki po czym zaczął się pokaz "palenia gumy". W taki sposób został zablokowany ruch, żebyśmy mogli spokojnie dojść na salę. Kolejna dawka ciarek na ciele. Obsługa z sali wyszła zobaczyć co się dzieję Po przywitaniu chlebem i solą Tż przeniósł mnie przez próg na salę, dostaliśmy szampana i został wzniesiony toast, zaznaczono, ze tylko my mamy przywilej rzucania kieliszkami i zaczął się obiad. O ile rosół pochłonęłam w momencie, to z kotletem było gorzej.
Po obiedzie zaczął się oczywiście pierwszy taniec (jak wiecie poszliśmy na żywioł), no i potem zabawa. Zespół bardzo fajnie integrował gości, były tańce odbijane z przedstawianiem się, węże, kaczuchy. Chłopacy robili przerwy uzgadniając to z kuchnią, czyli w czasie przerw były posiłki. Przez całe wesele zjadłam tylko rosół i koło północy jakiegoś kotlecika.
Stół wiejski był tak oblegany, że do godz 20.00 poszło 5 litrów bimbru
O godz 21.00 wjechał na salę dzik pieczony, którego oczywiście przywitali sygnaliści (zaprosiliśmy chłopaków na wesele). Później tańce hulańce do północy i oczepiny. Najpierw jednak musieliśmy odzyskać buty, które zostały nam skradzione. But średnio kosztował 2 flaszki wódki i wazóweczka na miejscu Prosiliśmy o krótkie oczepiny i takie były. Nowa para Młoda miała do powiedzenia przysięgę, a że się znali to było wesoło, oraz jeden taniec. Po ich tańcu przyszedł czas na rowerek. Nasi goście pobili rekord Wygraną był właśnie samochód. Potem nadszedł czas na karetkę, gdzie "król" rozwalił wszystkich na łopatki. Nie ominął ani jednego kieliszka W tym momencie przypomnieliśmy sobie o torcie, który wkrótce wjechał. I tu wyszło na co był pęczek róż- do dekoracji torta. Na górze za to stała figurka, gdzie Panna Młoda trzyma karabin- kucharz jeździł i szukał specjalnie takiej dla nas (Tż przecież jest myśliwym). Po torcie mało co pamiętam, wszyscy na pewno się bawili.
Zespół miał grać do 05.00 ale nasz kolega poszedł im płacić, żeby zostali dłużej- zostali ale nie biorąc pieniędzy. Grali jeszcze 15 min po czym przyszedł czas na "kiedy ranne" i porwanie. Mnie chłopacy wyprowadzili w jedną stronę, a mamy i koleżanki Młodego w drugą. W czasie kiedy na nich czekaliśmy koledzy śpiewali własne twory- śmiechu od groma.
Oczywiście to nie był koniec, bo kiedy poszliśmy na salę koledzy zostali z nami, jeden wziął akordeon i zaczął grać... kolędy.Grał do momentu, aż zespół nie spakował całego sprzętu.Po tym się rozeszliśmy do domu.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 20:04   #4059
cude
Zadomowienie

Sunset89, madziara

Chciałabym jeszcze raz
Stary 2014-10-13, 20:58   #4060
marlenqa22
Zadomowienie

Extra relacje dziewczynki!!

Dzwoniłam wczoraj do fotografa kiedy będą zdjęcia w końcu i mają być do 2 tygodni Uffff cieszę się bo już jestem trochę zniecierpliwiona..
Pewnie jakoś niedługo i film będzie

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 01:30   #4061
Panna Izabela
Zakorzenienie

Ależ długa relacja, a jaka wesoła (madziara) :-D

Jak mi jest smutno, że już nie będzie ślubu i wesela i mogę tylko wspominać na płycie... :-(

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 13:42   #4062
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Extra relacje dziewczynki!!

Dzwoniłam wczoraj do fotografa kiedy będą zdjęcia w końcu i mają być do 2 tygodni Uffff cieszę się bo już jestem trochę zniecierpliwiona..
Pewnie jakoś niedługo i film będzie
Super że niedługo będą

Madziara świetna relacja!

Mi tez szkoda że to już po Jak oglądam film czy zdjęcia to chciałabym wrócić do tego dnia
Stary 2014-10-14, 14:01   #4063
madziara889
Zakorzenienie

Ja z niecierpliwością czekam na film z wesela, bo szczerze mówiąc mało co pamiętam z tego dnia.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 14:27   #4064
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Ja z niecierpliwością czekam na film z wesela, bo szczerze mówiąc mało co pamiętam z tego dnia.
mam tak samo! oglądając wstępną wersję filmu co chwila byłam czymś zaskoczona

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 14:59   #4065
ewapucy
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Witam was po bardzo długim czasie przerwy,niestety obowiązki małżeńskie i nawał pracy nie dają mi nawet chwili wytchnienia przy wizażu
Ślub był 31 sierpnia a fotki i film będą dopiero w grudniu ,w najlepszym wypadku końcem listopada.Wrzucę wam słabej jakości zdjęcia z aparatu i telefonu,także sory za jakość.
Gdy będę mieć profesjonalne zdjęcia na pewno wam się pochwalę.
Pozdrawiam
PS :to coś na plecach to pieniążek

Edytowane przez ewapucy
Czas edycji: 2014-10-27 o 15:08
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 15:32   #4066
moskit30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
mam tak samo! oglądając wstępną wersję filmu co chwila byłam czymś zaskoczona
ja sie nie moge doczekac filmu i zdjec,tez malo pamietam z wesela
moskit30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 16:22   #4067
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Witam was po bardzo długim czasie przerwy,niestety obowiązki małżeńskie i nawał pracy nie dają mi nawet chwili wytchnienia przy wizażu
Ślub był 31 sierpnia a fotki i film będą dopiero w grudniu ,w najlepszym wypadku końcem listopada.Wrzucę wam słabej jakości zdjęcia z aparatu i telefonu,także sory za jakość.
Gdy będę mieć profesjonalne zdjęcia na pewno wam się pochwalę.
Pozdrawiam
PS :to coś na plecach to pieniążek
Pięknie wyglądałaś

Strasznie długo musicie czekać
Stary 2014-10-14, 16:51   #4068
ewapucy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Pięknie wyglądałaś

Strasznie długo musicie czekać
Dziękuję
Właśnie bardzo długo,pani fotograf powiedziała ,że ok 3 miesiące będziemy musieli czekać,niestety mają baardzo dużo pracy i nie dadzą rady wcześniej
A ja już chcę to zobaczyć
ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:01   #4069
cude
Zadomowienie

ewapucy, piękna z Was para

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Ozdoby na auto sprzedane
Stary 2014-10-14, 18:28   #4070
say-hello
Zakorzenienie

ja już nie mogę się doczekać filmu!! znając życie dostaniemy film wtedy, kiedy ja będę już miała zapieprz na uczelni i nawet nie będę miała go kiedy obejrzeć

Ewapucy, pięknie wyglądałaś!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:00   #4071
Glodomorek
Zakorzenienie

Dziewczyny, śliczne zdjęcia!

Kupiłam kiedyś (dawno temu), zaproszenia na ślub. Zaproszenia są śliczne, ale mam ich więcej niż zapraszam gości na ślub i obiad. I teraz mam problem czy mogę takie zaproszenie dać komuś kogo zapraszam tylko na sam ślub, a w miejscu o przyjęciu weselnym zostawić puste miejsce lub postawić kreskę? Czy to wypada dać takie zaproszenie? Czy muszę kupić inne zaproszenia, gdzie nie ma nic napisanego o weselu?
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:27   #4072
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość

Kupiłam kiedyś (dawno temu), zaproszenia na ślub. Zaproszenia są śliczne, ale mam ich więcej niż zapraszam gości na ślub i obiad. I teraz mam problem czy mogę takie zaproszenie dać komuś kogo zapraszam tylko na sam ślub, a w miejscu o przyjęciu weselnym zostawić puste miejsce lub postawić kreskę? Czy to wypada dać takie zaproszenie? Czy muszę kupić inne zaproszenia, gdzie nie ma nic napisanego o weselu?
raczej nie, według mnie to trochę nietaktowne jeśli masz niepersonalizowane zaproszenia, to sprzedaj te, które wam zostały.
Stary 2014-10-14, 19:38   #4073
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Ja bym kupiła inne

Dziewczyny, piękne relacje i piękne zdjęcia

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 20:42   #4074
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Dziękuję
Właśnie bardzo długo,pani fotograf powiedziała ,że ok 3 miesiące będziemy musieli czekać,niestety mają baardzo dużo pracy i nie dadzą rady wcześniej
A ja już chcę to zobaczyć
Napewno warto czekać

Cytat:

Ja bym kupiła nowe gość może poczuć się nieco urażony

pysia1987 widzę w podpisie że chudniesz. Ładnie kg już spadły
Stary 2014-10-14, 21:02   #4075
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ewapucy, ślicznie wyglądałaś! Suknia Ci niesamowicie pasowała! I chyba dość młodziutka z Was para

Glodomorek, wg mnie to nietakt i kupiłabym nowe zaproszenia.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 21:18   #4076
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Napewno warto czekać

Ja bym kupiła nowe gość może poczuć się nieco urażony

pysia1987 widzę w podpisie że chudniesz. Ładnie kg już spadły
Nom, ale to dalej kropla w morzu bo moja waga trzycyfrowa jeszcze jest wiec jeszcze min 30kg, ale dam rade

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 08:09   #4077
domar123
Raczkowanie

madziara889 Świetna relacja

marlenqa22 Kurcze czas najwyższy na odbiór zdjęć i filmu.. Coś długo czekacie..

mysza93 Oj pewnie każda by chciała wrócić do tego dnia My z TŻtem jak wspominamy to zawsze na koniec mówimy że wszystko było idealne tego dnia, cały dzień, od początku do końca

ewapucy Ślicznie wyglądałaś

cude A ja nie mogę sprzedać sukni i butów Teraz ciężko będzie bo raczej sprzedaje sie na wiosne..

pysia1987 Trzymam kciuki za zrzucenie wagi A jakieś ćwiczenia stosujesz czy tylko diete?

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-10-15, 09:07   #4078
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Nom, ale to dalej kropla w morzu bo moja waga trzycyfrowa jeszcze jest wiec jeszcze min 30kg, ale dam rade
Małymi kroczkami do celu Dasz radę kochana!

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
mysza93 Oj pewnie każda by chciała wrócić do tego dnia My z TŻtem jak wspominamy to zawsze na koniec mówimy że wszystko było idealne tego dnia, cały dzień, od początku do końca

cude A ja nie mogę sprzedać sukni i butów Teraz ciężko będzie bo raczej sprzedaje sie na wiosne..
Napewno Mój Tż to się stresował więc mówi że już dobrze było na sali

Też sukni nie mogę sprzedać
Stary 2014-10-15, 11:15   #4079
say-hello
Zakorzenienie

czy którejś z Was udało się już sprzedać suknię? moja wciąż wisi na olx ... zastanawiam się, czy jest jeszcze mały ruch, czy po prostu muszę zejść z ceny ?
Stary 2014-10-15, 11:17   #4080
domar123
Raczkowanie

mysza93, say-hello No powiem że nic nie rozumiem bo przecież miałyśmy takie piękne suknie No ale ja zeszłam z ceny 200zł i nadal nic..

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości