|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Jutro wszystko przeczytam i wszystkim odpiszę bo ciężkie jest życie żony , czasu dużo mniej jakby
![]() ![]() Mam do Was prośbę , ponieważ jutro planujemy zakup mebli a właściwie będziemy robili na zamówienie tylko że ja sama jeszcze nie wiem co chcę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
![]() ![]() ![]() Rano jajecznica z 3 jajek, 3 cienkie kabanosy, pomidor i 8 rzodkiewek. Na obiad kalafior gotowany z bułeczką ![]() Może dziś jeszcze jednego drinka wypije ![]() makaron ![]() ![]() monia mówisz są strupy zamiast glutów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Margot Widzę podobieństwo w naszym dzisiejszym jadłospisie ![]() ![]() ![]() Tak poza tym to wielkie brawa za trzymanie się z jedzonkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj wyjadam resztki, czyli resztka płatków owsianych z ostatnim jogurtem na śniadanie, na drugie samotna duża bułka z serem żółtym i ogórkiem, potem pół opakowania klusek śląskich, 2 jabłka i kefir pitny 400g, na kolację wieśniak z resztka ogórka. Tym sposobem nie zostaje w lodówce nic oprócz margaryny do smażenia xD
![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Miałam tutaj wkleić fotki z wesela jak wyglądałam... wyobraźcie sobie, że nie mam ani jednego zdjęcia z panną młodą na weselu... ani jednego mojego jakiegos konkretnego zdjęcia, nic
![]() To są dwa jakieś tam konkretne... ![]() ![]() No i mniej więcej ja z dnia dzisiejszego po śniadaniu, więc proszę na brzucha nie patrzeć.
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie ![]() ![]() Edytowane przez zooska Czas edycji: 2014-10-12 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
Hej :-*
Melduje że jeszcze żyje ale ledwo :-( mam taki okres że aż mi słabo. Kręci mi sie w głowie i w ogóle najlepiej to bym spała 24 na dobe. Biore te żelazo ale chyba za mała dawka to jest. Miesiac temu jak pisałam wam że w dzień operacji dostałam okres to dzień po operacji już okresu nie miałam. Przez ten krwotok z nosa zatrzymał mi sie, organizm nie chciał tracić więcej krwi. No i teraz normalnie czuję jakbym miała dwa okresy na raz ![]() Byłam dziś u laryngologa, powiedział że jest lepiej, wyciągnął mi kolejnego gluta ale mniejszego już no i sporo strupów. W nastepnym tygodniu mam znowu terminy w poniedziałek i czwartek. Końca póki co nie widać :-( Idę tabletki przeciwbólowe na brzuch wezmę i musze po 16 syna na trening zawieźć :-/ potem zacząć coś przygotowywać na te party. Odezwe sie w wolnej chwili :-* buziaki :-*
![]() |
#1056 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Światło jeszcze zostało ![]() Na weselu wyglądałaś super ![]() ![]() ![]() Z ostatniego wesela gdzie świadkowałam mam też tylko jedną fotkę z panną młodą...i to taką para młoda plus świadkowie ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś beznadziejnie, cały dzień przed kompem, nawet za bardzo jeść nie miałam kiedy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
Zoska ale ładnie wyglądałaś
![]() ![]() ![]() Monia współczuje nie dość, że z nosem tyle problemów to jeszcze okres. Też akurat mam ale o dziwo ani jednej tabletki nie wzięłam. Przez tą chorobę to i tak się beznadziejnie czuje. Ja wrociłam z pracy i jutro na 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry przy sobocie
![]() Ja dziś od 7 na nogach- wstałam wcześniej i poszłam do Lidla, bo mama mnie prosiła żebym kupiła Jej ciśnieniomierz naramienny. Udało się kupić spokojnie, nie ponosząc żadnych obrażeń cielesnych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zooska, pięknie wyglądałaś ![]() ![]() Monia, widzę kumulacja u Ciebie... nie dość, że nos to jeszcze @ się przypałętał, eh... ![]() ![]() ![]() ![]() Coctail, zapracowana kobieta z Ciebie ![]() Margot, weekend nastał- możesz odpoczywać ![]() Alexis, no i gdzie Ty? ![]() Makaron, hej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No pojawiły się takie płatki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie o tym mówiłam- za granicą nie ma takiej przepaści cenowej jeśli chodzi o "normalne" produkty a BIO ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2014-10-11 o 09:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Wtajemniczenie
|
heroine Ty co sobotę o 7 na nogach jesteś
![]() ![]() ![]() Ale Ty już masz posprzątane i luz ![]() Wszędzie piękna pogoda tylko u mnie leje od rana i zimno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam wcześniej bo spać nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam, że wszędzie wróciło lato, ale jak widać nie ![]() ![]() ![]() Jak tam smakowała wczorajsza czekolada? ![]() Brawo za spadek! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Ufff... wróciłam do żywych
![]() ![]() ![]() Dziękuję za komplementy odnośnie zdjęć ![]()
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was używała kiedyś sidoluxu do nabłyszczania? Chciałam zrobić ładnie a wyszła kaszana. Błyszczało się ładnie przez godzine a jak pies pobiegał to rysa na rysie i nie wiem jak to gó.... zmyć. Kupiłam już cleanlex i też du.pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
Hej :-*
Napisze krótko bo nie chce wam tu marudzić... Mam grype :-( ale taką prawdziwą :-( goraczka prawie 40 stopni, zbijam ją ciągle ibuprofenem. Wszystko mnie napier..., gardło też wiec myślę że zaraz bedzie też angina. Jutro mam na 9:40 termin u laryngologa wiec mnie może poratuje. Najgorsze że w pracy jestem dzisiaj od 16 do 24. Jakoś te pare godzin chyba dam rade ale wesoło nie jest :-( kręci mi sie w glowie i mam wrażenie że zaraz zemdleje. Dobrze że jest mało ludzi w pracy to więcej sobie siedzę.... Ehh przesrane :-(
![]() |
#1064 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heroine niedziela 6:15 ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że mój Tż nie czyta tego forum ![]() ![]() ![]() A tak serio to miło się czyta, widać, że troszczysz się o męża i, że nie jest to zasadzie "wymuszone, nienawidzę swojego życia ![]() ![]() Pogoda...miałam nad morze z przyjaciółka jechać ale akurat na ten fragment Polski wielka chmura na weekend się przyplątała eh ![]() ![]() Czekolada jak zawsze pyszna ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wnioskuje, że impreza była udana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie piję zielona kawę i szukam jakiegoś filmu/programu w TV, żeby na rowerku popedałować ![]() Rano jajecznica ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Margot ![]() ![]() ![]() ![]() Yup, impreza udana... A z jedzeniem to serio, zrezygnowałam z kubka herbaty bo stał za daleko xD ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1066 |
Zadomowienie
|
hej Laseczki
![]() w końcu znalazłam trochę czasu żeby się odezwać ![]() ![]() w ogóle wracaliśmy z domu i odważyłam się kierować przez połowę drogi jakieś 2,5h , zawsze jezdziłam tylko po małej mieścinie więc się trochę bałam ale luzik ![]() a pytałyście jak tam po weselu, było świetnie panna młoda wyglądała skromnie ale prześlicznie chyba najpiękniejsza z tych wszystkich wesel ![]() Monia jejku jaka Ty biedna jesteś z tym noskiem i jeszcze ta grypa się przypałętała ![]() ![]() Zosia ale pięknie wyglądałaś na tym weselu chudzinko! ![]() a i zdjecie brzuszka jak brzuszek ale uda.. ![]() Heroine właśnie jak robisz wytrawną owsiankę z czym? a ciasto z ross to kupowałaś czekoladowe czy murzynka? nie wiem czym się mogą różnić ale widziałam u nas i to i to haha Margot brawo ładnie trzymasz się z jedzonkiem, to i waga spadać będzie ![]() Cocktail rownież nie pomogę , wydaję mi sie że będziesz musiałą kilka razy myć podłoge zanim zmyjesz pastę ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- tak szukam w zdjęciach z wesela bo obiecałam że zrobię i nie mam nic konkretnego jedynie takie hahaha
![]() |
#1067 |
Zadomowienie
|
zamazane bo głupkowate miny były haha
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
Hej slicznotki :-*
Ja na chwilke tylko powiedzieć że byłam u lekarza i mam angine :-( dostałam antybiotyki. Mam zakaz opuszczania łóżka :-/ wczoraj w pracy ledwo przeżyłam, bardzo mi Ibuprofen pomógł na szczęście. Lece spać póki mam czas bo przed 13 musze po Kolina jechać do przedszkola :-/ a pogoda straszna :-/ leje że świata nie widać. Dziękuję wam że zyczycie mi dużo zdrowia :-* przyda mi sie :-* jak troche sie lepiej poczuje to wam poodpisuje :-* papa
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Margot Dziękować
![]() Fajnie, że wesele udane ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1070 |
Wtajemniczenie
|
migotenka
![]() ![]() monia zdrówka ![]() ![]() Miałam dziś taka ochotę na krówki, że myślałam że zwariuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj 62min na rowerku ![]() 6 listopada jadę do Wrocławia na weekend i spotkam się z przyjaciółką (i jej znajomymi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1071 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() przed chwilą wróciłam z nocki i jeszcze spać sie nie chcę, pewnie do czasu aż się wykąpie i położę głowę do poduszki hehe w ogóle wygrałyśmy nagrody bardzo fajne i dzisiaj w dostawię druga paczka przyszła ![]() Zosia właśnie innego zdjęcia nie mam niestety tzn mam ale teściu robił tylko jak tanczyliśmy więc pozy i miny szok ![]() Margot oj dziękuję miło mi ![]() i ja mam ochotę na krówki bo są u nas na przecenie lol ale nieee nie dam się do weekendu wytrzymam ![]() brawo za rowerek , jak tak dalej bedziesz ładnie jadła i ćwiczyła to na pewno zauważą różnice w wyglądzie ![]() Monia zdrowiej Kochana ![]()
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1073 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Rano dziś odmiana - chlebek w jajku smażony , znany powszechnie pod nazwą "tost francuski" ![]() ![]() ![]() ![]() migotenka ![]() Ten plan z grzesznymi weekendami ![]() ![]() ![]() zooska a co Cię tak trzyma w Toruniu? Pracować musisz? ![]() Udało mi się do testowania nowej pasy Blend a med załapać ![]() ![]() Jutro muszę ale to muszę rano wstać i zakupy zrobić bo po południu nic już na dziale owocowo-warzywnym nigdzie nie ma ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1074 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laski
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm... z tyłu pisało albo czekoladowe albo murzynek ![]() ![]() ![]() Świetna figurka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I gdzie są krówki na przecenie? :P Bo w Biedrze to wiem, że jest -20% na cukierki ![]() Cytat:
![]() Rzodkiewkę wcinasz tak samą? Jako przekąskę? ![]() ![]() ![]() Brawo za rowerek ![]() Gratuluję wygranej ![]() ![]() ![]() Co do zakupów- to znam ten ból... w poniedziałek byliśmy z TŻ-tem po godzinie 16 w Lidlu na większych zakupach i ja wiedziałam, że warzyw i owoców to nie uświadczę ![]() ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() dzisiaj miałam szkolenie bhp do 15 ![]() ![]() ![]() a wygrałysmy pakiet pierwszy to sensodyne a drugi colgate i plamolive a wrzucę zdjęcia to zobaczycie co, nic specjalnego ale fajnie tak dostać paczuszkę hehe Margot mnie też tak wkurza jak idę wieczorem a tu banany brzydkie w papryce też wybierać nie ma w czym wrrrr Heroine ale smacznie brzmi ta Twoja jaglanka , a kasze to ugotowaną dodajesz? a cos obrazek nie chcę mi sie wyświetlić z tym ciachem ![]() a dziękuję, a z włosami była tragedia zrobiłam sobie koczka ale nie podobał mi się więc umyłam włoski i miałam rozpuszczone a w połowie wesela związałam i po problemie ![]() w ross te krówki ale to w paczce ![]()
![]() |
#1076 |
Zadomowienie
|
Takie o
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1077 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Makaron z cukinią to serio ugotowany makaron i cukinia...cukinię obieram , kroje w kostkę i na patelnie (minimalnie tłuszczu bo ona raz dwa puszcza sok więc się nie przypali) a jak się zrobi miękka to wyłączam i dodaje trochę oliwy z oliwek, mieszam, przyprawiam i na talerz z makaronem, 10-15min i gotowe ![]() Rzodkiewkę dokładnie tak jak mówisz, jako przekąskę jem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie na wizażu ale dzięki wizażowemu wątkowi się dowiedziałam o stronie P&G everydayme i po kilku nie udanych próbach i ja się na testy załapałam ![]() Z zakupami jest tak jak mówisz, dziś rano "cudownie" było wszystko (czego wczoraj w 4 sklepach nie dało się znaleźć wieczorem ![]() ![]() migotenka fajne gifty ![]() ![]() ![]() U mnie menu to powtórka głównych posiłków wczorajszych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#1078 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ależ u mnie mgła... nic nie widać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, ugotowaną, zwykle pół woreczka, no albo jak gotuję sypaną to odmierzam 50-55 g suchej i gotuję ![]() Hmm, u mnie się wyświetla to ciacho, zdjęcie niemalże na całą stronę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh, tak się często kończą wizyty u fryzjera... dlatego tak rzadko chodzę, bo nie mam sprawdzonej ![]() Nawet nie wiedziałam, że w Rossie są krówki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki za mało skomplikowany przepis na makaron z cukinią ![]() ![]() ![]() Hehe, może wróci do mnie ta miłość na wiosnę :P albo szybciej ![]() ![]() Dzięki ![]() Wieczorne zakupy w ogóle są do bani ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() widze o jaglance mowa. Wlasnie szamam z domowa konfitura truskawkowa ![]() co u nas... bylismy nad morzem. Mloda podroz zniosla super (600 km ) tam tez bez wiekszych zali, a miala prawo bo zabek wyszedl, a starzy nawet nie zauwazyli ![]() ![]() No i z tz zaliczylismy poprzedni week w Bieszczadach...bosko bylo ![]() Ps...nienawidze pisac na tel. a na kompa przy moim szogunie nie mam czasu:-( ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Nie nadrobie niestyty:-( gratuluje wygranych;-) Monia zdrowka.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Płatki jaglane mówisz? Nie jadłam, ale ktoś mi mówił, że niesmaczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że Mała to już niezła turystka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.