|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
mała po nocach strasznie mi się zaczęła rozpychać. jak lezę na lewym boku to czuję ruchy przy lewej pachwinie i pod prawymi żebrami. jak ona to robi ![]() fashion, pogadaj z gin o tych nogach, może warto by było do ortopedy pojsc? ja miałam straszny problem, ale dziwnie bo w 1 i na poczatku 2 trym bo rwa kulszowa mnie łapała koszmarna... współczuję Montanka trzymam kciuki, żeby wszystko ok było. odpocztwaj ! Karoloo i dobrze, upominaj się, bo głupota żebyś tak długo stała... |
|
|
|
#482 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Karoloo i dobrze zrobiłaś!
Montanka dobrze ze jest lepiej ale jak trzeba jechać do szpitala to jedz, dla nawet świętego spokoju, nie ryzykuj czekaniem jak sprawa jest poważna Fashion no jeszcze do tego wszystkiego gila ci brakuje
Edytowane przez simonee Czas edycji: 2014-10-14 o 08:37 |
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Montanka ciesze sie ze jest lepiej, ale uwazaj na siebie i jakby co to jedz lepiej do szpitala. Sciskam mocno
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Simonee primark jakosciowo często zawodzi. Next drogi,na wyprzedażach warto zajrzeć. Ja bardzo lubię h&m
ale on tez w PL jest. Właśnie szykuje sie szybko zaprowadze mloda do znajomej i lecę do poloznej do szpitala.
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga prawda, next drogi ale jak mają wyprzedaże to są bardzo atrakcyjne, primark jest b.tani wiec można sobie pozwolić na częsta wymianę garderoby.
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
Bosz co za koszmarna noc
Tak mi juz niewygodnie i cieżko Zaraz zasiadam na fotelu dentystycznym
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Ellyunia
miłego fotelowania u stomatologa
|
#489 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w razie co nie obawiaj się tak szpitala.
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Ellyunia Powodzenia
Tez bym zasiadla ,ale czekam na kartę ,która mnie upowaznia za free obsługę na zebuszki...:/ Poloznej sie spytam dzisiaj o poród w wodzie...bo mam w papierach zaznaczone,ze mam na porodówkę normalna jechac...hmm I o szkole rodzenia spytam.
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
jejku, ale nogi mnie bolą i ciągle się pocę jak małą zaprowadzam
![]() Cytat:
i brawo, dość wyzysku ciężarnych dla BURAKÓW Cytat:
powodzenia też muszę się wybrać do mojej
|
|
#492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fashion - na Twoim miejscu poszłabym do ginekologa z tą nogą...
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
Witam witam
Kolejna noc z ograniczonymi możliwościami w oddychaniu, ale jest ciut lepiej. Wczoraj wspomniałam, że moje dziecię testuje możliwości mojego brzucha i wiecie co mi się śniło? że rozerwał mi pępek! i przez pępęk wyciekły mi wody, a on wystawił rączkę (nie wiem czy już kiedyś mówiłam o mojej nadwrażliwości pępkowej, nikt nie może mnie tam dotykać, bo tak mnie to drażni Montanka trzymaj się tam dzielnie, ale gdyby jednak coś niepokojącego się działo lepiej udaj się do szpitala. Mam nadzieję, że dziś lepszy dzień przed Tobą Fashion no to widzę, że u Ciebie taka "imprezka" jak u mnie. Wiem jak katarek umiejętnie uprzykrza życie, mój spływa od gardła, a w drugą stronę nie bardzo chce się ruszyć. Kuruj się porządnie i mam nadzieję, że szybo Ci odpuści Karoloo mi wczoraj w aptece jedna kobieta powiedziała, żebym stanęła przed nią i że raczej ja w ogóle nie powinnam stać w kolejce tylko podejść do okienka... ale pozostałe 6 osób przede mną nawet się nie obejrzało ![]() Ellyunia może później utniesz sobie drzemkę?
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
mały już w przedszkolu ja pośniadanku witam z soczkiem pomarańczowym ![]() dzisiejsza noc znów fatalna a raczej zaśnięcie. wczoraj aż się popłakałam. tak mnie te nogi rwą no muszę ciągle nimi ruszać, machać bo nie uleżę. w dodatku w każdej pozycji mi niewygodnie. ja już chcę styczeń. ![]() Akrolowa jak się dziś czujesz? ooooj znam uczucie pępkowej niedotykalności. nikt mnie tam dotknąć nie może! choć teraz w ciąży jest inaczej. zrobił się mniej wrażliwy. Smereftko mam nadzieję że biegunka już się nie powtórzyła ![]() Alb ojej kleszcz.... boję się tych dziadów. ja raz miałam ale lekko się wbił. Lilijka a co chudniesz w ciąży dalej? dobrze że wyniki nie są złe. Allgoodthings super że mieszkanie zmieniacie to teraz urządzanie ![]() Fashionaddicted jak ci tak katar dokucza pogadaj z ginem czy być nie mogła na noc choć otrivinu zakraplać (lub innego xylomet.) ja jak już nie oddychałam to się przestraszyłam że siebie nie dotleniam i dziecka i gin mi pozwolił otrivin ale ten dla dzieci i tylko na noc po psiknięciu. pomogło bardzo. w nocy w końcu mogłam spać. a co do nogi może faktycznie lepiej powiedzieć lekarzowi. może coś poradzi na to. bo to taki rwący ból w jednym miejscu czy całe nogi rwą? Montanka cieszę się jak czytam że jesteś w domku i skurczy brak ![]() oby tak dalej ![]() Ellyunia powodzenia u dentysty
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2014-10-14 o 09:46 |
|
|
|
#495 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Zrobiłam się taka wrażliwa że szok, aż dentystka była w szoku Ząbek mi sie ukruszył i musiała dosłownie dwa wierty przeprowadzić a tak podskakiwałam jakby wyrywanie ![]() Ale ciekawej rzeczy się dowiedziałam..zawsze chodze prywatnie do dentysty, ale okazuje się że w ciąży i w czasie połogu (6 tyg po porodzie) na NFZ dentysta może założyć te lepsze plomby Także dziewczynki upominajcie się
|
#496 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej
wyspałam się ![]() Cytat:
![]() a te ręczniczki większe od tych z biedronki? Cytat:
chociaż pewnie tylko szyjkę itp mi będzie badał ![]() ja też tak myślę Cytat:
![]() ale jak na lepsze to pewnie ![]() teraz masz czas to pomału wszystko zapakujesz ![]() Cytat:
![]() i bardzo dobrze niech sobie nie myślą ze ciężaróweczki nie umieją się odezwać Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymaj się kochana
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
Montanka, najważniejsze że go pokonałaś
![]() Oby tak dalejAllgood super że Alunia będzie miała swój pokoik
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-10-14 o 09:56 |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Spóźnie się do szpitala. ... bo korki o tej godzinie :/ W autobusie siedzę.
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfetka ty się w końcu wyspałaś a ja się umęczyłam tak że szok
Chyba bez cebuszki ani rusz, albo na kanapie będę musiała spać Cytat:
ahhh te ciążowe sny Dentysty nie polecam
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-10-14 o 10:01 |
|
|
|
|
#500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w ogóle w lidlu będą kombinezony zimowe r. 62-104 za 50 zł. Chyba od 16 lub 15.10
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=438 ale ja kombinezony to mam 3 :P na 56-62, 62 i 74 chyba. nie wiem co dzis na obiad ;/ może cannelloni, albo lasagne ....
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Akrolowa, o ludzie jaki sen
![]() a co do pępka to odkąd jestem w ciąży mam taki wrażliwy że mąż tylko podchodzi do niego i się ze mną drażni, wystraczy lekkie jego dotknięcie a juz to czuję jakby mi sie ktoś wwiercał do niego ![]() super że już lepiej Ci się oddycha ![]() Eirene, na szczęście juz nie powtórzyła ale do końca dnia nic nie jadłam to teraz nie mogę się najeść ![]() oj a z tymi nogami to nie ma jakiś tabletek na nie? Ellyunia, oj jak dobrze wiedzieć
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Allgood juz widzę jak wszyscy się rzuca na te kombinezony
Super,ze Ala będzie miała swoj pokoj
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
Eirene katar jak był tak jest, ale jak to się mówi nieleczony tydzień, a leczony 7 dni (czy tam odwrotnie
) więc daję mu jeszcze trochę czasu, ale gardło i dziąsła mnie nie bolą, a ten kaszel to od kataru. Przespałam noc, wygrzałam się, jest nieco lepiej ![]() Ellyunia ja przed ciążą doprowadziłam swoje zęby do dobrej kondycji, a w ciąży klapa co chwilę coś nie tak więc staram się ratować na bieżąco co się da ![]() o proszę nie miałam pojęcia o tym na nfz...
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Pani w przedszkolu kwiatka kupiłaś Cytat:
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na SR była o tym mowa ale nie pamiętam dokładnie Ja swoje mam słabe i myślałam że będzie gorzej ale na szczęście jakoś dały radę ![]() Ja też mam kombinezony 0-3, 3-6 i jeden malutki dla noworodka, chociaż mam oko na kombinezon Maxi cosi crystal graphic
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-10-14 o 10:17 |
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
O jezuniu przechodziła m obok wejścia na porodówkę i przywieźli karetka kobietę. .. ledwo się trzymała i wciagala gaz...
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Az pomyslalam co to w styczniu będzie
|
#508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj oglądałam porody Coraz bardziej przerażaja mnie porody SN
|
|
#509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie bardzo bolą pachwiny, kość ogonowa i ogólnie czuje kłucie w Bożenie jakby mnie ktoś rozwiercał żywcem, na następnej wizycie muszę porozmawiać ze swoim lekarzem czy to normalne, bo ledwo funkcjonuje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam wczoraj wieczorem od rodziców, super było piękna pogoda, odpoczęłam maksymalnie, pośmiałam się zrelaksowałam. Teraz mężuś w pracy a ja za chwilę zabieram się za sprzątanie i obiad. Jutro zaczynamy szkołę rodzenia
|
|||
|
|
|
#510 | |
|
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Cytat:
![]() o tych plombach to nie wiedziałam ![]() muszę się umówić do dentysty w końcu i internisty nie lubię chodzić do dentysty, nie ufam im jeden twierdzi, że jest okej, inny nagle widzi gdzieś dziurkę, by zapewne hajs zebrać a czy kogoś obchodzą moje zęby?! ![]() też mnie kość ogonowa boli... czasami są momenty, że nie umiem się ruszyć |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

ale on tez w PL jest.
Chamstwa i buractwa więcej nie zniese 
spytam.

i brawo, dość wyzysku ciężarnych dla BURAKÓW 

chociaż pewnie tylko szyjkę itp mi będzie badał
ahhh te ciążowe sny 

wczoraj oglądałam porody
jeden twierdzi, że jest okej, inny nagle widzi gdzieś dziurkę, by zapewne hajs zebrać