|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
dzień dobry
pozdrawiam z pracusi, dziś ambitny plan: pójść poćwiczyć a wieczorem kino, popijam sobie koktajl szpinakowy. co u was?
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę wreszcie chłopa zagonić do kupna płyt CD - nagramy filmy i zdjęcia dla gości, wyślemy też kartki z podziękowaniami.
Wczoraj jak co poniedziałek oglądaliśmy Top Model i rozenkową. Najbardziej nas śmieszy ten dziewczęcy Mateusz. A u rozenkowej był super sposób z zawijaniem bieżnika na rolkę po ręcznikach kuchennych |
|
|
|
#1443 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
U mnie dzis zakupowo Zamowilam sobie 20 probek roznych koreanskich kremow BB, bo nie wiem, ktory kupic. Jest jeden z 50SPF, mam nadzieje, ze bedzie mi pasowal, bylby idealny na lato. Wybralam sie tez na polowanie po moich ukochanych second handach, kupilam nowy skorzany portfel, skorzane etui na karte komunikacji miejskiej (wreszcie tu taka wprowadzili...) i troche ciuchow |
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Na Zaginiona Dziewczyne
![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Czy można do Was dołączyć?
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że tutaj dużo fanek rozenkowej. A mnie osobiście czasem śmieszą te jej porady, test białej rękawiczki itp. Co innego, że nie rozumiem jak można mieć w domu taki syf jak uczestniczki tego programu :P
|
#1447 | |
|
Konto usunięte
|
można
napisz coś o sobie/ o Was i podziel się sprawdzonym przepisem na coś smacznego Cytat:
ja już kiedyś to pisałam chyba, że nie rozumiem fenomenu tego programu, jej rady mnie śmieszą i zwykle zastanawiam się czy to ludzie są tacy niepełnosprytni czy to ja jestem może geniuszem sprzątania Rise miałam Ci pisać, że przed urlopem, z Twojego polecenia, zaczęliśmy oglądać Peaky Blinders i bardzo nam się spodobał, mimo że widzieliśmy dopiero 2 odcinki (szkoda że cały sezon ma tylko 6 ) ale Thomas i jego stylówka |
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Do dziś pamiętam odcinek jak babka trzymała za łózkiem brudne rzeczy swoje i męża. Bo najważniejsze, żeby dziecka ubrania prać. A swoich nie musi. i tak kilkanaście worów stało.
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam jak na dywanie leżała kupa i każdy się brzydził sprzątnąć
więc sobie tak leżała
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Lol co kupa robi na dywanie
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ło ha ha! To chyba nie widziałam tego odcinka. Zresztą przyznam, że nie oglądam tego uważnie. Po prostu oglądamy z Tż Top model, a potem jak sprzątamy po kolacji czy rozkładamy łóżko do spania i szykujemy rzeczy na drugi dzień do pracy, to sobie to w tle gdzieś tam leci
|
|
#1452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie tak jest jak jakis wielki karaluch sie przyplacze, ja go zaatakuje sprayem ale juz nie podniose i nie wyrzuce, bo sie brzydze niesamowicie |
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mieli psy i zapomnieli wyprowadzić na spacer
|
|
|
|
#1454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny sosik powstaje ![]() Cytat:
Cytat:
Muszę się zdecydować na internet mobilny, tylko tak dumam czy 25G na dwie osoby w miesiącu wystaczy?
|
|
#1455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() my mamy 2 karty play, na jednej 4gb i tą mam w tablecie z którego głównie ja korzystam a na drugiej 8gb i ta jest w laptopie z którego zwykle korzysta Tż i w zupełności nam to wystarcza myślę że 25GB to bardzo dużo ale mam nieogar kondycyjny do tego miałam pourlopowe postanowienie by wcześniej kłaść się spać ale póki co guzik mi z tego wychodzi ![]() kładę się koło 23.30, zasypiam przed północą a wstaję 6.20 więc wychodzi że śpię jakieś 6,5h tylko naprawdę ciężko mi położyć się wcześniej jak Tż wraca z pracy dopiero przed 21, zje obiad, obejrzymy coś, wykąpię się i już się robi po 23 ![]() Dziewczyny a Wy po ile godzin śpicie? dla mnie optymalnie byłoby chyba tak 7-8h dziennie |
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OMG mam w pracy myszkę pod szafą, nie to, że się jej boję. Bardziej obawiam się coby kabli nie pogryzła
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spie ostatnio 3-4 godziny jak dobrze pójdzie....
|
#1458 |
|
zawsze mam racje
|
kashmirka: ja polecam orphan black, wciagnelam sie na maksa
Co do snu- 6 minimum(chyba, ze naprawde mi sie zasiedzi do rana) 7,5 zwykle, a dobra ilosc to 9 Tak wyliczam, zeby liczba godz sie dzielila przez 1,5 zeby sie budzic w plytkiej fazie snu. Kiedys to popadlam w jakas obsesje bo potrafilam zasyczec-nie dotykaj mnie, bo mi zepsujesz moje fazy snu Co do perfekcyjnej- dla mnie ten program powinien sie nazywac- urzekla mnie Twoja historia I jakies teksty jak wysprzatana chata zmienia zycie, no spoko zyje sie lepiej, ale nie przesadzajmy, ze to jakas wielka magia.
|
#1459 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile nie kupijesz rzeczy typowo świątecznych jak podobizna bałwana, albo czapki mikołaja, to wszelkie inne prezenty cały rok są dostępne. można i w lutym kupować. ![]() Cytat:
![]() od zakończenia pracy w tej firmie minęło jakieś 2,5 roku, a zapas (zwłaszcza jesiennych, zimowych i 'specjalistycznych') nadal mam solidny. ![]() Cytat:
Może Was dziwić moja radość - rechotać z szafki w przedpokoju, ale.. do tej pory w ogóle nie posiadałam tego pomieszczenia, więc cieszę się jak dziecko. ![]() Cytat:
witaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale już chodzić koło niej i oddychać tym smrodem to nikt się nie brzydził. Cytat:
W weekend podobnie - odsypiamy trochę i śpimy 9 czy nawet 10h. Na co dzień taka ilość snu mi wystarcza.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-10-14 o 20:08 |
|||||||
|
|
|
#1460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ufff, jutro już pracam do Polski... Chociaż o 20 to jeszcze będę koczować na lotnisku... |
||
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale często kładę się spać później i wtedy juz jestem niewyspana ![]() Za to w weekendy kładę się spać o północy, czy o 1 i wstaję ok 8:00-9:00, baaardzo rzadko śpię dłużej - tylko jak się źle czuję lub bylam mega zmęczona. Wstawanie o 10:30 jest dla mnie teraz koszmarem, jak tak późno wstanę, to od razu jestem zła na cały dzień
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Konto usunięte
|
też polecam!
obejrzeliśmy go parę miesięcy temu, czekam z niecierpliwością na nowy sezon choć coś czuję że przekombinują ale Tatiana Maslany mistrzostwo kreacji chociaż w sumie Cosima i Alison też super |
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby tylko godzina różnicy, a to jednak tak wiele. Też tak mam, że jak za długo śpię to później jestem zła. Raz, że się średnio czuje, a dwa, że zmarnowała kawał dnia.
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mnie najbardziej boli to zmarnowanie dnia wtedy
![]() Bo wstaję 10:30, zanim zjem, umyję się, umaluję, ubiorę, to jest średnio z 13-14, bo wszystko robię 3x dlużej, bo przez to spanie jestem taka 'rozlazła'/. Zazwyczaj wtedy jak mam nastepny dzien wolny, to nie myje włosów wieczorem, tylko rano. A że mam długie, to to trochę zajmuje. No i niby człowiek ma wolne, a dopiro o 14 gdzieś się zbiera, koszmar
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My staramy się z TŻ działać na zasadzie, że z dwóch wolnych dni sobota jest 'robocza'. Wstajemy w miarę - 8-9 i działamy, żeby jak najbardziej wykorzystać wolny dzień. A na relaks i leniwe przedpołudnie pozwalamy sobie w niedzielę.
|
|
|
#1466 |
|
Konto usunięte
|
mój Tż jest właśnie z tych co w weekend i dzień wolny mogliby spać do oporu ale ja go zawsze wyciągam bo mi właśnie szkoda zmarnowanego dnia
lubię się wyspać ale co za dużo to niezdrowo ugotowałam właśnie zupę krem z marchewki z orzechami nerkowca i jest przepyszna nie mogłam sama siebie odpędzić od gara a to na jutro |
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie 'robi się' leczo. tak pachnie, że mam ochotę zanurkować w garnku. ![]() z innej beczki: co używacie do mycia twarzy? ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- GOL!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-10-14 o 20:54 |
|
|
|
|
#1468 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
generalnie przepis jest z programu "Smakuj świat z Pascalem" i daje świetne połączenie smakowe ![]() leczo też bym zjadła ![]() Ja do mycia buzi używam pianki oczyszczającej plus raz w tygodniu pasta z ziaji liście manuki a do demakijażu oczu płyn micelarny ![]() Dziewczyny grzeją już u Was? u nas jeszcze nie co mi nie na rękę o tyle, że sterta prania czeka a to wyprane słabo schnie ale jutro 15 więc teoretycznie powinni zacząć sezon grzewczy u nas
|
|
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() drugiej i trzeciej pozycji też używam, ale właśnie do codziennego oczyszczania skóry czegoś szukam. używałam jednego żelu - kilku opakowań, ale coś przestał mi służyć, później kupiłam coś z tołpy, niby ok. ale.. szały nie ma i teraz czas na poszukiwania.
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wlasne grzanie, więc grzeję sobie kiedy chcę. Ale w praktyce grzaliśmy do tej pory tylko kilka razy, wieczorem przed kąpielą... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

13.03.2008
Zamowilam sobie 20 probek roznych koreanskich kremow BB, bo nie wiem, ktory kupic. Jest jeden z 50SPF, mam nadzieje, ze bedzie mi pasowal, bylby idealny na lato. 

więc sobie tak leżała

do tego miałam pourlopowe postanowienie by wcześniej kłaść się spać ale póki co guzik mi z tego wychodzi
tylko naprawdę ciężko mi położyć się wcześniej jak Tż wraca z pracy dopiero przed 21, zje obiad, obejrzymy coś, wykąpię się i już się robi po 23
ale Tatiana Maslany mistrzostwo kreacji
nie mogłam sama siebie odpędzić od gara a to na jutro