|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Futbolowa u mnie wszyscy też głoszą takie teorie o zwierzętach przy maluchach. Ja mam dwa psy i nie wyobrażam sobie ich oddać, one są dla mnie jak dzieciaki. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby pozbywać się przywiązanego do człowieka zwierzęcia w związku z narodzeniem dziecka. Masakra.
|
|
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
Po lewej, bo ma większy kontakt z ciałkiem dziecka. Jak brzydko wyglądały po przewróceniu to po prawej też przejechałam.
Dzisiaj druga tura i pieluchy prasuję, ale już mi się znudziło i daję sobie spokój. Troby do szpitala się wietrzą ![]() Ela, na pewno wszystko będzie dobrze, wyleczą Cię a prawdopodobieństwo zarażenia dziecka jest chyba baaardzo niskie. Kiara, trzymaj się tam!Dziewczyny, macie jakiś patent żeby pozbyć się kurzu z domu? Coś poustawiać, nie mam już do tego siły, wszędzie białe paprochy, mimo sprzątania i wietrzenia
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że moja malutka będzie miłośniczką zwierząt jak jej mam i tata
|
|
|
|
|
#1026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nooo! serio! a jak mówię, że bierzemy jeszcze teraz kociaka... to wszyscy na mnie patrzą jak na matkę - morderczynię ![]() swoją drogą, to dziś go odbieramy Ela martwię się o Was! dostałaś jakieś skierowanie do zakaźnika, wirusologa? albo do szpitala zakaźnego? ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
a jaki masz odkurzacz? |
|||
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1028 |
|
Zadomowienie
|
Normalny, taki z workiem, Rowenty. Myślisz, że to przez odkurzacz, ewentualnie worek?
Futbolowa ale super piesio
|
#1029 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że mój listonosz zawsze bał się nie tylko naszych psów, ale i kota. Któregoś dnia zaczął mi opowiadać historie kotów, które po nocach mordowały dzieci i wydrapywały im oczy To akurat mój 'były' pies Tak nazywam filę i buldożkę, które po mojej wyprowadzce zostały z rodzicami. Na zdjęciu poniżej cała trójca - to z lewej to nasza bestia
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiara, zaciskaj nogi, ale jakby co to i ty i dziecko jesteście pod opieką, a mały już spory jest, buziaki
Ela, biedaku, jakie jest teraz postępowanie? Ja dziś spędziłam pół dnia z TZ w kolejce do neurologa. O tak, pulchniutka szyjka i te wałeczki ![]() Ja to się o kota a nie o dziecko boję
|
#1033 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My z mezem sie zastanawiamy ile razy dziecku zdarzy sie podjesc cos z michy psa
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkurzacz workowy to bardziej zakurzacz, niż odkurzacz... niestety. tzn zbbiera grubsze śmieci, ale kurz wylatuje z worka przez filtr i odpowietrznik i wylatuje w powietrze... łatwo to zaobserwować, jak się owinie wylot ściereczką bawełnianą. dobre są odkurzacze wodne, bo kurz utopiony nie wyleci na zewnątrz. u nas się kurzyło jak diabli, aż widać było non stop ten kurz fruwający w powietrzu... mimo odkurzania co drugi dzień. jak zmieniliśmy odkurzacz na wodny (nie będe pisać jaki i ile kosztował, bo mi wstyd Ela znalazłam coś takiego: Cytat:
![]() http://www.mp.pl/szczepienia/artykul....html?id=86818 w każdym razie jeśli wierzyć temu opracowaniu - skoro podczas półpaśca nie ma wiremii, to Zu jest bezpieczna, bo wirus do niej nie dotrze. Ty się nacierpisz, ale ona, póki jest w Twoim brzuchu - nic jej nie grozi. gorzej po porodzie, bo wtedy możesz ją zarazić ospą. dlatego najlepiej, żeby posiedziała w brzuchu jak najdłużej. przypomnij, gdzie masz tę wysypkę? dostałaś coś przeciwwirusowego? bo najlepiej by było zdusić diabła jak najszybciej. |
||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jako dziecko podobno napiłam się z miski psa razem z nim i żyję
|
|
|
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Futbolowa Buldożek francuski????? Uwielbiam
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
problemu z tym nie mam, jakbym koty karmiła whiskasem to bym się zmartwiła że dziecko truję, ale przeciez kupuję wysokojakościową karmę, więc nie mam się czym przejmowac
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojecia. Slyszalam, ze czesto przed porodem kobitki wymiotuja
![]() Ja mam bole okresowe i nie wiem o co cho ![]() Anetka nie trzeba byc w klubie - to pokazuje ile jest zalogowanych dziewczyn i gosci (niezalogowanych)
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Gość to ktoś niezalogowany na wizażu. Nie ważne czy udzielasz się na danym wątku albo czy jesteś w jakimś klubie.
|
|
|
|
#1041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się pogoda poprawiła, bo dziś jest paskudnie... ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak to sucha karme tez kupijemy dobrą wiec pewnie nie raz dziecko chrupnie
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie spakowałam...dziś biorę się za to...już nie ma czasu na odkładanie chyba, jak to któraś kiedyś napisała, boję się że spakowanie jej wywoła coś heh---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
sama zaraz się rozsiądę wygodnie i przelecę co tam mają :P |
||
|
|
|
#1044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a te bóle okresowe mocne masz? bo ja przed ciążą jak miałam ból @ to tak mocny, że wiłam się tylko w łóżku i ryczałam... a teraz mam takie pobolewania.. i jest to faktycznie "to miesiączkowe" ale nie nazwałabym tego BÓLEM... dodam że miałam wczoraj o 4 w nocy..potem o 16 w dzień..i dziś znowu ok 4 w nocy... (normalnie regularnie..co 12h) ..pewnie przypadek... |
|
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
pomyśl sobie ile dzięki mnie zaoszczędziłaś :P przeceny super
|
||
|
|
|
#1046 |
|
Rozeznanie
|
ochraniacz, prześcieradełko na łóżeczko i inne ozdoby..ja właśnie te rzeczy mam jeszcze do dokupienia..
więc na pewno jeszcze nie założę |
|
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
Silesianna wstaw pozniej zdjecie kotka
![]() Futbolow sliczne pieski ![]() Lola tez sie ostatnio nad tym zastanawialam, ile razy dziecko ukradnie kotu jedzenie ![]() Co do polpasca potwierdzam to, co Silesianna zacytowala, napoczatku ciazy mialam doczynienia z dziewczyna, ktora miala polpasca (jeszcze wtedy nie wedzialam, ze polpascem nie da sie zarazic) a ja nie bylam pewna, czy przechodzilam ospe, wiec czytalam o tym bardzo duzo i konsultowalam z 3 lekarzami, kazde zrodlo potwierdzilo, ze polpasiec nie jest grozny dla dziecka dzieki Bogu Indra ha ha, jatez sie bardziej o kota niz o dziecko boje jeszcze poki male to spoko, al ejak zacznie raczkowac, biedy kot, juz z Tz kombinujemy gdzie kotce kryjowke zamontowac, tak zeby dziecko nie dalo rady jej dorwac
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję wszystko ok u nich |
|
|
|
|
#1049 |
|
Zadomowienie
|
Monian ja już podkłady spakowałam, bo już kiedyś Kasia pisała, że jak pielęgniarki są zajęte to trzeba na nie długo czekać, a nie chcę żeby mi po nogach ciekło. Zawsze lepiej być niezależnym. Dopakuję jeszcze te pieluszki żeby być spokojną.
Ja już bym chciała urodzić, ale jak było to takie realne jak dziś rano to spanikowałam... Ja też bym chciała pieska, ale zanim zaszłam w ciąże to praktycznie nie było nikogo w domu imszkoda było żeby wziąć pieska a sam by siedział cały dzień w domu. Kotka akurat musieliśmy nkedawno uśpić, bo się rozchorował, ale na wiosnę będzie nowy. Brakuje mi czegoś włochatego w domu, bo zawsze mieliśmy jakieś zwierzątko i teraz jakoś twk pusto. Wczoraj nawet mi mąż pokazywał filmik z dziećmi i zwierzàtkami takie słodkie to było
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

trzymaj się tam!

23.06.2011
01.06.2013
niby mozna po porwrocie ze szpitala, ale ja ochraniacz i organizer musze wyprasowac jeszcze i nie wiem