Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-14, 17:06   #2941
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;48524208]Przede wszystkim błędem jest zakładanie, że zawsze jak ktoś ma partnera, to na pewno umawiali się na wyłączność seksualną. To wcale nie jest oczywiste.[/QUOTE]
Znam Twoje poglądy w tym względzie i na pewno są osoby je podzielające - niemniej nie jest to z pewnością reguła. Oczywiście gdybyś mi podała taki przykład, to zgodziłabym się z Twoim podejściem, ale tylko wtedy.
Stary 2014-10-14, 17:06   #2942
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;48524208]Przede wszystkim błędem jest zakładanie, że zawsze jak ktoś ma partnera, to na pewno umawiali się na wyłączność seksualną. To wcale nie jest oczywiste. Dlatego ewentualnie winna jest tylko ta strona, która łamie jakieś przyrzeczenia.[/QUOTE]
Na ogół jednak tak jest więc niezrozumiałe jest dla mnie, gdy jednak ktoś wychodzi z założenia, że nie.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:07   #2943
gosia_9508
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
No ale pudełko czekoladek nie żyje, nie czuje i nie myśli, a od ludzi możnaby tego oczekiwać, choć jak widać i słychać często nie spełniają tych oczekiwań.
Ale tu nie chodzi w tym porównaniu o te czekoladki, tylko o osobę, która je ma - przecież mogła ich bronić przed zjedzeniem. No, ale to tylko takie luźne porównanie, nie do końca może trafne, ale jakieś podobieństwo widzę.
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:13   #2944
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dziwi mnie, ze mnie dziwi to co tutaj zostalo opisane - http://oczamimarudy.blogspot.de/2014...ze-tumblr.html

Zbyt standardowe sie to juz zrobilo

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:16   #2945
201604191001
Konto usunięte

Jakas dziewczyna przespi sie z moim facetem wiedzac, ze on jest zajety - ona nie jest dla mnie szmata
Moja znajoma przespi sie z moim facetem wiedzac, ze jest on zajety - nie jest szmata, ale nie jesr rowniez moja znajoma poniewaz jakby nie bylo jakos mnie zdradzila.
Moja przyjaciolka z moim facetem pleple - ona jest dla mnie szmata poniewaz zdradzila mnie.
Ale najwazniejsze, ze szmata jest tu facet, jesli musimy juz uzywac tego slowa. I nie, w zadnym przypadku nie bylabym mila dla tych dziewczyn, ale obrazac je czy, na bogow, bic? Blagam.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:25   #2946
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Ja wychodzę założenia, że do tego tanga trzeba dwojga.
I uważam, że nie zawsze jest tak, że jak nie zdradzi z tą, to z drugą. Może się wytworzyć jakaś fascynacja między dwójką osób i być może, jeśli nie byłaby podsycana przez "tą drugą"/ "tego drugiego" to do zdrady by nigdy nie doszło.

A jeszcze wracając do przypadków przyzwalania na zdrady. Jakby mnie facet próbował przekonać, że mu dziewczyna/żona pozwala to bym go wyśmiała i poprosiła o telefon do tej pani. Niestety wiem, że są laski, co w takie teksty wierzą.

Stary 2014-10-14, 17:26   #2947
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Twoja opinia też jest smutna.
Strasznie mi przykro, ze Cie zasmucilam.

[

Cytat:
Napisane przez narcyzowa Pokaż wiadomość
Oj tam, popularny na Wizażu pogląd. Misiaczek jest super, póki go żadna szmata sobie wokół palca nie okręci, dlatego szmaty należy odganiać kijem, bronić misiaczka jak niepodległości, bo biedny sam swoim penisem nie potrafi kierować, wkłada do najbliższej dziury, która się nawinie
Czytanie ze zrozumieniem sie klania
Nie wiem gdzie w mojej wypowiedzi wyczytalas, ze biedny facecik zostal omamiony przez babe, ale widocznie jakies omamy masz.
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;48523959]To nie ona obiecywała rodzinie faceta, że nie będzie uprawiać seksu z kim zapragnie. Debilne jest karanie kogoś za to, że nie wywiązuje się cudzych obietnic.[/QUOTE]

Ale tu nie chodzi o niewywiazywanie sie z obietnic tylko o sypianie z zajetym facetem, dla mnie to jest obrzydliwe.

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48524222]Hmm, czyli z tym makaron to u mnie coś nie tak. Może za słaby daje płomień.

Ty tak na poważnie? Czy my czytałyśmy ten sam artykuł? Przecież kilka bab nie tylko publicznie obnażyło tę kobietę ale również brutalnie ją pobiły. Przecież one ją kopały po nagim kroczu, to musiało boleć jak cholera. Jeszcze bym zrozumiała jakby ją zwyzywały czy nawet dały raz po twarzy, ale na takie potraktowanie nawet tzw. "szmata rozkładająca nogi przed zajętym facetem"() nie zasługuje.[/QUOTE]

Ale napisalam przeciez, ze to jest oczywiscie przegiecie i ze sama bym czegos takiego nie zrobila?
Powiedzialam, ze skoro zachowala sie jak szmata to zasluzyla na to, zeby ja potraktowac jak szmate, ale nie w takim stopniu.
Sama nie uzywam przemocy i jestem jej raczej przeciwna. Chociaz facet powinien po twarzy dostac.
Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
po prostu niektórym produkcje typu trudne sprawy wżarły się do mózgu i później piszą takie rzeczy.
Zgadzam sie i zawsze mnie to dziwi, ze ludzie to ogladaja
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:27   #2948
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Inna sprawa, ze wielu facetow udaje wolnych, albo takich ktorzy sa w trakcie rozstania/rozwodu- oczywiscie wszystko sie przeciaga bo pewnie nie wiem matka zony choruje i nie chce jej dobijac rozwodem czy co tam jeszcze

Cytat:
J
A jeszcze wracając do przypadków przyzwalania na zdrady. Jakby mnie facet próbował przekonać, że mu dziewczyna/żona pozwala to bym go wyśmiała i poprosiła o telefon do tej pani. Niestety wiem, że są laski, co w takie teksty wierzą.
Sa takie przypadki, ze moze nie tyle pozwalaja co przymykaja oko(sama znam), bo wazniejsze zeby sie hajs zgadzal.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:29   #2949
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
I uważam, że nie zawsze jest tak, że jak nie zdradzi z tą, to z drugą. Może się wytworzyć jakaś fascynacja między dwójką osób i być może, jeśli nie byłaby podsycana przez "tą drugą"/ "tego drugiego" to do zdrady by nigdy nie doszło.

Dla mnie to jest kompletnie nieistotne. Doszło - to się liczy. On dał dupy.

Kobietasukcesu - znudziłam się i nie wiem o czym czytam, ale to kazało mi się zastanowić nad obejrzeniem:
"Podobnie przez długi czas żartowano z osób udostępniających gify i obrazki, na których widniały figury aniołów, z rodzaju tych, które można spotkać na cmentarzach. Osoba niezwiązana z fandomem nie mogła oczywiście wiedzieć, że figura anioła zakrywającego twarz dłońmi to jeden z Weeping Angels - Płaczących Aniołów, przeciwników Doktora, jednych z najbardziej przerażających w serii, znanych z tego, że nie poruszają się, gdy ktoś na nie patrzy. "
Stary 2014-10-14, 17:31   #2950
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Inna sprawa, ze wielu facetow udaje wolnych, albo takich ktorzy sa w trakcie rozstania/rozwodu- oczywiscie wszystko sie przeciaga bo pewnie nie wiem matka zony choruje i nie chce jej dobijac rozwodem czy co tam jeszcze

Sa takie przypadki, ze moze nie tyle pozwalaja co przymykaja oko(sama znam), bo wazniejsze zeby sie hajs zgadzal.
No to właśnie o tym pisałam, że dla mnie dziewczyna, która uwierzy w taki tekst jest bardzo naiwna.

No to tym bardziej bym do takiej pani zadzwoniła. Jeśli zrobiłaby awanturę to moim zdaniem nie warto się w to pchać, jakiś chory układ.

Stary 2014-10-14, 17:34   #2951
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
sypianie z zajetym facetem, dla mnie to jest obrzydliwe.

Ale napisalam przeciez, ze to jest oczywiscie przegiecie i ze sama bym czegos takiego nie zrobila?
Powiedzialam, ze skoro zachowala sie jak szmata to zasluzyla na to, zeby ja potraktowac jak szmate, ale nie w takim stopniu.
Sama nie uzywam przemocy i jestem jej raczej przeciwna. Chociaz facet powinien po twarzy dostac.
Skoro cię to brzydzi to tego nie rób i nie patrz jak inni to robią. Dla mnie obrzydliwe jest dłubanie w nosie, więc tego nie robię.

Szmata - jest jakaś komisja, która określa kogo i jakie zachowanie można tak nazywać?
Stary 2014-10-14, 17:36   #2952
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Dla mnie to jest kompletnie nieistotne. Doszło - to się liczy. On dał dupy.
No dla mnie dupy dali oboje, jeśli laska wiedziała, że ma partnerkę.

Ja rozważam to z tej perspektywy: "co jeśli jakiś facet podobałby się mi, ja jemu, ale miałby dziewczynę". Moja moralność nakazywałaby mi unikać z nim kontaktów i dać wyraźnie do zrozumienia, że nic z tego, a nie dążyć do romansu. Dla mnie to proste. Zachowanie przeciwne to nieliczenie się z uczuciami innego człowieka i to jest po prostu złe.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2014-10-14 o 17:37
Stary 2014-10-14, 17:39   #2953
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
No dla mnie dupy dali oboje, jeśli laska wiedziała, że ma partnerkę.

Ja rozważam to z tej perspektywy: "co jeśli jakiś facet podobałby się mi, ja jemu, ale miałby dziewczynę". Moja moralność nakazywałaby mi unikać z nim kontaktów i dać wyraźnie do zrozumienia, że nic z tego, a nie dążyć do romansu. Dla mnie to proste.
Moja też, ale ona ma to do siebie, że jest moja. Ja nie chcę zajętego faceta bo jest zajęty. Ale to moje podejście i nie wszyscy muszą je podzielać. Jak dla kogoś nie jest to problemem no to nie jest to problemem i się zwiąże z kimś zajętym. Ale to facet jest ze mną w związku, to mi obiecywał, to on mnie zdradził. Dziewczyna, z którą to zrobił nie ma nic do rzeczy.
Stary 2014-10-14, 17:42   #2954
narcyzowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Inna sprawa, ze wielu facetow udaje wolnych, albo takich ktorzy sa w trakcie rozstania/rozwodu- oczywiscie wszystko sie przeciaga bo pewnie nie wiem matka zony choruje i nie chce jej dobijac rozwodem czy co tam jeszcze .
A to jest w ogóle inna sytuacja, kiedy dwie strony są oszukiwanie (i tu już raczej większego znaczenia nie ma, kto był pierwszy). Różnie bywa, dlatego lepiej się dowiedzieć, czy kochanka wiedziała, że jest kochanką, zanim pójdzie się jej skopać krocze na ulicy

W ogóle, mądry był też ten, który robił zdjęcia, a nie pomógł. To jakaś choroba XXI wieku
narcyzowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:43   #2955
aer
O RLY?

Cytat:
Jakas dziewczyna przespi sie z moim facetem wiedzac, ze on jest zajety - ona nie jest dla mnie szmata
Moja znajoma przespi sie z moim facetem wiedzac, ze jest on zajety - nie jest szmata, ale nie jesr rowniez moja znajoma poniewaz jakby nie bylo jakos mnie zdradzila.
Moja przyjaciolka z moim facetem pleple - ona jest dla mnie szmata poniewaz zdradzila mnie.
Ale najwazniejsze, ze szmata jest tu facet, jesli musimy juz uzywac tego slowa. I nie, w zadnym przypadku nie bylabym mila dla tych dziewczyn, ale obrazac je czy, na bogow, bic? Blagam.
Mam bardzo podobne zdanie

Co do linka z pudelka - akurat w przypadku Chin nie ferowałabym tak szybko wyroków w przypadku kochanek. Chiny to inna rzeczywistość - tam nadal panuje mocny patriarchat - nadal mężczyźni mają o wiele więcej praw niż kobiety. I zdarza się niejednokrotnie, że kobiety są przymuszane do roli kochanki.

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:45   #2956
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro cię to brzydzi to tego nie rób i nie patrz jak inni to robią. Dla mnie obrzydliwe jest dłubanie w nosie, więc tego nie robię.

Szmata - jest jakaś komisja, która określa kogo i jakie zachowanie można tak nazywać?
Tak, na szczescie juz na to wpadlam, ze skoro mnie to brzydzi to nie,bede tego robila.
Dla mnie ona zachowala sie jak szmata dlatego tak jak nazywam. Mam bardzo niska tolerancje na takie zachowania i brzydza mnie tacy ludzie, moje prawo.
Stary 2014-10-14, 17:46   #2957
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Kobietasukcesu - znudziłam się i nie wiem o czym czytam, ale to kazało mi się zastanowić nad obejrzeniem:
"Podobnie przez długi czas żartowano z osób udostępniających gify i obrazki, na których widniały figury aniołów, z rodzaju tych, które można spotkać na cmentarzach. Osoba niezwiązana z fandomem nie mogła oczywiście wiedzieć, że figura anioła zakrywającego twarz dłońmi to jeden z Weeping Angels - Płaczących Aniołów, przeciwników Doktora, jednych z najbardziej przerażających w serii, znanych z tego, że nie poruszają się, gdy ktoś na nie patrzy. "
Polecam DW, a Płaczące Anioły to IMO jedne z najciekawszych potworów w universum serialu.

Cytat:
Moja też, ale ona ma to do siebie, że jest moja. Ja nie chcę zajętego faceta bo jest zajęty. Ale to moje podejście i nie wszyscy muszą je podzielać. Jak dla kogoś nie jest to problemem no to nie jest to problemem i się zwiąże z kimś zajętym. Ale to facet jest ze mną w związku, to mi obiecywał, to on mnie zdradził. Dziewczyna, z którą to zrobił nie ma nic do rzeczy.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2014-10-14 o 17:47
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:49   #2958
egocentryczna
Zadomowienie

Sub

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez egocentryczna
Czas edycji: 2014-10-14 o 17:50
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:52   #2959
201604191001
Konto usunięte

Cattivo, ja ci odpowiedziałam tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=275 bo wiem, że Demi też coś powie i się zrobi OT

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Tak, na szczescie juz na to wpadlam, ze skoro mnie to brzydzi to nie,bede tego robila.
Dla mnie ona zachowala sie jak szmata dlatego tak jak nazywam. Mam bardzo niska tolerancje na takie zachowania i brzydza mnie tacy ludzie, moje prawo.
Ok, jestem dziewczyną, która spała z zajętym. Nazywasz mnie szmatą?
Stary 2014-10-14, 17:53   #2960
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
No widzisz, nie zgadzam się z Tobą. Są rzeczy, których się nie robi i nie poddaje się tego pod dyskusje. Ja wychodzę z takiego założenia, że nie wszystko jest zmienne i zależne od osoby. Te minimum moralne powinien spełniać każdy, a że tak nie jest to cóż... Pewnie spotka się z konsekwencjami niespełniania tych norm i nie ma w tym nic dziwnego. Ważne, żeby to nie było okrutne tak jak w przykładzie tej babki z Chin.

Stary 2014-10-14, 17:55   #2961
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cała sytuacja z Chin pokazuje, jak moralność i zasady są tam pokręcone. Okropnie współczuję zarówno żonie jak i tej kochance. Obie żyją w świecie, gdzie mają bardzo mało do gadania a pan mąż może sobie ruchać kogo chce jeśli ma kasę.

Śmieszy mnie też sąd nad kochankami, a co mnie obchodzi kochanka, jakby to mój facet zawalił? Ona niech robi co chce, to facet zobowiązał się do wierności i zdradził a nie jakaś obca baba. Szmata? Serio? Pan to złamany k...s i w razie zdrady należy spojrzeć prawdzie w oczy, że jest się w związku z kimś nie rokującym.
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:56   #2962
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Cattivo, ja ci odpowiedziałam tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=275 bo wiem, że Demi też coś powie i się zrobi OT

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Ok, jestem dziewczyną, która spała z zajętym. Nazywasz mnie szmatą?
Jesli bylas tego swiadoma i celowo wpakowalas sie do lozka zajetemu facetowi to w mojej opini tak sie zachowalas. Nie zamierzam Cie obrazac, ale ja bym sie takim czyms nie chwalila.
Stary 2014-10-14, 18:19   #2963
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Jesli bylas tego swiadoma i celowo wpakowalas sie do lozka zajetemu facetowi to w mojej opini tak sie zachowalas. Nie zamierzam Cie obrazac, ale ja bym sie takim czyms nie chwalila.
Ojej, już nie użyłaś słowa szmata. Ciekawe. I jakoś nagle nie chcesz mnie obrażać.
Ciężko komuś tak powiedzieć "jesteś szmatą", nawet w internecie, nie?

"Wpakowałaś do łóżka" paradne. Tak, a on protestował. Zmusiłam go.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

No cóż, chyba nie doczekam się odpowiedzi.
Tak czy siak dziwi mnie plucie na kogoś obcego, kto nie ma z nami nic wspólnego i krzywdy nam nie zrobił. Ogólnie dziwi mnie używanie słowa szmata.

I nie, tak jak pisałam wcześniej, nie chciałabym zajętego faceta. I nie miałam zajętego faceta. Ale miło było zobaczyć nagłe spuszczenie z tonu.
Stary 2014-10-14, 18:19   #2964
Kle_oo
Zadomowienie

Cytat:

Bo bywają tacy co we wszystko uwierzą. Ale nie powiem są też i żony, które faktycznie, że mąż skacze na boki wiedzą (choć dziwi mnie taka postawa, ale się nie wtrącam, może to takie "otwarte małżeństwo" i raz w tygodniu robią sobie oboje skok w bok) i problem dla nich pojawia się dopiero wtedy jak tż chce odejść do kochanki
Choć ja od lat mam tą samą opinię, jakby mój facet tak zrobił- to by fruwał 4 metry nad ziemią, kochanka mnie nie interesuje - ja się z nią na nic nie umawiałam. Tłumaczenia, że biednego misa siłą zmusiła do mnie nie trafia -bo ja z dziećmi się nie umawiam, a facet ma umiec myśleć, a jak nie umie to jego wiana nie kochanki.

Edytowane przez Kle_oo
Czas edycji: 2014-10-14 o 18:22
Kle_oo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 18:21   #2965
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
A ja się cieszę, że na pudelku czasem coś sensownego się pojawi. Ostatnio podniósł się poziom tego portalu.
A dla mnie pudelek to portal plotkarski, o 'poważnych rzeczach' sobie czytam gdzie indziej, tam chce się odmóżdżyć.

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:04   #2966
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Ojej, już nie użyłaś słowa szmata. Ciekawe. I jakoś nagle nie chcesz mnie obrażać.
Ciężko komuś tak powiedzieć "jesteś szmatą", nawet w internecie, nie?

"Wpakowałaś do łóżka" paradne. Tak, a on protestował. Zmusiłam go.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

No cóż, chyba nie doczekam się odpowiedzi.
Tak czy siak dziwi mnie plucie na kogoś obcego, kto nie ma z nami nic wspólnego i krzywdy nam nie zrobił. Ogólnie dziwi mnie używanie słowa szmata.

I nie, tak jak pisałam wcześniej, nie chciałabym zajętego faceta. I nie miałam zajętego faceta. Ale miło było zobaczyć nagłe spuszczenie z tonu.
A może ktoś nie chce dostać punktów za łamanie regulaminu?

Edytowane przez 201804100943
Czas edycji: 2014-10-14 o 19:07
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:26   #2967
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
A może ktoś nie chce dostać punktów za łamanie regulaminu?
A może trzeba się liczyć ze słowami? Równie dobrze mogła obrażać jakiegoś moda, którąś z dziewczyn na forum. I co wtedy?
Stary 2014-10-14, 19:29   #2968
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
A może trzeba się liczyć ze słowami? Równie dobrze mogła obrażać jakiegoś moda, którąś z dziewczyn na forum. I co wtedy?
Ważne że nie było odniesienia personalnego
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:44   #2969
201604191001
Konto usunięte

Ważne czyste rączki, jasne. I można się zdziwić. Kiedyś ktoś pluł na homoseksualistów, używał tego typu słów, zgłosiłam i ta daaa, nie było personalnie a punkt poszedł.
Stary 2014-10-14, 20:50   #2970
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48520242]Dziwi mnie podany czas gotowania makaronu. Czy komuś na serio udało się ugotować makaron w tym czasie jaki jest podany na opakowaniu? Jest napisane 12 minut na wolnym ogniu, w porządku, 12 minut. Po tym czasie makaron zazwyczaj nawet nie jest al dente. Zawsze gotuje dłużej niż jest podane na opakowaniu. Ktoś jeszcze tak ma, czy to ja jestem jakaś ułomna i makaronu nawet nie potrafię ugotować.[/QUOTE]

Jesteś ułomna

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości