![]() |
#871 |
Konto usunięte
|
Dot.: karmienie piersią w miejscach publicznych
Serio bluzka z dekoltem np. bokserka = wywalenie całego cyca i ubieranie się jak prostytutka? To moża ja przestanę wychodzić z domu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dla mnie powinien sie stukną w głowę ten co nie widzi różnicy miedzy nagim biustem a nagim biustem ssanym przez druga osobę. Obrzydliwy widok! Normalne jest że ktoś może nie czuć się oburzony widząc nagi biust (w szczególności taki co mu sie wydaje estetyczny) a obrzydliwe juz moze mu sie wydać to że ktoś go publicznie ssie. To nie są podwojne standardy, gdyby do nastolatki z głebokim dekoltem ktos podszedł y zacząl to robić, tez bym to było obrzydliwe.
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2014-10-14 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Dot.: karmienie piersią w miejscach publicznych - opinie
A co by to bylo, gdybysmy karmili dzieci np z wola, nadtrawionym pokarmem.
![]()
![]() |
#874 |
Wtajemniczenie
|
Nie chodzi mi o nagosc. Karmienie piersia jest czynnoscia intymna, dla mnie, kiedy widze czyjes usta przyssane do piersi to mnie to zniesmacza. Moje dziecko to moje dziecko, ale obcych nie lubie ogladac 😊
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;48527552]Serio bluzka z dekoltem np. bokserka = wywalenie całego cyca i ubieranie się jak prostytutka? To moża ja przestanę wychodzić z domu... ![]() W takim wydaniu jak wyzej? Tak 😊ale ja jestem jeszcze z tycn czasow, gdy latem nosilo sie rybaczki, a nie spodenki odslaniajce posladki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
to dla mnie ta sama liga jeśli chodzi o poziom "jak bardzo mnie coś rusza" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety czy się komuś to podoba czy nie, piersi służą do karmienia przede wszystkim, tak wymyśliła natura i żadna dezaprobata drabineczki z wizazu tego nie zmieni |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Konto usunięte
|
kobiety nie karmią pochwą, no nie, dzięki bogu
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- zastanawiam się, skoro tyle tutaj orędowniczek "swobody cyca", czemu tak wiele kobiet chce pojedyncze sale w szpitalach, nawet nie na porodówce (chociaż i to jest dziwne, czemu miałyby nie rodzić na środku auli uniwerku medycznego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Konto usunięte
|
Drabineczko, z salami to myślę, że to nie karmienie tutaj te kobiety zawstydza tylko poporodowe dolegliwości i to, że np. przychodzą pielęgniarki, czy lekarz, badają czy wszystko 'na dole' w porządku, obkurczanie macicy itd. oprócz tego wiadomo, problemy z wizytami w toalecie, krwawienie, czasem bolesne szwy po szyciu, które być może się paskudzą, myślę, że karmienie i pokazanie kawałka cyca przy tym wymięka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Konto usunięte
|
kobjeeeto pszeciesz to sama natura
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Teraz to jedziesz po bandzie - ty nie czujesz różnicy między odsłonięciem części biustu a rozkraczeniem nóg w szpagat na lewo i prawo przed obcymi ludźmi? Bo ja jednak widzę zasadniczą różnicę.
![]() |
#883 |
Konto usunięte
|
no ja nie. przykro mi. piersi to dla mnie taka sama część intymna.
no chyba że do pracy czasem zdarzy ci się nie założyć nic od pasa w górę, wtedy w pełni cię zrozumiem, ale jeśli w normalnych sytuacjach nie latasz bez stanika, to hipokryzja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
drabineczka, ja akurat z publicznym karmieniem się nie obnosiłam, karmiłam jak już naprawdę musiałam (bo dziecko się rozwyło i nie było zmiłuj i nic innego nie mogło pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam problemu pokazać się dzieciom (swoim zaznaczam!) z nagim biustem i jednocześnie nie wyobrażam sobie pokazywać im swojego krocza ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Konto usunięte
|
tak.
usg piersi jest dla mnie tym samym co badanie dopochwowe. tak, zakrywam piersi tak samo jak krocze nie, nie chodzę w samym staniku, tak jak nie chodzę w samych majtkach. tak, dotykanie piersi tak samo jak miejsc intymnych zostawiam jedynie partnerowi. a dla mnie to naprawdę straszna hipokryzja - na codzień zakrywasz biust, nie odsłaniasz go, nie opalasz się pewnie topless, nie chodzisz bez stanika w cienkich bluzkach - ale nagle karmienie piersią odmienia cycek i boom, przestaje to być temat tabu i zostaje czymś pieknym. no dla mnie to tak nie działa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Klarissa to ja mam podobnie.Dla mnie nawet topless na plaży jest ok (no może niekoniecznie w Polsce). Ale całkowita nagość publicznie np. na plaży - nie.
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- dekolty też mnie nie krępują ![]() ![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2014-10-14 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Konto usunięte
|
ja tam się nie opalam, ale bywam na plażach dla naturystów. albo rybki albo akwarium, albo 100% nago albo w stroju dla mnie opalanie topless jest bez sensu. pokażę piersi ale pupe będę mieć białą? no co za sens :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aczkolwiek coraz się robię z wiekiem bardziej obojętna na takie rzeczy, po prostu obracam wzrok. Przy okazji - nastolatki półnagie latem też nie są dla mnie ok ![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2014-10-14 o 20:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Konto usunięte
|
czemu tylko nastolatki nie są okej?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Konto usunięte
|
Ej serio widujecie na ulicach aż tyle nastolatek z połową cycka na wierzchu? Bo ja szczerze mówiąc na palcach jednej ręki bym mogła policzyć ile takich widziałam, zwykle to są normalne szorty, krótkie, ale tyłka nie widać. To już więcej widziałam odsłoniętych brzuchów w mniej lub bardziej eleganckich stylizacjach, bo teraz taka moda była ponoć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Konto usunięte
|
nie. w sopocie widuję prędzej coś takiego
![]() ale nastolatki to to nie są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;48529367]Ej serio widujecie na ulicach aż tyle nastolatek z połową cycka na wierzchu? Bo ja szczerze mówiąc na palcach jednej ręki bym mogła policzyć ile takich widziałam, zwykle to są normalne szorty, krótkie, ale tyłka nie widać. To już więcej widziałam odsłoniętych brzuchów w mniej lub bardziej eleganckich stylizacjach, bo teraz taka moda była ponoć
![]() Z tyłkiem na wierzchu widywałam ciągle, przez całe lato i chude i grube i zgrabne i niezgrabne, bo mieszkam nad morzem. Rozumiem taki ubiór na plaży, ale nie w centrum miasta... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Konto usunięte
|
Porównywanie kobiety karmiącej niemowlaka piersią a kobiety z pochwą na wierzchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Konto usunięte
|
no masakra co? że ktoś śmie porównywać nagą pierś do genitaliów.
no masakra. tylko ciekawe czemu w naszym społeczeństwie nie odkrywa się piersi wszem i wobec. wytłumaczysz mi jakoś tę rozbieżność? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Konto usunięte
|
Porównuj sobie ale dla mnie to po prostu niepojęte, bo inaczej traktuję piersi a inaczej genitalia. Jak ktoś wyżej wspomniał: przykład z usg - piersi a wagina, albo bez stanika wyjdę z domu ale bez majtek nie, na plaży prędzej ściągnęłabym stanik niż majtki, widok wyeksponowanych piersi jest częstszy niż wyeksponowanej pochwy czy tyłka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Konto usunięte
|
no to się postaraj. bo póki co nikt mądry mi tu nie wyjaśnił jak to działa że piersi zakrywa tak samo jak genitalia, a jednak to trochę to samo ale trochę nie?
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
tyłek jest tak samo wygięty ponętny i opięty w reklamach jak piersi. shake that ass, to niby o piersiach jest ? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.