|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
perfumove love
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Szukam:
Bottega Veneta Knot Piguet Bois Noir Tylko tyle Ktoś coś? ![]() Oddam to co tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1178 |
|
|
|
#4292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co by Cię interesowało? Mogłabym Ci zaproponować odlewki Womanity, La Petite Robe Noire edp, Rush.
|
|
#4293 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
szukam róznych wersji chloe oprocz Love
|
#4295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli zgadzasz się na moją propozycję to zapraszam na PW
|
|
#4296 |
|
Mother of Cats
|
Weźcie to ode mnie
![]() Odlewki: * CdG: Vettiveru (8/10 ml) * Etro: Palais Jamais (1,5/5 ml) * Galimard: Cosaque (5 ml) * L'Artisan Parfumeur: Fou d'Absinthe (4,5/5 ml) * Mauboussin: M Generation (4,5/10 ml) Próbki: * Benetton: B Clean Soft (1,5 ml) R * Comme des Garcons: Artek Standard (1 ml) R, A * Dior: Escale aux Marquises (0,8 ml), R, A * Estée Lauder: Youth Dew (1,1 ml) R, A * Francis Kurkdjian: Oud (0,5 ml) R, A * Jil Sander: Jil (1,4 ml) R, A * M. Micallef: Night Aoud (0,8 ml) R, A * Naomi Goodsir: Cuir Velours (0,7 ml) R, A * Nasomatto: Absinth (0,4 ml) R, A * Parfum d'Empire: Azemour les Orangers (0,8 ml) R, A * Parfum d'Empire: Eau de Gloire (1 ml) R, A * Pierre Balmain: Miss Balmain (1,7 ml) R, A * Slumberhouse: Rume (0,2 ml) R, A * Smell Bent: Sexy Turtleneck (0,8 ml) R, A * The Scent of Departure: Dubai (1,1 ml) R, A * Tokyo Milk: Lotus Sake (1 ml) R, A * zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer |
|
|
|
#4297 |
|
Konto usunięte
|
Poszukuję próbek lub odlewek (max 5 ml) zapachów Tommy Hilfiger oraz Benetton. Poratuje ktoś?
|
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
na wymianę:
atelier cologne orange sanguine 10 ml montale roses elixir 5 ml paestum rose 2 ml alambar 2 ml channel 19 2 ml shalimar edp 1 ml amaranthine 1 ml azemour 1 ml cuir ottoman 1 ml l'ocitane verbena 2 ml lutens feminite du bois 1 ml loeve loeve me 1 ml fille en aiguilles 1 ml avignon 1 ml wood mystique 1 ml michael korse 0.5 ml chergui 0,2 ml le baiser du dragon edt 1 ml ferragamo incanto amity 1 ml |
|
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię:
Halle edp, Halle Berry 30 ml (bez kilku psików) + pudełko Goddess edp, Gres - firmowa próbka w pudełku For Her edp, NR - firmowa próbka w pudełku Dalia Divin edp, Givenchy - próbka z gazety (ok. 1ml) So Elixir, YR - próbka firmowa (nasączana chusteczka). Comme un Evidence Homme, YR -próbka firmowa (nasączna achusteczka) Comme un Evidence, edp YR - próbka firmowa (nasączana chusteczka) Le male, Jean Paul Gaultier - próbka firmowa 0,1 ml x 3 szt. Body Intense, Burberry - próbka z Sephory, ok. 0,7 ml W zamian najchętniej przygarnęłabym Amour Kenzo (rozmaite edycje, choć najbardziej zależy mi na tegorocznej), Kashmina Touch, Si Armani, Truth or Dare i ToD Naked Madonny, Very Irresistible edition Croisiere Givenchy, Black Orchid TF, Ange ou Demon edp. Wasze propozycje również mile widziane. ![]() Proszę o pw. Edytowane przez niebieskiemotyle Czas edycji: 2014-10-13 o 12:05 |
|
|
|
#4300 |
|
Konto usunięte
|
oddam hurtem najlepiej
![]() JPG-clasique edp 9ml szkło organza edp 10ml szkło La petite obe noire edt 5ml plastik dior pure poison 3ml 2005r angel violet 3ml Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-10-20 o 20:48 |
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie domu szukają:
Signorina, edp Chloe, Chloe edp Chloe, Chloe edt Balenciaga, Paris L'essence Viktor&Rolf, Flowerbomb edt V&R, Flowerbomb edp YSL, Manitesto edp YSL, Elle edt Balenciaga, Florabotanica Roberto Cavalli, Roberto Cavalli edp D&G L'imperatrice DKNY Be Delicious Night Ewentualnie mogę zrobić odlewki Bottegi Venety edp lub Bottegi Venety Legere. Szukam: Chloe, Love story, najlepiej jak najwięcej. Mogę wziąć też udział w jakiejś rozbiórce, gdyby ktoś takową planował |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Daga, za Organzę i Classique proponuję Passenger Dupont, Lady Vengeance, probki Knot Bottega Veneta Narcico Narciso
|
|
|
|
#4303 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym oddała wszystko na raz jakby się dało
CHętnie oddam więcej za mniej, żeby się pozbyć balastu. Zapraszam - 9/10 Prada Amber - 7,5 ml Balenciaga Paris miniaturka bez atomizera - 3/5 ml Juicy Couture Couture Couture - 9/10 ml Guess by Marciano - 5 ml Velvet Orchid Tom Ford - 2,5/ 5 ml Joop Femme - 3/5 ml Fancy JS - 1,5/5 ml Angel Schlesser Oriental Edition II - 1.5 ml/5 Roses des neiges VC&A - 0,5 - 0,7 ml AMber Ylang Ylang Estee Lauder - 2 ml Century Fox Gold 24 Próbki: - Angel eau sucree 1 ml - 1 ml Gianfranco Ferre In the Mood for Love - 1 ml LVEB edt - 1 ml Gucci Guilty Black - 1,5 ml Loewe Aire Sensual - 1,5 ml Eau de Lacoste Sensuelle - 1 ml Roberto Cavalli Edp - 1 ml Elie Saab Le Parfum - 1 ml MaDame edt JPG - 1 ml Joop Miss Wild Szukam najbardziej Sensuous EL, Versense, Gabriela Sabatini Private Edition, Shalimar Parfum Initial l'eau, różne wersje Signoriny Ferragamo i wielu innych
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdź na mojej fragrantice, czy coś Ci się podoba http://www.fragrantica.com/member/342493/
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłabym u Ciebie co nieco - Intimissimi, Cerrutti 1881, Vanille Exquise. W jakich ilościach je masz i ile mogłabyć oddać?
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo np. Ellie Saab, JOOP i A.Schlesser posiadam odlewki, mogę Ci podeśłać z LPD i LGD ja natomiast chciałabym kapkę Dzinga, dosławnie ociupinę na testy
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
VE mam malutko i nie oddam ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
także nie mam czym się podzielić ![]() Tak samo z Cristobalem, tu mam kilka ml, ale jestem nim totalnie oczarowana, a wiem, że już nigdy go nigdzie nie zdobędę ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Aniu, a mogłabyś zamiast sampla Diora z naszej dogadanej wymianki zamienić na sampla Narciso? Chyba że już zrobiłaś...
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4212 Oczywiście oddam więcej za mniej bo chcę się tego pozbyć. |
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4314 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4316 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Bang Bang Bang
|
Dziewczyny dziękuję ślicznie, ale już udało mi się upolować Escadę
|
|
|
|
#4318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? http://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=1831 Mogę odpsikać też co nieco z niektorych flakonów. |
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się u Ciebie jedynie Oriens i Shiseido Sun, a to troszkę za mało. Może masz jakies większe ilości? Lub listę flakonow, z których możesz zrobić odlewki?
|
|
#4320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- Balmain Eau d'Ivoire - Madonna ToD Naked - ewentualnie YSL Elle Mogę też dorzucić sampelek z Schalimar Initial L'Eau Si Sensuelle (0,4ml), Gucci Eau de Parfum (próbka firmowa po teście), Miss Dior Eau Fraiche (3ml). Mam balsam 30ml Signorina (po teście). |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Ktoś coś? 

sprawdź na mojej fragrantice, czy coś Ci się podoba
także nie mam czym się podzielić