|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
ok to wyslij mi na piv albo na fb zebym miala to w łatwo dostepnym miejscu zebym nie musiała szukac...
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
o jej jak boli nie wytrzymam i za godz mam dentystę niech coś zrobi bo już mam depa
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Mialam soe poodnosic do kazdej ale przeczytalam ze zanetka odpuszcza forum...
Zanetka kurde ! no wez nooo nie rob wiochy zostaaan noo. Albo jak nie na forum to na klubie chociaz. wiem ze Ci ciezko. mi tez. ciesze sie z kazdych 2 kresek ale gdzies tam jest mi smutno,ale wierze ze sie wkoncu docZekam i ja. Co do kaca. Nie pytajcie. Wstalam niedawno. Moj chyba zakapowal ze skoro spimy w dwoch pokojach to ze jestem zla i ze pod zadnym pozorem ma mnoe nie budzic. Ogarne sie pojde na jakies kosmetykowe zakupki i znow na saune jade. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- I do kina moze skocze. Aaaa snila mi sie Justynka ze pisala na forum ze rzyga a wy jej pisalyscie ze nie mozliwe ze za szybko i sie okazalo ze ma blizniaki |
|
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
Meliska - a mnie też zrobisz rozpiskę badań?
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Franeczko ale ja Was nie opuszczam tylko troszke ogranicze sie do wizyt
![]() oczywiscie bede Was informowac na bierząco jak moje wyniki - bo mam zamiar zrobic według rozpiski Meliski - i jak wizyty u gin itp itd nie da się tak odciąć od Was całkowicie i ostatecznie
|
#4416 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4417 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
Ksuweczko ja za pierwszym razem też miałam prolaktynę chyba z 28 a norma była do 25, a potem miałam 68 jak robiłam za jakiś czas... ale powiem Ci, że miałam wtedy mega stresujący czas w pracy, że zabierałam ją do domu i płakałam po kątach i gin powiedział, że to jak najbardziej może być przyczyna... stres i przemęczenie...
a bromergon obniża ciśnienie dlatego też powinno się go brać na noc, bo może pogarszać samopoczucie i powodować nudności i wymioty... jestem przekonana, że weźmiesz bromergon i po miesiącu, góra dwóch wszystko się unormuje Żanetko mogę zaproponować Ci mojego gina, albo ewentualnie gdybyś chciała to ja byłam już umówiona do kliniki leczenia niepłodności w Katowicach - Angelius Provita, świetni są tam fachowcy ale terminy mają bardziej odległe, ale naprawdę warto bo przetrzepałam internet wzdłuż i wszerz ![]() a tak całkiem serio, serio, wierzę, że jest Ci ciężko, ale kochanie przecież nie poddajemy się, bo już wczoraj pisałyśmy, że prędzej czy później każdej się uda... wiem, wiem łatwo się gada... ale przecież większość z nas coś tam miała nie tak i każda jest dowodem na to, że się uda kochana nie zostawiaj nas proszę, jesteśmy takie zżyte, a bez Ciebie to już nie będzie nasza paczka... nie rób tego swoim wizażowym psiapsiółom ![]() Franka to dobrze, niech się zorientuje, że coś jest nie tak... i za podejście, jedź do kina, zrób kosmetykowe zakupki, zrób coś tylko dla siebie, w końcu jesteś super babeczkąa ja pocztą pantoflową dowiedziałam się, że przychodzi do nas do biura jakaś dziewczyna, która była w innym wydziale, ale teraz wraca po 4 letnim wychowawczym... i co... podobno ma w swoim zakresie 1/4 mojego zakresu... w ogóle nie wiem co myśleć.... bo teraz boję się, że jak się dowiedzą to mając inną dziewczynę pod ręką to nie muszą mi przedłużyć umowy.... aż mnie nerwica wzięła... wiem, że ględze o tej pracy... ale sama już nie wiem co myśleć... sfiksuje od tego... a tak obiecałam sobie, że nie dam się zwariować ![]()
|
#4419 |
|
Wtajemniczenie
|
zancia
rozumiem ze potrzebujesz dystansu ale pamietaj jestesmy tu dla ciebieehh kasia no lipna sytuacja strasznie tak zle i tak niedobrze
|
#4420 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kasica89 - głupia sytuacja. Jedyne co mogę powiedzieć to to, żebyś się nie denerwowała. I tak nie masz na to wpływu Edytowane przez izasalamon Czas edycji: 2014-10-14 o 16:16 |
||
|
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
Aneczko wpisz mi następna wizytę 24.10 godz 19
Nie jestem pewna tej godziny ale na pewno cos ok niej, zgubiłam karteczkę wiec bede musiala zadzwonić w przyszłym tyg. Kurczę to juz tylko 10 dni ![]() Kasiu po to nas masz moze nie bedzie tak zle jak Ci sie wydaje
|
|
|
|
#4422 |
|
Raczkowanie
|
Ewunia - będzie ok
|
|
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
już po bólu ząb wyrwany trochę się nameczyły musiały go rozkruszyc ciężko wychodz i mam założone szwy zakaz dźwigania na tydzien bo grozi krwotok
to wiecie powiedziałam że mogę byc w ciąży chociaż nie wiem jak jest
|
#4424 |
|
Zadomowienie
|
caly dzien dzisiaj jestem glodna i nie moge sie dopelnic...staralam sie owocami ale to nie bylo to wiec zjadlam ciasta czekoladowego ale dalej mi sie czegos chcialo i zjadlam flipsy czekoladowe i teraz ttroche lepiej ale dalej czuje jakis niedosyt;/ martwi mnie to bo ostattnio cooraz cczesciej mam takie dni
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj zjadłam drożdżówkę czekoladową po obiedzie i to był błąd
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
no własnie
|
|
|
|
#4428 |
|
Wtajemniczenie
|
mandy27 - dobrze, że już po bólu zęba
Jak się zagoi, będzie spokój. 7koliberek7 - martwi Cię to z powodu ewentualnych dodatkowych kilogramów? A mnie znów boli brzuch, promieniując do pleców. Ledwo wysiedzieć mogę |
|
|
|
#4429 |
|
Zadomowienie
|
z powodu kg mnie to nie martwi tylko ze pozniej zle sie czuje jak sie poloze spac to czuje sie taka pelna i jest mi niedobrze i piecze mnie ;(
|
|
#4430 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- A mi sie zachcialo takich zwyklych prostych wafelkow z nadzieniem waniliowym.Okazaly sie za proste jak na niemieckie standardy i maz objechal 3 miasteczka i nie wiadomo ile sklepow by je kupic, w koncu znalazl, ja zjadlam 3 i puscilam pawia. Nawet mu sie nie przyznbaje bo tak sie biedny nameczyl. |
|
|
|
|
#4431 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w Pierwszej miłości je Raffaelo tak je uwielbiam a jestem od wczoraj na diecie
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
Haha tez jak wczoraj ogladalam jak zobaczylam to rafaello
ale stwoerdzilam ze koniec ze slodyczami---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- cola pepsi i inne tego typu smieci... |
|
|
|
#4433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Twoje szefostwo doceni Ciebie i Twoją pracę i że Ci przedłużą umowę. Nie dziwię Ci się, że denerwujesz się przed rozmową z nimi, bo ja jakbym miała powiedzieć swojemu szefuńciowi to też bym portkami trzęsła. ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Marzenka, szkoda że nie udało się ząbka uratować. Ale dobrze, że się już nie będziesz męczyć. ![]() Edytowane przez ksuwka Czas edycji: 2014-10-14 o 20:34 |
|
|
|
|
#4434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem dopiero teraz bo wczęsniej źle się czułam i nie miałam sił pisać
Żanetka tylko spokojnie kochana Wiem, że ci bardzo ciezko... bo tez musze sie zawsze uporac z cieżarem widoku jednej kreski i nie jest to przyjemne uczucie. Mnie akurat forum daje nadzieje, gdy czytam o II kreseczkach dziewczyn, które dłużej się stały, wiem, że i kiedys spotka mnie takie szczescie zaczynajać kazdy nowy łudzę się, że to już ten ostatni. Ale na pewno i my się doeczkamy - wszystkie ![]() mam nadzieję, ze po kilku dniach odpoczynku od forum, uznasz, ze żyć bez nas nie możesz i będziesz tu regularnie. Nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. A teraz sobie odpocznij, poczekaj na wizytę u gina oraz rozejrzyj się za nowym lekarzem i oby w kolejnym cyklu nie było już żadnych niepotrzebnych negatywnych"atrakcji" ![]() Cytat:
![]() A kobiety są okropne, też nam takie co lubią wbić innej szpile. Kasiu a czemu miałabyś usłyszeć coś chamskiego? chyba nie z powodu ciązy? Nikt normalny tak się nie zxachowa, a całą resztą się nie przejmuj mandy dobrze, że masz już tego zęba z głowy. A to prawda, ze taki stan zapalny jest niebezpieczny Cytat:
![]() Franka no to poszalałaś, należało ci się Ciekawe czy Twój sen sie spełni ![]() Cytat:
. Oby i Twoi przełożeni mieli takie podejście i docenili Cię za zaangażowanie.
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2014-10-14 o 21:29 |
|||
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Żanetka noooo co Ty nie opuszczaj nas
![]() Wiem, że Ci ciężko, ale pamiętaj że nas masz przede wszystkim po to żeby się wygadać i w ogóle
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście u gina się zestresowałam i jak zwykle zapomniałam o wszystko zapytać
Ciesze się, bo wyniki hormonów mam w normie TSH 1,636 ulU/ml FSH 5,32 miU/ml LH 4,77 mlU/ml PRL 12,63 ng/ml więc chyba luzik. Dr mówił, że tu wszystko ok. Niestety muszę żelazo uzupełnić, bo mam poniżej normy 45 ug/dl (norma 60-180) Nati możesz jeszcze zerknąć swoim fachowym okiem? No i z dr tylko sobie pogadalismy, obejrzał wyniki i zapisał nowe leki. Czyli mam kontynujację clo + estrofem - na poprawę endometrium, bo jednak mam zbyt cienkie, a po owu tradycyjnie duphaston. Jak się nie uda w tym cyklu to w kolejnym prawdopodobnie zrobi mi HSG. A no i mam znowu Inofolik brać. Od niedzieli ruszam z monitoringiem. Aneczko zapisz mi wizytę 19.10 g. 9.30
|
#4437 |
|
Zadomowienie
|
No tez jestem ciekawa. Justynko? co Ty na blizniaki
|
|
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh a u mnie jakias plaga pajakow
juz mialam 3takie spore w pokoju a ja sie ts boje ze zejde na zawal kiedys musze jutro porzadnie w kazda dziure spojrzec i odkurzyc
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz ktorys z kolei dzien ![]() Ale pajakow to sie boje masakrycznie
|
|
#4440 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() booosz obudzil mnie glod no musialam ruszyc dupke i cos zjesc o godzine wczesniej niz zwykle ciemno zimno ehhh niechce sie annasar wspoczuje to najgorsze co moze byc ja specialnie nie spie w dzien zeby nie bylo problemu w nocy ![]() ja juz pojadlam klade sie do lozia alatm za godzinke na cukier i bede gnic w wyrku
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

zostaaan noo. Albo jak nie na forum to na klubie chociaz.
wiem ze Ci ciezko. mi tez. ciesze sie z kazdych 2 kresek ale gdzies tam jest mi smutno,ale wierze ze sie wkoncu docZekam i ja.

za podejście, jedź do kina, zrób kosmetykowe zakupki, zrób coś tylko dla siebie, w końcu jesteś super babeczką
rozumiem ze potrzebujesz dystansu ale pamietaj jestesmy tu dla ciebie

moze nie bedzie tak zle jak Ci sie wydaje 

juz mialam 3takie spore w pokoju a ja sie ts boje ze zejde na zawal kiedys