![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Cytat:
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Widzę że nie odpuszczacie tematu szpitala
![]() Ja nie lubię koszul nocnych ale do i po porodzie uważam że wygodniejszą -zmęczona, padnięta, ciągle się ze mnie wylewało (sorki za opis) to nie musiałam jeszcze walczyć z pidżamą. U nas niby wymógł był że koniecznie koszula, ale laski miały pidżamę i nikt nic nie mówił. No ze szpitalem problem jest bo może nie być miejsc, tzn, wszystkie łóżka są zajęte przez rodzące, wtedy kicha. Ja będę rodziła w tym co ostatnio i akurat szpitalem to się najmniej stresuję-miałam super opiekę po (o cokolwiek zapytałam, poprosiłam to nie było problemu-wszystko pokazały, przyniosły, pomogły wstać czy przewinąć malucha) i w trakcie porodu było nieźle (był M to zadbał o wszystko). Ja te warsztaty mam za tydzień..pewnie i tak nic nie wygram-standardowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Hej. my dzis wstalysmy o 7.
Musze powoli zaczac kompletowac wyprawke ciuszkowa bo nie mam nic. Niby dostane od szwagierki, bo odklada dla nas, ale i tak chce cos sama kupic. poczekam tylko az przyjda meble do Milki pokoju i zaczne zakupy. sosik do plackow juz wstawilam. brzuch mnie swedzi i piersi bola, a juz byl spokoj. Soniuska jak tam? ![]() pisalyscie o koszulach. u nas do porodu daja jednorazowa. majtki mialam siatkowe ale musialysmy sciagac na obchod bo trzeba bylo lezec bez. koszule mam dwie od razu takie do karmienia. musze szlafrok dokupic jakis cienki i torbe, bo nie mam. Milego dnia. Wysłane z mojego GT-S5570 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pomysł.
Może zaczniemy brzuszki wraz z dopiskiem, który to tydzień wrzucać do klubu? bo tutaj to się gubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
w LIDLU, boze jaki kalafior -najwazniejszego nie napisalam:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Haha
![]() Co planujesz kupić?
#217 |
Zakorzenienie
|
kurtkę -tę w paski,
polar-zależy który będzię czapkę - zarąbiste sa te czapki z polarkiem i stówa pęknie.. O ile uda mi sie upolować bo z tych filmików co ostatnio po sieci krążą to strach się bać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Mam pytanie okac czy przypomniec mu o wizycie u lekarza? Niezawsze haha gratuluje rozka ![]() ![]() O big mac ![]() ![]() Kciuki za dziewuszke Morii ![]() Czajelka u nas tez pochmurnie mega..standsrdowo:/ Kciuki za badania ![]() Malinka wypoczywaj ![]() Bird smacznego Koperco hwj ![]() Hehe ni wczesnue dzis wstalusny to i nadrobix sie da. Patusia ;-* hehe widze podobne klotnie sa. Szkoda ze nie widzicie co mi M zostawia rano w kuchni jak wychodzi do pracy...:/ Musze w koncu mu powiedziec ze jak tak nast razem zostawi to ja nie sprzatam i nie mam warunkow zeby gotowac wiec nie ma jedzenia. Majka hej. Ja sciagne dzis pranie co najwyzej. Nie sprzatam,nie robie nic. Madelinem no wyszedl do pracy i nawet sie nie pozegnal. Wiec mamy sciezke wojenna. O mamo placki z sosem ! Kusisz! Bird no z tymi brzuchami to jjz dawno mowilam ![]() Zrobmy poniedzialek dniem wrzucania brzuszka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ja nie wiem jak tu jest ale sie dostosuje w nosie mam jaką bede mieć piżamkę w szpitalu, byle by to sprawnie poszło ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Wydaje mi się że jak raz na miesiąc wrzucimy bebochy to wystarczy bo co tydzień to za dużo tegoo bd a w tydzień się niewiele zmienia? Sonia topór i do walki ![]()
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe jaki fajny ksiadz ![]() Troche sie zasiedzial! A ja mam dwa wielgachne pryszcze,moja piekna cera sie slonczyla |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz jechać z samego rana na otwarcie to może coś wyrwiesz ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
No Tż zamiast piwa to wodę pił
![]() ![]() no zasiedział się ale w sumie gość ok tym bardziej poszedł nam na ręke bo nie musimy tego załatwiać w Polsce więc spoko ![]()
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całe zycie pryszczy nie miałam, to w ciązy się doczekałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Sonia, weź mnie nie denerwuj, chętnie się zamienię na pryszcze..ja mam plamy łuszczycy na twarzy (też) a teraz jak jestem przeziębiona to w ogóle masakra, takie rózowe,ble... Także chętnie się zamienię
![]() ![]() ![]() Ja to mojego oduczyłam zostawiania burdelu po sobie, zwłaszcza po robieniu sobie kanapek. Zostawiałam ten syf dopóki nie wrócił albo nawet przez kilka dni, póki nie sprzątnął. W końcu sam zaczynał temat -kilka razy i zgłowy. Tylko trzeba mieć mocne nerwy i dużo samozaparcia, żeby tego nie sprzątnąć. ALE!! Ja kiedyś pogdałam na spokojnie o tym i co się okazało? On zdziwiony że mi się nie podoba bo przecież on zostawił bo ja też wstaję i będę robiła sobie śniadanie to mi wszystko zostawi, żebym nie musiała wyciągać. Także logika facetów czasem poraża... W ogóle jestem w szoku bo teraz jakoś potrafimy na spokojnie porozmaiwać (ba nawet pożartować!) na temat nie sprzątania po sobie i w ogóle trzymania porządku. Kiedyś to na samo napomknięcie były gromy.Normalnie szok. A Ty Sonia nie odpuszczaj tego wózka. Zacznie się od wózka a potem to już nic nie będziesz miałą do powiedzenia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia w walce, kiedyś się śmiałam to obsługa mówiła, że na dziecięcych jest gorzej niż dla dorosłych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Gossip haha biedny piwka wypic nie mogl
Bird hehe ja mjalam tydzien spokoju a dzis znow Koperco ![]() No wlasnie,samozaparcie;*a mi brak Haha no porazka Nie no wozek to zamkniety temat tylko teraz m wezmie zemste i ktorego ja nie pokaze to on powoe ze nie. Malo tego juz nie bedzie ze mna jezdzil za wozkamj,mam sobie sama jezdzic. To mu powiedxialam ze sama bede jezdzic ty ciagle bedziesz mowil nie a ja pewnego dnia do domu wroce z wozkiem za swoje oszczednosci skoro tak ma byc,bo ja bez wozka rodzic nie bede. Aaaaaa Mam mu o usg przypominac? Bo serio mysle ze zapomnial |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to wredna jestem, więc pojechałabym sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Tylko on tez moze focha miec ze sama bylam. Ja juz nic nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
święte słowa, nie daj się sonia :-* Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Ja też wredna, tez bym nie przypomniała
![]() To najpierw pokaż mu takie co nie chcesz, a na samym końcu ten co chcesz, za jakiś czas ![]() Na Ciebie focha, że zapomniał-grubo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
ja jak byłabym na takiej wojennej ścieżce jak Wy, to nie miałabym nawet ochoty go brać.
No ale Twoja decyzja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
hej.
dziewczyny w szpitalu szybkiego unormowania wam życzę i powrotów do domu! soniuska jak rzeczywiście zapomniał to ja bym nie przypominała.. pojechałabym sama.. a z tym wózkiem to się zachował jak głupek za przeproszeniem, wielka mi obraza bo używki nie chcesz bo to od znajomych! śmieszne są dla mnie takie tłumaczenia bo w tym momencie liczy się to aby znajomy zarobił a nie żeby tobie potem było wygodnie..
#234 |
Zadomowienie
|
Sonia zapytaj czy jedzie.
ja po wrednosci zapytalabym w ostatniej chwili. po swoim nie sprzatam jak cos zostawi. nie myje jak nie wstawi do zlewu. i jest postep po tym jak.musial umyc caly zlew garow i kuchenke za kare. Koperco czy twoj syn przesypia cale noce sam? pytam bo w podobnym wieku jak Milka a ona sie drze co noc i w rezultacie laduje w jej lozku a tam niewygodnie we dwie. Wysłane z mojego GT-S5570 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Blackberry hehe tylkoo wien ze chcial isc..
Koperco no ja tez po nowym roku kupic dopiero.. Mysle serio ze zapomnial Sunny nie wiem czy chce zeby ze mna byl.. Bird ![]() GOsiak no ...:/ tragedia z nim w tej kwestii. Za to wysle mu chyba artykul haha http://parenting.pl/portal/klotnie-w-ciazy |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie przypomniała i po wizycie bym tylko wydruk z USG położyła w widocznym miejscu
#237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
BAN stały
|
Podejrzewam ze bedzie wskazane jakies ubranie dzienne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#240 |
BAN stały
|
Czuje sie okropnie, nos mi zatkalo nie mogla spac.
Wracajac do promocji w DMie, mleko sie udalo kupic innego typu, troche sloiczkow owocowych dorwal, ale same jablka gruszki i banany i to nie tylko tych firm co kupujemy tylko roznych, bo nie bylo. Wzial 4 ostatnie obiadki w pudelkach w tym 2 maja rozwalone kartoniki i nie wiem ktory jest ktory. Chusteczek do tylka nie bylo.Zadnych.I ptroszku do prania tez nie.Zadnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.