|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Witajcie Kochane!
India wyniki super, no i podejście gina do sprawy też .Karolcia puk puk to na pewno piękna sprawa Żanetka trzymam kciuki, aby Twoje opóźnienie to było jednak to o czym marzysz Aneczko współczuję nocnych przeżyć Justynka idź na wizytę, przynajmniej będziesz spać spokojnie, no i może od razu L4 dostaniesz. Kasiu najgorzej jak się ma popier... szefów. Ja dzisiaj mam trochę roboty do zrobienia, więc pewnie niewiele mnie tu dzisiaj będzie. |
|
|
|
#4472 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
A tobie jak tak pierwszy poszedl szybko to drugi powinen teoretycznie lepiej. ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ale mialam kiepska noc, juz dawno takiej nie bylo, nos mam zatkany na maksa wiec nie moglam spac i mlody sie chyba zarazil i tez nie mogl spac.Krecil sie wiercil kopal w lozeczko cala noc. |
||
|
|
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
|
aneczka
ja juz obskoczylam zakupki i teraz luzik kasiu mi caly czas wychodzil stan zapalny i siurki zle skonczylo sie po 4 miesiacach na infekcji ale bralam co musialam i jest lepiej takze spoko bez stresu jak bedzie zle to lekarz zareaguje ![]() india za wyniki ![]() mandy gratuluje rocznicy noi kolejnej dyszki zycze kurde no to faktycznie cos wisialo w powietrzu jak kazda z Was miala ciezka nocke oby dzis juz bylo lepiej ja zaraz bede robic totalne ogledziny pokoju zeby wywabic te dziady sie pozbyc bo bo niewiem skad one sie biora
|
#4474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
nie ma problemu ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- cudowne uczucie ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
dzisiaj spróbuje
|
|
#4475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A któraś z Was słyszała o tym urządzeniu TENS i ma o nim jakieś zdanie? Bo ja się tak zastanawiam ![]() Cytat:
![]() Powodzenia, zabij cholerstwo
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh... Najpierw rano rzucał okularami i je połamał. Milion razy mu powtarzałam żeby tego nie robił, na listopad jesteśmy umówieni do okulistki na dobranie nowych, a on teraz aktualne połamał
Później pojechaliśmy do przedszkola i okazalo się że mieli się dzisiaj odświętnie ubrac, bo mają jakieś występy z okazji dnia nauczyciela i wszystkie dzieci przekazały rodzicom oprócz mojego - był w dresie Pojechalam do domu żeby wziąć koszulę i dżinsy i go przebrać. Poszlam z nim do szatni a on zrobił mi histerię że wszyscy zobacza jego majtki jak się bedzie przebieral Przyznam że czasami mam dosyć, a tu jeszcze drugi dojdzie i z dwójką będę się użerać... Dzisiaj chyba on miał kiepską noc ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Szkoda
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też bym się poirytowała |
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę dziewczynki do miasta, muszę gdzieś kupić coś na mole spożywcze i zajdę od razu do optyka, który mu robił okulary, może coś poradzi na ten miesiąc
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce dzisiaj umyć jedno okno
|
|
#4485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
u mnie od rana leje okropnie. Zanetka ja caly czas wierze mandy 10 rocznica. Pieknie ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Aneczko musial miec ciezka noc ten twoj szkrab. Biednyyy
|
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też muszę umyć okno, bo tylko jedno mi zostało ![]() Cytat:
W jakiej branży ten sklep, w którym pracujesz? |
||
|
|
|
#4488 |
|
Zadomowienie
|
Sklep z chemia niemiecka slodyczami niemieckimi ogolna spozywka np ogorki konserwowe papryka dzemy itp
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- polskie tez mamy ale w znacznie mniejszej ilosci |
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Już Franiu kupiłam
ale w instrukcji jest, ze te naklejki pomagaj określić wielkość problemu i jak jest duży to trzeba zastosować środki biobójcze A ja myślałam że one mi pomogą się ich pozbyć... No nic, wyrzucę wszystkie kasze, mąki, makarony itd za chwilę ![]() Optyka oczywiście nie bylo, dzisiaj wyjątkowo od 14. Ale u mnie to norma, nie mogę niczego załatwić idąc raz, czy gin czy optyk, zawsze akurat ich wyjątkowo nie ma ![]() Annasar spokojnie z tym oknem tylko
|
#4490 |
|
Zadomowienie
|
hehe pracuje... to jest wyzysk!!! a nie praca. To jest sklep mojego tzta i wykorzystuje mnie jak moze
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Mi kobieta mowila ze tak cY siak czy uzyla preparatu czy nie i tak musiala wyrzucac wszystko... ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- w mace znalazla jakies grudki stwierdzila ze to jaja wiec wywalila wszystko... ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- A to tak jak ja. Jade do wydzialu komunikacji po cos i wiem ze zawsze do 17 jade i akurat w ten dzien tylko do 14 |
|
|
|
#4491 |
|
Raczkowanie
|
aneczka - no faktycznie ciężko i juz Cie podziwiam, a u mnie nawet to pierwsze dopiero w drodze
co to potem będzie...uff
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ale juz do swiat nie umyje i tak sie wyprowadzamy wieszam firany których nie bede brac i spokój
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy dokładnie się przeprowadzacie? Wiesz już?
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Pani od której kupiliśmy mieszkanie dzwoniłą ostatnio i powiedziała mi,że na początku grudnia sie chcą wyprowadzic i ze na swieta bedziemy w nowych miejscach...nie nastawiam się...czas pokaże ,ale byłoby SUPER
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem załamana, wyrzucam to wszystko i patrzę na płatki ryżowe, bo opakowanie zamknięte, chciałam zostawić, a tam pełno robaków ![]() To jak ja mam to trzymać? Jak te robale przez opakowanie przechodzą, to nic nie kupować Ja takie zapasy sobie porobilam o teraz wszystko do śmieci Mam dzisiaj zdecydowanie zły dzień
|
|
#4496 |
|
Zadomowienie
|
Annasar fajnie by bylo na swieta w nowym mieszkanku
Aneczko ale cholerstwo :/ |
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
Aneczko te wstretne mole nawet pojemniki plastikowe potrafia przegryzc... ja po akcji z molami spozywczymi nie mam w domu nic na zapas nawet podstawowych przypraw, make cukier kupuje po 1 kg... bo nie chcialabym jeszccze raz wywalac tyle co wywalilam kiedys... mam nalepki i jak obserwuje to raz na jakis dluzszy czas przyklei sie jeden ale to moga byc z pozostalosci bo te wstretne larwy zanim zmienia sie w ta cme moge zyc ok roku...ja wywalalam wszystko, szafki odsuwalam i sciagalam zeby wszystkie sciany oczyscic...sprawdz w kuchni laczenia sciany z sufitem czy nie ma tam takich malych pajeczynek
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- make i cukier ttrzymam w szklanych pojemnikach z metalowa nakretka bo ttego one nie przegryza... powiem Wam ze koszmar kiedys pprzezylam i balam sie cokolwiek zjesc... a jak robie zakupy w jakims sklepie to najpierw rozgladam sie czy nie lataja jakies mole lub czy nie ma pajeczynek pod sufitem a czasem trafia sie ze cos takiego zobacze to wychodze i ide do innego sklepu
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Jezuu masakra z tymi molami musze zobaczyc w kuchni czy nic mi tam nie lata
|
|
|
|
#4499 |
|
Raczkowanie
|
Annasar ale było by super, gdyby udało się już być na święta w nowym mieszkanku
?Aneczka o fuuuuj... no co za wstrętna plaga robali... najgorzej jak coś trzeba wywalić Anastazja ty w ogóle czytasz co napisała Aneczka odnośnie twoich postów i udzielania się na naszym wątku?
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Czytasz tylko ostatnią stronę jak wchodzisz na wątek?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

.

[COLOR="Silver"]
skonczylo sie po 4 miesiacach na infekcji 

Albo jesteś z nami, wiesz co tu się dzieje i piszesz "w miarę" regularnie albo daruj sobie te komentarze moim zdaniem "z d.upy", bo po co. Jesteś na tylu watkach, ze jednego mniej nawet nie zauważysz.

Pojechalam do domu żeby wziąć koszulę i dżinsy i go przebrać. Poszlam z nim do szatni a on zrobił mi histerię że wszyscy zobacza jego majtki jak się bedzie przebieral 
też bym się poirytowała