Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-14, 21:34   #2131
Weridiana1986
Zadomowienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

A ja mam jeszcze jeden kupon i nie wiem co z nim zrobić :P ale mam problem haha. Chciałam takie szydełkowane ubranka na sesje dziecięce, ale skoro nie jestem pewna co do płci to nie będę wydawać kasy niepotrzebnie..
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 22:07   #2132
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zadziora85 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, zamawiał ktoś już te butki? Cena mnie zaskakuje i nie chce mi się wierzyć że wszystko z nimi ok.. http://allegro.pl/nowe-nike-air-max-...680537146.html
chińskie podróbki! ja sie tak naciełam na New Balance, ale na szczęście nie było problemu ze zwrotem, zresztą widać że na zdjeciach zamieszczona jest kolorystyka air maxów których nike nie ma w swoim asortymencie.... no i ten czas oczekiwania, ogólnie nie dałabym tyle za podróby
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 22:40   #2133
Liiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość

Liiii, przejrzyj wątek. Dziewczyny o nich bardzo dużo pisały i fotorelacje też były
Niestety nie mam czasu przejrzec calego watku... pytalam tylko które wedlug was najlepsze tak w skrocie...

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 22:50   #2134
zadziora85
Raczkowanie

a rzeczywiście, nie czytałam. Dzięki za info
zadziora85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 22:54   #2135
201607111632
Konto usunięte

Jakby któraś z was widziała torebkę o kroju podobnym do tej w załączniku to proszę podesłać linka
widziałam takie jakiś czas temu, a teraz nie mogę znaleźć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg givenchy-antigona.jpg (61,1 KB, 22 załadowań)
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 06:55   #2136
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Liiii Pokaż wiadomość
Niestety nie mam czasu przejrzec calego watku... pytalam tylko które wedlug was najlepsze tak w skrocie...
Wstałam, mąż poszedł do pracy i się nudzę, więc napiszę ci w skrócie o tych swetrach

To tak z tych nierozpinanych dużo z nas kupiło Darię i w większości jesteśmy zadowolone. Tutaj masz fotki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1413296700 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1413296722 i moje zdjęcie z załącznika 1 i2.

Potem Irmin fotki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1413296734 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1413296743

Jasmin - moje fotki załącznik 3. Ona jest najcieńsza i prześwituje, na taką wczesną jesień.

Ja mam jeszcze Diorę jest najcieplejsza ze wszystkich ich swetrów - załącznik 4.
I Zorę - załącznik 5.

Gdybym miała się zdecydować, którą lubię najbardziej to sama nie wiem chyba wszystkie tak samo
Dziewczyny wstawiały jeszcze inne fotki, ale nie mam siły szukać.

Teraz rozpinane.
Selma - Dużo dziewczyn brało i też są zadowolone, ale jak spodziewasz się super ciepłego swetra to ona nie jest aż tak ciepła. Fotki były, ale bardzo dawno i nie znalazłam

I Ness - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4e28cd92e.html https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1413296682

Mam nadzieję, że się jakoś w tym zorientujesz

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-15 o 06:56
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 07:03   #2137
sherlook
Zadomowienie

Fotki mi się nie wstawiły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (2,4 KB, 475 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (2,2 KB, 472 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (60,9 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (58,1 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (66,8 KB, 102 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-15, 07:12   #2138
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Ja też taka niecierpliwa jestem no ale jak pisało cały czas, że max 3 dni robocze (łącznie z doręczeniem), to 7 dni wydaje się być przegięciem. Jeśli jutro mi nie wyślą, to w czwartek do nich zadzwonię i zapytam o co chodzi Taki brak kontaktu mi się nie podoba. Zero reakcji po zakupie i odpowiedzi na maile też żadnych. Chyba powinni to zmienić. No ale komentarze mieli spoko, więc kliknęłam. Zobaczymy jaki będzie, jak dojdzie

Liiii, przejrzyj wątek. Dziewczyny o nich bardzo dużo pisały i fotorelacje też były
Ja do nich dziś będę dzwonić Pojawiły się komentarze, że nawet 14 dni czekali na wysyłkę. Mi się to nie podoba Nie wiem oni sami szyją te płaszcze czy co??? Może jakoś przyśpieszę, kolor zmienię na dostępny, bo wszystkie prawie mi się podobają, a wybrałam na chybił trafił.

Napiszę, co mi odpowiedzieli. U nas na forum jest jakieś płaszczowe fatum
Stary 2014-10-15, 07:25   #2139
evela28
na drugie mam Irena

dziewczyny a nie pocicie się w tych sweterkach z akrylu, bo ja jestem ogólnie zmarżluch ale ze swetrami z akrylu mam zawsze problem, ten materiał nie oddycha

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 07:37   #2140
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
dziewczyny a nie pocicie się w tych sweterkach z akrylu, bo ja jestem ogólnie zmarżluch ale ze swetrami z akrylu mam zawsze problem, ten materiał nie oddycha
Mi jest zawsze zimno. Pocę się tylko w lecie przy 30 stopniach

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Ja też taka niecierpliwa jestem no ale jak pisało cały czas, że max 3 dni robocze (łącznie z doręczeniem), to 7 dni wydaje się być przegięciem. Jeśli jutro mi nie wyślą, to w czwartek do nich zadzwonię i zapytam o co chodzi Taki brak kontaktu mi się nie podoba. Zero reakcji po zakupie i odpowiedzi na maile też żadnych. Chyba powinni to zmienić. No ale komentarze mieli spoko, więc kliknęłam. Zobaczymy jaki będzie, jak dojdzie

Nie masz co dzwonić. Ja właśnie rozmawiałam z Panią i czekają na dostawę tych płaszczy aż z Włoch. Mówiła, że miały być wysłane na początku października, ale jakiś problem był i dopiero dostała informacje o wysyłce. Powiedziała, że już w tamtym roku były w sprzedaży, że są dobrej jakości, nie mieli zwrotów itd. I że liczą na to, że do piątku dojdą. Wysyłki zaczną się piątek-poniedziałek, zapewniła mnie, że do wtorku powinien u mnie być.
Stary 2014-10-15, 08:10   #2141
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Nie masz co dzwonić. Ja właśnie rozmawiałam z Panią i czekają na dostawę tych płaszczy aż z Włoch. Mówiła, że miały być wysłane na początku października, ale jakiś problem był i dopiero dostała informacje o wysyłce. Powiedziała, że już w tamtym roku były w sprzedaży, że są dobrej jakości, nie mieli zwrotów itd. I że liczą na to, że do piątku dojdą. Wysyłki zaczną się piątek-poniedziałek, zapewniła mnie, że do wtorku powinien u mnie być.
Odpisała mi kobieta od nich na maila, że bardzo przepraszają za opóźnienia, bla bla, że czekają właśnie na dostawę płaszczy z Włoch. Pytała czy chcę zaczekać do piątku, bo wtedy wyślą mój płaszcz, czy może chciałabym zwrotu pieniędzy na konto. Ogólnie mail rzeczowo napisany, kobieta bardzo miła, więc zaczekam te kilka dni mi różnicy nie zrobi w sumie.
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-15, 08:36   #2142
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Odpisała mi kobieta od nich na maila, że bardzo przepraszają za opóźnienia, bla bla, że czekają właśnie na dostawę płaszczy z Włoch. Pytała czy chcę zaczekać do piątku, bo wtedy wyślą mój płaszcz, czy może chciałabym zwrotu pieniędzy na konto. Ogólnie mail rzeczowo napisany, kobieta bardzo miła, więc zaczekam te kilka dni mi różnicy nie zrobi w sumie.
Ja też zaczekam: )
Stary 2014-10-15, 09:37   #2143
Weridiana1986
Zadomowienie

A ja patrzę na stronie DHL i debil kurier wpisał sobie wczoraj, że nikogo nie było w domu. Owszem z rana mogło nie być, ale tylko przez 2 godzinki i wątpię, żeby akurat wtedy był. Poza tym informację, że nie doręczył paczki, zapisał o 15:27 gdzie w domu były 4 osoby. I na koniec- gdyby rzeczywiście był i nie zastał nikogo to zostawiłby awizo. Taki ma obowiązek. I najgorsze - dzisiaj mama wybiera się na zakupy więc rzeczywiście może jej nie być. Paranoja z tą kurtką.

Byłam dzisiaj na bazarku, tak z nudów chciałam zobaczyć co tam mają.. i mają sporo fajnych kurtek. Kupiłam botki z zamkami - takie same tylko złote zamki na żywo fajnie wyglądają ale są strasznie wąskie w kostkach, cięzko mi się je zapina. Niestety nie są ocieplane więc góra 2 tyg. je ponoszę, bo w listopadzie już przymrozki będą, a z przodu nie ma platformy więc nie ochronią przed zimną ziemią
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4690675844.jpg (42,6 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-15 o 10:36
Stary 2014-10-15, 10:50   #2144
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
A ja patrzę na stronie DHL i debil kurier wpisał sobie wczoraj, że nikogo nie było w domu. Owszem z rana mogło nie być, ale tylko przez 2 godzinki i wątpię, żeby akurat wtedy był. Poza tym informację, że nie doręczył paczki, zapisał o 15:27 gdzie w domu były 4 osoby. I na koniec- gdyby rzeczywiście był i nie zastał nikogo to zostawiłby awizo. Taki ma obowiązek. I najgorsze - dzisiaj mama wybiera się na zakupy więc rzeczywiście może jej nie być. Paranoja z tą kurtką.

Byłam dzisiaj na bazarku, tak z nudów chciałam zobaczyć co tam mają.. i mają sporo fajnych kurtek. Kupiłam botki z zamkami - takie same tylko złote zamki na żywo fajnie wyglądają ale są strasznie wąskie w kostkach, cięzko mi się je zapina. Niestety nie są ocieplane więc góra 2 tyg. je ponoszę, bo w listopadzie już przymrozki będą, a z przodu nie ma platformy więc nie ochronią przed zimną ziemią
Ale ładneee
Hahaha sorki ale śmiać mi się chce z Twojej kurtkowej przygody Nie no ,czasem trochę przeginają ci kurierzy.Tak jak ja ostatnio pisałam że zawozi paczki do mojej siostry bo nie chce mu się na wioche jechać.
A może zadzwoń na DHLa i poproś o nr do kuriera ,zadzwoń i powiedz żeby do pracy Ci dostarczył albo u sąsiadów zostawił? Ja czasem tak robię i nie ma problemu.

Chyba kliknę torebkę http://allegro.pl/torebka-houston-cz...637098410.html
Fajnie wygląda ,tu na blogu ta sama tylko kupiona na misswish http://www.styloly.com/2012_10_01_archive.html,a ja się zaczaiłam na nią na all bo mam nadzieję na kupon jakiś
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 11:01   #2145
sherlook
Zadomowienie

Cytat:

Coś czuję, że to nie koniec twojej przygody "Zakup płaszcza" stawiam na to, że albo paczka się zagubi, albo nie ten kolor/ rozmiar dostaniesz albo zniszczy się w transporcie

Botki fajowskie, ale ja nie lubię obcasów, zabijam się na nich. Gdyby były na koturnie to byłby ideał.

A poza tym ty chyba jakiś urok rzuciłaś, bo ten płaszcz, który ja zamówiłam też dopiero jedzie z Włoch

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-15, 11:34   #2146
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Coś czuję, że to nie koniec twojej przygody "Zakup płaszcza" stawiam na to, że albo paczka się zagubi, albo nie ten kolor/ rozmiar dostaniesz albo zniszczy się w transporcie

A poza tym ty chyba jakiś urok rzuciłaś, bo ten płaszcz, który ja zamówiłam też dopiero jedzie z Włoch
Dzięki za ogormne wsparcie i pocieszenie haha

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Ale ładneee
Hahaha sorki ale śmiać mi się chce z Twojej kurtkowej przygody Nie no ,czasem trochę przeginają ci kurierzy.Tak jak ja ostatnio pisałam że zawozi paczki do mojej siostry bo nie chce mu się na wioche jechać.
A może zadzwoń na DHLa i poproś o nr do kuriera ,zadzwoń i powiedz żeby do pracy Ci dostarczył albo u sąsiadów zostawił? Ja czasem tak robię i nie ma problemu.
Kurier ma mój numer i zawsze dzwonił i pytał czy ktoś jest w domu. Teraz jest chyba jakiś nowy debil. Niech spróbuje dzisiaj nie zadzwonić albo nie dostarczyć paczki już ja narobię rabanu DHL.

EDIT :

I CO WREDNE MAŁPY dostałam właśnie kurtkę - najpierw mama dzwoniła, że spotkała kuriera po drodze, a potem siostra, że przywiózł paczkę :P kazałam jej od razu rozpakować i sprawdzić czy to dokładnie ta kurtka i z tego co mówi to tak ale się cieszę wyjadę wczesniej do domu z tej radości haha. Jutro mam urodziny muszę dzisiaj cały wieczór żarcie szykować.. żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce. Po wrześniowej rocznicy mam dość kucharzenia - piątek, sobota, niedziela - aż mi się jedzenie śniło po nocach przez kilka dni jutro na szczęście będzie 15 osób więc jakoś to zniosę

Czas edycji: 2014-10-15 o 11:52
Stary 2014-10-15, 11:51   #2147
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za ogormne wsparcie i pocieszenie haha

Kurier ma mój numer i zawsze dzwonił i pytał czy ktoś jest w domu. Teraz jest chyba jakiś nowy debil. Niech spróbuje dzisiaj nie zadzwonić albo nie dostarczyć paczki już ja narobię rabanu DHL.

EDIT :

I CO WREDNE MAŁPY dostałam właśnie kurtkę - najpierw mama dzwoniła, że spotkała kuriera po drodze, a potem siostra, że przywiózł paczkę :P kazałam jej od razu rozpakować i sprawdzić czy to dokładnie ta kurtka i z tego co mówi to tak ale się cieszę wyjadę wczesniej do domu z tej radości haha
Gratulacje w końcu po tylu dniach i tygodniach czekania ją dostałaś Trzymam kciuki, żeby pasowała. I pomyśl jak teraz docenisz jej wartość, im więcej wysiłku włożyłaś, żeby ją otrzymać tym jest cenniejsza.
Stary 2014-10-15, 12:30   #2148
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje w końcu po tylu dniach i tygodniach czekania ją dostałaś Trzymam kciuki, żeby pasowała. I pomyśl jak teraz docenisz jej wartość, im więcej wysiłku włożyłaś, żeby ją otrzymać tym jest cenniejsza.
Oby tylko moja radość nie była przedwczesna bo może albo dziura będzie albo guzika zabrakło haha. Teraz to już by mnie nic nie zdziwiło jeszcze niecałe 4 godzinki i się wszystko wyjaśni
Stary 2014-10-15, 12:58   #2149
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Ale ładneee

Chyba kliknę torebkę http://allegro.pl/torebka-houston-cz...637098410.html
Fajnie wygląda ,tu na blogu ta sama tylko kupiona na misswish http://www.styloly.com/2012_10_01_archive.html,a ja się zaczaiłam na nią na all bo mam nadzieję na kupon jakiś
Piękna ta torebka
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-15, 13:49   #2150
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Kurde to słabo.. Ja się boję, że będzie za szeroki w pasie, bo nie zwróciłam uwagi na ten wymiar :P więc tym bardziej wolałabym go dostać jak najszybciej, bo jak będzie za duży, to muszę szukać innego. Na moje to powinni mieć je u siebie, skoro je wystawiają..

W aplikacji wyskakuje info, żeby zajrzeć 17.10 po kupon
lol-a88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 14:05   #2151
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lol-a88 Pokaż wiadomość
Kurde to słabo.. Ja się boję, że będzie za szeroki w pasie, bo nie zwróciłam uwagi na ten wymiar :P więc tym bardziej wolałabym go dostać jak najszybciej, bo jak będzie za duży, to muszę szukać innego. Na moje to powinni mieć je u siebie, skoro je wystawiają..

Wiesz co po tych perypetiach z moim płaszczem to chyba się boję zamawiać cokolwiek droższego niż 50 zł.. bo człowiek wpłaca prawie 2 stówy i oboje sprzedających pomimo łącznej sumy 230 sztuk, nagle nastepnego dnia po wpłacie, nie ma towaru.. przecież to chore. Dla mnie coś takiego powinno być zabronione! A jaką macie pewność, że te kurtki dotrą.. żadnej, bo kto wie czy są nadal w hurtowniach. Tak samo jak ja z tą drugą. Bogu dzięki dotarła ale ile mnie to nerwów kosztowało.

Co do kuponów - kurde dla mnie im później będą tym lepiej - zaszalałabym z zakupami dla maluszka ale dopiero 30.10 mam wizytę i dowiem się płci Sweterków już zamawiać nie chcę, bo za 1,5 msc odchodzę z pracy więc nie będę miała nawet gdzie tego wynosić. A i po 2 miesiącach się w to zwyczajnie nie zmieszczę

Czas edycji: 2014-10-15 o 14:08
Stary 2014-10-15, 14:13   #2152
sherlook
Zadomowienie

Cytat:

A ile masz w pasie? Ja tylko 60cm i też się boję że za szeroki będzie. Ale chcę pokombinować z guzikami jak się nie da odeślę. I tak kupiłam za bona więc mi się opłaciło.
Stary 2014-10-15, 14:41   #2153
iceina
Zadomowienie

Sherlook, to ja mam więcej od Ciebie (65 cm), a i tak się trochę obawiałam, że będzie wisiał. No ale jakby założyć na siebie gruby sweter, itd. to chyba lepiej taki niż żeby był dopasowany. Jak dojdzie w pon, tak jak ta babka pisała, to do razu poprzymierzam go sobie i z sukienką, i z grubym swetrem, i ze spodniami jak będzie ok to zostawię.
Stary 2014-10-15, 15:09   #2154
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Sherlook, to ja mam więcej od Ciebie (65 cm), a i tak się trochę obawiałam, że będzie wisiał. No ale jakby założyć na siebie gruby sweter, itd. to chyba lepiej taki niż żeby był dopasowany. Jak dojdzie w pon, tak jak ta babka pisała, to do razu poprzymierzam go sobie i z sukienką, i z grubym swetrem, i ze spodniami jak będzie ok to zostawię.
Ja liczę na to, że będzie miał mniej w pasie, albo że te guziki jak przeszyje to się o rozmiar zmniejszy, a już ostatecznie oddam do krawcowej jak będę nim aż tak zachwycona A jak nie to zwrócę, trudno.
Prawie wszystkie kurtki i płaszcze na allegro mają takie wymiary w pasie. Nawet kurtka, którą ostatnio kupiłam w dziecięcym na 152 wzrostu tyle miała. Trudno nic nie poradzimy.

A mąż mnie teraz wystraszył, że jak oni nawet dostaną te płaszcze (stwierdził, że pewnie okaże się, że jednak nie dojechały) to w takim tempie i rozgardiaszu będą pakować, że pomylą rozmiar, kolor i fason i tak będę wymieniać Nie ma to jak kochany mąż
Stary 2014-10-15, 15:11   #2155
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz co po tych perypetiach z moim płaszczem to chyba się boję zamawiać cokolwiek droższego niż 50 zł.. bo człowiek wpłaca prawie 2 stówy i oboje sprzedających pomimo łącznej sumy 230 sztuk, nagle nastepnego dnia po wpłacie, nie ma towaru.. przecież to chore. Dla mnie coś takiego powinno być zabronione! A jaką macie pewność, że te kurtki dotrą.. żadnej, bo kto wie czy są nadal w hurtowniach. Tak samo jak ja z tą drugą. Bogu dzięki dotarła ale ile mnie to nerwów kosztowało.

Co do kuponów - kurde dla mnie im później będą tym lepiej - zaszalałabym z zakupami dla maluszka ale dopiero 30.10 mam wizytę i dowiem się płci Sweterków już zamawiać nie chcę, bo za 1,5 msc odchodzę z pracy więc nie będę miała nawet gdzie tego wynosić. A i po 2 miesiącach się w to zwyczajnie nie zmieszczę
No właśnie nie powinni tak robić, bo ja kupuję z myślą, że oni mają to u siebie i po wpłacie kasy od razu wyślą.. A takie sprowadzanie z Włoch czy jakichś magazynów.. To po co dają taką ilość, skoro nie mają tego na stanie :/

Cytat:
A ile masz w pasie? Ja tylko 60cm i też się boję że za szeroki będzie. Ale chcę pokombinować z guzikami jak się nie da odeślę. I tak kupiłam za bona więc mi się opłaciło.
W pasie mam 68 cm. W sumie trzeba doliczyć jeszcze ciuchy, jakiś sweter czy bluza to + parę cm, no ale i tak luz zostaje. Też kupiłam za kupon i mam nadzieję, że da się troszkę zwęzić a jak nie to odsyłam
Stary 2014-10-15, 15:16   #2156
iceina
Zadomowienie

Cytat:
A mąż mnie teraz wystraszył, że jak oni nawet dostaną te płaszcze (stwierdził, że pewnie okaże się, że jednak nie dojechały) to w takim tempie i rozgardiaszu będą pakować, że pomylą rozmiar, kolor i fason i tak będę wymieniać Nie ma to jak kochany mąż
Kurcze, to pocieszył no mam nadzieję, że jednak to ogarną bez pomyłek
Stary 2014-10-15, 15:19   #2157
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie powinni tak robić, bo ja kupuję z myślą, że oni mają to u siebie i po wpłacie kasy od razu wyślą.. A takie sprowadzanie z Włoch czy jakichś magazynów.. To po co dają taką ilość, skoro nie mają tego na stanie :/

W pasie mam 68 cm. W sumie trzeba doliczyć jeszcze ciuchy, jakiś sweter czy bluza to + parę cm, no ale i tak luz zostaje. Też kupiłam za kupon i mam nadzieję, że da się troszkę zwęzić a jak nie to odsyłam
Kurcze jak czytam wasze wymiary to może ja powinnam od razu z niego zrezygnować Ale jest taki ładny... Trudno wydam jeszcze ze 30-40 zł na krawcową, ale będzie mój
Stary 2014-10-15, 15:29   #2158
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Kurcze, to pocieszył no mam nadzieję, że jednak to ogarną bez pomyłek
A ja bym się nie zdziwiła, jakby tak się stało

Cytat:
Kurcze jak czytam wasze wymiary to może ja powinnam od razu z niego zrezygnować Ale jest taki ładny... Trudno wydam jeszcze ze 30-40 zł na krawcową, ale będzie mój
Jak będzie ładny i w miarę ciepły, to i tak bardziej się opłaca dołożyć na krawcową, bo gdzie znajdziesz fajny płaszcz do 200 zł ja przynajmniej nie znalazłam
Stary 2014-10-15, 15:46   #2159
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co ja bym zrozumiała gdyby w aukcji napisali, że czas oczekiwania wynosi np 20 dni. Wtedy byłby to mój świadomy wybór. Ale pierwszy płaszcz kupiłam 30.09 , drugi 6.10 , a dostałam dopiero dzisiaj czyli ponad 2 tyg. później. I tak całe szczęście, że nie ma mrozów, bo ludzie zamawiają czasami na ostatnią chwilę, a potem dopiero kongo jest kiedy trzeba czekać, a nie ma w czym chodzić
Stary 2014-10-15, 16:12   #2160
iceina
Zadomowienie

Weridiana, i jak ta Twoja kurtka? Przymierzyłaś już? Wszystko z nią ok?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości