![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Cytat:
Bosz własnie się zaczęło dlaczego ja i już ryczę ze śmiechu - 11latka mówi o 12letnim chłopcu, że on to jest takie ciacho i czekają na niego pod domem, bo są jego fankami. Chyba dla śmiechu aż ten odcinek obejrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Soniuska i dobrze, że napisałaś tak jak Ty uważałaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas na szczęście listonosz jest bardzo fajny i wszystko dostarcza do domu, nawet to czego nie musi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no wiec odpisal "jestem. a na ktora bo po pracy jade auto odebrac do mechanika i nie wiem jak to zgrac" napisalam ze 16:15 spytal o adres i napisal ze moze sie chwile spoznic to odpisalam ze wejde sama a jego na usg zawolam. to napisal ze bedziemy w kontakcie a ja ze ok. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
O proszę dało rady listonoszowi :P
Sonia bd dobrze głowa do góry ![]()
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
no,zobaczymy
![]() pojade wczesniej i zjem cos w kfc ![]() co na jutro na obiad moge zrobic? |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nie oznacza ze nie podziwiam ciebie i twojego partnera. to naprawde cos pieknego. tez patrze na "dlaczego ja?". cos tak jak Dawid Kwiatkowski ![]()
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ ![]() Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-10-15 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
wiem ze sie nie mylilam, bo zapomnial o wizycie
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Co do tż z moim przed ciążą było podobnie jak u Soniuski, tylko jeszcze z tym, że nie pracował i cały dzien sie lenił i grał, nic nie zrobił, no i pił sobie codzień piwka. Wierzcie mi, że nie wytrzymałam, kłótnie co chwilę, az postawiłam mu ultimatum, bierze sie za siebie albo koniec z nami bo ja już tak dalej żyć nie chcę. Już miałam od niego odchodzić, mama już powiedziała że pomoże mi finansowo, wszyscy mnie wspierali. Ale o dziwo to podziałało. Pogadaliśmy powaznie, bardziej ja się rozryczałam i powiedziałam mu ale na spokojnie we łzach co mnie boli i że nie chce już z nim być i tak żyć. Ogarnął sie. Przemyślał to (aż dziw) i na następny dzień zaczął dzwonić po kolegach o pracę
![]() ![]() ![]() ![]() Soniuska postaw mu sprawę jasno, ale na spokojnie bez krzyków, pokaż mu jak bardzo Cię to boli, mam nadzieję, że zrozumie tak jak mój, który zawsze był wiecznie świętym i wszystko co złe to ktoś inny, ale tym razem zrozumiał, że to on narobił bałaganu ![]() Usiądź sobie na kanapie i się popłacz, jak podejdzie co sie stało wytłumacz mu na spokojnie o co chodzi i że nie chcesz takiego ojca dla dziecka ( może trochę za ostre) no ale coś w ten deseń ![]() ale się rozpisałam ciekawe kto to przeczyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem nie na czasie z takimi ikonami i szczerze nawet nie wiem kto to ten Kwiatkowski, aż muszę się doedukować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli tz jednak w dziecko zaangazowany, bedzie dobrze! ![]()
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Według mnie lepiej coś w deseń, że nie chce aby dziecko kiedyś musiało się w takiej atmosferze wychowywać i tego słuchać itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#315 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w domu nie pomaga. no i wkurzyl mnie z tym wozkiem totalnie. mam nadzieje ze zobaczy dziecko na usg to mu idiotyzm z glowy sie wybije Cytat:
![]() Cytat:
![]() no w dziecko tak, gorzej ze nie we mnie. no i zapomnial oczywiscie. a jakzeby inaczej. bylam tego pewna w 99% |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz co robie teraz? mam w kuchni kalendarz duzy wiszacy i zaznaczam na nim czerwonym mazakiem wszystkie wizyty i wszystkie wazne dla mnie rzeczy. podchodzi co jakis czas i patrzy czy cos sie zmienilo ![]()
![]() |
#318 | ||
Zakorzenienie
|
Co to co to ? mam kiełbase i nie wiem co z nią zrobić
![]() ![]() Cytat:
![]() Jest jeszcze poradnia małżeńska ![]() ![]() ![]() Mała sylwia ![]() Soniuska ale z tego co pisałaś to się często kłócicie, to dobrze, że jest odpowiedzialny ale niech tez tą odpowiedzialnośc przeniesie na przyszłą rodzinę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() Matko autobusy... zmora... dlatego jeźdzę tramwajem ![]() masz za 20 min mam wychodzić a ja nie ubrana, niepomalowana i mokre włosy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#319 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fajnie że pojedzie z tobą, a na obiad zrób coś co ty lubisz a on niekoniecznie ![]() Cytat:
Sonia my tu piszemy a ty musisz to rozegrać tak żebyście się dogadali. Nie bierz tego dosłownie co piszemy tylko przeloz na wasze relacje jakos. Rozmowa spokojna na pewno nie zaszkodzi. Każdy niech powie co mu nie pasuje i dojdzcie do porozumienia :-*
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze zrobilas..ja za daleko mam wszystkich i nie mam do kogo isc ![]() Cytat:
doprowadza mnie to do szalu. on uwaza ze to ja jestem najgorsza oczywiscie. i w ogole. ale szkoda gadac. musze sie nad tym zastanowic ja robie ogolem kielbase po wegiersku: kilbaske podmazam przecieta wzdluz lub w plastry, do tego cebulka w prazki smazona, koncentrat pomidorowy, sol i pieprz ![]() i jem z chlebem albo z makaronem czy cos ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiecie co u mojej sis, maz jest to tez wygodnis, pracuje w mundurowce po 8h wraca do domu i odpoczywa, i ona od niego zadnej pomocy nie ma, ale tak sobie sama zrobiła i tak ma.. np. On nie bierze Bartusia na raczki na dłużej bo po chwili mu plecy bolia, dla mnie to chore ze wazniejsze jego plecy od synusia...no ale on taki jest ze nikt go nie obchodzi.....a teraz jak drugi bobo im sie urodzi to dla sis wogole bedzie ciezko...wiec trzema swoich chlopow szkolic zeby bylo nam lzej ![]()
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jadamy z chlebem, ale do ziemniaków też będzie pasować, można dać trochę więcej wody, żeby było jakby z sosem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tesciowa tez go we wszystkim wyreczala,a wkurza mnie ze gada ze to ja wygodna jestem i ze wszystkie pieniadze przepuszczam te wszystkie ciuszki ktore mamy kupilam za swoje wlasne pieniadze i niech sie odwali, nastepnym razem mu to powiem, bo juz nie wytrzymam w takiej atmosferze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Rozeznanie
|
Hehe
![]() ![]()
#325 |
BAN stały
|
Ja dzisiaj nie mam na nic sily, nawet prania nie wstawie, nie wiem jak ogarne mlodego bo ledwo po schodach wchodze. A maz zapowiedzial wczoraj, ze musi jakas rzecz w pracy skonczyc (bo jutro i pojutrze musi jechac ze mna i mlodym do lekarza) i nie wiem kiedy wroci.
Ja na swojego nie moge narzekac, jak mam z czyms problem, nie mam sily, zle sie czuje to to zrobi.Mowie o czasie kiedy jestem w ciazy, bo tak normalnie to troche nie fair gonic go po 12 godz pracy jeszcze do roboty w domu. Mlodym sie tez stara zajmowac jak moze. |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
ja muszę chyba zablokować sobie dostęp do sklepów internetowych bo siedzę i ciuchy wybieram
![]() ![]() dzięki dziewczyny za zaproszenia ![]() ![]() co do usg to ja byłam sama, mąż żałuje że nie mógł zobaczyć ale cóż siła wyższa nie było komu z chłopcami zostać.. może następnym razem się uda.
#327 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Oj trzeba szkolić. Ja tam się przyznam że nie zabijam się że sprzataniem i gotowaniem tak jak soniuska. Mam czasem wyrzuty że tz nie je dwudaniowych obiadów choć zasługuje na to. I mu powiedzialam to ostatnio to mi powiedział że on ode mnie niczego nie wymaga i jak zje jajecznice na obiad to nic się nie stanie
![]() A jak kupię mu ciasto czy upieke, zrobię coś dobrego albo jak mnie poprosi że by to i to zjadł to potem jest zadowolony taki ![]() ![]() Ciekawe co nasi tzci by na nas wypisywali :-D
#329 |
Zakorzenienie
|
fakt!
![]() ![]()
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Po ślubie wszystko smakuje inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.