![]() |
#3511 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
(Szpilek nigdy dość!)
![]() |
#3512 |
Raczkowanie
|
Facet nie wymienia się szpilek od Loboutena ani astona martina.
A co do bezpieczeństwa i wyjazdów do lasu to masz sporo racji, jednak przy jesiennej pogodzie maska samochodu jest naprawdę zimna więc rada, żeby skorzystać z ciepłej maski samochodu aby nie przeziębić pęcherza uległej była chybiona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
BAN stały
|
Boże jeśli istniejesz?!!!! Powiedziałem coś niebulwersującego.
![]() Swojej uległej mogę kupować szpilek ile chce, jeśli jej kasy na nie braknie. I tak na tym zyskuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Trzeba dygać wiele km |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Przyczajenie
|
PanIgo,
Szpileczki mojej są boskie, dla niej też chyba są fetyszem bo ciągle kupujemy nowe, ma ich kilkanaście ( raczej kilkadziesiąt par ) bo ulubiony but kobiety to jest nowy bucik! |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
BAN stały
|
Ty mi nic nie mów. Ja się wrobiłem w takie bagno, że szok Stary i głupi. Młoda-uległa zamieszkała w moim domu. No i najlepsze jak się przeprowadzała, pomogłem jej wnieść rzeczy. Pytam się to wszystko? A ona jeszcze buty? Myślę pójdzie szybko zdążę kawę wypić nim pojadę do klienta. No niestety nie zdążyłem. Jak widzę, nieraz nie myśli jedzie na zakupy kupić bluzkę a tu wraca i z nowymi butami. No ale mało ma kasy wiec taka prawda sama ich za dużo nie kupi. Choć z drugiej strony przynajmniej co nieco jest do zabaw.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
To chyba logiczne, ze łatwiej sobie ułożyć młodą, niedoświadczoną sukę według swoich preferencji, niż łamać taka, która już jakieś doświadczenie ma i w związku z tym nabrała pewnych zwyczajów. A kompletów bielizny można mieć duuuuużo.... ![]()
![]() |
#3518 |
Konto usunięte
|
Dla mnie suka ma mieć charakter (w pewnym stopniu), nie lubię, nie znoszę takich uległych, które zgadzają się na wszystko, żeby zadowolić Pana. Nie wierzę, że można byc tak nijaką i bez wymagań/fantazji/fobii, a może ja po prostu jestem niesposłuszna
![]() Co do szpilek, to nigdy nie nosiłam, bo mi niewygodnie, ale jeśli kiedyś coś tam, to tylko czarne i najlepiej lateksowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
BAN stały
|
Bzebze. Jasne nie zawsze tak jest. Była żona była mniej więcej w moim wieku i też wytrzymaliśmy długo z sobą. O wychowanie chodziło mi jako Uległa tylko i wyłącznie w łóżku, nie lubię jak partnerka ma przede mną wielu facetów. W życiu codziennym nie chcę zmieniać kobiety. Przymykanie oka na pewne rzeczy przez młodsze partnerki? Doświadczenie nie stereotypy. Wady młodszych, tłumaczenie nowość w BDSM A co? A jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Raczkowanie
|
Margot45
Najładniejszą bieliznę jaką posiadam kupił mi mój facet ![]() Co do uległości w związku ( nawet bardzo partnerskim ) to chyba zawsze jedna i druga strona musi trochę ustąpić pola. Uległość w łóżku nie wyklucza dominacji poza łóżkiem. Lubię się oddawać rozkoszy i pozwalam facetowi na inwencje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Przyczajenie
|
Pytanie techniczne
![]() ![]() Musze się pochwalić, że 1 "klimatyczne" spotkanie było bardzo udane ![]() I chyba muszę zgłębić tajniki bondage ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Raczkowanie
|
Można, ale trzeba po niewidocznych miejscach,
palcatem po jądrach, packą po pośladkach im szersze narzędzie tym mniejszy ślad i trzeba uważać z siłą uderzenia ![]() I nie można się śpieszyć, to nie robota na akord ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Rozeznanie
|
PanIgo: Przynajmniej nie ja będę bulwersować a Ty. A tak w ogóle jesteś cierpliwy. Mój by nie wytrzymał ani sekundy gdybym mu do szuflady, szafy (jego część) włożyła swoje rzeczy. Od razu wyrzuciłby na podłogę.
Ankolmar chyba chodziło o to, że młodsza partnerka zawsze ustąpi starszemu partnerowi (w życiu codziennym) Soc77 My tak mamy z nylonami i pasami do pończoch. Im więcej tym lepiej i sex lepszy. Właściwie to jest mój fetysz a Panu podoba się jak w nich wyglądam. Dexter niby najpierw trudno mi powiedzieć. Ja mam zawsze siniaki. Może jedynie jak będziesz lekko oklepywać i dopiero po oklepywaniu coś mocniejszego, to wtedy pies nie będzie miał siniaków. Można spróbować Bondage? Polecam Mój ostatnio wymyślił nową torturę całodniową. Powiem wam CUDO! |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Przyczajenie
|
Ankolmar, No tak, pośpiech jest niewskazany
![]() A okazuje się, że "narzędzia" bardzo potrzebne, bo damska siła uderzenia jest niewystarczająca ![]() ![]() Zastanawiam się też nad wykorzystaniem drewnianej łopatki, takiej kuchennej.. kiedyś oklepano mi tym tyłek , wnętrze ud i inne wrażliwe miejsca ![]() Palcat - lepiej jeździecki czy z sexshopu? A co do bondage - to mnie fascynuje w obie strony. Od kiedy zaczęłam "poszerzać horyzonty" moim marzeniem było zostać związaną. Kajdanki i inne utensylia, którymi krępuje sie tylko nogi i/lub ręce sa fajne, ale mieć na sobie plecionkę z lin, która unieruchamia całkowicie.. aż mnie dreszcze przechodzą ![]() I wyobrażam sobie, jak pięknie wyglądałby mój Pies, ściśle oplątany sznurami.. ![]() Edytowane przez DexteRMorgan0 Czas edycji: 2014-10-15 o 12:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Margot, czy jest możliwość, że kojarzę Cię z fetlife? ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie. Nigdy mnie na tym portalu / forum / cokolwiek to jest, nie było.
#3529 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3531 |
Raczkowanie
|
Palcat tylko z sklepu jeździeckiego, liny z marketu budowlanego lub zwykła gruba linka do prania. Można też użyć termoforu wypełnionego wodą ( ok 250 - 350 ml ciepłej wody)
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Kochani forumowicze, bawiliście się w mumie? Są dwie wersje, soft i hard, wersja hard ma dwie mutacje; pionową lub poziomą. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam po przepis. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3533 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zabawa w mumie? Dużo jeszcze muszę się nauczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 |
Rozeznanie
|
Bzebze No może z wyrzuceniem na podłogę przesadziłam bo był by bałagan. No ale widzę to tak otwiera szafę, widzi moje rzeczy z jego, przekląłby, następnie wyjął i położył na łóżko czy komodę. A do mnie Nie wsadzaj mi do szafy swoich rzeczy……Masz wystarczająco miejsca
![]() A po co termofor? Ja mam taki gustowny brązowy pies, zawsze zimą grzeję sobie nim stopy jak czytam czy oglądam telewizje. Zawsze mam zimne stopy. To prawda najlepsze liny z marketu budowlanego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Raczkowanie
|
Termofor wypełniony ciepłą wodą nie zostawia śladów na ciele przy uderzeniu,
Zamiast wiązać faceta liną, żeby wyglądał jak baleron możemy zrobić z niego współczesnego Imhotepa ( jak do ożywimy). Przy facecie będzie ci potrzebny jeszcze jeden uczestnik zabawy ( chyba, że waży tak 50 - 60 kg), jeżeli nie masz pomocnika to możesz wybrać wersję soft wtedy trochę się na męczysz ale dasz radę go zabalsamować |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Domyślam się, jak miałoby to wyglądać, ale mnie jednak bardziej kręcą węzły i sploty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Raczkowanie
|
![]() - dwa prześcieradła pocięte na pasy szerokości 10-15 cm, - 1,5 kg skrobi ziemniaczanej, - 2-3 litry wrzątku. - 1 facet, - duża drewniana skrzynia lub duży karton po sprzęcie agd - dużo zapału i chęci do pracy, ..... skrobię rozpuszczamy w wrzątku i wrzucamy bandaże z prześcieradeł ( najlepiej zrolowane, nigdy nie używamy gotowych opasek elastycznych), gdy temp. bandaży spadnie do ok 50 stopni możemy dokładnie owinąć faceta od stóp do głowy( uwaga nie bandażujemy nigdy szyi ) umieszczamy faceta w skrzyni lub nakrywamy kartonem i pozostawiamy do wyschnięcia. Mokre bandaże po upływie czasu się kurczą i zastygają szczelnie oblepiając ciało itp. i itd. Do wersji hard można użyć ...... chyba już wiesz czego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
ankolmar dzieki! Juz wiem za co sie przebiore na Halloween
![]()
#3539 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Edytowane przez Utopiec Czas edycji: 2015-01-05 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.