Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-15, 09:35   #3511
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

Cytat:
Napisane przez PanIgo Pokaż wiadomość
Sorry ale stare szpilki też nędznie wyglądają zatem należy je wymieniać na nowsze modele A kobieta? Jak się znajdzie odpowiednią to raczej nie.
Podoba mi się Twoje nastawienie.

(Szpilek nigdy dość!)
Stary 2014-10-15, 09:40   #3512
ankolmar
Raczkowanie

Facet nie wymienia się szpilek od Loboutena ani astona martina.
A co do bezpieczeństwa i wyjazdów do lasu to masz sporo racji, jednak przy jesiennej pogodzie maska samochodu jest naprawdę zimna więc rada, żeby skorzystać z ciepłej maski samochodu aby nie przeziębić pęcherza uległej była chybiona.
ankolmar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 09:44   #3513
PanIgo
BAN stały

Boże jeśli istniejesz?!!!! Powiedziałem coś niebulwersującego.
Swojej uległej mogę kupować szpilek ile chce, jeśli jej kasy na nie braknie. I tak na tym zyskuję ( nie Nie jest moją utrzymanką) Takim czymś się brzydzę.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Trzeba dygać wiele km
PanIgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 10:03   #3514
soc777
Przyczajenie

PanIgo,
Szpileczki mojej są boskie, dla niej też chyba są fetyszem bo ciągle kupujemy nowe, ma ich kilkanaście ( raczej kilkadziesiąt par ) bo ulubiony but kobiety to jest nowy bucik!
soc777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 10:22   #3515
PanIgo
BAN stały

Ty mi nic nie mów. Ja się wrobiłem w takie bagno, że szok Stary i głupi. Młoda-uległa zamieszkała w moim domu. No i najlepsze jak się przeprowadzała, pomogłem jej wnieść rzeczy. Pytam się to wszystko? A ona jeszcze buty? Myślę pójdzie szybko zdążę kawę wypić nim pojadę do klienta. No niestety nie zdążyłem. Jak widzę, nieraz nie myśli jedzie na zakupy kupić bluzkę a tu wraca i z nowymi butami. No ale mało ma kasy wiec taka prawda sama ich za dużo nie kupi. Choć z drugiej strony przynajmniej co nieco jest do zabaw.
A kiedyś miałem jedną co uwielbiała kupować staniki, tyle ich miała, że wielu nie nosiła.Już nie mówiąc jej, że jej połowa szafy nie wystarczała i wkładała do mojej części. Ile można mieć staników z bokserkami. No ale była to roczna znajomość.
Stary 2014-10-15, 10:33   #3516
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
W sumie to chyba zawsze. Ja też lubię partnerski związek (bdsm TYLKO w łóżku, nigdy w życiu!), a tak duża różnica wieku... a wspólne zainteresowania, spędzanie czasu na koncertach, imprezy do rana?
No i ciągle mi się wydaje (może myślę stereotypowo), że jednak starszy facet chce "młodszą i ładniejszą"
Ja również preferuję BDSM tylko w łóżku. Na co dzień jestem bardziej dominująca niż mój partner, aczkolwiek staramy się to równoważyć. Dążymy w stronę jak najmocniejszej partnerskiego i wyzutego z jakiejkolwiek hierarchii związku. Mam ciężki charakter. Paradoksalnie mój chłopak dzięki swojej wrodzonej łagodności potrafi nade mną zapanować. Ulegam chyba tylko takiemu spokoju, zdystansowaniu do świata, właśnie łagodności.

Cytat:
Ja bym nie mógł być z rówieśniczką (choć wielokrotnie są to piękne kobiety. Powód? Jestem despotyczny, młodsze na więcej przymykają oko. Więcej słuchają i mówię tu o życiu codziennym a nie tylko o sexie.
Ola Szacunek niezła różnica.
A jeśli chodzi o kwestię, że częściej jest starszy Pan i młodsza uległa to prawda. Dlaczego? Osobiście wolę sobie wychować, nauczyć czegoś niż mieć uległą z licznymi nawykami po np. licznych poprzednich Panach.
Ankolmar Bo to się robi wypady do lasu, w sensie dłuższa jazda, przynajmniej ja tak kombinuję. Kwestia bezpieczeństwa, nikt nie rozpozna z pracy. Bardzo małe prawdopodobieństwo.A nie, że kumpel z pracy widzi, że "gwałcę-zabawa z partnerką" w lesie lub ostro ją rżnę na masce samochodu. A na następny dzień wszyscy o tym wiedzą.
Nienawidzę lecieć stereotypem, ale Ty się tak pięknie podkładasz. Szukasz młodszej uległej, bo na więcej przymyka oko? Nie wierzę, że to napisałeś. Szukasz młodszej dlatego, że jest mniej wymagająca? Dlatego, że łatwiej nią sterować, ''wychowywać''?
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 10:38   #3517
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
Nienawidzę lecieć stereotypem, ale Ty się tak pięknie podkładasz. Szukasz młodszej uległej, bo na więcej przymyka oko? Nie wierzę, że to napisałeś. Szukasz młodszej dlatego, że jest mniej wymagająca? Dlatego, że łatwiej nią sterować, ''wychowywać''?
No sorry, gdzie tu podkładanie?
To chyba logiczne, ze łatwiej sobie ułożyć młodą, niedoświadczoną sukę według swoich preferencji, niż łamać taka, która już jakieś doświadczenie ma i w związku z tym nabrała pewnych zwyczajów.

A kompletów bielizny można mieć duuuuużo....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-15, 10:53   #3518
201607040946
Konto usunięte

Dla mnie suka ma mieć charakter (w pewnym stopniu), nie lubię, nie znoszę takich uległych, które zgadzają się na wszystko, żeby zadowolić Pana. Nie wierzę, że można byc tak nijaką i bez wymagań/fantazji/fobii, a może ja po prostu jestem niesposłuszna
Co do szpilek, to nigdy nie nosiłam, bo mi niewygodnie, ale jeśli kiedyś coś tam, to tylko czarne i najlepiej lateksowe
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 10:53   #3519
PanIgo
BAN stały

Bzebze. Jasne nie zawsze tak jest. Była żona była mniej więcej w moim wieku i też wytrzymaliśmy długo z sobą. O wychowanie chodziło mi jako Uległa tylko i wyłącznie w łóżku, nie lubię jak partnerka ma przede mną wielu facetów. W życiu codziennym nie chcę zmieniać kobiety. Przymykanie oka na pewne rzeczy przez młodsze partnerki? Doświadczenie nie stereotypy. Wady młodszych, tłumaczenie nowość w BDSM A co? A jak?
Stary 2014-10-15, 11:43   #3520
ankolmar
Raczkowanie

Margot45
Najładniejszą bieliznę jaką posiadam kupił mi mój facet.
Co do uległości w związku ( nawet bardzo partnerskim ) to chyba zawsze jedna i druga strona musi trochę ustąpić pola. Uległość w łóżku nie wyklucza dominacji poza łóżkiem. Lubię się oddawać rozkoszy i pozwalam facetowi na inwencje
Stary 2014-10-15, 12:09   #3521
DexteRMorgan0
Przyczajenie

Pytanie techniczne : czym można spuścić lanie, żeby nie zostawiać śladów? Mój Pies nie chce, żeby koledzy na basenie wiedzieli o jego preferencjach
Musze się pochwalić, że 1 "klimatyczne" spotkanie było bardzo udane Trochę za krótkie, ale naprawdę satysfakcjonujące. Tylko sęk w tym, że ręka szybko mi się męczy przy laniu, a gryzienie mogę uskuteczniać tylko na niektórych częściach ciała..
I chyba muszę zgłębić tajniki bondage
DexteRMorgan0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-15, 12:34   #3522
ankolmar
Raczkowanie

Można, ale trzeba po niewidocznych miejscach,
palcatem po jądrach, packą po pośladkach im szersze narzędzie tym mniejszy ślad i trzeba uważać z siłą uderzenia.
I nie można się śpieszyć, to nie robota na akord, najpierw urabiamy jeden pośladek potem drugi wreszcie środek, i z powrotem od nowa
Stary 2014-10-15, 12:48   #3523
Ola-zz
Rozeznanie

PanIgo: Przynajmniej nie ja będę bulwersować a Ty. A tak w ogóle jesteś cierpliwy. Mój by nie wytrzymał ani sekundy gdybym mu do szuflady, szafy (jego część) włożyła swoje rzeczy. Od razu wyrzuciłby na podłogę.
Ankolmar chyba chodziło o to, że młodsza partnerka zawsze ustąpi starszemu partnerowi (w życiu codziennym)
Soc77 My tak mamy z nylonami i pasami do pończoch. Im więcej tym lepiej i sex lepszy. Właściwie to jest mój fetysz a Panu podoba się jak w nich wyglądam.
Dexter niby najpierw trudno mi powiedzieć. Ja mam zawsze siniaki. Może jedynie jak będziesz lekko oklepywać i dopiero po oklepywaniu coś mocniejszego, to wtedy pies nie będzie miał siniaków. Można spróbować
Bondage? Polecam
Mój ostatnio wymyślił nową torturę całodniową. Powiem wam CUDO!
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 12:51   #3524
DexteRMorgan0
Przyczajenie

Ankolmar, No tak, pośpiech jest niewskazany
A okazuje się, że "narzędzia" bardzo potrzebne, bo damska siła uderzenia jest niewystarczająca Palcat mi się podoba
Zastanawiam się też nad wykorzystaniem drewnianej łopatki, takiej kuchennej.. kiedyś oklepano mi tym tyłek , wnętrze ud i inne wrażliwe miejsca i muszę przyznać, ze wrażenia były ciekawe. Problem w tym, że mężczyźni mają mniej wrażliwą skórę.. no nic, będziemy testować.
Palcat - lepiej jeździecki czy z sexshopu?

A co do bondage - to mnie fascynuje w obie strony. Od kiedy zaczęłam "poszerzać horyzonty" moim marzeniem było zostać związaną. Kajdanki i inne utensylia, którymi krępuje sie tylko nogi i/lub ręce sa fajne, ale mieć na sobie plecionkę z lin, która unieruchamia całkowicie.. aż mnie dreszcze przechodzą
I wyobrażam sobie, jak pięknie wyglądałby mój Pies, ściśle oplątany sznurami..

Edytowane przez DexteRMorgan0
Czas edycji: 2014-10-15 o 12:57 Powód: dopisek
Stary 2014-10-15, 13:12   #3525
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez oluska000 Pokaż wiadomość
Jeśli szukasz akcesorii erotycznych Zapraszamy do nas na http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ Szeroki wybór gadżetów erotycznych i nie tylko
Reklama na Wizażu jest płatna, zgłoszenie poszło do Moderatora.
Stary 2014-10-15, 13:12   #3526
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DexteRMorgan0 Pokaż wiadomość
Palcat - lepiej jeździecki czy z sexshopu?
tylko jeździecki, o wiele wyższa jakość za mniejszą cenę... ogólnie to co się da kupić poza sexshopem, warto kupić poza sekshopem;p niestety zwykle mocno windują ceny
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 13:29   #3527
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Bzebze. Jasne nie zawsze tak jest. Była żona była mniej więcej w moim wieku i też wytrzymaliśmy długo z sobą. O wychowanie chodziło mi jako Uległa tylko i wyłącznie w łóżku, nie lubię jak partnerka ma przede mną wielu facetów. W życiu codziennym nie chcę zmieniać kobiety. Przymykanie oka na pewne rzeczy przez młodsze partnerki? Doświadczenie nie stereotypy. Wady młodszych, tłumaczenie nowość w BDSM A co? A jak?
Niestety, mimo najszczerszych chęci nie jestem w stanie prowadzić z Tobą merytorycznej dyskusji jako, że nie rozumiem zbyt wiele z tego co piszesz. Tekst, który pogrubiłam to dla mnie prawdziwa czarna magia

Cytat:
Napisane przez Ola-zz Pokaż wiadomość
Mój by nie wytrzymał ani sekundy gdybym mu do szuflady, szafy (jego część) włożyła swoje rzeczy. Od razu wyrzuciłby na podłogę.
Eeee... serio? Tzn. jak najbardziej rozumiem, że ktoś sobie nie życzy dzielenia z kimś szafki, ale wywalanie czyiś rzeczy na podłogę? Słabo.

Margot, czy jest możliwość, że kojarzę Cię z fetlife?

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
tylko jeździecki, o wiele wyższa jakość za mniejszą cenę... ogólnie to co się da kupić poza sexshopem, warto kupić poza sekshopem;p niestety zwykle mocno windują ceny
Palcat jeździecki
Stary 2014-10-15, 13:30   #3528
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot, czy jest możliwość, że kojarzę Cię z fetlife?
Nie. Nigdy mnie na tym portalu / forum / cokolwiek to jest, nie było.
Stary 2014-10-15, 13:34   #3529
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nie. Nigdy mnie na tym portalu / forum / cokolwiek to jest, nie było.
Kojarzę stamtąd użytkowniczkę o nicku Margot. Tak czy siak polecam fetlife. Są tam również polskojęzyczne grupy i fora.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-15, 13:39   #3530
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Kojarzę stamtąd użytkowniczkę o nicku Margot. Tak czy siak polecam fetlife. Są tam również polskojęzyczne grupy i fora.
Widać nie jestem jedyna
Stary 2014-10-15, 14:15   #3531
ankolmar
Raczkowanie

Palcat tylko z sklepu jeździeckiego, liny z marketu budowlanego lub zwykła gruba linka do prania. Można też użyć termoforu wypełnionego wodą ( ok 250 - 350 ml ciepłej wody)

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Kochani forumowicze, bawiliście się w mumie?
Są dwie wersje, soft i hard, wersja hard ma dwie mutacje; pionową lub poziomą.
Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam po przepis.
Stary 2014-10-15, 14:34   #3532
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soc777 Pokaż wiadomość
PanIgo,
Szpileczki mojej są boskie, dla niej też chyba są fetyszem bo ciągle kupujemy nowe, ma ich kilkanaście ( raczej kilkadziesiąt par ) bo ulubiony but kobiety to jest nowy bucik!
Ja tam szpilek nie lubie
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:34   #3533
DexteRMorgan0
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ankolmar Pokaż wiadomość
Palcat tylko z sklepu jeździeckiego, liny z marketu budowlanego lub zwykła gruba linka do prania. Można też użyć termoforu wypełnionego wodą ( ok 250 - 350 ml ciepłej wody)

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Kochani forumowicze, bawiliście się w mumie?
Są dwie wersje, soft i hard, wersja hard ma dwie mutacje; pionową lub poziomą.
Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam po przepis.
O, a termofor do czego?

Zabawa w mumie? Dużo jeszcze muszę się nauczyć Cóż to takiego?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 09:59   #3534
Ola-zz
Rozeznanie

Bzebze No może z wyrzuceniem na podłogę przesadziłam bo był by bałagan. No ale widzę to tak otwiera szafę, widzi moje rzeczy z jego, przekląłby, następnie wyjął i położył na łóżko czy komodę. A do mnie Nie wsadzaj mi do szafy swoich rzeczy……Masz wystarczająco miejsca

A po co termofor? Ja mam taki gustowny brązowy pies, zawsze zimą grzeję sobie nim stopy jak czytam czy oglądam telewizje. Zawsze mam zimne stopy.
To prawda najlepsze liny z marketu budowlanego.
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 10:04   #3535
ankolmar
Raczkowanie

Termofor wypełniony ciepłą wodą nie zostawia śladów na ciele przy uderzeniu,
Zamiast wiązać faceta liną, żeby wyglądał jak baleron możemy zrobić z niego współczesnego Imhotepa ( jak do ożywimy). Przy facecie będzie ci potrzebny jeszcze jeden uczestnik zabawy ( chyba, że waży tak 50 - 60 kg), jeżeli nie masz pomocnika to możesz wybrać wersję soft wtedy trochę się na męczysz ale dasz radę go zabalsamować
Stary 2014-10-16, 10:13   #3536
DexteRMorgan0
Przyczajenie

Cytat:
Termofor wypełniony ciepłą wodą nie zostawia śladów na ciele przy uderzeniu,
Tak myślałam ;P

Cytat:
Zamiast wiązać faceta liną, żeby wyglądał jak baleron możemy zrobić z niego współczesnego Imhotepa ( jak do ożywimy). Przy facecie będzie ci potrzebny jeszcze jeden uczestnik zabawy ( chyba, że waży tak 50 - 60 kg), jeżeli nie masz pomocnika to możesz wybrać wersję soft wtedy trochę się na męczysz ale dasz radę go zabalsamować
Przy 190cm wzrostu i prawie 100kg wagi mojego Psa to mogłoby być dosyć... nużące zajęcie
Domyślam się, jak miałoby to wyglądać, ale mnie jednak bardziej kręcą węzły i sploty Wg mnie ładniej wyglądają i dają więcej możliwości.
Stary 2014-10-16, 10:20   #3537
ankolmar
Raczkowanie

Receptura na mumię;
- dwa prześcieradła pocięte na pasy szerokości 10-15 cm,
- 1,5 kg skrobi ziemniaczanej,
- 2-3 litry wrzątku.
- 1 facet,
- duża drewniana skrzynia lub duży karton po sprzęcie agd
- dużo zapału i chęci do pracy,
..... skrobię rozpuszczamy w wrzątku i wrzucamy bandaże z prześcieradeł ( najlepiej zrolowane, nigdy nie używamy gotowych opasek elastycznych), gdy temp. bandaży spadnie do ok 50 stopni możemy dokładnie owinąć faceta od stóp do głowy( uwaga nie bandażujemy nigdy szyi ) umieszczamy faceta w skrzyni lub nakrywamy kartonem i pozostawiamy do wyschnięcia.
Mokre bandaże po upływie czasu się kurczą i zastygają szczelnie oblepiając ciało itp. i itd.
Do wersji hard można użyć ...... chyba już wiesz czego.
Stary 2014-10-16, 15:13   #3538
paulinika
Zakorzenienie

ankolmar dzieki! Juz wiem za co sie przebiore na Halloween
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 15:44   #3539
Utopiec
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Podczytuję Was

Edytowane przez Utopiec
Czas edycji: 2015-01-05 o 06:58
Utopiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 22:39   #3540
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Utopiec Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Jestem już długo na wizażu, ale teraz mam problem natury bardzo prywatnej (wiadomo z czym związanej), muszę z kimś pogadać więc założyłam konto. Czy mogłabym pogadać z którąś z was na priv? Nie chcę, żeby mój partner to przeczytał.

Najbardziej zależałoby mi na rozmowie z dziewczyną, która jest stroną dominującą w łóżku.
jesli napiszesz tu to jesli nawet przeczyta to nie skojarzy nicka z Twoją osobą. więc śmiało.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości