Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-16, 08:10   #541
_Madison_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Witam się i ja z rana
Nie śpię już od 5 bo chyba zatrułam się szpitalnym żarłem dwa temperaturę i ciśnienie sprawdzają tu już 5:20 więc i tak bym nie spała pewnie :/

Cieszę się, że chociaż współlokatorki mam fajne
Wczoraj na wieczór udało się pielęgniarce wychwycić detektorem serduszka małych może dziś też dadzą się posłuchać

RYBCIA - ja ogólnie dobrze się czuję. Nawet świetnie bym mogła rzec
Dziękuję, że pytasz :-*

Mąż wieczorem napisał smsa:
" i który typ wybierasz? "
Napalił się chłop na parkę, a tam jeszcze dwa siurki wyjdą :p

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

BLACK - kciuki za poradnię i udane "pocieszenie" w tesco
BRID - gratki II trymestru
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 08:19   #542
madzixx88
Zakorzenienie

Witam sie

Rosario-dzieki, to sprobuje z kukurydza, bo groszku nie przelkne

Madison-trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki

Sunny-wspolczuje rewolucji..

Bird-jejku zemdlalas? Biedna

Ogladalam przed chwila w Pytaniu o sniadanie o prawidlowych odruchach niemowlat, pokazywali takie malenstwo 2 miesieczne no i sie poryczalam
I gratuluje II trymestru!

A wlasnie, a propos II trymestru..zmieniacie jakos diete?

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-10-16 o 08:22
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 08:30   #543
_Madison_
Zadomowienie

O losie!! Mam dziś mega smaka na chleb w cieście naleśnikowym dobrze, że mam problemy gastryczne bo już bym kogoś angażowała w "pomoc biedne" ciężarnej

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

A właśnie apropo żywienia... Nie pamiętam czy pisałam, ale dostałam niezłą z☠☠☠ę za te +4kg :blink: lekarz powiedział, że jestem niepoważna i obżeram się na umur bo mi wolno
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-10-16, 08:30   #544
lekkaatletka
Zadomowienie

Madison ja polecam inie RAFAŁ nie jest obecnie popularne (poza pierwsza 50. od kilku dobrych lat) ale nie wymyslne.. i do tego moglaby byc Róża. Albo Magdalena
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 08:37   #545
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
O losie!! Mam dziś mega smaka na chleb w cieście naleśnikowym dobrze, że mam problemy gastryczne bo już bym kogoś angażowała w "pomoc biedne" ciężarnej

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

A właśnie apropo żywienia... Nie pamiętam czy pisałam, ale dostałam niezłą z☠☠☠ę za te +4kg :blink: lekarz powiedział, że jestem niepoważna i obżeram się na umur bo mi wolno
Nie martwiaj sie tym ja mialam tekst w pierwszej ciaży ze mam patologiczny przyrost wagi, przytylam w sumie 25 kg, ale wrócilam do wagi :/, a teraz mam dużą startową tez mysle ze z 4 przybrałam
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 08:37   #546
gossip_girl21
Zakorzenienie

Witam która zemdlała? masakra! współczuję mnie się słabo roi to od razu siadam bo nie chce ryzykować przeważnie w sklepie przy kasie mi słabo;/ ostatnio byłam z tż w takim dużym markecie gdzie wszystko jest na kupę wszystko tam ostaniesz i przy kasie mieli takie wiklinowe ławeczki z baldachimem przeważnie na plażach takie jest i usiadłam sobie a co :P babka sie na mnie patrzyła a ja sobie siedzę ;P czasem to aż się boję jak sama jestem czy nie walnę gdzieś;/ Tak więc współczuję...
mam łososia w słoiczku w oleju takiego zmielonego i zastanawiam sie czy mi wolno bo nie wiem czy on nie jest wędzony?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 08:38   #547
_Madison_
Zadomowienie

LEKKA - mi Rafał i Róża też się bardzo podobają tylko nie do końca wiem jak to by było ze zdrobnieniem Róża - Różyczka - to oczywiste ale strasznie długie, a ja to takimi skrótami lubię operować
No z Marcelem nie operuję bo wołam Marcello :p
Ale z dziewczynkami juz tak, są : Natka i Melka, a tu mógłby byc kłopot i przez długie zdrobnienie każdy by ostatecznie do małej Róża mówił :/
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Edytowane przez _Madison_
Czas edycji: 2014-10-16 o 08:39
Stary 2014-10-16, 08:43   #548
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej! Nadaje z pracy ale dzis w nocy burza byla, spalam bez TZeta i balam sie bardzo ;( buu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 08:49   #549
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja na każdej wizycie mam mierzone ciśnienie i kontrolę wagi
Ja też

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
odnośnie informowania TŻ o ciąży to ja mam aplikację w tel, dzięki której kontrolowałam cykl (pare miesięcy wcześniej odstawiłam tabsy) i sprawdziłam, że akurat kochaliśmy się codziennie przed spodziewaną owulacją i był to pierwszy cykl, że do końca, bez zabezpieczeń więc wydało mi się to prawdopodobne, że mogę być w ciąży i zrobiłam test tydzień po owulacji-wyszły dwie kreski, w tym jedna bladziutka, niedowierzałam jeszcze i w sumie zrobiłam potem jeszcze 4 testy, w miarę im późniejsze tym ta druga kreska była coraz bardziej widoczna, aż w końcu w dniu spodziewanej @ wyszły dwie czerwone krechy no to już wiedziałam, że to to, bety nawet nie robiłam bo nie byłam w temacie, że się ją robi
poszłam do warzywniaka i kupiłam jedno ziarno fasoli, na której napisałam "cześć Tatusiu" i zapakowałam z testem do pudełeczka i dałam mężowi następnego dnia rano a 3 tyg później słuchaliśmy już serduszka naszej fasolki
Ale super sposób na przekazanie tej informacji!!!

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Byłam na pobraniu krwi, po wszystkim poszłam do sklepu i pod sklepem zaczeło mi sie potwornie krecic w glowie... podeszłam do bankomatu i normalnie urwał mi się film...
O matko! I jak to się skończyło?? Był ktoś z Tobą??

Cytat:
Cooo? Za 4kg??

Wczoraj na wieczór zjadłam trochę chipsów i czekoladę z orzechami na pół z mężem i teraz tego żałuję bo boli mnie brzuch.... Durna

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 08:56   #550
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

ej ja tez byn chciala i co:/
jesli tylko dasz rade przyjechac to suuper! :P dlatego pisalam o lodzkim, ale jesli ktorakolwiek ma ochote do centrum lodzkiego zajrzec to prosze dalej czekam na priv

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
PAVLINECKA - a teściowa troszkę mnie wkurzyła, ale teść pocieszył więc prawdę mówiąc mam mieszane odczucia co do ich wizyty :p
No ale cieszę się, że sama nie musiałam być

Mąż przeżywa bo zatrudnił nowego pracownika, a jemu nie bardzo chce się pracować i ten pewnie będzie musiał go zwolnić za nim znajdzie teraz kolejnego na zastępstwo to trochę czasu minie i znów z pracowni nie będzie wyłaził całe dnie no ale taki urok bycia na swoim :/

BLACK - pytałaś co spowodowało spadek hemoglobiny i ogólne pogorszenie wyników. Niedokrwistość wtórna - czy jakoś tak którą spowodowała ciąża.. Pojedyńcza jest dużym obciążeniem dla organizmu, a bliźniacza to już wogóle. Słabo sobie radzę w każdym razie.
Czas pokaże jak dalej będzie

LEKKA - nie miałam żadnych objawów zapalenia. Jedynie co to plecy mnie bolały :/ ale wyniki moczu wyszly niepokojące, wbc i crp podwyższone więc stan zapalny ewidentnie był
takie sa uroki szefowania, ale skoro pracownik zle pracuje to nie ma co sie zastanawiac, tylko fakt- wiecej roboty spadnie na niego.

wyblagalas to usg?

wracajcie szybko do zdrowia!

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Wogóle to mąż dziś przywiózł propozycje imion dla parki:
1. Oliwia i Oliwier
2. Wiktor i Wiktoria
3.Antoni i Antonina
4. Piotruś i Paulinka
5. Michał i Magda
6. Rafał i Róża
7.Kubuś i Karolinka
8.. Gabryś i Gabrysia
9. Kornel i Kornelia

No i 10 mój typ : Nikodem i Liliana
dla mnie 7 i zdecydowanie 10!!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2014-10-16 o 08:53
MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:02   #551
_Madison_
Zadomowienie

CASHMERE - no za 4kg buc powiedział, że ja dopiero teraz na wadze powinnam zacząć przybierać, a nie mieć już +4 na plusie
W każdym razie dziś rano się ważylyśmy i ja już na plusie mam +4.7kg ale myślę, że to przez cukier bo mam dość skaczący raz jest powyżej normy, raz w normie, a raz znow poniżej. Po tym samym jedzeniu... Więc skoro podejrzenie cukrzycy to ona może być temu tyciu winna :/

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

A jeszcze lekarz jak przylazł mnie opier... To ja wcinałam czekoladę karmelove całą tabliczkę :p

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Więc pewnie przez to jeszcze bardziej mi się dostało
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-10-16, 09:07   #552
lekkaatletka
Zadomowienie

MADISON Ee chyba go pogielo ze przy ciazy blizniaczej w koncowce 4 mies. mialas nie przytyc w ogole.. Czekolady Ci pozazdroscil!!!
A imiona musza byc na te sama litere?
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:12   #553
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
LEKKA - mi Rafał i Róża też się bardzo podobają tylko nie do końca wiem jak to by było ze zdrobnieniem Róża - Różyczka - to oczywiste ale strasznie długie, a ja to takimi skrótami lubię operować
No z Marcelem nie operuję bo wołam Marcello :p
Ale z dziewczynkami juz tak, są : Natka i Melka, a tu mógłby byc kłopot i przez długie zdrobnienie każdy by ostatecznie do małej Róża mówił :/
U mnie kolezanka urodzila córeczkę i na imie dali jej Róża, i teraz zdrobniaja tak jak Ty pisałas, i kazdy juz sie przyzwyczaił a jest taka sliczniutka no jak prawdziwa Różyczka

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej! Nadaje z pracy ale dzis w nocy burza byla, spalam bez TZeta i balam sie bardzo ;( buu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No ostro..... ja to sie zdziwilam, zazwyczaj latem burze a tu jesienia tez?
i ja tez nie mialam sie do kogo przytulic bo spalam u sis i siedzialam u nich w sypialani jak byla burza bo sie boje sama

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Dla mnie typ 7 Kubuś i Karolinka.... ja to bym wszystkim dzieciom te imiona dawala

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:13   #554
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Wogóle to mąż dziś przywiózł propozycje imion dla parki:
1. Oliwia i Oliwier
2. Wiktor i Wiktoria
3.Antoni i Antonina
4. Piotruś i Paulinka
5. Michał i Magda
6. Rafał i Róża
7.Kubuś i Karolinka
8.. Gabryś i Gabrysia
9. Kornel i Kornelia

No i 10 mój typ : Nikodem i Liliana
Podoba mo sie 7
Kochana ta waga sie nie przejmuj,lekarz jakis niepowazny jest!! Ja juz przytylam prawie tyle co Ty a wg usg dzidzia tak jaby nadgonila do cykli 29dniowych a mialam 31
Wiec teraz wg om mam jeden dzien do przodu-bo wszuscy lekarze licza wg Om 28dniowej.
A totalnie waga sie nie pdzejmuj i jedz co tylko soe da!!!

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Hej

Ale mam dziś ciężką nocke za sobą, nakroiłam murzynka i jak wieczorem siedzieliśmy to chyba z 4 kawałki zjadłam. No to w nocy miałam meksyk. Brzuch mnie tak bolał, że w pewnym momencie nie wiedziałam już czy boli mnie żołądek czy dusi w klacie, a jak się zaczęło w końcu przelewać i odbijać to po chwili na kibelek. Teraz tylko delikatnie bułka z masłem i kilka łyków rumianku... Jak mi przejdzie to zjem normalne śniadanie.

Jeszcze wieczorem skądś się burza przywlokła, lało, grzmiało i się błyskało. Jak zawsze uwielbiałam patrzeć na niebo w czasie burzy tak wczoraj każdy błysk mnie drażnił.

Madison podobają mi się imiona 7 i 10

wspolczuje Ci tych rewoluicji

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hejka robaczki właśnie wstalam, wzięłam pigule i czekam na śniadanie minimum pół h .
Smacznie mi się spalo dziś po 11 jadę na dworzec i pks do miasta obok 50km. Nie chce mi się ale cóż... Tam jest tesco więc muszę zahaczyc na pocieszenie :-D
hehe
Jedziezz tam tylko do tesco czy jak? Ja bhm umarla w pksie jechac tak daleko jeszcze :/
:/

Cytat:
ja zawsze mam kontrolę wagi i ciśnienia i do krty ciąży położna wpisuje.
serio nigdy nikt Ci tego nie kontrolował?

Twój typ wygrywa

Ja się oficjalnie witam w II trymestrze; 14 tygodniu czy jak kto woli 4 miesiącu

Byłam na pobraniu krwi, po wszystkim poszłam do sklepu i pod sklepem zaczeło mi sie potwornie krecic w glowie... podeszłam do bankomatu i normalnie urwał mi się film...

Tak,nikt nie kontrolowal:/
O mamo biedna wspolczuje kochanaa
Ja wczoraj wyszlam od lekarza 17:40 i pedzlismy do diagnostyki bo ona do 18 zebym pappa i wolna bhcg zrobila jeszcze zebym jezdzic dzis nie musiala

Bo ja ogolem mega niepewnie sie na codzien cxuje,jakbym miala upasc.

Cytat:
Witam sie

Ogladalam przed chwila w Pytaniu o sniadanie o prawidlowych odruchach niemowlat, pokazywali takie malenstwo 2 miesieczne no i sie poryczalam

nie zmieniam diety

Cytat:

mamo co to chleb w ciescie nalesnikowym?

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Witam która zemdlała? masakra! współczuję mnie się słabo roi to od razu siadam bo nie chce ryzykować przeważnie w sklepie przy kasie mi słabo;/ ostatnio byłam z tż w takim dużym markecie gdzie wszystko jest na kupę wszystko tam ostaniesz i przy kasie mieli takie wiklinowe ławeczki z baldachimem przeważnie na plażach takie jest i usiadłam sobie a co :P babka sie na mnie patrzyła a ja sobie siedzę ;P czasem to aż się boję jak sama jestem czy nie walnę gdzieś;/ Tak więc współczuję...
mam łososia w słoiczku w oleju takiego zmielonego i zastanawiam sie czy mi wolno bo nie wiem czy on nie jest wędzony?
hejka.

No i dzis znow bedxie pogadanka bo taka kuchnie mi zostawil..ze szkoda gadac. 5letnie dziecko by tyle syfu nie zostawilo-szafki naweet maslem uwalone,a ze kladl wszystko na plyte indukcyjna to i ona do mycia
Fajnie co?:P

Ja musze zaraz wstawac zjesc,potem sie umalowac bo pryszcze mam straszne i przejsc sie z psem,kupic kielbaske na obiad i koncentrat,bo zrobie w mojej wersji po wegiersku,z cebulka
Ale pokroje w polkrazki i podam z ziemniakami.a jeszcze kurze chcialam ogarnac..
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:15   #555
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
ja
niestety u mnie to przyszło nagle. Oby się już nie powtórzyło
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja też

Ale super sposób na przekazanie tej informacji!!!

O matko! I jak to się skończyło?? Był ktoś z Tobą??

Cooo? Za 4kg??

Wczoraj na wieczór zjadłam trochę chipsów i czekoladę z orzechami na pół z mężem i teraz tego żałuję bo boli mnie brzuch.... Durna
na szczęście teraz ok. Byłam sama

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 09:17   #556
madzixx88
Zakorzenienie

Ja tez polecam imie Rafal gdyby nie to, ze maz ma takie to bym synka tak chciala nazwac

Co do Rozy to ladne, ale nie przepadam za imionami kwiatowo-owocowymi np Jagoda, Malina

Gossip-a ten losos to przypadkiem nie surowy?? Czytalam, ze sledzi w oleju nie mozna jesc bo jest surowa ryba, zobacz czy na opakowaniu jest info
Stary 2014-10-16, 09:18   #557
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się oficjalnie witam w II trymestrze; 14 tygodniu czy jak kto woli 4 miesiącu

brawo za II trymestr.

ja tez mam zawroty glowy, robi mi sie duszno czasem i musze usiasc chwile i pooddychac

JAŚ

Stary 2014-10-16, 09:20   #558
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
brawo za II trymestr.

ja tez mam zawroty glowy, robi mi sie duszno czasem i musze usiasc chwile i pooddychac
Ja szczegolnie tak mam w autobusach:/
Do tego mi mdlo jakos..potem caly dzien mam wyciety jak jiz raz busem sie przejade,serio..:/

Dziewczynki lece do boju,bo duzo przede mna a czasu malo,bo sobie pospalam..
Stary 2014-10-16, 09:20   #559
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

tak ci powiedzial? to ja sie boje pojsc do mojego, bo jak na wage wejde to +6 zobaczy

JAŚ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 09:22   #560
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
CASHMERE - no za 4kg buc powiedział, że ja dopiero teraz na wadze powinnam zacząć przybierać, a nie mieć już +4 na plusie
W każdym razie dziś rano się ważylyśmy i ja już na plusie mam +4.7kg ale myślę, że to przez cukier bo mam dość skaczący raz jest powyżej normy, raz w normie, a raz znow poniżej. Po tym samym jedzeniu... Więc skoro podejrzenie cukrzycy to ona może być temu tyciu winna :/

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

A jeszcze lekarz jak przylazł mnie opier... To ja wcinałam czekoladę karmelove całą tabliczkę :p

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Więc pewnie przez to jeszcze bardziej mi się dostało
No ale masz blizniaki w brzuszku to jakby podzielic na jedno to bys 2.kg.przytyla
A ta czekolada dobra??

Az zapytam z ciekawosci kuzynki ile ona z blizniakami przytyla przez cala ciaze, bo wydaje mi sie, ze sporo a dzieciaki teraz okazy zdrowia. to byla tez jej druga
Stary 2014-10-16, 09:22   #561
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
tak ci powiedzial? to ja sie boje pojsc do mojego, bo jak na wage wejde to +6 zobaczy
Moj nic na moja wage nie mowil...
Naprawde.
Nie wszyscy sa tacy chamscy.
Poza tym to sprawa indywidualna, jedna nic nie je zlego,tylko obiad ,sniadnaie kolacja i zero przekasek i przytyje 6 a druga sie obzera i tyle przytyje.
Dajcie spokoj
Stary 2014-10-16, 09:24   #562
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez polecam imie Rafal gdyby nie to, ze maz ma takie to bym synka tak chciala nazwac

Co do Rozy to ladne, ale nie przepadam za imionami kwiatowo-owocowymi np Jagoda, Malina

Gossip-a ten losos to przypadkiem nie surowy?? Czytalam, ze sledzi w oleju nie mozna jesc bo jest surowa ryba, zobacz czy na opakowaniu jest info
ja też chciałam Rafała ale z racji tego, że to mój eks, to TŻ nie chce się zgodzić

ja to się boję opierdzielu za chudnięcie

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-10-16 o 09:26
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:26   #563
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

nie zmieniam diety

.
ja tez nie. a chyba powinnam bo ubogo sie u mnie zrobilo z warzywami i owocami a na poczatku vardziej sie to staralam :P

JAŚ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 09:27   #564
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie. a chyba powinnam bo ubogo sie u mnie zrobilo z warzywami i owocami a na poczatku vardziej sie to staralam :P
A ja tam soe nie przejmuje,jem na co mam ochote..
Organizm sam sie upomni o owoc i warzywo jak bedxie potrzebowal;P

Dobra lece,ale od Was ciezko uciec;P
Stary 2014-10-16, 09:27   #565
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Moj nic na moja wage nie mowil...
Naprawde.
Nie wszyscy sa tacy chamscy.
Poza tym to sprawa indywidualna, jedna nic nie je zlego,tylko obiad ,sniadnaie kolacja i zero przekasek i przytyje 6 a druga sie obzera i tyle przytyje.
Dajcie spokoj
ile ci na plusie pokazalo? ze 4 kg? :P

JAŚ

Stary 2014-10-16, 09:29   #566
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Ja w tej ciąży też ani razu nie robiłam bety
Ja tez nie.U mnie to ztylko przez gin mozna zrobic, ale jak juz byl pecherzyk to nie ma po co.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:29   #567
czajelka
Rozeznanie

Cytat:

Ja tez raczej nie, chciałbym zaczac jesc zupy bo u mnie z tym cienko jem tylko rosół

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:31   #568
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sie

Ja jem więcej owoców w końcu

Cytat:
Podoba mo sie 7
Kochana ta waga sie nie przejmuj,lekarz jakis niepowazny jest!! Ja juz przytylam prawie tyle co Ty a wg usg dzidzia tak jaby nadgonila do cykli 29dniowych a mialam 31
Wiec teraz wg om mam jeden dzien do przodu-bo wszuscy lekarze licza wg Om 28dniowej.
A totalnie waga sie nie pdzejmuj i jedz co tylko soe da!!!

wspolczuje Ci tych rewoluicji

hehe
Jedziezz tam tylko do tesco czy jak? Ja bhm umarla w pksie jechac tak daleko jeszcze :/
:/

Tak,nikt nie kontrolowal:/
O mamo biedna wspolczuje kochanaa
Ja wczoraj wyszlam od lekarza 17:40 i pedzlismy do diagnostyki bo ona do 18 zebym pappa i wolna bhcg zrobila jeszcze zebym jezdzic dzis nie musiala

Bo ja ogolem mega niepewnie sie na codzien cxuje,jakbym miala upasc.

nie zmieniam diety

mamo co to chleb w ciescie nalesnikowym?

hejka.

No i dzis znow bedxie pogadanka bo taka kuchnie mi zostawil..ze szkoda gadac. 5letnie dziecko by tyle syfu nie zostawilo-szafki naweet maslem uwalone,a ze kladl wszystko na plyte indukcyjna to i ona do mycia
Fajnie co?:P

Ja musze zaraz wstawac zjesc,potem sie umalowac bo pryszcze mam straszne i przejsc sie z psem,kupic kielbaske na obiad i koncentrat,bo zrobie w mojej wersji po wegiersku,z cebulka
Ale pokroje w polkrazki i podam z ziemniakami.a jeszcze kurze chcialam ogarnac..
Sonia, jadę do poradni chorób odzwierzecych w zwiazku z ta niby bolerioza ...
Tesco na pocieszenie tylko
Zaraz wychodzę.

A drozdzak taki pyszny mi wczoraj wyszedł, zapomniałam się pochwalić
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:34   #569
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

Ja mam takie przeczucie, że u mnie siedzi panna w brzuchu, że aż nie potrafię inaczej o tym maleństwie myśleć, jednak nigdy nie miałam rozwiniętej intuicji i boję się, że jak będzie chłopiec, to się rozczaruję, i będę mieć wyrzuty sumienia, że tak bardzo chciałam dziewczynkę...

Ech, skomplikowane są emocje w ciąży
Ja mam przeczucue, ze chlopak, maz, ze corcia.Zobaczymy kto ma racje. Ostatnio mielismy odwrotnie i jego sie sprawdzilo.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:35   #570
gossip_girl21
Zakorzenienie

Nie wiem jak z tym łososiem zjadłam paprykarz na obiad ruskie
Sonia u mnie też sajgon w kuchni ale oboje się do tego przyłożyliśmy :P
czekam na wene żeby się wziąc za sprzatanie
moja waga stoi :P powiem wam 5go jaja jest bo nawet nie mama w domu wagi ;/ kupujemy juz miesiąc wagę :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości