Wszystko o Avonie - Część III - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-25, 19:01   #3001
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
tak? A to co w niej jest takiego drogiego?
dokładnie nie pamiętam ale są duże opłaty za posiadanie karty po 1 roku jak będę się z mamą widziała zapytam chociaż nie mam już tej oferty może jednak coś pamięta
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:02   #3002
malwilinka
Raczkowanie

się robi

dokładnie - a w środku jest błękitna. ogólnie w dotyku jest dosyć delikatna i mięciutka [/quote]

Dziekuje bardzo
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:03   #3003
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ale kiedy dokładnie? jest kilka "1 terminów"

w tamten czwartek dostalam paczkę więc,,,tydzień temu w poniedziałek składałam

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:04   #3004
taka jedna
Zakorzenienie

Właśnie przyszła mi paczka
W sumie nic takiego nowego nie zamawiałam więc nie ma co opisywać
Zamówiłam pakiet 30 próbek szminek i na niektórych są już pościerane napisy i trzeba się domyślać co to za nazwa Dobrze, że chociaż kawałek nazwy widać...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:04   #3005
natallkaa
Wtajemniczenie

dziewczyny czy któraś z Was zamawiała z demo balsam do prostowania włosów za 7.50? dobry jest?
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:05   #3006
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez malwilinka Pokaż wiadomość
Sama sie zastanawialam ostatnio od czego zalezy reklamacja.Kiedys pisalam do Avonu w sprawie szminki ,ktorej w ogole nie dalo sie wykrecic gdyz mechanizm byl uszkodzony i dostalam taka odp.jak Ty .Ze kazdy produkt mozna reklamowac i odeslac.
Ostatnio znow dostalam wadliwy produkt-cienie do powiek byly calkowicie rozsypane i sproszkowane.znow napisalam do nich -tym razem bardziej dosadniej bo juz mialam dosc.Na drugi dzien zadzwnila do mnie Pani z Avonu z przeprosinami i maja doslac z nastepnym zamowieniem cte same cienie za darmo.
Tak wiec trudno wyczuc od czego zalezy co odpisza.Moze od tego ktora Pani czy Pan czyta nasza wiadomosc i odpisuje.Moze niektore sa bardziej sprzyjajace konsultantka
Sama nie wiem.....

Właśnie gdyby odpisała mi babka jakaś to może inaczej by to było, a to facet mi odpisał i tak jakoś,że mogę odesłać, a ja napisałam,że nie chcę odsyłać, bo mi się nie opłaca. W sumie nic nie załatwiłam.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:09   #3007
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Na pewno nie przychodzi torebka Irlande za 54,90 - produkcja zakończona
Dobra to ją zamówię, ale jak mi przyjdzie to będzie przypał

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:11   #3008
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
w tamten czwartek dostalam paczkę więc,,,tydzień temu w poniedziałek składałam
a no widzisz ... więc ponad tydzień różnicy - już zabrakło

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z Was zamawiała z demo balsam do prostowania włosów za 7.50? dobry jest?
ja zamawiałam ale dostane dopiero w piatek lub sobote

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Właśnie gdyby odpisała mi babka jakaś to może inaczej by to było, a to facet mi odpisał i tak jakoś,że mogę odesłać, a ja napisałam,że nie chcę odsyłać, bo mi się nie opłaca. W sumie nic nie załatwiłam.
ja zawsze od razu pisze coś w tym stylu, że skoro ich winą jest wysłanie wadliwego produktu to ja nie mam zamiaru ponosić kosztów wysyłki, tak samo jak klientka która to zamawiała. W ten sposób zwrócili mi kiedyś kase za komplet Sunburst (chyba tak sie nazywa... w takiej bursztynowej tonacji) a ja mogłam komplet zatrzymać

A właśnie! Wąchałam tego nowego Sensesa. W katalogu zapach na 10000% pomylony. Z butelki czuć piżmo Mi ie bardzo podoba, ale ... niena latona miłość boską... Jesień/zima tak, ale teraz?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:26   #3009
kana23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Dziewczynki powiecie mi może co napewno nie przychodzi z katalogu 09? Właśnie składam zamówienie, a wiadomo okres wakacyjny więc część klientek mi ubyło Plissss

Ja mam na fakturze że produkcja zakończona i żeby nie zamawiać przy cieniach z color trend <te w paletce kremowe 4 odcienie (beże), nie pamiętam nazwy nie mam faktury pod reką>
kana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:26   #3010
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
też mam na nia ochotę ale chyba będę uzywać jej jako podręczny piórnik na długopisy
Ja również tą srebrną kosmetyczkę będę zamawiać, na piórnik
Na piórnik zamówiłam sobie też walentynkową kosmetyczkę, ale niestety jest za mała, no ale na jakiś drobny ołówek i gumkę będzie
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dokładnie - a w środku jest błękitna. ogólnie w dotyku jest dosyć delikatna i mięciutka
jejku, jest śliczna
Cytat:
A właśnie! Wąchałam tego nowego Sensesa. W katalogu zapach na 10000% pomylony. Z butelki czuć piżmo Mi ie bardzo podoba, ale ... niena latona miłość boską... Jesień/zima tak, ale teraz?
zdecydowanie za ostry...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:27   #3011
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja zamawiałam ale dostane dopiero w piatek lub sobote

ooo to czekam na relację- bo się zastanawiam czy zamówić- zamawiać będę w poniedziałek
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:29   #3012
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:

ja zawsze od razu pisze coś w tym stylu, że skoro ich winą jest wysłanie wadliwego produktu to ja nie mam zamiaru ponosić kosztów wysyłki, tak samo jak klientka która to zamawiała. W ten sposób zwrócili mi kiedyś kase za komplet Sunburst (chyba tak sie nazywa... w takiej bursztynowej tonacji) a ja mogłam komplet zatrzymać

No właśnie chyba napiszę jeszcze raz, bo przeważnie macham ręką na takie niby głupoty,które nieraz się zdarzały, a nie wiedziałam co mam zrobić, ale co będą mi przysyłać wybrakowane rzeczy
Jeszcze raz wklejam zdjęcie "podrapanej" butelki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pro wild.jpg (77,7 KB, 37 załadowań)

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:32   #3013
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana23 Pokaż wiadomość
Ja mam na fakturze że produkcja zakończona i żeby nie zamawiać przy cieniach z color trend <te w paletce kremowe 4 odcienie (beże), nie pamiętam nazwy nie mam faktury pod reką>
Dziękuję bardzo

I już

Stary 2007-07-25, 19:33   #3014
Waniencja
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki mam do Was jeszcze kilka pytan dotyczacych oferty NETTO.

1.co sadzicie o Srebrnej kosmetyczce Avon Color? Czy w rzeczywistosci jest taka jak na zdjeciu?ladnie sie prezentuje? Bedzie nadawala sie na drobiazgi do makijazu?Bo chcialabym ja nosic w torebce i wkladac do niej pare rzeczy ktore teraz walaja sie po calej torebce i przydaloby sie je uporzadkowac

2. Ktos moze wie jak na zywo wygladaja kolorki Sweetie i Sparkling Kiss Szminka-Walentynkowa??

3.Co myslicie o bransoletce Doily? Ladna jest w rzeczywistosci?Duzy ma obwod?Bo zastanawiam sie czy bedzie sie nadawac na raczej szczupla reke??

Jezeli ktos moze pomoc to z gory dziekuje
Mam Sparkling Kiss i jestem zadowolona. To taki malinowy róż,skręcający w czerwony Na ustach wygląda naturalnie,nienarzucająco ,ale jest widoczny. Pomadka jest metaliczna,ma malutkie drobinki i ładnie lśni. Trwałość średnia coby tego słodzenia nie bylo za dużo Niestety nie mam aparatu,żeby cyknąć ci fotki,dlatego starałam się,żeby opis oddał rzeczywistość
Stary 2007-07-25, 19:33   #3015
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to czekam na relację- bo się zastanawiam czy zamówić- zamawiać będę w poniedziałek
tak naprawde to zamawiała go moja mama, ale podkradne

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
No właśnie chyba napiszę jeszcze raz, bo przeważnie macham ręką na takie niby głupoty,które nieraz się zdarzały, a nie wiedziałam co mam zrobić, ale co będą mi przysyłać wybrakowane rzeczy
Jeszcze raz wklejam zdjęcie "podrapanej" butelki.
Oj, pisz za każdym razem jak coś jest nie tak... O ich kase nie marwt - nie zbankrutują napewno jak ci fundną tak jak mi.
Nie mogą być przekonani, że wszystko jest ok i że są wspaniali.

Ja sie z nimi nie cackam - coś jest nie tak (opóźnienia, wady itp) to od razu piszę maila i to wcale nie miłego

Instagram

Stary 2007-07-25, 19:40   #3016
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

ten nowy senses jest straszny. ostry i niemiły. w katalogu dali po prostu strone TZ.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:43   #3017
esztonek
Raczkowanie

GG do esztonek Send a message via Skype™ to esztonek

Cytat:
Hej! ja go zamowiłam i jestem zadowolona, szkoda ze wiecej ich sie nie da zamowić bo sie opłaca, zawsze po umyciu wlosow mam siano czy wysusze suszarka czy nie. Najpierw susze wlosy potem prostuje, po nałożeniu go włosy sa gładkie i miłe w dotyku. Wiec polecam!

Jedno Niebo, Jeden Świat A Dwa Serca, Bija Zawsze Mocno Razem Rytmem Swym KC!!!!

esztonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:46   #3018
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4855178]ten nowy senses jest straszny. ostry i niemiły. w katalogu dali po prostu strone TZ. [/QUOTE]
Właśnie napisałam wcześniej, że zapach jest pomylony Też uważam że to TZ. Mi sie ten "prawdziwy" zapach podoba ale jak pisałam już - jednak nie na lato, tylko na jesień/zimę

Instagram

Stary 2007-07-25, 19:48   #3019
illusija
Raczkowanie

Wrócę jeszcze na chwilę do tematu karty. Ja nie będę się starać bo w zasadzie nie mam dochodów (wychowawczy), ale mam dwie inne i na każdej ubezpieczenie jest DOBROWOLNE. Niech dziewczyny, które mają kartę zobaczą w regulaminie jak to jest, bo może można z niego zrezygnować tylko o tym nie informują? Acha, ja na jednej karcie się zdecydowałam na to ubezpieczenie i jest to kwota zależna od zakupów a nie stała.
A 85 zł za rok to dużo.
Pozdrawiam
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 19:54   #3020
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Mam Sparkling Kiss i jestem zadowolona. To taki malinowy róż,skręcający w czerwony Na ustach wygląda naturalnie,nienarzucająco ,ale jest widoczny. Pomadka jest metaliczna,ma malutkie drobinki i ładnie lśni. Trwałość średnia coby tego słodzenia nie bylo za dużo Niestety nie mam aparatu,żeby cyknąć ci fotki,dlatego starałam się,żeby opis oddał rzeczywistość
Dziekuje Ci bardzo
A wiesz moze(albo ktos w ogole) jaki jest kolor Sweetie?

Jest widoczny na ustach czy tylko jakos delikatnie nablyszcza itp.??
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 20:50   #3021
Waniencja
Raczkowanie

Cytat:
Dziekuje Ci bardzo
A wiesz moze(albo ktos w ogole) jaki jest kolor Sweetie?

Jest widoczny na ustach czy tylko jakos delikatnie nablyszcza itp.??
Niestety nie mam Sweetie ani go nie widziałam w realu
Stary 2007-07-25, 20:54   #3022
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Wrócę jeszcze na chwilę do tematu karty. Ja nie będę się starać bo w zasadzie nie mam dochodów (wychowawczy), ale mam dwie inne i na każdej ubezpieczenie jest DOBROWOLNE. Niech dziewczyny, które mają kartę zobaczą w regulaminie jak to jest, bo może można z niego zrezygnować tylko o tym nie informują? Acha, ja na jednej karcie się zdecydowałam na to ubezpieczenie i jest to kwota zależna od zakupów a nie stała.
A 85 zł za rok to dużo.
Pozdrawiam
Niestety, ubezpieczenie jest obowiązkowe. I to kolejny argument przeciwko karcie. IMHO Avon dobrał sobie za partnera najgorszy bank, jaki mógł.
Stary 2007-07-25, 21:38   #3023
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie napisałam wcześniej, że zapach jest pomylony Też uważam że to TZ. Mi sie ten "prawdziwy" zapach podoba ale jak pisałam już - jednak nie na lato, tylko na jesień/zimę
ja nie lubie takich zapachow. wiem wiem ja tez kiedys pisałam że to pomyłka, bo zdazylam w cok wywachac. ja nie lubie takich ostrych- nie wiem co za idiota go na lato wymyslił. :P
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 21:41   #3024
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmk Pokaż wiadomość
W starym TPS nie znalazłam tego niezbędnika, więc chyba go nie było. Możesz napisać e-maila i zapytać czy możesz go zamówić, albo spróbować zamówić i zobaczysz czy przyjdzie (ale w drugiej opcji mogą ci wstawić - o ile dostaniesz - w jakiejś "specjalnej" cenie)
dokładnie. Miałam dzisiaj okazje być w biurze Avonu, i pytałam czy jest mozliwość zamówienia tego zestawu jak wchodziłąm do Avonu z K7 a ona ze nie, ze tylko od 8, spytała tylko z kim podpisywałam umowe( byl to ostatni dzien z 3 terminu i babka bardzo chciała zebym zlozyla zamowienie a pewnie wiedziala juz o nowym tps..) i tylko machneła glowa,widac ze moja liderka mnie wkopala juz na samym poczatku.. ale napisałam rowniez do biura avonu czy mozna zamowic lub czy jest jakas inna mozliwos nabycia tego zestawu.. i czekam na odp.

Cytat:
Dziewczynki powiecie mi może co napewno nie przychodzi z katalogu 09? Właśnie składam zamówienie, a wiadomo okres wakacyjny więc część klientek mi ubyło Plissss
ja mam juz podglad fakturki na 415 zł, przyjdzie wszystko zero braków.. ale przyszly dzisiaj konsultantki i tez mówiły o " styliscie" ze nie przyszedł..

Cytat:
Tusz Stylista
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Właśnie przyszła mi paczka
W sumie nic takiego nowego nie zamawiałam więc nie ma co opisywać
Zamówiłam pakiet 30 próbek szminek i na niektórych są już pościerane napisy i trzeba się domyślać co to za nazwa Dobrze, że chociaż kawałek nazwy widać...
jak zostawiasz próbki do siebie( nie rozdajesz na prezenty gratisowe dla klientek) to byłabym wdzieczna i pewnie reszta avonomaniczkowych konsultantek ) jakbys w wolnej chwili wkleiła fotke z zdjeciami próbek( na karteczce jak mozna prosic..

Dodam od siebie ze intensywnie nabłyszczajaca szminka z PW nazwa forever my honey.. jest przesliczna taki fajny bezowo kawowy kolorek.. a i ja zamówiłam pakiet 5 próbek jak przyjdzie zamówienie to wkleje fotki odcieni.. Pozdrawiam kochane
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 22:43   #3025
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
co do koordynatorki, to ja nie słyszałam jeszcze żeby był ktoś zadowolony ze swojej, więc może nie ma sensu zmieniać? Bo sama nie wiem czy jest ona potrzebna, fajnie by było mieć kogoś takiego jak w NovaTy z wycinków z pamiętnika Magdy K. Ale wątpie żeby coś takiego było realne.
Ja mam problem z K10, katalog wydaje mi się kiepski i nie mogę wymyślić nic żeby zachęcić dziewczyny, żeby coś zamawiały. Zastanawiam się czy nie zanieść katalogów do fryzjera, ale problem jest taki że pare domów dalej jest sklep avonu więc tak jakoś troche głupio mi wogóle coś takiego proponować. A ze swoimi zamówieniami musze troche przystopować bo ostatnie było prawie całę dla mnie.
ja musze sie pochwalic ze wlasnie na taka trafilamwyjatkowa:e hem:wspaniala wreczpomaga mi z zamowieniami mowi wczesniej co jest w brakach a jak mam jakis problem to ona dzwoni do avonu a pozniej do mnie i mi wszystko tlumaczy i wogole jest the best

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Czyli musiałabym się wypisać z avonu i wpisać na nowo? To trochę kicha, bo to ona zawiniła ....
nie nie musisz sie wypisywac....ja mialam taka sytulacje ze zanim trafilam na ta wspanialato mialam wiedzmei na formularzu zmienilam adres staly na taki ktory moim wogole nie jest i przyznali mi inny okreg i inna liderke a przy zamowieniu przez internet i wogole za kazdym razem zmieniam adres i wpisuje w jednorazowa zmiane adresu ten adres ktory mialam wczesniej czyli mojmam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi bo troche namacilam
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 05:51   #3026
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
wiem ze robia kontrole ale nie sprwdzaja kazdego kosmetyku, jednak jak trafi na wadliwy produkt [czyt. krzywo naklejona mareczka] to wetd cala partia idzie do poprawy, wiem bo pracowalam w fabryce avonu i nie raz musialam sprawdzac cala partie bo jeden kosmetyk byl nie tak.

a poza tym od tego jest gwarancja. jest cos nie tak ,wypelniasz formularz i odsylasz. proste. masz na to 3 miesiace wiec czasu sporo. po prstu liczycie ze moze akurat nie ebdziecie musialy placic tcyh marnych 7 zl za przesylke bo sie wam to nie oplaca i liczycie ze akurat wam przysla nowy koemstyk. to jest troche zalosne. ale to jest tylko moje zdnaia. poza tym po co do nich pisac ze cos jest wadliwe? co innego gdyby w ogole nie przyszedl kosmetyk ktory jest na faktorze. ale nie ze jest uszkodzony, co ich t niby obchodzi?
Cytat:
Napisane przez mmk Pokaż wiadomość
A ja do nich pisałam ostatnio bo dostałam wylany żel pod prysznic - przeprosili i wysłali drugi. Mnie się wydaje, ze jeżeli zepsute jest opakowanie a kosmetyk w całości to żądają zwrotu, a jak coś jest wylane, albo rozsypane (jak koś pisał - że cień) to przysyłają drugie.
a niby dlaczego mamy świecić oczami przed klientkami za uszkodozny produkt?? ja ostatnio dostała płyn do higieny int. ze złamaną pompką - akurat dla klientki - i co, taki jej miałam dać? przecież żenada i kompromitacja!! oczywiście napisałam do nich że pompka uszkodzona (prawdopodobnie w transporcie, bo w paczce znalazłam pokruszone części) i przysłali mi nowy egzemplarz w następnej paczce...

Cytat:
no ja nie miałam żadnych braków...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 07:13   #3027
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość

no ja nie miałam żadnych braków...
A czy przyszło Ci to co inne dziewczyny miały w brakach?

I już

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 07:26   #3028
mmk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Niestety, ubezpieczenie jest obowiązkowe. I to kolejny argument przeciwko karcie. IMHO Avon dobrał sobie za partnera najgorszy bank, jaki mógł.
No dobra - ubezpieczenie obowiazkowe 4 zł na miesiac , karta za rok 85 zł (choć podobno mozne będzie mniej albo wcale) - razem daje 133 zł na rok - a ja juz w bonach odzyskałam 100, teraz będę mieć 20-30. Więc praktycznie po 5-6 miesiacach mi się to zwraca, odsetek nie płacę, a jeszcze co kampania dostaję prezenty - już pisałam że dostałam True Glow, 2 kosmentyki z Planet Spa, cos tam jeszcze, teraz ma być portfel, a na dzień dobry dostałam 10 zł w bonie i wodę In Bloom - to jak się to policzy to juz dawno jestem do przodu - a jak komuś kosmetyk nie potrzebny to zawsze mozna sprzedać za pół ceny. Więc biorąc pod uwagę ze na rzazie zarobiłam a nie straciłam to ta karta jest naprawdę droga. A jeżeli chodzi o bank - też trochę krzywo patrzałam że GE Money, ale jak mój mąż prowadzi sprawy klientom to widzę, że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma", a jak ktoś ma problem (ze swojej winy) to bank jest be...
mmk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 08:16   #3029
madammme
Raczkowanie

cześć dziewczyny

mam pyanie: czy na forum przewineła się już oferła inłernełowa z 10?
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 08:19   #3030
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

mam pyanie: czy na forum przewineła się już oferła inłernełowa z 10?
Nie

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości