Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-15, 18:10   #2161
Melissa86
Zakorzenienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Widziałyście gdzieś może sukienkę w tym stylu?
http://www.pudelek.pl/artykul/71966/...tysiaca_ladna/
Klasyczna z wiązaną pod szyją kokardą.
Oczywiście cenę proszę podzielić przez 100.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

I jeszcze pytanie odnośnie firmy VUBU. Wiem,że kilka dziewczyn kupowało u nich wiosną/latem sukienki.
Jak się noszą?
Oni są producentami tych ubrań? Bo widzę, że lokalizacja firmy to Wólka, a chińszczyzny nie chcę.
Ma może któraś tę sukienkę w groszki od nich?
http://allegro.pl/show_item.php?item...6d91f2d6ed1ca0
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 18:29   #2162
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Widziałyście gdzieś może sukienkę w tym stylu?
http://www.pudelek.pl/artykul/71966/...tysiaca_ladna/
Klasyczna z wiązaną pod szyją kokardą.
Oczywiście cenę proszę podzielić przez 100.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

I jeszcze pytanie odnośnie firmy VUBU. Wiem,że kilka dziewczyn kupowało u nich wiosną/latem sukienki.
Jak się noszą?
Oni są producentami tych ubrań? Bo widzę, że lokalizacja firmy to Wólka, a chińszczyzny nie chcę.
Ma może któraś tę sukienkę w groszki od nich?
http://allegro.pl/show_item.php?item...6d91f2d6ed1ca0
Oni nie są producentem, ale wszywają swoje metki z nazwą firmy dodatkowo. Mam 3 sukienki od nich i akurat tą w groszki też tylko czarną. Właśnie spojrzałam na metkę i jest z Włoch, nosi się dość dobrze, sztywny materiał, ładnie się układa, do tej pory się nie zmechaciła. A i wcale się nie rozciąga prawie, więc dobrze ją zmierz.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 19:14   #2163
Lusja
Zakorzenienie

Ta torebka z linku, w oryginale kosztuje 6 kafli

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 19:37   #2164
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Oni nie są producentem, ale wszywają swoje metki z nazwą firmy dodatkowo. Mam 3 sukienki od nich i akurat tą w groszki też tylko czarną. Właśnie spojrzałam na metkę i jest z Włoch, nosi się dość dobrze, sztywny materiał, ładnie się układa, do tej pory się nie zmechaciła. A i wcale się nie rozciąga prawie, więc dobrze ją zmierz.
Sztywna taka jak jakiś płaszcz przeciwdeszczowy? Materiał taki trochę jak cerata? A od środka też taka sztywna czy ma jakąś miękką podszewkę?
Stary 2014-10-15, 19:42   #2165
barmana
Przyczajenie

Wykorzystałam swój pierwszy kupon kupiłam siostrze http://allegro.pl/kuferek-pikowany-c...624160926.html
barmana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-15, 21:37   #2166
renata2424
Przyczajenie

możecie polecic jakieś fajne sztyblety do chodzenie na co dzień po mieście lub jakiegoś zaufanego sprzedawcę
renata2424 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 06:49   #2167
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Sztywna taka jak jakiś płaszcz przeciwdeszczowy? Materiał taki trochę jak cerata? A od środka też taka sztywna czy ma jakąś miękką podszewkę?
Nie aż tak sztywna nie jest Bardziej przypomina len. No i trzeba ją po każdym praniu prasować, bo jest pomięta. Dla mnie to, że jest sztywniejsza jest plusem, bo się bardzo fajnie kontrafałdy układają, ale jest też miła w dotyku nie jak płaszcz przeciwdeszczowy Podszewki nie ma, ale moja czarna nic nie prześwituje.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 07:17   #2168
nikao
BAN stały

co sadzicie o tym plaszczu?

<wstaw_zdjecie>

a dokaldnie o kolorach bo lezy idealnie!

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2014-10-16 o 09:45 Powód: reklama
nikao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:24   #2169
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Mam pytanie do dziewczyn które zamówiły płaszcz od metki: jaki kolor płaszcza wybrałyscie? Bo kilka mi się podoba i nie mogę się zdecydować
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:41   #2170
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Weridiana, i jak ta Twoja kurtka? Przymierzyłaś już? Wszystko z nią ok?
Generalnie mam mieszane odczucia niby nie jest zła, na pewno jest cieplutka.. Wizualnie szału nie robi ale tak jak pisałam wcześniej - kurtka miała być ciepła, a nie super ładna. Tylko na zdjęciach mam wrażenie, że wygląda naprawdę ładniej .. a może tak mi się tylko wydaje, bo z drugiej jednak strony skoro na co dzień nosze rozmiar S to jak wpakuję się w Lkę i to zimową, to różnica jest na pewno ogromna i może dlatego wyglądam w niej jak wyglądam.. czyli jak w worku zastanawiam się co z tym fantem zrobić.
Mogę oddać do sąsiadki żeby ją w ramionach zmniejszyła i w rękawach i wtedy będzie ok. Reszta musi taka zostać, bo w końcu kupiłam ją z myślą o późniejszej ciąży więc jak całą zmniejszę to się za jakiś czas nie dopnę. Najbardziej mnie wnerwia ogromny kaptur. Wygląda fatalnie. Ale tak jak mówię.. jest o 2 rozmiary za duża więc chyba nie ma się co dziwić Nie wiem tylko czy przerabiać czy zamówić inną ładniejszą (bo jednak 180zł to znów nie tak malutko, żeby wisiała w szafie) .. tyle, że ładniejsza = cieńsza, w której pewnie będę marznąć. No i mam dylemat Już się zastanawiam czy nie domówić innej i porównać sobie.. i tak chyba zrobię.. zamówię inną granatową i zobaczę czy w tamtej też się tak źle czuję.. Sama nie wiem - w 2 rozmiary większej chyba nikt nie będzie sie czuł rewelacyjnie, ale i tak sądzę, że mogłabym kupić dużo ładniejszą.. nie czuję się w niej dobrze tylko pytanie czy w innej 2 rozmiary większej będę się czuła lepiej. Tyle nerwów, a teraz inną zamawiać będę :/

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-16 o 09:49
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 09:49   #2171
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które zamówiły płaszcz od metki: jaki kolor płaszcza wybrałyscie? Bo kilka mi się podoba i nie mogę się zdecydować
Ja zamówiłam chabrowy, choć wszystkie mi się podobały. Wybrałam go drogą eliminacji i tak, żeby mi do większości spodni pasował.

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Generalnie mam mieszane odczucia niby nie jest zła, na pewno jest cieplutka.. Wizualnie szału nie robi ale tak jak pisałam wcześniej - kurtka miała być ciepła, a nie super ładna. Tylko na zdjęciach mam wrażenie, że wygląda lepiej.. a może tak mi się tylko wydaje, bo z drugiej jednak strony skoro na co dzień nosze rozmiar S - no powoli teraz M, bo w brzuszku się ciasna Ska robi przy sztywniejszych materiałach - to jednak Lka to ogromna różnica. Może dlatego wyglądam w niej jak wyglądam.. czyli jak w worku zastanawiam się co z tym fantem zrobić. Mogę oddać do sąsiadki żeby ją w ramionach zmniejszyła i w rękawach. Reszta musi taka zostać, bo w końcu kupiłam ją z myślą o późniejszej ciąży więc jak całą zmniejszę to się za jakiś czas nie dopnę. Najbardziej mnie wnerwia ogromny kaptur. Wygląda fatalnie. Ale tak jak mówię.. jest o 2 rozmiary za duża więc chyba nie ma się co dziwić. Nie wiem tylko czy przerabiać czy zamówić inną ładniejszą (bo jednak 180zł to znów nie tak malutko, żeby wisiała w szafie) .. tyle, że ładniejsza = cieńsza, w której pewnie będę marznąć. No i mam dylemat. Już się zastanawiam czy nie domówić innej i porównać sobie.. i tak chyba zrobię.. zamówię inną granatową i zobaczę czy w tamtej też się tak źle czuję.. Sama nie wiem - w 2 rozmiary większej nigdy nie będę czuła sie rewelacyjnie, ale sądzę, że mogłabym kupić dużo ładniejszą.. tyle, że cieńszą. I bądź tu mądry
Wiesz co za taką cenę to ja bym odesłała. Jeszcze będziesz się w przerabianie bawiła. A potem przecież i tak jej nie założysz jak urodzisz, bo ci nie nie podoba jak leży. I może wcale ci taki duży brzuszek nie wyskoczy. Niektórzy mają malutkie. Nie założysz jej nawet w czasie ciąży pewnie jak teraz cie tak wkurza, a kobieta w ciąży powinna czuć się pięknie

Jak nie masz ciepłej kurtki to kup sobie w rozm M i po ciąży ciut zwęzisz i będzie dobra i po niej. I powiedz mężowi, że jak już się w Mkę przestaniesz mieścić to albo pójdziecie na ciuchy, albo może coś używanego na all albo szafie kupisz, albo może już jakieś wyprzedaże będą. Jesteś w 4 miesiącu dopiero, Ska się powoli robi ciasna, na pewno do końca 6stego w Mkę wejdziesz Tym bardziej, że parki są z założenia szersze niż inne płaszcze. A potem będziesz się martwić.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-16 o 09:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 09:51   #2172
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Ja chciałam granatowy albo czarny. Wybrałam jednak czarny, bo chyba bardziej uniwersalny. Chociaż teraz myślę, że granat może byłby lepszy tylko mam nadzieję, że przez to zamieszanie nie pomylą kolorów ani rozmiarów wysyłanych płaszczyków. Jestem blondynką i większość tamtych kolorów do mnie nie pasuje. Najgorzej chyba w żółtym wyglądam lubię kurtki/płaszcze w kolorach czarny/granatowy/butelkowa zieleń. Lubię też czerwień i chaber, ale to chyba nie na zimę dla mnie. A Ty jaki masz na oku?

Weridiana, jeśli tamta szału nie robi to pokaże Ci zaraz linka do innej kurtki. Jak szukałam sobie płaszcza to przy okazji pooglądałam też kurtki i trafiłam na taką, która wygląda na grubą i jest ładna cena w okolicach 180 zł.

Edit: znalazłam
http://allegro.pl/hit-ocieplany-plas...638469873.html
ta chyba ładniejsza od tej Twojej, a chyba wygląda na bardzo ciepłą szkoda tylko, że ma te kolorowe zamki, ale może są inne. Ma też troczki w pasie, więc fajnie.

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-16 o 10:01
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 10:00   #2173
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz co za taką cenę to ja bym odesłała. Jeszcze będziesz się w przerabianie bawiła. A potem przecież i tak jej nie założysz jak urodzisz, bo ci nie nie podoba jak leży. I może wcale ci taki duży brzuszek nie wyskoczy. Niektórzy mają malutkie. Nie założysz jej nawet w czasie ciąży pewnie jak teraz cie tak wkurza, a kobieta w ciąży powinna czuć się pięknie

Jak nie masz ciepłej kurtki to kup sobie w rozm M i po ciąży ciut zwęzisz i będzie dobra i po niej. I powiedz mężowi, że jak już się w Mkę przestaniesz mieścić to albo pójdziecie na ciuchy, albo może coś używanego na all albo szafie kupisz, albo może już jakieś wyprzedaże będą. Jesteś w 4 miesiącu dopiero, Ska się powoli robi ciasna, na pewno do końca 6stego w Mkę wejdziesz Tym bardziej, że parki są z założenia szersze niż inne płaszcze. A potem będziesz się martwić.

Mąż to akurat ma najmniej do powiedzenia haha jak będę chciała to i za tysiąc sobie kurtkę moge kupić - zarabiam, do pracy chodzę. Zresztą on by mi sam jeszcze ze swoich zaskórniaków dołożył jakbym czegokolwiek potrzebowała
Z tym przerabianiem to i tak każdą Lkę będe musiała wszyć w ramionach i rękawach bo będą za wielkie. A po ciąży po prostu resztę bym zmniejszyła (biust,pas) .. tylko sama nie wiem czy ja tą kurtkę będę chciała nosić nawet jak będzie dopasowana. Jest cieplutka ale mi się chyba nie podoba. Wczoraj na szybkiego zmierzyłam, bo nie miałam czasu. Jutro na spokojnie sobie ją zmierzę i podejmę decyzję. Ale coś czuję, że ją oddam. I tu zastanawiam się czy nie zamówić od razu dzisiaj innej - tej którą chciałam wcześniej, bo zanim dotrze do mnie.. a chciałabym mieć obie dla porównania. Ale się wkurzyłam
Stary 2014-10-16, 10:10   #2174
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
chińskie podróbki! ja sie tak naciełam na New Balance, ale na szczęście nie było problemu ze zwrotem, zresztą widać że na zdjeciach zamieszczona jest kolorystyka air maxów których nike nie ma w swoim asortymencie.... no i ten czas oczekiwania, ogólnie nie dałabym tyle za podróby
mam tak samo
buty, których przeznaczeniem jest bieganie lub fitness mają przetrwać takie wyczyny, płacąc ponad 150zł za marną podróbę szczerze w to wątpię, wole kupić jakieś bezmarkowe lub np. w lidlu za stówę i jestem pewniejsza, że przetrwają dłużej
Stary 2014-10-16, 10:22   #2175
Wenus21
Zakorzenienie

Ma ktoś ten kombinezon?
http://allegro.pl/jesienny-dzianinow...687749418.html

Bordowy wygląda świetnie
Stary 2014-10-16, 10:41   #2176
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:

Weridiana, jeśli tamta szału nie robi to pokaże Ci zaraz linka do innej kurtki. Jak szukałam sobie płaszcza to przy okazji pooglądałam też kurtki i trafiłam na taką, która wygląda na grubą i jest ładna cena w okolicach 180 zł.

Edit: znalazłam
http://allegro.pl/hit-ocieplany-plas...638469873.html
ta chyba ładniejsza od tej Twojej, a chyba wygląda na bardzo ciepłą szkoda tylko, że ma te kolorowe zamki, ale może są inne. Ma też troczki w pasie, więc fajnie.
Zamki to akurat najmniejszy problem ale ta z kolei jest za wąska w pasie. Szukam czegoś na 98-100 cm :/

Dochodzę do wniosku, że największy brzuch wyskoczy mi pewnie od 8 msc.. więc kupię mniejszą kurtkę, a potem się będę martwić. Te 2 miesiące jakoś będę sobie musiała radzić. Najwyżej będę się grubiej ubierać pod spodem i nosić rozpiętą kurtkę, bo co zrobię.. a w marcu może nie będzie już tak strasznie zimno.

Czas edycji: 2014-10-16 o 11:18
Stary 2014-10-16, 10:59   #2177
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
mam tak samo
buty, których przeznaczeniem jest bieganie lub fitness mają przetrwać takie wyczyny, płacąc ponad 150zł za marną podróbę szczerze w to wątpię, wole kupić jakieś bezmarkowe lub np. w lidlu za stówę i jestem pewniejsza, że przetrwają dłużej
dokładnie, tak naprawde nie chodzi tu o znaczek, a o jakość wykonania, materiału i przede wszystkim wygode a nie oszukujmy się, podróbki tego nie mają
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 11:34   #2178
sherlook
Zadomowienie

Dziewczyny, które zamawiały płaszcze ok METKI już są wysyłane Pani powiedziała, że dziś przyszły i już pakują i wysyłają. I oczywiście chabrowego nie uszyli, nie było materiału Ja to mam pecha. Ale wymieniłam na beżowy i w końcu zmieniłam też na ten z paskiem, bo łatwej będzie mi w pasie dopasować, zawiążę i nie będzie odstawał Mam nadzieję, że do każdej z nas jutro płaszczyk przyjdzie.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Zamki to akurat najmniejszy problem ale ta z kolei jest za wąska w pasie. Szukam czegoś na 98-100 cm :/

Dochodzę do wniosku, że największy brzuch wyskoczy mi pewnie od 8 msc.. więc kupię mniejszą kurtkę, a potem się będę martwić. Te 2 miesiące jakoś będę sobie musiała radzić. Najwyżej będę się grubiej ubierać pod spodem i nosić rozpiętą kurtkę, bo co zrobię.. a w marcu może nie będzie już tak strasznie zimno.
Czyżbyś mnie posłuchała Jakby co potem tylko, żeby na mnie nie było.
Stary 2014-10-16, 11:43   #2179
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, które zamawiały płaszcze ok METKI już są wysyłane Pani powiedziała, że dziś przyszły i już pakują i wysyłają. I oczywiście chabrowego nie uszyli, nie było materiału Ja to mam pecha. Ale wymieniłam na beżowy i w końcu zmieniłam też na ten z paskiem, bo łatwej będzie mi w pasie dopasować, zawiążę i nie będzie odstawał Mam nadzieję, że do każdej z nas jutro płaszczyk przyjdzie.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Czyżbyś mnie posłuchała Jakby co potem tylko, żeby na mnie nie było.
Fajnie, że chociaż do Was płaszczyki przyjdą w normalnym tempie obyście były zadowolone

I nie będzie na Ciebie hehe co Ty z początku chciałam większą kurtkę żeby nie kupować dwóch bo na to akurat mi szkoda kasy, żeby kupować dwie zimowe kurtki i każdą nosić 2-3 msc. A teraz doszłam do wniosku, że w takim worku pokutnym większym o 2 rozmiary i tak będę się brzydko czuła.. i , że największy brzuch będę miała pewnie w 8-9 msc .. a do 8 to myślę, że zmieszczę się w mniejszy płaszcz. Ostatni miesiąc z kolei przypadnie na marzec, więc może już nie będzie tak zimno to pochodzę w rozpiętym. I już dzwoniłam do jednego sprzedającego.. - wyjaśniłam swoje poprzednie perypetie i zapewniają, że u nich czegoś takiego nie ma i że jeśli dzisiaj kupię płaszczyk to zaraz jutro wysyłają i w poniedziałek jest u mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 12:01   #2180
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Fajnie, że chociaż do Was płaszczyki przyjdą w normalnym tempie obyście były zadowolone

I nie będzie na Ciebie hehe co Ty z początku chciałam większą kurtkę żeby nie kupować dwóch bo na to akurat mi szkoda kasy, żeby kupować dwie zimowe kurtki i każdą nosić 2-3 msc. A teraz doszłam do wniosku, że w takim worku pokutnym większym o 2 rozmiary i tak będę się brzydko czuła.. i , że największy brzuch będę miała pewnie w 8-9 msc .. a do 8 to myślę, że zmieszczę się w mniejszy płaszcz. Ostatni miesiąc z kolei przypadnie na marzec, więc może już nie będzie tak zimno to pochodzę w rozpiętym. I już dzwoniłam do jednego sprzedającego.. - wyjaśniłam swoje poprzednie perypetie i zapewniają, że u nich czegoś takiego nie ma i że jeśli dzisiaj kupię płaszczyk to zaraz jutro wysyłają i w poniedziałek jest u mnie
A jaki w końcu wybrałaś?
Stary 2014-10-16, 12:30   #2181
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za info to już się nie mogę doczekać. Masz rację, ten z paskiem będzie Ci łatwiej dopasować ale mi bardziej podoba się ten bez paska. Najwyżej wymienię.
Ps. Sami tak do Ciebie zadzwonili czy dzwoniłaś z pytaniem?
Stary 2014-10-16, 12:43   #2182
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za info to już się nie mogę doczekać. Masz rację, ten z paskiem będzie Ci łatwiej dopasować ale mi bardziej podoba się ten bez paska. Najwyżej wymienię.
Ps. Sami tak do Ciebie zadzwonili czy dzwoniłaś z pytaniem?
Sama zadzwoniłam. Wkurzyłam się, bo jeszcze 3 dni wcześniej jak zamawiałam to chabrowy był dostępny, specjalnie pytałam i teraz nagle nie ma. Trafiło mnie i zadzwoniłam, żeby się upewnić jak to jest.
No i okazało się, że płaszcze przyszły, ale na chabrowy bym musiała jeszcze 2 tyg czekać Więc wymieniłam i już jak wymieniałam to uznałam, że to znak i wzięłam ten z paskiem. Uznałam, że większa szansa jest, że będzie na mnie za duży niż, że będzie dobry. A jak będzie dobry bez paska (w co wątpię) to sobie wymienię na ten drugi. Jak dojdzie do ciebie to napisz proszę ile ma cm w pasie

I się od razu dopytałam jak wysyłka, kiedy itd i Pani mi powiedziała, że mają ludzi, którzy mają listy kupujących już wydrukowane i pakują i dziś wysyłka. Mam nadzieję, że nasze dziś wyślą
Stary 2014-10-16, 13:05   #2183
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
A jaki w końcu wybrałaś?
Wstrzymam się do soboty, bo z rana przed pracą skocze sobie na bazarek i sprawdzę czy nie mają takiej samej. Jesli nie to zamówię tą :

http://allegro.pl/bokat-550-parka-zi...650417106.html

Tylko szeroka w ramionach jest strasznie więc i tak wszywac będzie trzeba. I zastanawiam się czy nie będzie obłazić.. bo na bazarku widziałam takie, które były całe białe od futerka :/

I jeszcze tą biorę pod uwagę :

http://allegro.pl/plaszcz-kurtka-par...661559494.html

Szkoda, że nie ma granatowej S ani M ..

Zielona bardziej mi się podoba ale w sumie bardziej oklepana jest, co druga osoba w takiej chodzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9705.jpg (37,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (52,7 KB, 19 załadowań)

Czas edycji: 2014-10-16 o 13:08

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 13:14   #2184
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Wstrzymam się do soboty, bo z rana przed pracą skocze sobie na bazarek i sprawdzę czy nie mają takiej samej. Jesli nie to zamówię tą :

http://allegro.pl/bokat-550-parka-zi...650417106.html

Tylko szeroka w ramionach jest strasznie więc i tak wszywac będzie trzeba. I zastanawiam się czy nie będzie obłazić.. bo na bazarku widziałam takie, które były całe białe od futerka :/

I jeszcze tą biorę pod uwagę :

http://allegro.pl/plaszcz-kurtka-par...661559494.html

Szkoda, że nie ma granatowej S ani M ..

Zielona bardziej mi się podoba ale w sumie bardziej oklepana jest, co druga osoba w takiej chodzi
O cholera,ale masz przeboje z tymi kurtkami Ja się nic nie odzywałam ale podejrzewałam że L będzie tak czy siak na Ciebie za wielka ,brzuch brzuchem ale ramiona i rękawy
Ehh i bądź tu mądry.Może faktycznie popatrz na bazarku ,teraz wszędzie pełno tych parek.
Ja nawet mam jak chcesz nową z metkami ze stradivariusa ,beżową ale nie wiem czy Ci się spodoba.Też taka ściągana w pasie i z odpinaną podszewką pikowaną Nie wiem czy ją wystawiać czy nie ,coś się w niej czuje dziwacznie bo nigdy takich rzeczy nie nosiłam.

Dziewczynki ciesze się że Wasze płaszcze lada dzień dojdą,ja na swój chyba poczekam jeszcze.Czas realizacji 6 dni......Zobaczymy....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140726_131910.jpg (89,3 KB, 133 załadowań)
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 13:37   #2185
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
O cholera,ale masz przeboje z tymi kurtkami Ja się nic nie odzywałam ale podejrzewałam że L będzie tak czy siak na Ciebie za wielka ,brzuch brzuchem ale ramiona i rękawy

Ja nawet mam jak chcesz nową z metkami ze stradivariusa ,beżową ale nie wiem czy Ci się spodoba.Też taka ściągana w pasie i z odpinaną podszewką pikowaną Nie wiem czy ją wystawiać czy nie ,coś się w niej czuje dziwacznie bo nigdy takich rzeczy nie nosiłam.
Zostaw nie sprzedawaj śliczna jest ja bym w niej zamarzła niestety ale na Twoim miejscu nosiłabym na pewno

Jedyne wyjście to kupić typową ciążówkę, ale w tej to już nigdy chodzić nie będę, a i one są za cienkie dla mnie bo oglądałam. Jakoś to będzie
Stary 2014-10-16, 14:40   #2186
iceina
Zadomowienie

sherlook, nie ma sprawy. Jak tylko przyjdzie, to sprawdzę wymiary oczywiście po wcześniejszym dokładnym obejrzeniu i po przymiarce

aneczka
, fajnie wyglądasz w tej parce jak nie była droga, to zostawiłabym. No chyba że wiesz że jej nie założysz już, to po co ma w szafie leżeć.

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-16 o 14:43
Stary 2014-10-16, 15:14   #2187
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

Czy któras z Was zamawiała może??

http://allegro.pl/eko-skora-narzutka...631032506.html

http://allegro.pl/bluzka-szal-tunika...619033857.html

http://allegro.pl/dresowy-kardigan-n...644817557.html

bo szukam i szukam
Goffka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 15:53   #2188
malenkarybunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wenus21 Pokaż wiadomość
Ma ktoś ten kombinezon?

Bordowy wygląda świetnie
Kuszącyyyy... Mam od nich 2 te letnie i bardzo je lubię
malenkarybunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:58   #2189
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
O super, dzięki za info a dostałaś mejla, że wysłali? Bo ja nic, żadnych informacji odkąd go zamówiłam
lol-a88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:14   #2190
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie aż tak sztywna nie jest Bardziej przypomina len. No i trzeba ją po każdym praniu prasować, bo jest pomięta. Dla mnie to, że jest sztywniejsza jest plusem, bo się bardzo fajnie kontrafałdy układają, ale jest też miła w dotyku nie jak płaszcz przeciwdeszczowy Podszewki nie ma, ale moja czarna nic nie prześwituje.
Dzięki za informacje.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Wenus21 Pokaż wiadomość
Ma ktoś ten kombinezon?

Bordowy wygląda świetnie
Fajny.
Tylko moje pytanie brzmi - jak go założyć? :P Wciskać całe ciało przez szyję? Bo nie ma zamka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości