|
|
#1021 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
|
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo Redzia widzisz, dzięki i Tobie
dopiero kawę robię nieprzytomna jestem ![]() a o lekarzach katolikach to nie chcę mówić bo mnie to tak drażni, że chyba zaraz kawy nie będę potrzebować. świnie pasać a nie ludzi leczyć takim lekarzom Skiba ma rację. w ogóle nie powinni być przyjmowani na uczelnie medyczne jeśli nie mają zamiaru leczyć i odmawiać pacjentom tego co im się należy - bo jakim prawem??? medycyna to nie miejsce na wyznania wiary. jak ktoś się nawrócił w trakcie studiów czy pracy i nie może wykonywać zawodu, bo mu wiara zabrania tego czy tego, to niech zmieni zawód. a nie po tajniacku jakieś ruchy nindża robić, byle tylko pacjenta nie leczyć i byleby się nie dowiedział ów że z katolickim lekarzem ma do czynienia i w porę go na innego nie zmienił. i ja się pytam - nie po chrześcijańsku jest pobrać narządy do transplantacji ale pieniądze za nie wykonywany zawód - bo skoro odmawiają takich rzeczy to nie wykonują zawodu - brać to już chrześcijańskie? w ogóle - pomaganie bliźniemu swemu za wielką kasę, bo groszy nie biorą - jest katolickie? to jak w końcu - są katolikami czy nie? czy tylko wybiórczo co mi pasi to katolickie a co nie to przymknę oko? praktykujący katolik. pieniądze weźmie, transplantacji odmówi, we kościele na pasterce pod drzwiami się pojawi ten raz w roku, fajkę wypali w trakcie alleluja bo nie wytrzyma przecież pół godziny ... ![]() jak to jest że islamskie żydowskie inne wyznania nie mają takich moralnych dylematów tylko teraz nagle się katolickim lekarzom coś upierd.liło w głowach? ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- ad pudru da się zamówić próbkę czy trzeba całe opakowanie? bo wolałabym przetestować, trochę drogi jak na strzał na ślepo dla mnie
|
#1023 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Miałam nic nie mówić, ale nie wytrzymam: dlaczego jakoś nigdy nie słyszałam (no dobra,może się mało interesuję), ze:
- zatrzymano rabina-pedofila, - zatrzymano pastora ewangelickiego, który po pijanemu spowodował wypadek a o katolickich księżach to non stop jakieś newsy, ze pożal się Boże Co do lekarzy (pseudo) katolików: albo niech oni wybierają specjalizacje, w których wiara nie będzie im przeszkadzała w wykonywaniu zawodu, albo niech się przekwalifikują od razu na inny. Ewentualnie - na drzwiach gabinetu powinna być wywieszka wypisana wielkimi literami: "tu przyjmuje lekarz-katolik" - niechby normalny człowiek z góry wiedział, z kim będzie miał do czynienia I żeby nie było, nie mam nic przeciwko wyznawaniu jakiejkolwiek wiary, ale to, co się dzieje w naszym kraju przekracza ludzkie pojęcie! Albo zmieniamy konstytucję i będzie w niej zapis, ze Polska jest państwem wyznaniowym, albo niech ktoś z tym wreszcie zrobi porządek! Że nie pani premier Kopacz, to pewne.... A, i mnie puder kusi ale najwcześniej po 1-szym, to raz, dwa - chętnie bym wzięła z kimś opakowanie na spółkę.
|
#1024 |
|
BAN stały
|
Z cyklu "ojczyzna polszczyzna" - skoro jest "dżdża", to dlaczego "jak kania dżdżu", a nie "kania dżdży"?
Dobra, wiem, klasyczny syndrom "internet taki ciekawy nagle, gdy robota czeka"
|
|
|
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bym się pisała Gryx - do roboty a nie gópoty wynajdywać filozofie
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Wolno mi jest dzisiaj tylko zimne papki, to się chociaż trochę rozpieszczam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-16 o 11:44 |
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru Ale ciemnica
![]() Cytat:
2 No właśnie holender.... Za dużo tych lakierów... A te dziady z Essie nie mają pazurków żeby sobie dokładnie oblukać... |
|
|
|
|
#1028 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jestem za i z góry się zgadzam na opakowanie zastępcze, nawet mam takie sitkiem.
|
|
#1029 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pewne wspolnoty zeby chronic swoje dobre imie zrobią wszystko zeby takie przypadki nie wyszły na jaw Cytat:
|
|
|
#1030 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak mi coś z niej zostanie to mogę podesłać dalej - a jak mi podejdzie i kupię to mogę Ci zrobić próbkę ze swojego Ino to się może trochę zejść ze względu na czas dostaw.Właśnie czytam o tym Narsie i same zachwyty
|
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
przypełzłam pożebrać o próbkę tego NARSA kto mi da/wymieni za odlewkę jakąś? ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- tagi!
|
|
#1033 |
|
BAN stały
|
Wyszło od tego, że zacząłem zastanawiać się, jak wygląda mianownik tego rzeczonego dżdżu (najbardziej pasował mi dżydż Wzięło się to podobno ze słowa deżdż (współczesny - deszcz) i polszczyzny XV i XVI w. --- Dobra, spadam Edit: jakąż mam piękną liczbę postów! Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-10-16 o 11:48 |
|
|
|
#1034 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ad tagi: moja przyjaciółka zwyczajowo do mnie mówi, kiedy rozmawiamy przez telefon "właśnie doszłam"
|
#1035 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja z chęcią poczekam Cytat:
Margot a Ty masz możliwość zamówienia tego puderku? bo ja nie mam paypala czy karty do płacenia w necie chyba że się podepniemy pod zamówienie dziewczyn
|
|
#1036 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Póki mu oddaję kasę nie kwęka.
|
||
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Red a jaki skład ma ten puder?
|
|
|
|
#1038 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1039 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale poczekamy zobaczymy a nuż się ktoś skusi jeszcze to za zgodą owejż osoby srobimy za podnawkę
|
|
#1040 |
|
Nindżopesz
|
Jeśli net nie kłamie to taki: http://1.bp.blogspot.com/-am_YerQsVk...0/100_9299.JPG ja nie wiem, nie mam.
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Nindżopesz
|
Jeśli dobrze pacze dwa silikony (nie zapycha?) i krzemionka (nie wysusza? Zapomniałam które to tak chamsko wysusza).
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
ale będę jeszcze szukać, bo ja jestem w gorącej wodzie komponowana
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
ale bym sobie zjadła takiego placka
![]() https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,6...20Twin%20Peaks i jakies mięsko z chrupiącą skórką i orzechy i wszystkie te twarde, chrupiące rzeczy, których mi nie wolno ![]() O lekarzach katolikach nawet mi nie mówcie, bo wyczerpałam już chyba poziom stresu na ten tydzień, a aż mna telepie jak czytam te ich wymysły
|
#1046 |
|
Nindżopesz
|
Skoro już o pudrach (biedny Gryx
) to mam ochotę na jakiś szpanerski kompakt do torebki (zarabianie jest ZŁE). Żeby matowił ale rozświetlał, fotoszopował.Stazja się zna? Nars czy coś lepszego jest? Chanel Les Beiges? |
|
|
|
#1047 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam pay pala
Ale rzadko z niego korzystam i ostatnio nie udalo mi sie nim zaplacic i musialam zwykly przelew zrobic.Ja chyba bym tyle za puder nie dala, ostatnio mysle o Ben Nye.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1049 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sniło mi sie ze przyszedł ten puder narsa...uzyłam go i ...zrobił mi na mordzie fotoszopa, zrobił mi super fryzure i dodał wzrostu
![]() chyba za duze nadzieje w nim pokładam
|
|
#1050 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A mnie jest potrzebne coś, co właśnie daje efekt photoshopa - na podkład się wykosztowałam mimo zniżki i jest to (wbrew opiniom na KWC) jedno wielkie g....
Tak naprawdę to przydałby mi się botox albo inny lifting, ale aż tak zaszaleć nie dam rady ![]() Polly
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

A już najgorzej zacząć myśleć... 

Skiba ma rację.
da się zamówić próbkę czy trzeba całe opakowanie?

filozofie
Jestę okropnością, można mnie zakopać, nie mam Belle (choć dałąbym głowę że kiedyś współzakupowałam) a 2 sample Opium klasyka. 

i z góry się zgadzam na opakowanie zastępcze, nawet mam takie sitkiem.

kto mi da/wymieni za odlewkę jakąś?

i orzechy i wszystkie te twarde, chrupiące rzeczy, których mi nie wolno