Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-16, 11:57   #1081
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ale.mam dolaaaaa ; (((((((
czemu?

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 12:01   #1082
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Pomiedzy moim ojcem a ciocia jest 13 lat roznicy. Bylaby wieksza roznica, bo mieli jeszcze starsza siostre ale zmarla w dziecinstwie, jako niemowlak.

Wiesz hje, nie wiem czy zdrowie ale powiedzmy nie mialy wyboru. Kalendarzyk i jechane, a kiedy bylo jechane bez zajrzenia do kaledarzyka to rodzily sie dzieci :P Duzo. Jest rodzina w USA, 20 dzieci bodajze czy tam 19. Babka prawie rok w rok w ciazy. Masakra byc pol zycia w ciazy Jej organizm juz nie daje rady, ostatnie bodajze poronila...

Ja bylam w tesco Jestem walnieta, bo kupilam jegginsy na 110 cm tylko dlatego, ze byly za 11 zl Nic mi sie nie podobalo z oferty lidla, kombinezonu poszukam uzywki, bo pozniej pol zlobka bedzie lazic w tych rozowych kombinezonach z lidla....

Prawie sie wczoraj udusilismy Cos jest nie tak z piecykiem gazowym w lazience. Akurat szlam sie kapac i zrobilo mi sie slabo wiec wyszlam do salonu na chwile. Wrocilam do wanny, drzwi zostawilam uchylone. Nagle wpada tz i pyta czy czuje, zapach taki jakby to co sie spalalo zostawalo wydalone do lazienki zamiast wentylacji. Pootwieralismy okna, nie mialam sily ubrac sama spodni tak bylo mi slabo, nie moglam zlapac oddechu. Siedzialam na cienkiej koszulce przy oknie dobre 20 minut. Jestesmy aktualnie bez ogrzewania ;/ nie ma opcji, ze wlacze piecyk... Tz sie mocno przestraszyl Przyszedl do sypialni i normalnie mi sie poplakal, ze tak bal sie o mnie Na szczescie mala byla w sypialni, ktora jest mega szczelna- nic sie nie przedostalo tam.
czemu żeście nikogo nie wezwali nastepnym razem mozesz nie miec tyle szczescia!!!!!!! rany az zamarlam jak to przeczytalam- a jakis czujnik? przeciez to kosztuje grosze w castoramie, nie mozesz tego bagatelizowac od tego jest pogotowie gazowe!!!!

my mielismy przed wczoraj taka akcje z kanalizacja, tez myslalam,ze zejde, dziecko sie potem nie ruszalo przez kilka godzin
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 12:04   #1083
Debrah
Zakorzenienie

Little : metan nie ma zapachu i jest cięższy od powietrza - zatem jest niżej - osoba leżąca w wannie np ma katastrofę. To bylo ostrzezenie, trzeba było wezwac pogotowie a piecyk out, do szybkiej naprawy!!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 12:14   #1084
litllesweetangel
Lurker ;)

Ta substancja wydobywala sie wlasnie tylko wtedy kiedy wlaczalam ciepla wode. Spoldzielnia poinformowana, dzis jeszcze albo jutro ktos podejdzie to sprawdzic i zdecyduja co robic, mam nadzieje, ze jesli piecyk bedzie do wymiany to oni za to zaplaca ;/ Robili nam ostatnio nowa wentylacje( pamietacie, nie moglam isc siku :P) i sadzimy, ze zapchali piecyk.

Dziewczyny czy ktoras ma takie urzadze jak farelka, konwektor? Do grzania, na prad. Chcialabym miec takie cudo w domu na zas, ale sporo tego i sie nie znam

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 12:22   #1085
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Ta substancja wydobywala sie wlasnie tylko wtedy kiedy wlaczalam ciepla wode. Spoldzielnia poinformowana, dzis jeszcze albo jutro ktos podejdzie to sprawdzic i zdecyduja co robic, mam nadzieje, ze jesli piecyk bedzie do wymiany to oni za to zaplaca ;/ Robili nam ostatnio nowa wentylacje( pamietacie, nie moglam isc siku :P) i sadzimy, ze zapchali piecyk.

Dziewczyny czy ktoras ma takie urzadze jak farelka, konwektor? Do grzania, na prad. Chcialabym miec takie cudo w domu na zas, ale sporo tego i sie nie znam

farelka jest masakryczna, ja kupiłam w zeszłym roku w Juli grzejnik elektryczny kosztował cos ze 150 zł jest rewelacyjny i lekki

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Little : metan nie ma zapachu i jest cięższy od powietrza - zatem jest niżej - osoba leżąca w wannie np ma katastrofę. To bylo ostrzezenie, trzeba było wezwac pogotowie a piecyk out, do szybkiej naprawy!!
mam znajomą co jej przyjaciolka tak własnie zmarła- z chłopakiem w wannie a spółdzielnie bym chyba za$%%!!!@^@#$$%^&*
Stary 2014-10-16, 12:28   #1086
litllesweetangel
Lurker ;)

Marsi a z jakiej firmy masz ten grzejnik? Duzo pradu ciagnie? Ogladam wlasnie takie, ze mozna postawic na nozkach i powiesic na scianie. Cos na zapas trzeba miec, dobrze, ze teraz jest 15 stopni a nie -15, bo bylibysmy udupieni...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-10-16, 12:30   #1087
hope01
Zakorzenienie

Debrah kapcie takie jak piszesz kupowałam na bazarku Dawidowi za 10 zł. W dupie je miał w ogóle on pantoflami gardzi
Ewulko gratuluję
Little MASAKRA tyle mogę napisać, bo przerażajace co piszesz.. farlkę mam z carrefoura już ze dwa lata. dobra jeśli chce się szybko dogrzać pomieszczenie, ale nie na cały czas.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 13:11   #1088
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi a z jakiej firmy masz ten grzejnik? Duzo pradu ciagnie? Ogladam wlasnie takie, ze mozna postawic na nozkach i powiesic na scianie. Cos na zapas trzeba miec, dobrze, ze teraz jest 15 stopni a nie -15, bo bylibysmy udupieni...
z marketu Jula, oni mają tylko swoje marki
http://www.jula.pl/catalog/artykuly-...torowy-411122/

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

jakie są jeszcze fajne sklepy on line dla dzieci?
chcialam małemu kupić koszulki z długim rękawem a w zarze nic kompletnie mi się nie podoba w reserved może ze dwie a reszta lipa
podrzucicie jakies adresy
nie mam siły latać po sklepach
Stary 2014-10-16, 13:17   #1089
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Szczur na otwarcie kanału mnie rozbawił-Ewulka wymiotlas

T. Się nie nadaje na kupowanie w Lidlu!! " Zanim doszłam do kombinezonow były już tylko w r. 74" wrrrrr pewnie lazła tam ostatnia bo wyścig szczurów to to u niej nie był:banghead:

Kurtka 86/92 jest akurat wiec musze oddać bo na wymianę nie mam szans... wiec rozmiar PSTRYKU 98/104 POWINIEN BYĆ OK DLA KUBSONKA
to faktycznie się nie nadaje, dobrze, że nie kazałaś jej kupić torby witchena, stratowali by ją jeszcze
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ii llilkr
witaj Kuba
Cytat:

Prawie sie wczoraj udusilismy Cos jest nie tak z piecykiem gazowym w lazience. Akurat szlam sie kapac i zrobilo mi sie slabo wiec wyszlam do salonu na chwile. Wrocilam do wanny, drzwi zostawilam uchylone. Nagle wpada tz i pyta czy czuje, zapach taki jakby to co sie spalalo zostawalo wydalone do lazienki zamiast wentylacji. Pootwieralismy okna, nie mialam sily ubrac sama spodni tak bylo mi slabo, nie moglam zlapac oddechu. Siedzialam na cienkiej koszulce przy oknie dobre 20 minut. Jestesmy aktualnie bez ogrzewania ;/ nie ma opcji, ze wlacze piecyk... Tz sie mocno przestraszyl Przyszedl do sypialni i normalnie mi sie poplakal, ze tak bal sie o mnie Na szczescie mala byla w sypialni, ktora jest mega szczelna- nic sie nie przedostalo tam.
o Boże... uważaj Kochana teraz na siebie, na Was...
Cytat:
co się dzieje? Chodzi o Amelkę w żłobku?
Cytat:

ja na studiach miałam farelkę taką małą, mniej więcej taką
http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/18164602.html
ale to raczej do podgrzewania, nie do grzania stałego...

próbuję dodzwonić się do mojej szanownej firmy, kij, że dzwonię od rana, pół godziny temu pani odeszła od biurka, chyba w kiblu utknęła
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 13:18   #1090
Lenova
Wtajemniczenie

Dzień dobry !

Widzę, że dziś Lidl na tapecie . Ja się obraziłam na razie że ostatnio butów nie mogłam dostać mimo że było rano ;/

Mam znowu nocny problem z Blanką Otóż strasznie kopie nogami przez sen i płącze wtedy. Albo się rzuca po łóżku i ma wtedy sztywne nogi i robi mostek, albo kopie w ścianę lub łóżko albo we mnie. Przy zasypianiu to samo ciągle nogi jej chodzą. Ręce też ale już słabiej.
Nie wiem czy to przez ból zębów, czy pasożyty (bo ostatnio kilka razy zgrzytnęła) czy bóle wzrostowe-ale to chyba wcześnie jeszcze
jak myślicie?Miałyście coś takiego z dzieciakami?

Ewulka-Baaardzo Ci gratuluję nowej pracy

Little- w Ciebie wierzę, że też będziesz miała super robotę!

Ja też mam rodzeństwo starsze o 16,14 i 9 lat . Jestem najmłodsza wychowana właśnie przez braci
Moje dziecko też z tych co się nie umieją same bawić. No moooooże czasem się zdarzy ale to święto jest.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 13:27   #1091
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

edit: w ogóle mój mózg dziś to jakiś kalafior

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2014-10-16 o 13:50
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 13:38   #1092
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

tez dzisiaj byłam w lidlu;p ale kupiłam jedynie.. skarpetki
a w sumie było wszystko, w każdym rozmiarze. także jakby któraś chciała, mogę się jutro przejechać po wieczór jeszcze raz sprawdzić.

little uważaj na siebie

marsi z internetowych to 5.10.15, endo, smyk, next, coccodrillo no i allegro

pstryczku brawa dla Kubusia

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 14:00   #1093
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

tez dzisiaj byłam w lidlu;p ale kupiłam jedynie.. skarpetki
a w sumie było wszystko, w każdym rozmiarze. także jakby któraś chciała, mogę się jutro przejechać po wieczór jeszcze raz sprawdzić.

little uważaj na siebie

marsi z internetowych to 5.10.15, endo, smyk, next, coccodrillo no i allegro

pstryczku brawa dla Kubusia

dzięki
zamawiałaś coś kiedys on line w next? te noworodkowe mnie powaliły
tyle,że ehm....ehm.... miałam robić zakupy dla Leosia

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
edit: w ogóle mój mózg dziś to jakiś kalafior
mój nie tylko dziś ale to chyba w ciaży normalne
Stary 2014-10-16, 14:02   #1094
Delicjanka
Zakorzenienie

No lipa mam wyrzuty sumienia ze dalan amelke do zlobka...lep mnie napitala od rana :/little masakra... mnir przerazaja piecyki gazowe obowiazkowo montuj czujnik one tanie sa a moga urwtowac zycie

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 14:10   #1095
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
No lipa mam wyrzuty sumienia ze dalan amelke do zlobka...lep mnie napitala od rana :/little masakra... mnir przerazaja piecyki gazowe obowiazkowo montuj czujnik one tanie sa a moga urwtowac zycie
Deli zluzuj, malej się krzywda na pewno nie stanie, moj sie adoptowal 3 tygodnie i też płakał a teraz wstaje i od razu mówi,że chce do dzieci
zobaczysz, dziecko inaczej się rozwija, my wszystkie tutaj z wątku jesteśmy zadowolone
Stary 2014-10-16, 14:14   #1096
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej.
Ale zalatany dzień. Ciągle coś załatwiamy od rana.

Ale dziś wreszcie do kina idziemy już nie pamiętam kiedy gdzieś razem byszliśmy.Tylko My razem. Nie macie pojęcia jak się cieszę
Stary 2014-10-16, 14:43   #1097
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kuba! :p
Ejj, pojecia nie mialam, ze dorwal moj telefon!
Dopiero wizaz go zdradzil

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 15:21   #1098
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie szukam kapci dla młodej Ale takich wiecie pluszowych, najlepiej z kotkiem czy kroliczkiem, na 22 rozmiar, da się znaleźć?
Na allegro ledwo co.
Często są fajne w pepco
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
K. wlasnie ulozyl SAM po raz pierwszy konia z 4 puzli! jaram sie , jaram, jaraaaaaaaaaaam!
jak do tej pory mial gleboko ukladanie puzli tak dzis niz tego ni z owego poprosil o puzle i sam ulozyl konia!
cuda cuda oglaszaja!
wiem ze mloda fecwiowna trzaska 10000000elementowe puzle w 3 minuty ale i tak sie ciesze

Cytat:
Pytanie dziecia sprzed chwili: "mama, mlecko maś? Dać, Ami? Ja chcie. Dać? " :
słodkie
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
----------------
dzownili z pracy, dzisiaj mam się zgłosić do kadr jakieś tam kwestionariusze osobwe wypełniać itd.
więc się pytam, gdzie mam się zgłosić, a ta babka: dwa pokoje obok Pani pokoju tyle, że ja jeszcze nie wiem gdzie mój pokój to mi wytłumaczyła, mam zamiar wystroić się jak szczur na otwarcie kanału, bo ponoć pierwsze wrażenie najważniejsze
Łał! Swój pokój będziesz miała! super!
Powalisz ich na kolana!
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Za to przed chwilą moj starszy syn przyniosl mi jajecznice do lozka i sok grejfrutowy lubie jak ma do szkoly na popoludnie
Ale fajnie masz
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ii llilkr

Cytat:
omatkojedyna!!!! Dobrze, że "tylko" tak to się skończyło! Masakra. Z tym nie ma żartów
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Ale miły wieczór z tż spędziliśmy, troche poważnie pogadaliśmy, wspólna kąpiel ze świecami i piwkiem. I tu szok, bo wypiłam jedno piwo 0.5l a wstałam na takim kacu jak stąd do nie wiem gdzie, ale dalekoAle co się dziwić, jak się nie pije to 1 piwo daje o sobie znać dzień po.

I chyba na aerobik wracam Co prawda przed ciążą chodziłam na uczelnie, bom w reprezetacji była, wiecie cherleaderki i te sprawy. No może nie dokładnie, bo pomponów nie byo, ale między meczami czy w przerwach występowałyśmy A teraz normalnie pojdę. Tylko treochę nie mogę przeboleć, że za godzinne zajęcia 2 razy w tyg mam zapłacić 80zł, rozbój w biały dzien poprostu. Raczej oszczędna jestem. Jeszcze hula hop do tego dorzucę i może będę w końcu wygladała jak człowiek a nie słonica

Pora zrobić coś dla siebie w końcu. i chyba powrócę do nauki gry na gitarze, no i zagłębię się w szycie na maszynie. Plany są, tylko ciekawe jak z realizacją wyjdzie... Proszę o motywację, bo z szyciem wiążę małe plany na przyszłość
Super, że wieczór z tż udany kąpiel ze świecami. Uuuhuhuhuhu
A co do aerobiku No i zazdroszczę gry na gitarze. Kocham gitarę i chyba zawsze będę żałować, że nigdy się nie nauczyłam
Cytat:

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-10-16 o 15:22
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 16:11   #1099
sarah67
Zadomowienie

Dziewczyny Nat polknela. Monate nie wiem skad ja dorwala nie zdazylam dojsc do niej to bylo 2 albo 5 centow co robic?
Jechac do lekarzA, na pogotowie czy czekac AZ wydali ?????

Maz na mnie ze moja wina, mam juz dosc
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 16:36   #1100
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Nat polknela. Monate nie wiem skad ja dorwala nie zdazylam dojsc do niej to bylo 2 albo 5 centow co robic?

Ja bym pojechała na pogotowie.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:07   #1101
marsi11
Zakorzenienie

jedz na pogotowie
o matko
Stary 2014-10-16, 17:14   #1102
ewulkaaa
Wtajemniczenie

sarah, na pogotowie !!!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-10-16, 17:35   #1103
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

Tyle, ze na pogotowiu za wiele Ci pewnie nie pomoga... Obserwowalabym, czy nic sie nie dzieje i jechala jakby cos bylo nie tak

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

little dobrze, ze na strachu sie skonczylo. Z gazem uwazac trzeba
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 17:41   #1104
Ewik86
Zakorzenienie

Cześć

Ewulka gratulacje ogromne!

Sarah nie Twoja wina, naprawdę nie da się być przy dziecku non stop i wszystkiego przewidzieć. Szkoda, że obwinianie jest zawsze takie łatwe. Mam nadzieję, że małej nic nie będzie

Silver miłego wieczoru i nie ukrywam, że Wam troszkę zazdroszczę.

Litle dobrze, że nic się Wam nie stało!

U mnie dół jak stąd do wieczności. Wczoraj rodzice zdecydowali się uśpić naszego psa - Lejdi Ostatnio była nieswoja, nie chciała jeść, pić, schudła i okazało się, że ma raka z przerzutami i że nie ma już nadziei. Jestem załamana, rodzice tak samo, wszyscy płaczemy, ale co się dziwić - w końcu Lejdusia była członkiem naszej rodziny. Żal mam okropny, że o chorobie dowiedzieliśmy się jak już było za późno. Nie mogę w to uwierzyć

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 17:43   #1105
nafiyqa
Zakorzenienie

O kurcze SARAH, oby malej nic nie bylo!
Ja nie wiem czy bym na pogotowie pojechala, pewnie tylko dla spokoju sumienia, bo w sumie nie wiem jak mogliby pomoc...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 18:02   #1106
litllesweetangel
Lurker ;)

Sarah ja nie widze sensu jechania na pogotowie. No bo co zrobia? Powiedza, ze masz czekac. Nie polknelyscie nigdy pieniazka? Ja milion razy i nic mi nie jest

Za☠☠☠iscie dzisiaj nic nie zrobili, bo oni pracuja do 16 Tz nie dostal na jutro urlopu, wiec bedzie z rana dzwonic i sie ugadywac na jutro... Jak nic nie zrobia to sie w☠☠☠☠imy, bo bedzie weekend bez ogrzewania i cieplej wody

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-10-16, 18:19   #1107
sarah67
Zadomowienie

Tak myslalam ze na pogotowiu nic nie pomoga, ale zadzwonilam do szpitala w polsce na pediatrie i pow lekarz ze wydali, w drugim tak samo, ze obserwowac

Jak polknela chwile poplakala i nic navrazie ale ten placz mnie zmartwil i raz pokazala na szyjke, to wszystko leksrzom powiedzialam

Tak sie boje, spac pewnie nie bede

Jutro w orzedszkolu poprosze pania zeby na kupke spojrzala
Tez pomysli co ze mnie za matka

EWIK
Dziekuje CI bardzo

Mi ciezko bo ja o sobie mysle, ze jestem möze nie zla ale nie taka jaka byc chcialam dla Nat a On ciagle do mnie z takimi tekstami
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-16, 19:11   #1108
Delicjanka
Zakorzenienie

Little;> ja juz tydzień bez ciepłej wody i ogrzewania, pan od piecawlasnie rozkminia jak mi napalić bo muszą czujnik wymienic jeszczejeden, a to bedzie pewnie po weekendzie, btw, kąpie sie w domu u matuli albo se wode grzejeale zimno na chałupie;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-16, 20:34   #1109
ewulkaaa
Wtajemniczenie

o kurde, Litlle, ale akacja toż to niebezpieczne było, czemu skoro się tak źle czułaś nie wezwaliście pogotowia?

----------

a czemu tu tak cicho???

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-10-16, 20:57   #1110
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Uwaga BYŁAM W LIDLU wieczorem i kupiłam kombinezon i kurtkę. Teraz dużo bo wszyscy na wieczór robili zwroty. .

Mika ar ju der?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości