|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastepnym razem mozesz nie miec tyle szczescia!!!!!!! rany az zamarlam jak to przeczytalam- a jakis czujnik? przeciez to kosztuje grosze w castoramie, nie mozesz tego bagatelizowac od tego jest pogotowie gazowe!!!!my mielismy przed wczoraj taka akcje z kanalizacja, tez myslalam,ze zejde, dziecko sie potem nie ruszalo przez kilka godzin
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Little : metan nie ma zapachu i jest cięższy od powietrza - zatem jest niżej - osoba leżąca w wannie np ma katastrofę. To bylo ostrzezenie, trzeba było wezwac pogotowie a piecyk out, do szybkiej naprawy!!
|
|
|
|
#1084 |
|
Lurker ;)
|
Ta substancja wydobywala sie wlasnie tylko wtedy kiedy wlaczalam ciepla wode. Spoldzielnia poinformowana, dzis jeszcze albo jutro ktos podejdzie to sprawdzic i zdecyduja co robic, mam nadzieje, ze jesli piecyk bedzie do wymiany to oni za to zaplaca ;/ Robili nam ostatnio nowa wentylacje( pamietacie, nie moglam isc siku :P) i sadzimy, ze zapchali piecyk.
Dziewczyny czy ktoras ma takie urzadze jak farelka, konwektor? Do grzania, na prad. Chcialabym miec takie cudo w domu na zas, ale sporo tego i sie nie znam
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
farelka jest masakryczna, ja kupiłam w zeszłym roku w Juli grzejnik elektryczny kosztował cos ze 150 zł jest rewelacyjny i lekki ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1086 |
|
Lurker ;)
|
Marsi a z jakiej firmy masz ten grzejnik? Duzo pradu ciagnie? Ogladam wlasnie takie, ze mozna postawic na nozkach i powiesic na scianie. Cos na zapas trzeba miec, dobrze, ze teraz jest 15 stopni a nie -15, bo bylibysmy udupieni...
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah kapcie takie jak piszesz kupowałam na bazarku Dawidowi za 10 zł. W dupie je miał
w ogóle on pantoflami gardzi ![]() Ewulko gratuluję ![]() Little MASAKRA tyle mogę napisać, bo przerażajace co piszesz.. farlkę mam z carrefoura już ze dwa lata. dobra jeśli chce się szybko dogrzać pomieszczenie, ale nie na cały czas. |
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.jula.pl/catalog/artykuly-...torowy-411122/ ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- jakie są jeszcze fajne sklepy on line dla dzieci? chcialam małemu kupić koszulki z długim rękawem a w zarze nic kompletnie mi się nie podoba podrzucicie jakies adresy ![]() nie mam siły latać po sklepach |
|
|
|
|
#1089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj Kuba Cytat:
co się dzieje? Chodzi o Amelkę w żłobku? Cytat:
http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/18164602.html ale to raczej do podgrzewania, nie do grzania stałego... próbuję dodzwonić się do mojej szanownej firmy, kij, że dzwonię od rana, pół godziny temu pani odeszła od biurka, chyba w kiblu utknęła
|
|||
|
|
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry !
![]() Widzę, że dziś Lidl na tapecie . Ja się obraziłam na razie że ostatnio butów nie mogłam dostać mimo że było rano ;/Mam znowu nocny problem z Blanką Otóż strasznie kopie nogami przez sen i płącze wtedy. Albo się rzuca po łóżku i ma wtedy sztywne nogi i robi mostek, albo kopie w ścianę lub łóżko albo we mnie. Przy zasypianiu to samo ciągle nogi jej chodzą. Ręce też ale już słabiej.Nie wiem czy to przez ból zębów, czy pasożyty (bo ostatnio kilka razy zgrzytnęła) czy bóle wzrostowe-ale to chyba wcześnie jeszcze ![]() jak myślicie?Miałyście coś takiego z dzieciakami? Ewulka-Baaardzo Ci gratuluję nowej pracy ![]() Little- w Ciebie wierzę, że też będziesz miała super robotę! Ja też mam rodzeństwo starsze o 16,14 i 9 lat . Jestem najmłodsza wychowana właśnie przez braci Moje dziecko też z tych co się nie umieją same bawić. No moooooże czasem się zdarzy ale to święto jest. |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
edit: w ogóle mój mózg dziś to jakiś kalafior
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-10-16 o 13:50 |
|
|
|
#1092 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
tez dzisiaj byłam w lidlu;p ale kupiłam jedynie.. skarpetki ![]() a w sumie było wszystko, w każdym rozmiarze. także jakby któraś chciała, mogę się jutro przejechać po wieczór jeszcze raz sprawdzić. little uważaj na siebie ![]() marsi z internetowych to 5.10.15, endo, smyk, next, coccodrillo no i allegro pstryczku brawa dla Kubusia
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki zamawiałaś coś kiedys on line w next? te noworodkowe mnie powaliły tyle,że ehm....ehm.... miałam robić zakupy dla Leosia ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- mój nie tylko dziś ale to chyba w ciaży normalne
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
No lipa mam wyrzuty sumienia ze dalan amelke do zlobka...lep mnie napitala od rana :/little masakra... mnir przerazaja piecyki gazowe obowiazkowo montuj czujnik one tanie sa a moga urwtowac zycie
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz, dziecko inaczej się rozwija, my wszystkie tutaj z wątku jesteśmy zadowolone |
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale zalatany dzień. Ciągle coś załatwiamy od rana. Ale dziś wreszcie do kina idziemy
|
#1098 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
super! ![]() Powalisz ich na kolana! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do aerobiku No i zazdroszczę gry na gitarze. Kocham gitarę i chyba zawsze będę żałować, że nigdy się nie nauczyłam
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-10-16 o 15:22 |
|||||||
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny Nat polknela. Monate nie wiem skad ja dorwala nie zdazylam dojsc do niej to bylo 2 albo 5 centow co robic?
Jechac do lekarzA, na pogotowie czy czekac AZ wydali ????? Maz na mnie ze moja wina, mam juz dosc |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym pojechała na pogotowie.
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
jedz na pogotowie
o matko ![]()
|
|
|
|
#1102 |
|
Wtajemniczenie
|
sarah, na pogotowie !!!
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, ze na pogotowiu za wiele Ci pewnie nie pomoga... Obserwowalabym, czy nic sie nie dzieje i jechala jakby cos bylo nie tak ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- little dobrze, ze na strachu sie skonczylo. Z gazem uwazac trzeba |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ewulka gratulacje ogromne! Sarah nie Twoja wina, naprawdę nie da się być przy dziecku non stop i wszystkiego przewidzieć. Szkoda, że obwinianie jest zawsze takie łatwe. Mam nadzieję, że małej nic nie będzie ![]() Silver miłego wieczoru i nie ukrywam, że Wam troszkę zazdroszczę. Litle dobrze, że nic się Wam nie stało! U mnie dół jak stąd do wieczności. Wczoraj rodzice zdecydowali się uśpić naszego psa - Lejdi |
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze SARAH, oby malej nic nie bylo!
Ja nie wiem czy bym na pogotowie pojechala, pewnie tylko dla spokoju sumienia, bo w sumie nie wiem jak mogliby pomoc... |
|
|
|
#1106 |
|
Lurker ;)
|
Sarah ja nie widze sensu jechania na pogotowie. No bo co zrobia? Powiedza, ze masz czekac. Nie polknelyscie nigdy pieniazka? Ja milion razy i nic mi nie jest
Za☠☠☠iscie dzisiaj nic nie zrobili, bo oni pracuja do 16 Tz nie dostal na jutro urlopu, wiec bedzie z rana dzwonic i sie ugadywac na jutro... Jak nic nie zrobia to sie w☠☠☠☠imy, bo bedzie weekend bez ogrzewania i cieplej wody
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Tak myslalam ze na pogotowiu nic nie pomoga, ale zadzwonilam do szpitala w polsce na pediatrie i pow lekarz ze wydali, w drugim tak samo, ze obserwowac
Jak polknela chwile poplakala i nic navrazie ale ten placz mnie zmartwil i raz pokazala na szyjke, to wszystko leksrzom powiedzialam Tak sie boje, spac pewnie nie bede Jutro w orzedszkolu poprosze pania zeby na kupke spojrzala Tez pomysli co ze mnie za matka EWIK Dziekuje CI bardzo Mi ciezko bo ja o sobie mysle, ze jestem möze nie zla ale nie taka jaka byc chcialam dla Nat a On ciagle do mnie z takimi tekstami |
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Little;> ja juz tydzień bez ciepłej wody i ogrzewania, pan od piecawlasnie rozkminia jak mi napalić
|
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurde, Litlle, ale akacja
toż to niebezpieczne było, czemu skoro się tak źle czułaś nie wezwaliście pogotowia?---------- a czemu tu tak cicho???
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga BYŁAM W LIDLU wieczorem i kupiłam kombinezon i kurtkę. Teraz dużo bo wszyscy na wieczór robili zwroty. .
![]() Mika ar ju der?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Jej organizm juz nie daje rady, ostatnie bodajze poronila...
Jestem walnieta, bo kupilam jegginsy na 110 cm tylko dlatego, ze byly za 11 zl
Nic mi sie nie podobalo z oferty lidla, kombinezonu poszukam uzywki, bo pozniej pol zlobka bedzie lazic w tych rozowych kombinezonach z lidla....
nastepnym razem mozesz nie miec tyle szczescia!!!!!!! rany az zamarlam jak to przeczytalam- a jakis czujnik? przeciez to kosztuje grosze w castoramie, nie mozesz tego bagatelizowac od tego jest pogotowie gazowe!!!!
w ogóle on pantoflami gardzi 

toż to niebezpieczne było, czemu skoro się tak źle czułaś nie wezwaliście pogotowia?