|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Faktycznie, pewnie niebawem porody się posypią, ale zauważcie, że i tak całkiem późno zaczynamy. Październikowe startowały już w sierpniu, u nas udało się trochę dłużej ponosić
|
#1652 |
|
Rozeznanie
|
czytam sobie o zielonych wodach... i
można sprawdzić kolor wód poprzez badanie, które nosi nazwę amnioskopii- to tylko dla dziewczyn z rozwarciem... |
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pozno, ale to lepiej dla naszych dzieciaczkow! my ladnie, grzecznie, czekalysmy na październik. ale ten październik to taki raczej normalny termin, bez pospiechu, realny
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
poszły spać, czy rodzą ??
|
|
|
|
#1655 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przemęczaj się !! Cytat:
![]() ![]() zgadzam się chociaż któraś niespodziewanie może nas zaskoczyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() i fajnie jakbym odchwaszczona była, ale nie znamy dnia ani godziny---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- dziwnie spokojnie dziś na tym forum... cisza przed burzą ![]() :brzyda l:
|
|
#1656 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Juz widze to zasypianie
![]() Tez chcialabym juz najzwyczajniej w swiecie isc spac o normalnej porze,a nie wstawac dwa razy do wc i koniec koncow budzoc sie kolo 5 :-/ a potem juz przed 7. Bedziemy zombiakami hahaha ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Agatus jak zdrowka Wasze? Widzialam ze podczytujesz
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
ESTI masakra ale takie podejście mnie jakoś nie dziwi u mnie w pracy sytuacja podobna dyr obiecują jedno uśmiechają sie i wogole a potem w du...szy to maja....ale nie łam sie na pewno będzie ok!!!!zawzze jakoś sie układa
ale rozumiem dół :/No moje ciśnienie to zmienne u gina ostatnio miałam cyborg 150/90 i powiedział ze gdyby mnie nie znał to juz bym leciała do szpitala!!!! A w domu bo mierze 2 x dziennie to 115/80 z to i tak podwyższone lekko bo normalnie to 97/68 coś w ten deseń MAGDS no ja zwiedzałam szczecińskie szpitale no i jest ok w Zdrojach i byłam w Policach i tez super i ja decyduje sie na druga opcje bo mój gin tam jest tam na Unii nie dotarłam ale nic dobrego oprócz bezproblowego znieczulenia nie słyszałam. Ale podejrzewam ze ja musiałabym rodzic sn to jednak zdroje bo mam najbliżej a ty??A u mnie bezsenności ciąg dalszy :/ mam dosyć!!!!! Wogole to sie dziś poryczalam ze nie dam sobie rady i wogole ze sie cesarki boje buuuuuWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-10-17 o 00:43 |
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna a Ty masz zaplanowane cc?
Z ta bezsennoscia, to juz sama nie wiem, co robic. ....
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
Tak juz praktycznie mam termin ustalony na 17 lub 18 . 11
jedno dobre ze wiem kiedy heh ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Ja juz próbowałam czytać pic ciepłe mleko melisę ale nic to nie daje .... Jak tylko sie ściemnia to zaczynam sie wkurzac bo wiem ze będzie słabo a tak lubię / bilam spac....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna to rowny miesiac Wam zostal!
no stress! Znasz dzien i godzine, he, nie bedziesz siedziala jak na szpilkach z niepewnoscia kiedy i kiedy ja wlasnie uswiadomilam sobie, ze po niedzieli to juz 38 tydzien u mnie! No masakra! A swoja kruszynke poznalam jak miala 5 tygodni
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
MARTHA mi chyba cis umknęło o jakiej kruszynce mówisz??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- A co do cc to niby tak ale i tak sie boje a ciśnienie pewnie mi wywinduje tak ze hej finanse czy jakieś uspokajacza dają?? A i widzę ze znowu jestem na nocnym dyżurze na forum Hihi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzilo mi o to jak pierwszy raz zobaczylam mala na usg, to byl piaty tydzien
a teraz juz prawie 38 za nami...Dyzurujy dzisiaj? Nie ma sprawy
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
Aha no tak widocznie jak to sie mowi spostrzegawczość i bystrość umysłu moja poszła spac z dziewczynami Hihi...
Ale fakt ile temu to było jak marteilysmy sie a propo 1 badań prenatalnych zastanawialiśmy nad płcią z tu juz koniec złe Oslo hak cholera !!!!ze sie tak wyraze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda,ze z nas takie nocne marki... Spokojnie, jest tylko pierwsza... a pomyslec,ze jak bedzie Malenstwo, to tez bedziemy niewyspane chodzily. Wkurza mnie jak wszyscy dookola mowia - odpocznij, wyspij sie. Bardzo chetnie ale jak????
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
No dokładnie!!!!wyspij sie ile możesz!!!latwo powiedzieć tak strasznie zazdroszczę mojemu malzowi on widzi poduszkę i śpi....a ja sie kręcę dzisiejsza nocie chyba spędzę z Harrym Potterem moze padnę podczas oglądania??
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... ja to tylko wciaz przelaczam timer w tc, zeby sie pozniej wylaczyl... do drugiej bankowo wytrwam...grrr... lubie HP, ale zdecydowanie wersje ksiazkowa, filmy dla mnie zbyt drastyczno sf...haha.
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha to tak jak ja z tym timerem
a HP zaczęłam oglądać i juz książki nie czytałam bo jakoś dla mnie albo książka albo film Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Idę sobie mliske na wyciszenie zrobić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam meliski ...
Ja puscilam Nothing Hill, moze usne
|
|
#1671 |
|
Zadomowienie
|
Uuuuuu fajny film
lubię takie i jeszcze 2 tygodnie na miłość albo narzeczony mimo woli to po Harrym sobie obejrzę z moze zasnę )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
no to i ja sie dzisiaj przylacze, obudziłam sie do toalety, ale oprócz rutynowej wizyty zaliczylam kolejne 3, bo chyba sie zapalenia pęcherza nabawilam
![]() siedze i czekam, czy bol przejdzie czy to jednak niestety infekcja i będę musiała isc jutro do lekarza a Mala ruchliwa jak nigdy
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
Ano, podczytuję
busted... jestesmy juz w domu! Wszystkie wyniki malutka ma ok, przybrala na wasz. Tucze ja co chwila niestety, ciągle nie umie ssac cycka. Mysle nad zamówieniem poloznj laktacyjnej, ciekawe jaki to koszt. no i troche śmią mi sie w as chce-sorry - jak piszecie ze jesteście niewyspaneco 3 godz wstaje na odciąganie laktatorem, trwa to 30 min, jeszcze przewijanieni karmienie,,zanim zasne- zostaje poltorej godziny i to jak sprawnie idzie. A malutka i tak ciągle spi, grzeczna ze nie wiem! Takze korzystać, choviaz o dziwo da sie funkcjonować bez snu w domu juz lepiej, mąż pomaga ile moze, a w szpitalu jeszcze a to obchód, a to badanie, nie mialam sznas na kime...
|
|
|
|
#1674 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry !
Ja pospalam od 21.00- 5.00... wiec czuje sie wyspana... Ostatnio udaje mi sie przesypiac i nawet na siku nie wstaje ;P Szybka parsknęłam śmiechem z Twojego tżta! Co za gość dobrze, czekoladka pisze, że Ci oka nie wybił ;P Agatus jeśli zależy Ci na KP to ja bym zamówiła taką położną laktacyjną ,a nie ma przy szpitalu punktu laktacyjnego? Co do kosztów to się nie orientuję... Martha ja mialam tylko raz KTG a teraz mam wizyte 21.X i tez bede miala... i tak co tydzien do porodu...
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
JA tam dość szybko zasypiam weszłam już w etap gdzie ciągle jestem zmęczona. Mój Tż to wogóle teraz tyle pracuje, że jak zobaczy poduszkę to go nie ma, więc się przytulam i też śpię.
Dzisiejsza noc średnia, bo te 3 cm rozwarcia jakoś mi działały na wyobraźnie...
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
Ja też dość dziś pospałam, nie licząc płaczu i wymiotów kaszlowych M.nim zasnęłam i skurczu łydki o 3 i teraz. M.znów nie pójdzie do przedszkola na to wygląda :-/ a tak chciałam dziś nigdzie nie lecieć i rozkoszować się ciszą w pustym domu... :-/
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Jak usnelam to byla chba 2:20...ale juz nie wstawalam w nocy, dopiero teraz. Chcialabym zasnac o 21! Wiec sloneczko, kasia zazdroszcze Wam twardego spania.
Za oknem ponuro ciemno, pomyslec, ze za tydzien zmieniamy czas, to juz w ogole bedzie ciemno i glucho wszedzie! Ups! Frau co z M? Biedna znow chora?
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie o dziwo tez dzis sie wyspalam. Obudzilam sie o 4, ale jeszcze udalo mi sie zasnac
Cos mnie brzuch boli...ale skurcze to chyba nie sa, bo tak z pol h mnie to juz trzyma ![]() Ide zaraz pod prysznic, wlosy musze umyc i sie rozbudzic pogoda pod psem.
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
Martha, tak to wygląda, od sierpnia wciąż trochę pokasłuje. W tym czasie byłam z nią już z siedem razy u jej pediatry i tylko raz dostała nebbud na kaszel, poza tym cały czas niby ok i osluchowo czysto. No ale dwie ostatnie wizyty to nawet w gardło pani dr nie zajrzała, a ja czuję, że teraz ma np.powiększone węzły chłonne albo migdaly. No i znów kaszle aż do wymiotów. Nikt mi nie powie, że to jest normalne i że mam zdrowe dziecko, które może iść do przedszkola dziś. Zwłaszcza, że nadal śpi. Nic to, pójdę z nią dziś chyba do innej lekarki, choć mi mega działa na nerwy, ale może to lepiej, żeby czasem inny lekarz zobaczył, no i będziemy się przez weekend leczyć, żeby we wtorek móc iść na festyn w przedszkolu i urodziny mojego taty, okrągłe, piędziesiąte.
|
|
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj rano tez 134/85 wiec mam nadzieje, ze to powyzej 140 to jednak bylo jednorazowe... Cytat:
![]() Ja spie jak zabita ostatnio, zasypiam o 22-23 i spie do 7 z przerwami na siku ale malo meczacymi takze nie narzekam ale wspolczuje tym ktore nie spia bo to katorga...Jade do labu na badania a potem umowilam sie na szoping w silesi z ta kolezanka z niemiec, chociaz nie wiem co bym mogla sobie kupic w moim stanie...nogi spuchniete, wielki brzuch.. ![]() Milego dnia i nie rodzcie przed weekendem
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

no pozno, ale to lepiej dla naszych dzieciaczkow!
Znowu mój tż jeszcze z pracy nie wrócił i tak cały czas sama jestem... nudzi mi się... posprzątałabym coś ale nie mam mocy.

buuuuu

szkoda,ze z nas takie nocne marki...

23.06.2011
01.06.2013
mój gin tylko dotknął ujścia pochwy i odbytu tak ze czułam laskotanie